Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Ieder einde is een nieuw begin...
Eigenlijk vertel ik niks nieuws, maar Tifosi di Marco Borsato zou geen bestaansrecht hebben zonder vrijwilligers. Een fanclubdag uitvoeren zonder tientallen vrijwilligers is onmogelijk maar een fanclub runnen zonder vrijwilligers is ook niet te doen. Mijn dagen bestaan nu al uit minder uren dan ik eigenlijk nodig heb, terwijl ik ook nu echt een prachtig team mensen om me heen heb. Deze mensen zijn mij stuk voor stuk dierbaar. Want allemaal, zonder uitzondering, verrichten ze werkzaamheden voor de fanclub in hun vrije tijd en vaak naast een eigen huishouden, gezin en/of betaalde baan! Misschien onnodig om te vertellen maar er gaat écht heel veel tijd in zitten. Werken voor de fanclub is enorm intensief. Sommigen doen het een paar jaar, anderen heel veel jaar, maar er komt altijd een moment waarop tijd gaat ontbreken en dat er keuzes gemaakt moeten worden... Dat is normaal, dat is gezond, soms adviseer ik zelf ook, maar het is nooit maar dan ook nooit leuk.
En nu sta ik opnieuw aan de vooravond van afscheid nemen. Grrr. 
Neem nou bijvoorbeeld Esther, Esther is ruim 8 jaar geleden begonnen met haar vrijwilligerswerk voor de fanclub. 8 jaar…  dat is echt vet lang! In die 8 jaar heeft ze dan ook ontzettend veel gedaan, alle taken binnen de fanclub beheerst ze als geen ander. Een lastig mailtje versturen, Esther draait haar hand hier niet voor om. Een export van de ledenadministratie? Ja hoor, kom maar door! Teksten schrijven? Geen probleem! Een ingewikkelde tabel met linkjes naar Social Media, een klein fotootje en wat info en dan zo dat hij niet helemaal vervormt als je hem op een ander device dan je computer opent?

Ik weet niet eens precies wat ik nu vraag, maar Esther kan het. En dan zijn er nog dingen als de verkoop van merchandise, het scannen van pasjes, de opslag onder handen nemen zodat we hier weer kunnen bewegen... Esther doet het wel. De fanclub zonder Esther is haast ondenkbaar, en toch… toch moeten we afscheid van haar gaan nemen. Na 8 jaar heeft Esther besloten dat ze haar taken gaat overdragen. Esther! Esther Dekker! Stoppen met de fanclub? Opeens weet ik wat Marco bedoelt met 'dat de aarde niet meer rond is'. Als al je zekerheden opeens wegvallen, wat dan?

Want jeetje, wat zullen we haar gaan missen. En het is niet dat ik Esther niet begrijp, integendeel. Ze kan meer werken bij haar werkgever, haar kinderen worden groter en hebben haar ook meer nodig, en na acht jaar fanclub zijn andere hobbies ook weer een keer leuk. Ik heb daarom ook voorgesteld dat ze dan gewoon maar wat minder gaat slapen. Maar hoe vreemd, dat vond ze geen optie! Een fanclub zonder Esther. Dat zal wennen worden.

En het wordt me niet gemakkelijk gemaakt, want ook Martine legt haar taken neer. Martine heeft de ongelofelijk moeilijke knoop doorgehakt en besloot na 5,5 jaar dat het mooi is geweest. Dit kwam voor mij niet echt als een verrassing, want Martine is een van mijn allerbeste vriendinnen geworden door het werken voor de fanclub en ik zag haar al een tijdje worstelen. Dat maakt het echter niet minder erg! Martine, jeetje! Martine twijfelde al een poosje en heeft een aantal maanden geleden dan ook een stapje terug gedaan. Ze  heeft een fulltime baan, een eigen huishouden maar ook runt ze bijna mijn huishouden en heeft een druk sociaal leven. Het combineren viel haar steeds zwaarder. Maar Martine hoef ik gelukkig zelf zeker niet te missen, zij is een heel dierbaar vriendinnetje van me en vaak is ze in de weekenden dan ook bij mij thuis te vinden. Ze zal vast nog vaak met mij mee denken en haar ideeën spuien die ik dan uiteraard oppak en binnen het team zal neerleggen als zijnde mijn eigen briljante idee. Martine is bijzonder creatief en heeft ongekend veel humor. Ze kan bijzondere acties voor Facebook bedenken, is het brein achter de Fans Be Like en ook teksten schrijven en corrigeren kan ze uitstekend. Eigenlijk wil ik niet eens noemen waar ze allemaal goed in is wat het is allemaal zo confronterend. Dat ze gemist gaat worden staat dus als een paal boven water.
 
