Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Werken voor de allerleukste fanclub!
'Ik moet even een eind terug in mijn gedachten wanneer het ook alweer was dat ik iets met Marco te maken kreeg. 

Het was niet direct na de Soundmixshow, maar ongeveer in de tijd van 'Dromen Zijn Bedrog'. Ik woonde in Leiden op een kamer en daar vlakbij stond op 3 oktober altijd de kermis. Daar is het Marco virus begonnen. De hele dag door draaiden de kermisklanten de muziek van Marco. 'Dromen Zijn Bedrog' stond toen natuurlijk op de eerste plaats in de hitlijst dus dat schalde de hele dag door de speakers. Die eerste CD moest ik dan ook hebben. Die sprak mij meteen al aan hoewel ik verder nog niet actief was om ook naar optredens te gaan. Wel kwam ik erachter dat er ook een fanclub van Marco bestond dus daar ben ik lid van geworden. En ik kan mij herinneren dat het toen al zo was, dat fans van de fanclub iets eerder kaartjes konden bestellen voor concerten. Het eerste grote concert waar ik bij was, was in de Kuip op een mooie zonnige dag.
 

Toen was ik verkocht, dit was zo gaaf! Daarna wilde ik natuurlijk meer en ging ik steeds meer van Marco volgen. Ik miste geen CD meer, schreef mij overal in wat prijsvragen betreft als er weer iets te winnen viel waar Marco bij betrokken was. Ik won ook eigenlijk best vaak iets. Zo ben ik bij luistersessies geweest, filmpresentatie, CD presentaties, varen met Marco, uitreikingen van het een of ander en bij de Nationale Sportweek en noem maar op. Ook ging ik naar de jaarlijkse Fanclubdag. Wat toen nog een stuk kleiner was dan tegenwoordig.  
 

Jaren later toen ik in 2007 weer naar een Fanclubdag was, kocht ik lootjes bij de lootjeskraam. Aan het eind van de dag werden die lootjes getrokken uit een grote glazen pot. De prijzen waren niet mis. Concertkaartjes of een duik met Marco maar er was ook nog een prijs: Een zoen van Marco op het podium!!
 

En jawel hoor, ik hoorde toch echt mijn nummertje omroepen door de microfoon. Het eerste wat ik dan ook dacht was, nee dat durf ik niet...maar ja, ik was met een vriendin en die zei natuurlijk meteen...jij gaat wel! Nou oke, ik naar het podium om een zoen van Marco te ontvangen en er werden meteen foto’s gemaakt. (Ik weet het niet zeker maar volgens mij was het ook mijn eerste foto). Nou mijn dag was goed!
  

Daarna was ik echt helemaal om en miste geen concert en ging soms meerdere malen naar hetzelfde concert (wat andere mensen soms echt niet begrijpen, maar jullie vast wel…. Ik was al vroeg aanwezig om een plekje vooraan te bemachtigen. Ook heb ik in Arnhem een keer flyers uitgedeeld bij een concert zodat we daarna naar binnen mochten om nog een keer het concert te kunnen zien. Ik ging het hele land door om Marco te volgen. In deze tijd was ik vaak met Bianca Heemskerk (misschien kennen jullie haar nog wel, zij is ook medewerker geweest voor de fanclub maar inmiddels al bijna 4 jaar niet meer bij ons). Zij woonde vlakbij mij en regelmatig spraken we ook tussendoor met elkaar af. Het was ook superleuk voor haar dat ze medewerker mocht worden van de fanclub. Daar was ze ook zo enthousiast over en hebben we het ook vaak over gehad. Ze was zo’n mooi positief persoon, blij dat ik haar ooit heb gekend.
  

Ik gaf mij ook de laatste jaren op als vrijwilliger voor de Fanclubdag en dat heb ik drie keer mogen doen. Ik heb een keer bij de lootjeskraam gestaan en in Nijkerk stond ik met Marianne de hele dag bij de receptie. Afgelopen jaar deed ik de catering voor alle vrijwilligers. Alle taken die ik heb gedaan vond ik erg leuk om te doen. En als bedankje kregen we daarna een vrijwilligersetentje, een superleuke avond met alle andere vrijwilligers maar natuurlijk ook met Marco.

En toen werd het januari van dit jaar en kreeg ik een berichtje van Nathalie. Met een vraag of ik interesse had om iets te gaan doen voor de fanclub. Ik stond even perplex en vroeg mij af of ze echt mij bedoelde maar dat bleek toch echt zo. Na een heel leuk gesprek besloot ik ja te zeggen. 
Inmiddels ben ik al drie maanden 'aan het werk’ voor de allerleukste fanclub. Ik zit in verschillende werkgroepjes. Namelijk voor de Fanclubdag, de Workshop, Social Media, Borsato.nl en de Nieuwsbrief. We zitten met z’n allen in verschillende apps en zo wordt al het werk verdeeld en met elkaar komt het altijd goed.
Hoewel ik een hoop moet leren en dingen doe die ik nog nooit eerder heb gedaan, heb ik in een korte tijd al veel geleerd. Ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen. Iedereen is ook zo behulpzaam. Zo ben ik een ochtend bij Diana geweest om de ins en outs te horen. Ik vind het in ieder geval ook heel erg leuk om er mee bezig te zijn. Samen met Venice en Monique ben ik dus één van de drie nieuwe medewerkers en we vielen dan ook meteen met onze neus in de boter omdat we mee mochten met het jaarlijkse teamuitje van Tifosi.
 

Dat we een hele leuke middag hadden, dat staat al in een andere log. Ook namen we die middag afscheid van Martine en Esther die ook heel veel hebben gedaan de afgelopen jaren. Uiteindelijk hopen wij dan ook net zoveel ervaring op te doen zoals zij hebben gedaan.

Liefs Ingrid

1. Door: maria serraris op 05-05-2017 12:44:53
Wat is het leuk om al jullie verhalen te lezen hoe je bij de fanclub terecht gekomen bent ! En eigenlijk is het zo eens je bij de fanclub bent wil je niets meer missen van Marco.  Geniet er nog van 
Liefs Maria
2. Door: Miriam op 05-05-2017 19:15:05
Wat een leuk verhaal. Mooi om te lezen...
succes met alles bij de fanclub. 
3. Door: Monique op 05-05-2017 22:45:34
En zo komt er ineens een foto tevoorschijn waar we met elkaar op staan. Zo leuk, en een leuke (pijnlijke) herinnering...hihi Blij met jou collega!
4. Door: jacqueline op 06-05-2017 01:45:00
Wat leuk om te lezen..,denk dat ze er een topper bij hebben.
5. Door: Lisanne op 06-05-2017 16:52:29
Wat leuk om jouw verhaal zo mee te lezen hoe het allemaal begonnen is.
6. Door: Jet67 op 06-05-2017 18:46:58
Wat een leuk en enthousiast verhaal !!
Het is ook al een aantal jaren geleden dat wij elkaar ontmoet hebben aan die foto te zien in Antwerpen, geweldig !!
Heel veel succes verder met alles meid !
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Als je nu blijft
Krijg je zeker spijt"