Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 5 fans ;
en 5 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Gezichten van Aruba
Een tijdje geleden kregen wij een hele leuke uitnodiging van Marco voor de Expositie ‘Gezichten van Aruba’ op donderdag 1 juni te Amsterdam, die Marco samen met Raymond Rutting zou openen. Als je zo’n lieve uitnodiging krijgt dan pak je natuurlijk gelijk je agenda erbij, je kijkt je baas lief aan en hopla de vrije dag is al snel geregeld. Samen met mijn dochter Kim vertrokken wij al vroeg naar Amsterdam. Onze treinreis verliep prima en we kwamen rond 12 uur aan in Amsterdam. Het zonnetje scheen al lekker, dus besloten wij eerst een heerlijk terrasje te pakken. Dat kan immers heel goed in deze geweldige stad!

Rond de klok van twee uur waren wij bij het art’otel amsterdam waar wij feestelijk onthaald werden. Samen met de andere collega’s die ook vrij hadden gekregen, proostten wij op Marco, want we zijn best wel een beetje trots. Wat zeg ik, enorm trots op Marco. Hij kan niet alleen goed zingen, maar ook foto’s maken kan hij als de beste! We waren natuurlijk heel benieuwd naar de foto’s van Marco, dus we keken onze ogen alvast uit naar al dat moois wat aan de wand hing. Het was heel mooi om te zien dat er steeds meer vrienden en familie van Marco binnen kwamen om deze opening bij te wonen. Marco was aangenaam verrast dat iedereen naar Amsterdam was gekomen op deze zonnige middag om zijn kunsten te bewonderen. Je voelt gewoon dat Marco erg geliefd is en dat snappen wij! Ook waren de collega’s aanwezig die mee hebben gestreden bij het programma ‘Het Perfecte Plaatje’. Je kan zien dat ze allemaal een fijne band hebben opgebouwd en wat nog versterkt is door hun deelname.
 

Samen met Raymond Rutting opende Marco de expositie, met een druk op de rode knop onthulde hij twee prachtige foto’s van hun. Raymond sprak nog mooie woorden over Marco, dat hij gedreven is, dat hij niet zo maar tevreden is over een resultaat  en dat Marco zelfs in plassen gaat liggen voor de beste foto! Wij mochten alle foto’s bewonderen en ik moet eerlijk zeggen dat ik ze echt allemaal even mooi vind. Het is moeilijk kiezen want ze vertellen allemaal hun eigen verhaal.Er kwamen overheerlijke hapjes voorbij en er klonk een zomers muziekje op de achtergrond. De perfecte sfeer om deze perfecte plaatjes te tonen. We kregen allemaal nog een leuke goodiebag bij de uitgang en toen was het weer tijd om te gaan. We doken Amsterdam nog even in en rond de klok van 19.00 uur zaten wij weer in de trein en zwijmelden we nog even na over de mooie foto’s. Je krijgt gewoon spontaan zin in een vakantie naar Aruba!
 

Willen jullie nu ook gaan kijken naar deze expositie? Dat kan tot 25 augustus dagelijks van 9.00 uur tot 21.00 uur in het art’otel amsterdam, de toegang is gratis! Maak gelijk dan een leuke selfie met jouw favoriete Borsato foto en een selfie met jouw favoriete Rutting foto. Post deze op social media met de tag #gezichtenvanaruba. Dat vindt Marco leuk en wij natuurlijk ook, maar je maakt dan ook als eerste kans op een gesigneerd boek, dat eind dit jaar uit komt. Liefs Imke, 
ook namens alle andere collega's


 
1. Door: Miriam op 03-06-2017 19:22:47
Super leuk en mooi lijkt me deze expositie. Ben benieuwd en wil er zeker gaan kijken. 
2. Door: Anja van Wijk op 04-06-2017 09:33:06
Wat doe je dat toch leuk llieve Imke! Ik heb mijn moeder al ingeseind en als ik in de vakantie bij mamma ben gaan we zeker een dagje naar amsterdam. Wat lijkt het me bijzonder om te zien.En die tag die komt dan ook.

Liefs Anja
3. Door: Lisanne op 04-06-2017 18:50:49
Het lijkt me een geweldige expositie en wil er ook zeker heen gaan, wanneer we in Amsterdam zijn. We hopen zo snel mogelijk in de zomervakantie te kunnen gaan. 
Liefs, Lisanne
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"In deze prachtige nacht
Daar passen 1000 en 1 uren"