Ik begrijp heel goed dat dit nieuws bij jullie allen zal inslaan, dit deed het immers bij ons ook! Maar gelukkig gaan ze niet emigreren en zullen ze, zoals Esther het zo mooi zei, maar één appje bij ons vandaan zijn!
Nog een paar weken maken we gruwelijk gebruik van deze twee fantastische mensen en dan zullen we op 22 maart daadwerkelijk afscheid van ze gaan nemen, met een hapje, drankje en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook een traan.

Lieve Esther en Martine, dank jullie wel, DANK JULLIE WEL voor jullie jarenlange inzet, humor en gezelligheid! Niet alleen ik maar ook Marco en het hele team zullen jullie heel erg gaan missen.
 

Gelukkig hadden beiden ons al een aantal weken geleden op de hoogte gesteld waardoor we intern beraad hebben gehad en we allemaal een aantal mogelijke nieuwe medewerkers naar voren konden schuiven. Er hebben sollicitaties plaatsgevonden en ik zal jullie nu dan ook meteen maar mededelen dat we een proeftijd zijn aangegaan met Monique, Venice en Ingrid!

Ik ben dan ook ongelofelijk blij dat deze drie dames ons team willen komen versterken en als ze net zo enthousiast zijn en blijven als ik dan komt het helemaal goed! Monique, Venice en Ingrid worden nu al een paar weken goed ingewerkt door de overige teamleden en het is superfijn om te merken hoe ze worden opgevangen. Alles is nieuw voor ze en er komt een hoop op ze af, maar het is leuk om te zien hoe ze het oppakken en graag aan het werk willen. Ik hoop dan ook dat ze glansrijk de proefperiode doorkomen en dat ze dan zelf ook besluiten om te blijven. Want het is niet voor te stellen wat het werk van deze vrijwilligersbaan voor de allerleukste fanclub die er maar bestaat, Tifosi di Marco Borsato, precies inhoudt. Daar komen ze nu achter, op hoop van zegen, haha.
 

Mocht je denken dat jij misschien in de toekomst ook wel wat voor ons zou kunnen betekenen, omdat je tijd over hebt en je enthousiast bent, dan hoop ik dat je de stoute schoenen wilt aantrekken en ons gewoon een mailtje stuurt met je motivatie en wat jij denkt voor ons te kunnen betekenen! Voor nu zijn we voorzien en zijn we blij met ons team, maar er zouden zomaar weer eens verschuivingen kunnen plaatsvinden en dan kunnen we altijd de motivatie brieven er weer even bij pakken. 

Nou, we kunnen aan het verwerkingsproces beginnen jongens...
Martine... Esther... Pfff... dat gaat lastig worden.
Gelukkig hebben we Venice, Ingrid en Monique om het bloeden te stelpen!
(Ik heb ze meteen hippe emailadressen gegeven om ze te paaien. Mail ze gerust door op hun naam te klikken!)

En zoals Marco altijd zegt: Eens Team Borsato, Altijd Team Borsato!

Liefs,

Nathalie

1. Door: Lisanne op 08-03-2017 12:55:24
Wat een heftig nieuws, maar keuzes moeten soms gemaakt worden. Esther en Martine onwijs bedankt voor alle tijd die jullie erin hebben gestoken. Daarnaast wil ik Monique, Ingrid en Venice heel veel succes en plezier wensen de komende tijd! 
2. Door: Rianne Beck op 08-03-2017 12:58:12
jeee wat een heftijg nieuw dit

badankt Esther en Martine ik ga julle zeker misen en wanner ik zie ik jou dan weer ?esther

