Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Werken voor de állerleukste Fanclub van Nederland!
Ik zal bij het begin beginnen. De meeste fans zijn rond het begin van Marco’s carrière met Marco’s muziek in aanraking gekomen of zijn fan geworden, nadat ze een concert hebben bezocht.
Voor mij liep dat net iets anders. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik voor het eerst de dvd: ‘Live in de Kuip’ uit 2002 opzette.
Ik vond het liedje ‘Voorbij’ erg leuk, vooral door het duet met Dominique van Hulst. Om eerlijk te zijn was ik toen meer onder de indruk van Do. Wat had ze mooi haar haar gedaan! Ik had wel vaker liedjes van Marco gehoord, maar dacht er verder niet bij na. Wie was die man, buiten dat hij liedjes kon zingen?
 
In die tijd waren mijn ouders net gescheiden. Normaal luisterde ik naar liedjes omdat ik ze leuk vond en het ritme me aansprak. Ik heb de dvd ‘Live in de kuip’ zo ongeveer grijsgedraaid. Ik maakte steeds meer kennis met Marco’s muziek en ik ging de teksten begrijpen, ze verwoordden mijn gevoel, ze waren zo herkenbaar!
Ook in de tijd dat mijn moeder overleed, heb ik heel veel steun gehad aan Marco’s muziek, 24 april alweer 6 jaar geleden.
 
Het eerste concert van Marco, of eerder gezegd, eerste festival wat ik bezocht is mij dan ook zo dierbaar! Het was in 2009, ‘Live at Westerpark’. Dit was mijn eerste en tevens ook mijn laatste concert dat ik samen met mijn moeder heb bezocht.
Ik weet het nog zo goed, dat ik samen met mijn neef, nadat Marco opkwam, naar voren ben gerend en zo Marco voor het eerste live zag.
 


Toen nog, de vriend van mijn moeder en de vriendin van mijn vader beschikten allebei over dvd’s en albums van Marco. Ik heb hier flink gebruik van gemaakt en heb alle dvd’s en cd’s grijsgedraaid. Ik ging Marco steeds vaker googelen, bepaalde informatie over hem verzamelen. Wanneer hij op tv te gast was, keek ik hier naar en zo maakte ik beetje bij beetje kennis met de persoon achter de gezongen liedjes.   
Ik vond de scheiding moeilijk, door Marco als persoon en door zijn muziek begreep ik dat je ondanks vervelende periodes ook gewoon kunt blijven genieten. Ik denk door de combinatie van hem als persoon en zijn muziek dat ik nog steeds fan ben.
Want zeg nu eerlijk, welke artiest maakt zoveel tijd vrij voor de mensen die zijn muziek zo waarderen en welke artiest heeft zo’n goede organisatie, die er is voor zijn fans?
Ik heb het dan natuurlijk over Tifosi di Marco Borsato. Er wordt zoveel gedaan achter de schermen, door de medewerkers van de fanclub. Hier kom ik later op terug.
 
Mijn vader was zo lief om mij lid te maken. Net als jullie mocht ik twee keer per jaar de Tifosi ontvangen, had ik blijkbaar voorrang bij concerten, werden er jaarlijks fanclubdagen georganiseerd en werd er door de fanclub van Marco keihard achter de schermen gewerkt.

Tijdens mijn allereerste Fanclubdag in 2015 mocht ik op het podium komen.
Ik kreeg van Marco een boekje aangereikt met foto’s die ik had bewerkt. Deze kreeg ik doordat ik een Instagram account was begonnen en het leuk vond om foto’s te bewerken en hele oude foto’s plaatste. Het account heet: Borsatohistory
Eigenlijk was ik het account begonnen omdat ik één filmpje met Marco wilde delen en ik zelf geen Instagram account had. Tot mijn verbazing, reageerde Luca. Hij vond het filmpje leuk en heeft dit met Marco gedeeld. Ik vond dat al bijzonder, maar in twee dagen tijd volgden Marco, Leontine, Luca en Jada het account. Ik was toen half in shock, omdat ik maar één doel had en dat was het filmpje laten zien. Ik ben sindsdien het account in stand gaan houden, wat mij heel veel leuke herinneringen heeft opgeleverd.
 

Wat ik toen niet wist, maar wat ik nu wel weet, is dat de fanclub een groot aandeel had in het podium moment en in het boekje wat ik mocht ontvangen, om de bloemen die ik ook nog eens kreeg, niet te vergeten! Zij hebben dit mede georganiseerd, hoe lief!
Ze zijn net als mij fan, maar hebben een gezin, een baan, een sociaal leven, noem maar op. Ze zorgen er in hun vrije tijd die ze nog overhebben, dat wij als fans op de hoogte blijven van alles wat je maar kunt verzinnen wat met Marco te maken heeft wordt gedeeld en goed verloopt.
 
Vorig jaar mocht ik vrijwilliger zijn tijdens de fanclubdag. Wat was dit gaaf! Het maakte me helemaal niks uit dat ik Marco weinig of niet zou zien die dag. Ik vond het een eer dat ik werd gevraagd. Wat was deze dag leuk! Ik werd ingedeeld bij de Merchandise.
Ik vond deze taak heel leuk om te doen, vooral omdat ik dit in mijn dagelijks leven niet vaak uitvoer en dan al die blije gezichten van de fans, heerlijk!
 


