Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Live bij Jij&Ik voor War Child

Woensdag 14 juni was de liveshow van ‘Jij&Ik’ voor War Child, die ook dit jaar weer gepresenteerd werd door Marco en Tooske Ragas. Via War Child had ik een mail gekregen of ik net als vorig jaar ook dit jaar in het stempubliek wilde zitten. Ook Monique had mail van War Child gekregen en we besloten om samen naar deze bijzondere avond te gaan.We moesten er om half zeven zijn en werden door Jacco, die je, wanneer je wel eens bij opnames van The Voice bent geweest, vast wel kent als publieksopwarmer, voorbereid op wat komen ging en wat er van ons werd verwacht. We hadden een mooie plek op de tweede rij en vrijwel meteen werden de promo’s opgenomen. Marco leek wat nerveus, maar dat is ook wel begrijpelijk! Het is ook geen dagelijkse kost voor hem. Om half negen werd de show geopend door de zes ouder- en kind koppels, samen met Angela Groothuizen met het prachtige ‘Human’ van Rag’n Bone Man. Wauw, wat klonk dit meteen al veelbelovend, wat waren ze goed!

Op elke stoel in het stempubliek lag een kussentje met sensor en zodra je ging staan, omdat je een duo goed genoeg vond, werd je 'stem' geteld. Dat was nog best wel een dingetje hoor, want elk duo had iets unieks en vooral omdat het ook om kinderen gaat, wil je eigenlijk wel voor allemaal gaan staan. Toch heb ik geprobeerd kritisch te luisteren en ben ook een keer blijven zitten, waar ik iets minder enthousiast was. Want je wilt het wel zo eerlijk mogelijk doen.

De ouder- en kind koppels bestonden uit Esmee & Sander, Teun & Willem, Stella & David, Ashley & Patrick, Janae & Jennifer en Kayla & Sonja. Één van de duo's raakte me vanaf de eerste noot en ik zei meteen tegen Monique dat die nog wel eens kon gaan winnen, dat waren Stella en David. Niet wetende dat ik daar gelijk in zou krijgen. Maar wauw, wat klonk dat mooi! We waren dan ook niet verbaasd dat bijna iedereen in het publiek was opgestaan voor hen, waardoor zij op de hotseats belandden. Het lukten de koppels na hen niet om ze van deze troon te stoten en het was dan ook spannend tot en met het laatste optreden. Net als alle andere talenten, spetterden ook Kayla en Sonja van het podium af en genoten zichtbaar van het samen zingen. Ook de zaal was enthousiast en het was dan ook heel spannend hoeveel mensen zij uit hun stoelen hadden gezongen. Helaas waren het er voor hen net niet genoeg en bleken Stella & David de winaars van deze avond. Maar op een avond als deze kent men geen verliezers. Ze hebben het allemaal stuk voor stuk geweldig gedaan.

De optredens werden afgewisseld met filmpjes waarin aandacht werd gevraagd voor War Child. Shaker is daarvoor bij een vluchtelingenkamp in Oeganda geweest, Victor heeft in nederland een asielzoekerscentrum, waar War Child actief is, bezocht en Angela heeft samen met haar dochter Lola een reis gemaakt naar Libanon en daar kleine Lulu ontmoet. Op deze manier heeft ze met eigen ogen kunnen zien wat War Child doet voor oorlogskinderen. Net als iedereen in de zaal, heb ik muisstil naar de beelden gekeken. Heel stil op me in laten werken wat er werd verteld. Het is gewoon onvoorstelbaar wat kinderen, op zo'n jonge leeftijd moeten meemaken. Dan huilt je hart met ze mee. 

Ook waren er gastoptredens van Fais & Michaela DePrince en Racoon. Michaela deed een prachtige balletuitvoering, terwijl Fais zijn nummer 'Used To Have It All' ten gehore bracht vanachter de piano. Fais was zo onder de indruk van de dans van Michaela, dat hij stukken tekst oversloeg om zijn tranen weg te kunnen slikken. Na het optreden verontschuldigde hij zich daarvoor en vertelde hij waarom hij zo ontroerd was. Dit was natuurlijk helemaal niet nodig, want ik weet wel zeker dat iedereen in de zaal geraakt was door het verhaal, dat op de tonen van dit lied werd uitgebeeld in de prachtige dans van Michaela. Racoon zong het prachtige en heel toepasselijke nummer 'Motherfather'. Aan het eind van de avond werd bij Jinek bekend gemaakt hoeveel nieuwe Friends er waren aangemeld en er zijn maar liefst 4.378 Friends bijgekomen! Dat is natuurlijk geweldig nieuws, want dat betekent dat evenzoveel extra kinderen geholpen kunnen worden en ieder kind is er één.Heb je de uitzending gemist of wil je het nog eens zien, dan kan je deze hier terugkijken.

Groetjes,
Hillie
Ook namens mijn collega's

 
1. Door: Lisanne op 16-06-2017 12:06:30
Het was een hele bijzondere avond, waar diverse aspecten werden belicht en in de schijnwerper werden gezet. Het was bijzonder om naar te kijken, en zeker Joshua's verhaal bleef mij heel erg bij. Fijn dat er zoveel mensen hebben gekeken, en dat er zoveel kinderen zijn geholpen. 

Mooi dat jullie erbij konden zijn. En heel bijzonder om zo mee te mogen maken en kritisch te blijven. 

Liefs, Lisanne
2. Door: Miekske op 16-06-2017 15:43:09
Jammer genoeg heb ik het niet kunnen zien...zoals jij het omschrijft moet het een hele bijzondere avond geweest zijn. xxx Miekske
3. Door: Jolanda Roovers op 16-06-2017 19:20:13
Ik heb de uitzending ook gekeken en was ook geregeld ontroerd.
Zeker het lied van Racoon vond ik ook enorm emotioneel.
Veel kippenvelmomenten.
Verschrikkelijk dat kinderen dit allemaal mee moeten maken en wat een super goed werk van War Child.
Leuk dat jullie erbij mochten zijn en je hebt ook weer een mooie foto met Marco gescoord.

                          Groetjes Jolanda
4. Door: Miriam op 16-06-2017 21:01:16
Wat een prachtige uitzending. Ontroerend, mooie muziek en prachtig aantal nieuwe friends erbij.
5. Door: Jolanda Dobbelaar op 16-06-2017 23:27:41
Het was weer een hele mooie avond en Racoon raakte me zo en zeker toen ik het verdriet in de zaal zag.

gelukkig weer heel veel nieuwe friends erbij. 

Heel speciaal om er bij te zijn. Was er met mijn zus de eerste keer bij paar jaar geleden.

liefs
Jolanda
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Jij bent altijd zo dichtbij
De engel van mijn hart ben jij"