Liefs Rianne brck
3. Door: Esther op 08-03-2017 13:07:27
Jeetje een fanclub zonder Esther! Weet haast niet beter dan dat ze er bij hoort! En Esther en Martine weg... Snap wel dat je daar 3 mensen voor nodig hebt om op te vangen! Zoveel werk als zij doen. Venice, monique, en ingrid. Veel plezier en succes met jullie proeftijd! En hopelijk bevalt het en is 't goed te combineren met jullie eigen dingen en blijven jullie lang bij de fanclub! ?
4. Door: Petra op 08-03-2017 13:25:32
Jeetje.... Dat is een berichtje die even moet indalen! Esther en Martine....... ? Heel veel succes met alles wat jullie gaan doen.... En bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben!! Venice, Monique en Ingrid.... Heel veel succes!! En die stoute schoenen aantrekken..... ik pas ze wel? dus misschien..... dat ik dat ga doen!! Liefs Peet
5. Door: Sara op 08-03-2017 13:49:31
Jeetje wat een nieuws, maar o zo begrijpelijk dat die keus gemaakt moet worden. Ik kan me niet anders herinneren dat Esther bij de fanclub werkt. En Martine ook alweer 5,5 jaar, wat gaat de tijd snel! Heel erg bedankt beide! 
En de nieuwe dames: heel veel succes en plezier! 
6. Door: masai op 08-03-2017 14:07:14
Het zal de beide dames zeker niet licht gevallen zijn tot dit besluit te komen. Met name Esther ken ik van vroeger als een enorme trouwe Marco fan en bewaar ook hele fijne herinneringen aan onze tijd op het Borsato Forum. Maar ben er van overtuigd dat het een weloverwogen keuze is geweest.
Wens Esther en Martine dan ook heel veel geluk in hun verdere leven. Hopelijk blijven jullie nog wel verbonden aan de fanclub en dat jullie nog wat van laten jullie horen.

Wil Marijt
7. Door: Jennifer op 08-03-2017 14:20:33
wauw inkoppertje ik ga je missen esther, welkom nieuwe mensen ^_^ 
8. Door: maria serraris op 08-03-2017 14:46:57
Martine en Esther bedankt voor al wat jullie deden voor de fanclub en welkom aan Ingrid Venice en Monique succes met je nieuwe uitdaging 
9. Door: Mariella dullaart op 08-03-2017 14:59:43
Ach wat jammer ik weet zeker dat zij dit ook doen met pijn in het hart! Maar soms moet je moeilijke keuzes maken.....Het is fijn dat je een mooie vriendschap hebt gekregen met hun beiden.Ze hebben ongelooflijk hun best gedaan al die jaren,ik hoop dat ze nu weer een fijne tijd gaan krijgen in het leventje wat ze nu gaan runnen.Bedankt Esther en Martine voor al die jaren werken bij de fanclub.Jullie hebben vast wel eens een mailtje van mij/ons beantwoord.En Nathalie jij en de rest van de fanclubmedewerkers veel succes met het opleiden van het nieuwe drietal! Dikke knuffel voor jullie allemaal.xxxx
10. Door: jacqueline op 08-03-2017 15:15:46
Dat zal inderdaad anders gaan worden! Veel succes met de nieuwe medewerksters, en bedankt voor al het werk Martine en Esther!!
11. Door: Jolanda Roovers op 08-03-2017 15:16:56
Jeetje Esther en Martine, wat schrik ik hiervan!!
Maar ik kan het ook echt allemaal wel begrijpen want als ik zie wat jullie allemaal voor ons als fans doen dan gaat daar heel wat werk inzitten zowel voor, tijdens als na alle geweldige gebeurtenissen rondom Marco!!
Ik neem dan ook altijd mijn petje voor jullie allemaal af.
Ik wil jullie enorm bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan en betekend hebben en wens jullie heel veel succes in de verdere toekomst. Hopelijk zien we jullie nog een keertje.
Daarnaast wil ik Monique, Venice en Ingrid heel veel succes en vooral ook plezier wensen!
We zullen jullie vast een keer tegen gaan komen!!

                Groetjes Jolanda 
12. Door: henriettedeboer op 08-03-2017 15:30:50
ZO BAM Wat een nieuws. Alsof t allemaal je familie is hihi. Veel succes Martine en Esther met jullie tifosieloos leven. En veel succes voor de nieuwe meiden, ook zij zulllen weer familie worden hihi
13. Door: Jet67 op 08-03-2017 15:39:54
Jemig, wat een nieuws !!!
Geen Esther en Martine meer binnen de fanclub, zo raar !!
Bedankt meiden voor het geen wat jullie voor ons betekent hebben als fan zijnde.

