Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Het teamuitje van Tifosi!
Aangezien wij, Ingrid, Venice en Monique, nog in onze proeftijd zitten bij de fanclub, waren we blij verrast met de uitnodiging voor het jaarlijks teamuitje van Tifosi!

22 maart stond dikgedrukt in onze agenda! Met toch wat kriebels in onze onderbuik reisden we af naar Amsterdam. Kriebels, want hé we gingen wel met het team en met Marco uit en dat doe je niet iedere dag!
We zijn al heel wat jaren lid van de fanclub en daardoor ‘kennen’ we ook best veel mensen. Maar hoe goed ken je ze eigenlijk? Ook de meiden en man die al enkele jaren voor de fanclub werken ‘kennen’ we eigenlijk alleen van naam en gezicht. Als je ze tegen komt dan begroet je elkaar, maar verder niet. En nu werk je samen en heb je een gezamenlijk uitje, hoe gaaf is dat! Daardoor krijg je de mogelijkheid om ook elkaar wat beter te leren kennen.
 

In de afgelopen kleine twee maanden hebben we deze meiden en man leren kennen als fantastische mensen, die altijd voor je klaar staan!
Op Amsterdam Centraal hebben we met elkaar de bus gepakt en kwamen we een half uur te vroeg aan op de bestemming. Dit keer was de bestemming Café-Restaurant De Ebeling. Het was een zonnig weertje en Marco was binnen nog bezig met een interview, dus namen wij plaats op het terras. Er werd alvast gezellig gekletst en gelachen totdat Marco opeens naar buiten kwam. We werden één voor één door Marco begroet en gingen daarna naar binnen waar we een pubquiz gingen doen. We moesten de groep in drieën verdelen. De teams waren zo gemaakt en toen kon de quiz beginnen. Bij de eerste opdracht moesten we een naam en een yell bedenken voor het team.
Daarna  volgden nog verschillende opdrachten: liedjes afmaken, andere muziekvragen en zelfs onze topografische kennis werd getest, titels raden van bekende tv-series enz. Onder het genot van een hapje en een drankje speelden we deze quiz nog even door. Er kon natuurlijk maar een team de winnaar zijn en dat was het team 'The Winning Mood' waar Lunarda de captain van was! Ze verdienden een blinkende beker voor hun prestatie. Toen de pubquiz was afgelopen zijn we met Marco door Amsterdam gelopen op weg naar een heel leuk gezellig knus bootje, genaamd `Roos’. Met dit bootje zijn we door de mooie grachten van Amsterdam gevaren (waar we eigenlijk niks van hebben gezien). Ook weer met drankjes en heerlijke hapjes aan boord, waar wij Marco helemaal voor ons alleen hadden. Ook hier werd gezellig gekletst en er werden een hoop foto’s gemaakt.

Maar hoe gezellig het ook was, er was nog een reden voor dit uitje. Die reden was echt niet leuk. Afscheid nemen van twee hele lieve meiden, Esther en Martine. En dat afscheid nemen echt niet fijn is hebben we deze middag wel gezien. Maar toch was het moment daar. Ondanks dat dit waardeloos is hebben we dit afscheid wel als mooi ervaren, wat was Marco trots op deze meiden en dat liet hij merken ook!
 

Het was erg gezellig, zo gezellig dat we helemaal niet door hadden dat deze boottocht alweer aan zijn einde was. Wat gaat de tijd toch snel zeker als je het leuk hebt met elkaar. We kregen allemaal nog een heel leuk cadeautje mee naar huis, een leistenen serveerbord met Marco’s logo en onze eigen naam erop, met twee tapasschaaltjes!

Op de steiger maakten we nog een leuke groepsfoto en daarna ging ieder zijn eigen weg, op weg naar huis! Dit was een middag die we echt ontzettend fijn vonden, we voelen ons welkom!
Liefs Ingrid, Venice, en Monique


 
1. Door: Lisanne op 26-03-2017 13:11:23
Wat hebben jullie er een leuk verslag van gemaakt, het ziet er uit als een heerlijk uitje! Echt leuk dat jullie dit mochten meemaken! Heel leuk!
Liefs, Lisanne
2. Door: maria serraris op 26-03-2017 13:29:42
Wat een leuk verslagje van het tifosi-uitje!Aan de foto's te zien was het heel gezellig met Marco erbij ,Jullie verdienen dat en is leuk om elkaar te leren kennen 
groetjes Maria
3. Door: Maruchi op 26-03-2017 18:19:53
Een mooie aanvulling op het team!!
Heel veel plezier meiden!!
4. Door: Anja van Wijk op 27-03-2017 10:05:58
Wat een mooi verslag om te lezen. Dat is iets waar jullie goed in zijn. Leuk geschreven. Afscheid nemen hoort er ook bij maar is zeker niet leuk. Ik wens Esther en Martine heel veel geluk met wat ze gaan doen.

Maar jullie dames heel veel plezier en succes met alles wat jullie gaan doen voor de fanclub. Schrijven is jullie in ieder geval goed toevertrouwd.

Liefs Anja
5. Door: Ness op 27-03-2017 22:37:23
Met dit nieuwe team zit het wel snor denk ik. Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad. Esther en Martine ik ga jullie heel erg missen. Voor de nieuwe #TFdMB teamleden, Venice, Monique en Ingrid heel veel succes en vooral ook veel plezier! 
Liefs Ness 
6. Door: Jolanda Roovers op 28-03-2017 16:36:03
Wat een super geweldige dag hebben jullie gehad zo te lezen.
Fijn om elkaar zo beter te leren kennen.
Heel veel succes en vooral veel plezier in het team maar volgens mij gaat dat zeker wel lukken

                     Groetjes Jolanda
7. Door: Miriam op 28-03-2017 21:42:41
Mooi team uitje. Leuke meiden. Succes
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Bind mijn handen langs mijn lichaam
En dan nog hou ik je vast"