Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Werken voor de allerleukste fanclub!

Hoe omschrijf je werken voor de allerleukste fanclub van Nederland in een logje. Ik denk dat het bijna niet mogelijk is maar ik ga een poging wagen.

Hoe het allemaal begon? Op 28 mei 2005 bij mijn allereerste Marco concert. Symphonica in België. Ik zal het nooit meer vergeten. Ik kende (nog) niemand, had nog nooit van Tifosi di Marco Borsato gehoord en kwam een uurtje voor aanvang rustig aanlopen. Ik weet nu dat een uurtje van tevoren aankomen bijna hetzelfde is als te laat komen maar toch wisten we die avond een mooi plekje te bemachtigen. Wat was ik onder de indruk. Daar kon geen cd of live dvd tegenop! Ik was verkocht!
 
Wanneer ik precies lid werd van de Fanclub weet ik niet meer maar dat ik vanaf mei 2005 alles op de voet ging volgen weet ik nog wel. In 2006 volgde Symphonica in Rosso en daar ging ik twee avonden naar toe. Ik wist nu uit ervaring dat je in een avond echt niet alles gezien en gehoord krijgt. Op 1 december 2006 stond ik in de kou samen met heel veel andere fans te wachten voor de Bijenkorf in Amsterdam om de live registratie van SIR te bemachtigen en ik geloof dat ik daar voor het eerst de wereld van Tifosi di Marco Borsato instapte.
 
In 2007 werd Borsatoweblog gelanceerd. Ik startte vanaf dag 1 een weblog en vond het geweldig om al mijn belevenissen met andere fans te delen. Je leerde ineens zo veel meer mensen kennen en ook Marco was vaker online. Hoe gaaf was het dat Marco op je log reageerde. Ik begon steeds fanatieker te loggen en ook het aanpassen van de layout werd steeds leuker om te doen. Mijn allereerste header was een uit zijn verband getrokken foto maar al snel werd ik er handiger in.

Op 10-11-2011 ontving ik van Nathalie een heel leuk mailtje met de vraag of ik me wilde inzetten voor de Moderators. Ik mocht er even over nadenken maar ik geloof niet dat ik daar 1 seconde voor nodig had. Wat een eer en wat ontzettend leuk om te mogen doen. Onder leiding van Ine gingen we met een gezellig groepje van start en hielpen fans waar nodig.
Het is zo ontzettend fijn om mensen te kunnen helpen met bijvoorbeeld het maken van een header of het oplossen van een probleem op de weblog.
Ik vind het maken van een header nog altijd net zo leuk als de dag dat ik er mee begon en kan er nog altijd net zo van genieten als ik iemand kan helpen.


 
In de loop der jaren veranderde er veel binnen de groep Moderators en na een aantal jaar besloot Ine te stoppen met haar werk voor de Moderators. Het was even slikken, want Ine had ons alles geleerd wat we moesten weten en nu moesten we verder zonder haar. Ik werd door Nathalie gevraagd of ik Ine haar taak wilde overnemen en zo werd ik hoofdmoderator. Ik vond het een hele eer en samen met een leuke club gingen we verder en probeerde ik er mijn eigen draai aan te geven.

In 2015 werd ik door Nathalie gevraagd of ik me wilde inzetten voor de fanclub. Dat leek me geweldig maar aangezien mijn hart ook bij Borsatoweblog ligt wilde ik dit wel graag blijven doen. In 2015 veranderde er qua opzet veel binnen de fanclub en de moderators werden onderdeel van de fanclub en gingen verder als Team Weblog. Dezelfde taken maar nu als een grote groep.
In 2015 veranderde er niet alleen veel binnen de Fanclub maar ook privé kondigde zich een grote verandering aan. In juli 2015 ontdekten wij dat we papa en mama zouden worden en in maart 2016 werd dan ook ons lieve zoontje Liam geboren. Het betekende ook dat ik even opnieuw moest zoeken om mijn tijd een beetje te verdelen want met een kleine man in huis is dat toch even wat lastiger. Waar ik voorheen midden op de dag wel even mijn laptop kon pakken ben ik er nu vooral mee bezig om te zorgen dat Liam hem niet pakt. Hoe graag je dan ook wil je hebt toch wat minder tijd en je wilt natuurlijk ook graag van je kindje genieten.Ik vond dat lastig, want ik vind heel veel dingen leuk om te doen, maar alles lukt helaas niet. Inmiddels heeft Imke dan ook mijn taak als hoofd weblog overgenomen maar ik zet me nog altijd met veel plezier in voor Borsatoweblog.Uiteraard zijn er naast Borsatoweblog ook nog andere taken die ik binnen de fanclub mag doen. Ik zit in de werkgroep Borsato.nl, ik beantwoord mail, hou me bezig met het forum en als we met z’n allen vakantie vieren in Nederland maak ik graag een prijsvraag.
Het is zo leuk om mensen te kunnen helpen en blij te maken. Soms met een eenvoudig iets zoals een gesigneerde kaart. Het zijn vaak juist de kleine dingen. De enthousiaste verhalen die je hoort op de Fanclubdag, een ontroerend mailtje dat binnenkomt of iemand die eindelijk na jaren met Marco op de foto kan gaan. Het blijft bijzonder om te mogen doen en ik ben nog altijd heel blij dat ik deel uit mag maken van deze leuke club.


Ik heb al zo veel mooie dingen mogen meemaken en er zijn hele mooie vriendschappen ontstaan die ik koester. Zoveel herinneringen en ik hoop dat er nog veel bij mogen komen.
Zo zie je maar waar een mailtje op 10-11-2011 allemaal toe kan leiden!

Liefs Yaiza 

 
1. Door: Lisanne op 24-03-2017 16:10:41
Wat een mooi verhaal, erg leuk hoe je zo bij de fanclub bent gekomen! Harstikke leuk Yaiza!
Liefs, Lisanne
2. Door: Anja van Wijk op 24-03-2017 19:39:29
Wat een heerlijk logje om te lezen. lieve Yaiza. Wat heb je veel gedaan voor de weblog. Je bent vast ook al weer druk bezig met de prijsvragen voor de leukste avond op het weblog?

Heel veel plezier met alles wat je voor de fanclub doet. Je bent een kanjer!

Liefs Anja
3. Door: Bea van Rumpt op 24-03-2017 20:45:08
Heerlijk om te lezen. En bij jouw denk ik altijd aan een (duik) boot en gele crocs. ??

Heel veel plezierige borsato jaren ?
4. Door: Hilda op 25-03-2017 11:41:53
Leuke log Yaiza en er gaan vast nog heeeeeeeel veel mooie herinneringen bij komen !!!
5. Door: Maruchi op 26-03-2017 18:28:19
Leuk al die verhalen achter de personen van de fanclub. 
Koester de herinneringen en vriendschappen!!
 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"En ik dacht dat ik zou doodgaan van de pijn
Ik had nooit verwacht dat het zo makkelijk zou zijn"