Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Onder Aan De Berg
Eindelijk was het dan zover, de Festivalzomer waar we al heel lang naar uitkeken ging van start. En dus reisden we woensdag af naar Hellendoorn waar Marco samen met zijn bandje bij Onder Aan De Berg het Zomerfestival zou gaan beginnen. En hier wilden wij natuurlijk bij zijn. De lucht was blauw, het zonnetje scheen, en ons humeur was opperbest…haha

Er was niet alleen muziek maar er stonden ook mega grote schermen waarop je voetbal kon gaan kijken. Het ging om de wedstrijd van het jaar, de Europa League finale, en hierdoor had Jupiler een hele mooie actie. Als je een ticket had kon je gratis iemand meenemen. En dat hebben we dus ook gedaan! Maar wij gingen natuurlijk niet voor de wedstrijd (ik heb niets met voetbal) maar voor Marco!

Om half vijf ging het terrein open en onze tassen werden echt geplunderd. Dit had ik echt nog nooit mee gemaakt en toch had ik de hele dag al het gevoel dat dit ging gebeuren. Alles moesten we weg gooien. Zelfs paracetamolletjes en hooikoortstabletten werden gecheckt. Er kwamen echt 3 mensen om het te controleren. Echt te zot, maar ja door alles wat er tegenwoordig gebeurd snap ik wel dat ze erg streng moeten zijn. Na de controle konden we onze plaats gaan zoeken. We hadden een fantastisch plekje aan het hek!

Het festival begon met Jeangu Macrooy, een singer-songwriter oorspronkelijk vanuit Paramaribo. We zaten er gelijk lekker in, heerlijke muziek was dit! Daarna werd alles klaar gemaakt voor Nielson. En dat hij een feestje kan maken hebben we gemerkt, wat hebben we gedanst! Toen was het tijd voor Caro Emerald. Een prachtig decor was er gemaakt en wat een ongelofelijke mooie stem heeft deze vrouw toch. Het was genieten.
En toen…..toen was het toch echt tijd, tijd voor de man waar we voor gekomen waren. Al waren onze gevoelens toch wel heel dubbel. Ria, de moeder van Leontine, schoonmoeder van Marco en oma van Luca, Senna en Jada was overleden en de dag dat het festival begon is Ria begraven. En toch kwam hij….diep respect.

Hij kwam op zoals alleen Marco dat kan en begon na de intro van ‘Muziek’ met ‘Branden Aan De Zon’ en ‘Laat Maar Los’. Marco vertelde dat de afgelopen weken lood en loodzwaar waren geweest. Dat we gelukkig geen robots zijn maar mensen met emoties. Zijn stem was schor maar hij wilde er voor ons een mooie avond van maken. Voor ons, terwijl hij zelf zoveel verdriet had. Wel vertelde hij dat als het niet meer zou gaan, hij zou gaan stoppen. Het publiek reageerde zo sportief, het applaus was oorverdovend! Een echt kippenvel moment. En die momenten zijn er vaker geweest die avond. Een avond met een brok in je keel en een traan op je wang…
Marco had ons al snel gespot en zocht vaak even contact. Ik hoop dat we hem enigszins wat troost hebben kunnen bieden. ‘Dochters’ droeg hij speciaal op aan zijn lieve vrouw. De reacties uit het publiek waren hartverwarmend. Ook kwam het prachtige nummer ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ voorbij, niet alleen dit nummer maar vele nummers kwamen nu zo anders binnen. Dan zie je weer wat muziek doet, dat het zoveel emotie teweeg brengt.
Nadat Marco en de band na hun ‘laatste’ nummer terug kwamen vertelde Marco dat hij eigenlijk niet weg wilde, omdat hij zo gedragen werd door het publiek. Hij werd omarmd en dat voelde hij! Maar het betekende dat het de komende dagen waarschijnlijk niet te doen zou zijn om te praten, toch wilde hij deze dag af maken, omdat het zo’n ongelofelijke heftige dag was geweest. Daarom wilde hij er nog eentje doen voordat hij ging. “Sleep me ook deze laatste er nog even doorheen”, zei Marco.
En dat hebben we gedaan!

Liefs,
Monique 
1. Door: Grazielle Mondeel op 26-05-2017 12:03:54
Mooi verwoord, het was echt genieten die dag. Respect voor hem ( kan het niet vaak genoeg zeggen).
1.1. Door: jacqueline op 26-05-2017 17:04:18
Zo mooi, zo puur..respect..
2. Door: ursula op 26-05-2017 20:58:35
Ik heb mee kunnen kijken bij lieve Hillie, zij had live video's gemaakt, pff ik vond dit al heftig, laat staan als je erbij was..maar idd diep respect voor Marco...en laat hem nu maar lekker bijkomen samen met zijn gezin! Liefs, Ursula
3. Door: Lisanne op 27-05-2017 22:51:51
Wat heerlijk zo'n festival. Over 2 weken mogen wij ook weer! Wel heftig dat hij zo puur, zo mooi was. Erg veel respect voor deze lieve man! 
Liefs, Lisanne
4. Door: Miriam op 28-05-2017 20:23:40
Wat mooi verteld dit logje. Marco heeft alles gegeven. Top dat hij er stond. Nu Ff bijtanken en wij wachten af tot wantij live
5. Door: Anja van Wijk op 29-05-2017 08:15:17
Ik maak een hele diepe buiging voor hoe Marco dit heeft gedaan. Wat een kracht en een enorme wilskracht heeft deze man om toch te proberen er wat moois van te maken. En zoals ik dat overal voorbij heb zien komen lukte dat ondanks alles toch best wel goed.

In dit logje zit zoveel liefde voor Marco, dat voel je gewoon aan de manier hoe het geschreven is. Dankjewel Monique voor dit mooie verslag.

Liefs Anja
6. Door: mirthe op 29-05-2017 12:45:21
Het was een prachtige avond! Wij hebben ver buiten de tent op een kleedje gelegen en toen iedereen of weg ging of naar Marco, zijn we aan een picknick tafel gaan zitten. Het was voor mij lichamelijk niet te doen om te staan en gelukkig was dit een festival waar dat gelukkig ook niet bij hoefde om het goed mee te maken. Ik voelde Marco, ik hoorde Marco en gelukkig zag ik Marco ook! Ik heb tranen gelachen en kippenvel gevoeld. En stiekem getwitterd hoe dankbaar ik was! Zo stoer dat hij er was! En ondanks zijn heesheid ging de zang steeds beter leek het.... Diep respect en een diepe buiging dat hij er was! We hebben genoten!
7. Door: Marjan(pukjem) op 29-05-2017 12:48:53
Wat een bijzondere avond moet dit zijn geweest, vooral voor Marco, wat een respect heb ik voor deze man. De 2e keer dat hij een optreden geeft vlak na het overlijden van een dierbare. In 2009 na zijn vader overleed, gaf hij een concert voor KPN medewerkers, daar mocht ik bij zijn als medewerker en wat heb ik die avond gehuild bij bepaalde nummers en ik niet alleen.
Dus ik kan alleen maar een hele diepe buiging maken voor Marco, wens hem, Leontien en ieder die het verlies van Leontiens moeder moeten verwerken veel sterkte toe

Liefs Puk xxx
 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Dat mooie rood was ooit voor mij
Een kleur van passie en van wijn"