Op zondag 22 januari om 13.41 uur, ontving ik een hele leuke mail! Nadat ik de mail had gelezen ben ik opgestaan, heb vervolgens drie rondjes door het huis gerend en de mail nog eens drie keer overnieuw gelezen.
Werken voor de fanclub, ik? Wat een eer vond ik dat! De vraag of het mogelijk was om voor de Tifosi te werken heb ik mezelf nooit gesteld.  
Nathalie vroeg of ik eventueel interesse had. ‘Eventueel’? En of! Als ik enthousiast over iets ben zeg ik vaak te snel Ja! Ik heb om mezelf te beschermen gewacht met antwoorden en gewacht totdat mijn vader en mijn ‘stief’ moeder thuis waren. Ik wilde graag hun advies horen. Ik ben thuis heel vrij opgevoed. Ik mag vrijwel alles, daarom vind ik hun mening en hun advies zo belangrijk. Ze stonden er helemaal achter.
Ik heb Nathalie na de goedkeuring dan ook meteen teruggemaild. We hebben samen afgesproken en Nathalie heeft me de taken rondom de fanclub uitgelegd. Ze zei er nadrukkelijk bij dat ik me niet moest vergissen in de tijd die er in de fanclub wordt gestoken. Ik wist dat ik dit daarom ook eerst moest ervaren, maar dat veranderde mijn besluit niet. De tijd die erin de Fanclub word gestoken is inderdaad veel meer dan ik had verwacht, maar hé!
Tot op vandaag heb ik helemaal geen spijt! Je krijgt er zoveel voor terug!
 
Ik zit sinds 31 januari in mijn proeftijd van drie maanden. De fanclub kent veel werkgroepen o.a. de werkgroep: mail, tifosi, Fanclubdag, ledenadministratie, prijsvragen, nieuwsbrief, correcties en de werkgroepen waarin ik zit: social media, workshop, borsato.nl en borsatoweblog.
We hebben met alle vrijwilligers van de fanclub contact via Whatsapp, audio’s worden ingesproken of we bellen met elkaar.
Voor elke werkgroep is er een groepsapp, waarin we op een hele fijne manier kunnen samenwerken.
Ik vind het team echt fijn. Ik ben een persoon die meer op de achtergrond aanwezig is en niet snel een idee zal delen, maar bij hun heb ik hier totaal geen last van. Als je een foutje maakt, vinden ze het geen probleem. Iedereen helpt elkaar en zorgt ervoor dat iedereen mag en kan leren. Ik vind het leuk dat ik nu meer weet over mijn collega’s en dat ik ze mag leren kennen. Zoveel verschillende karakters, humor, begrip, en vooral dankbaarheid.  
We zitten op één lijn, met hetzelfde doel: de fans en elkaar behandelen zoals Marco dat zou doen.Vorige maand mocht ik mijn eerste team uitje bijwonen, wat bijzonder was dat!
Ik ben iedereennog steeds dankbaar voor het vetrouwen en hoop dat ik nog lang zoveel leuks met en voor jullie mag doen!
 
Liefs, Venice


 
1. Door: marina op 07-04-2017 13:24:53
Wat heerlijk om hier jou verhaal te lezen. En volgens mij komt het met de proetijd wel goed. Je bent zo enthousiast. Het spat hier van het logje af. Heel veel werk plezier bij de leukste fanclub van Nederland. Groetjes Marina
2. Door: Jeske op 07-04-2017 13:50:12
Hoi Venice,
Mooi om te lezen hoe je fan bent geworden van Marco en hoe zijn liedjes een rol spelen in je leven! Super cool dat je voor de Tifosi werkt, ik vind het mega knap van jullie allemaal! 

xx Jeske
3. Door: Lisanne op 07-04-2017 14:16:31
Wat geweldig om jouw verhaal te lezen, volgens mij gaat het allemaal wel goed komen met die proeftijd. Heel veel plezier in het werken bij de Tifosi!
4. Door: Mireille van n kesteren op 07-04-2017 16:18:35
Wauw Venice, ben zo super trots op jou, en wat mooi geschreven. ik weet zeker dat ze een hele goeie aan jou hebben. Marco mag super blij met jou zijn. Liefs je allerliefste tante mireille.xxxxxx
5. Door: jacqueline op 07-04-2017 16:37:04
Hoi Venice!
Wat mooi dat je zoveel Steun hebt gehad aan Marco's muziek!
Welkom bij de leukste Fanclub van Nederland, denk dat ze erg blij met jou mogen zijn.
liefs,
jacquelinr
 
6. Door: Jolanda Roovers op 07-04-2017 21:58:17
Wat een geweldig mooi verhaal heb je ervan gemaakt Venice.
Ik wens je heel veel succes maar vooral ook heel veel plezier 
met het werken bij deze geweldige fanclub!!
Ik denk dat het met je proeftijd zeker goed gaat komen!!

                           Groetjes Jolanda
 
7. Door: Sara op 09-04-2017 10:18:28
Leuk om hier meer over je te lezen, Venice! Je schrijft heerlijk enthousiast. Heel veel plezier verder met het werken bij die supergroep!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Oh ik zou wel willen vluchten
Maar ontsnappen heeft geen zin"