Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Werken voor de allerleukste fanclub van Nederland
Toen Marco in de zomer van 1994 het nummer ‘Dromen Zijn Bedrog' uitbracht was ik eigenlijk verbaasd. Ik hield helemaal niet van Nederlandstalige muziek, maar wat vond ik dit een onwijs leuk nummer. En de man die dit zong, nou hier was niks mis mee! Toen het album uitkwam heb ik deze ook vrij snel gekocht.

Mijn allereerste concert was bij de tour ‘De Waarheid’ in 1997 in Rotterdam Ahoy. Ik had kaarten gewonnen via het Veronica Magazine. Ik ging samen met een vriendin in de bus naar Rotterdam. Helaas voor ons speelde het Nederlands Elftal ook net, waardoor we in de file kwamen te staan. Het concert was al drie kwartier bezig toen wij arriveerden. Ik baalde behoorlijk! Iemand van de beveiliging leidde ons naar binnen en vertelde me dat we even om moesten lopen omdat er rechts vooraan nog wel plaats was. Dus wij zijn door de menigte naar de zijkant gelopen om zo naar voren te kunnen, en ja hoor daar was nog plek. We hadden 45 minuten gemist maar ondanks dat hebben we zo genoten! Wat een fantastische man om te zien, wat was hij live goed, en wat een feestje werd hier gemaakt! Oh ja, wat stonden we dichtbij. Ik was helemaal om, dit was een man waarvoor ik wel wat kilometers wilde afleggen. En dat ging ik dus ook doen. Ik ging naar de Kuip, naar het Gelredome en ohhh wat was dit genieten. Het enige probleem was dat ik een zitplaats had. Maar hier kwam snel verandering in.

Ik was nog geen lid van de fanclub want ik dacht altijd dat dat iets voor kinderen was. Hoe heb ik dit kunnen denken. Totdat ik er in 2008 achter kwam dat dit echt niet zo was. Dus ben ik snel lid geworden. En dat heeft me wat gebracht. Allereerst een weblog waar ik dagelijks op te vinden was, en ondanks dat ik nog niet helemaal begreep hoe het moest deed ik gezellig mee en door die weblog heb ik mensen leren kennen, mensen met dezelfde passie als ik, mensen waar ik een vriendschap mee heb opgebouwd.

In 2009 ben ik uitgenodigd om mee te gaan naar het Sportpaleis in Antwerpen en had ik voor het eerst een kaart in de Golden Cirkel. En ik vergeet het nooit weer, ik viel letterlijk voor Marco met als gevolg dat ik een dikke blauwe kin had....haha. In juni 2009 kwam Guus Meeuwis bij ons in Heerenveen, ik ben geen fan van Guus maar wel van de gastartiest! En dat was Marco. Ik kon via de fanclub kaartjes krijgen om te gaan genieten van Guus…ehhh Marco!

Tijdens het eerste fanclubweekend in 2009 won ik 2 concertkaartjes met Meet en Greet. Ik was door het dolle heen! Deze Meet en Greet was in 2010 in het Westerpark waar we met onze blote voeten in het gras stonden. Daarna volgden nog vele besloten concerten, The Voice of Holland opnames en natuurlijk alle tours van Marco. Zoals de tour 3Dimensies, Ik mocht komen slapen in de tentjes die in het Gelredome stonden, zo ontzettend gaaf! Echt om nooit te vergeten.
 

Samen genieten met je dochter is ook zo bijzonder. Mijn dochter werd 10 jaar en s ’ochtends vroeg kreeg ze een concertkaartje voor Marco cadeau, want die avond was Marco vlakbij! En de fanclub had geregeld dat ze eerder naar binnen mocht om zo het allermooiste plekje te bemachtigen. Ik zie haar nog staan met haar roos die ze aan Marco gaf! Wat een fijne verjaardag was dit. Dat was haar verjaardag maar de mijne was ook niet mis.

​Ik was jarig op DE FANCLUBDAG ALLERTIJDEN, de dag dat Marco vierde dat hij 25 jaar in het vak zat. En daar was ik natuurlijk bij! En weet je, toen we na de bingo in de bar zaten en het 00.00 uur was gingen ze voor me zingen en de allereerste die me feliciteerde zoende was Marco.

Hoe cool is dat…ik ruik nog steeds zijn luchtje…

Als ik er over nadenk heb ik zoveel momentjes ingelijst, zoveel om nooit te vergeten en waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben.
Vorig jaar mocht ik voor het eerst vrijwilliger zijn op de Fanclubdag. En dat betekende hard werken en bijna geen Marco zien, maar wat wilde ik dit graag doen, alles eens van de andere kant bekijken. Want wat doen ze nu allemaal? Ik had hele fijne taken gekregen. Samen met Imke en Marja zijn we begonnen met de kaartcontrole en het naar binnen begeleiden van de mindervaliden. Daarna stond ik bij de kraam met de gelukslootjes. Wat was dit fijn om te doen. Al die blije gezichten van iedereen, zo fijn!