Nog meer nieuws, 3 nieuwe meiden.Eéntje ken ik toevallig heel goed. De andere 2 ga ik ongetwijfeld leren kennen.
Meiden heel veel succes met jullie taak binnen de fanclub!!

Jet
14. Door: Klavertje op 08-03-2017 16:24:11
Zo he wat een nieuws!! Dat gaat een gemis worden voor de fanclub! Maar begrijp de keuzes maar al te goed! Tien en Esther, dank voor al jullie inzet, trouw, gezelligheid enz enz . En de nieuwe dames toi toi toi !! Dat jullie er maar heel veel plezier in gaan krijgen! Liefs Marietta
15. Door: Annemarie op 08-03-2017 16:37:43
Jeetje wat een veranderingen!!
Gek om een fanclub voor te stellen zonder Esther en Martine!!
Lieve Esther en Martine, bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!! En bedankt dat wij er zo lang van hebben kunnen genieten!!!

Monique, Ingrid en Venice, heel veel succes en plezier met jullie nieuwe job! 
Geniet ervan!!
Liefs, 
Annemarie 
16. Door: Miriam op 08-03-2017 16:50:08
Neeee wat jammer maar soms zijn keuzes maken moeilijk en niet leuk maar we gaan jullie missen. Maar zien bij Marco gaan we jullie zeker... Bedankt voor jullie inzet en succes andere dames.
17. Door: Jolanda op 08-03-2017 19:10:05
Altijd moeilijk als je afscheid moet nemen van mensen die onderdeel zijn van een goed geolied team. Alsof het mooie "bouwwerk" wat je met elkaar hebt opgebouwd deels in elkaar zakt. Maar gelukkig zijn er dan weer nieuwe mensen die helpen het weer op te bouwen. 

Afscheid nemen doet pijn, maar gelukkig kunnen jullie met elkaar terug kijken op een aantal jaren prachtig teamwork met elkaar, jaren waarin je van elkaar geleerd hebt en waarin een ieder met haar kwaliteit er voor gezorgd heeft dat deze mooie fanclub bestaansrecht had.

Esther en Martine, bedankt voor al die uurtjes van jullie kostbare tijd. 

En de nieuwe dames onwijs veel succes gewenst met jullie nieuwe "baan". 
18. Door: Anja van Wijk op 08-03-2017 19:49:15
Wat een bericht! Deze komt inderdaad even binnen. Toppers zijn jullie Esher en Martine, wat hebben jullie veel gedaan en wat hebben jullie het goed gedaan. Afscheid nemen bestaat niet en we komen jullie echt nog wel tegen bij een evenement van onze held! Heel erg bedankt voor wat jullie hebben gedaan en heel veel succes met wat jullie gaan doen.

Lieve Venice, Ingrid en monique,
Wat een leuke kans en ik weet zeker dat je jullie die met liefde gaan vervullenheel veel succes met alles wat er nu op jullie afkomt. Maar jullie worden kanjers hierin dat weet ik zeker!
SUCCES

Liefs Anja
19. Door: Carina & John op 08-03-2017 21:21:54
Esther en martine bedankt voor al jullie inzet !
Monique, Ingrid en Venice succes met jullie nieuwe mooie job.
 
20. Door: Martine op 08-03-2017 22:14:36
Esther en Martine 

Heel veel dank voor alles wat jullie voor de fanclub betekend hebben.
Ik wens jullie veel succes met het verwezenlijken van jullie andere plannen.

Groetjes

Martine 
21. Door: moniquepaula op 08-03-2017 22:20:00
Esther en Martine bedankt voor alles wat jullie al die jaren voor de fanclub gedaan hebben. En Venice, Ingrid en Monique heel veel succes!
22. Door: Ness op 18-03-2017 19:52:24
Oh deze had ik gemist! Ik ga jullie missen, echt zo erg. Vind jullie echt kanjers. Dank voor jullie inzet lieve leuke dames. 
Voor de andere drie dames heel veel succes en plezier toegewenst! 
Liefs Ness
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Voelbaar vliegen de vlinders
En ik word zomaar verliefd op je lach"