Tja en toen, 22 januari, kwam ik moe uit mijn werk en nadat ik me had omgekleed ging ik mijn mail maar eens checken. En ineens zag ik staan, Redactie Borsato, met Vraagje….Dus ik snel aanklikken want dit was iets anders dan anders, Ik krijg nooit mail van Redactie Borsato. Er stond dat ik wel verrast zou zijn door de mail. Alles stond gelijk op scherp, ik was niet meer moe van het harde werken en ging snel verder lezen. Ik las en ik las het nog eens en dacht, dit kan niet, dit vraag je aan mij? Ik keek mijn man aan en zei heel rustig dat ik een mail van Nathalie had gekregen. Oh, was het antwoord, wat wil ze? Toen was het met de rust gedaan, ik kon het bijna niet geloven maar er werd me gevraagd of ik voor de Fanclub wilde gaan werken. En dat riep ik dan ook heel luid door de kamer! Nathalie vroeg of er ik er over na wilde denken en dan met elkaar af te spreken. Nou dat nadenken hoefde niet want wat vond ik dit een eer dat ze mijn gevraagd had en mailde dat dan ook de volgende dag terug. En aangezien ik moest werken had ik de hele dag tijd om na te denken wat ik zou willen zeggen. Ik had een dag vrij gevraagd en  ging naar Almere waar Nathalie me veel, heel veel heeft verteld. Met de nadruk op dat dit best veel vrije tijd kost maar dat had ik eigenlijk wel een beetje in de gaten met alles wat ze me had verteld.
En nadat ik JA, IK WIL had gemaild zit ik sinds 31 januari in mijn proeftijd, en in die proeftijd heb ik al veel geleerd. Bianca is mijn coach en ben dan ook direct een dag naar haar toe gegaan. Bianca heeft me heel veel verteld en uitgelegd. Het is echt niet te geloven wat deze meiden en man allemaal doen. Dit zie je pas als je er zelf mee bezig bent. We hebben veel werkgroepen en voor alle groepen zijn er groepsapps en ik kan je vertellen dat er wat wordt af geappt. Als ik een dag werk dan kan het zomaar zo zijn dat ik zo’n 100 apps of meer heb gemist. En dan is het nog rustig….haha  Ik zit in de werkgroep Social Media, Borsato Weblog, Borsato.nl en Nieuwsbrief. Ik vond en vind het eigenlijk nog steeds best spannend. Ik doe dingen die ik nog nooit heb gedaan, maar je doet het nooit alleen. Van alle kanten krijg je hulp. Teksten worden in de app of mail gezet en met elkaar kijken we ernaar. Het is een team die echt alles met en voor elkaar doet. Daar ben ik al achter, heel fijn! Je staat echt niet alleen en ik voel me dan ook heel erg welkom.Vorige maand gingen we afscheid van Martine en Esther nemen en had ik dus mijn eerste teamuitje. Echt heel bijzonder dit! Ik ben blij voor het vertrouwen dat me gegeven wordt om dit werk te mogen doen. Ik hoop dan ook van harte dat mijn proeftijd wordt verlengd en ik vele leuke dingen voor en met jullie mag gaan doen.
 
Liefs Monique 

 
 
1. Door: maria serraris op 21-04-2017 13:15:43
Wat een leuk logje om te lezen hoe je bij de de fanclub gekomen bent.Ik wens je veel plezier en geniet ervan†
groetjes Maria
2. Door: Sara op 21-04-2017 14:02:54
Leuk om zo kennis met je te maken Monique, en om te kezen hoe je Marco-avontuur is begonnen. Heel veel succes met alle werkzaamheden.
3. Door: Ness op 21-04-2017 15:09:33
Wat een leuk verslag Monique. En wat een avonturen heb je beleeft zeg. Geweldig, behalve die blauwe kin dan ik wens je heel veel succes en vooral veel plezier toe als vrijwilliger bij de fanclub. Toytoytoy†
liefs Ness†
4. Door: marina op 21-04-2017 16:11:32
Wat ontzettend leuk om te lezen Monique, en zo heerlijk enthousiast!. Kan me ook heel goed voorstellen hoe je je voelde nadat je een mail had gekregen van Nathalie, tis ook heel speciaal. Ik hoop dat je door je proeftijd heen komt, maar denk stiekem van wel. En mochten jullie nog eens wat handjes nodig hebben, ik help graag (tijd genoeg) Groetjes Marina
5. Door: ingrid op 21-04-2017 20:09:00
Wat leuk om te lezen Monique. Het is dan ook een heel herkenbaar verhaal...
6. Door: Jolanda Dobbelaar op 22-04-2017 01:06:26
Leuk om zo kennis te maken. Wat een leuke verhalen allemaal, zeker dat je echt voor Marco bent gevallen.†

Wens je heel veel suc7 en heel veel plezier.†

groetjes
Jolanda
7. Door: Jolanda Roovers op 22-04-2017 19:29:36
Wat een ontzettend leuk logje heb je gemaakt Monique.Ontzettend leuk om te lezen.
Ik wens je heel veel succes maar vooral veel plezier in de werkgroep van de allerleukste fanclub alle tijden.
Ik zal voor je duimen dat je proeftijd wordt verlengd!!

† † † † † † † † † † † †Groetjes Jolanda
8. Door: Anja van Wijk op 23-04-2017 17:16:12
Lieve Monique,

Wat een leuk verslag en ja, ik snap heel goed dat je dan heel even van de leg bent als je zo'n vraag krijgt. Maar ook de foto's die je gebruikt bij het verslag zijn prachtig.Super om te lezen wat dit voor je betekend. Geniet van alles wat je hier mag doen voor de allerleukste fanclub van de beste zanger van Nederland.

Geniet ervan lieverd.

Liefs Anja

9. Door: Lisanne op 24-04-2017 17:47:33
Wat een leuk logje heb je ervan gemaakt, en wat leuk dat je zo bij de fanclub bent! Heerlijk genieten van de leukste fanclub van nederland!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Liet jij me achter
Met teveel vragen"