Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Nieuwe Workshop!
We hebben ontzettend leuk nieuws, want op zaterdag 20 mei 2017 zal er weer een leuke workshopmiddag georganiseerd worden!
 
Nadat we vorig jaar overspoeld werden met aanmeldingen en we helaas mensen moesten teleurstellen, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een locatie met meer ruimte. En dat is gelukt! We hebben een prachtige locatie gevonden, centraal in Nederland, gelegen tussen de weilanden.
 
De Weistaar
Rottegatsteeg 6
3953MN Maarsbergen

 


Fotoboekje
De workshop die we dit jaar gaan maken is een ontzettend leuk fotoboekje. Dit scrapboekje stop je heel makkelijk in je tas en zo heb je altijd een leuk boekje met foto’s bij je om te kunnen laten zien.
Een scrapboekje kun je maken met bijvoorbeeld foto's van je kinderen, je favoriete zanger of van een mooie vakantie. Ook kun je het bijvoorbeeld een lieve vriendin cadeau doen, het als kraamcadeautje geven of na een bruiloft.
In het volgende filmpje laat Nathalie zien hoe dit boekje eruit ziet en heeft ze ook een leuke verrassing te melden. 


 
Nou denk je misschien nog ‘oh maar dat is voor mij te moeilijk!’, maar het is echt makkelijker te maken dan je zo op het eerste ogenblik denkt. En natuurlijk word je daarbij geholpen door de workshopbegeleiders. Iedere tafel heeft zijn eigen begeleider, dus dit gaat ook jou echt lukken!
 
Alles staat voor je klaar
Bij binnenkomst ligt er een leuk pakketje voor jullie klaar met daarin de basisbenodigdheden en de werkbeschrijving voor deze workshop. Daarnaast, zullen wij zorgen dat er lijm, dubbelzijdig tape en extra foto’s op de tafels klaar liggen. Zelf kan je ook leuke stickertjes, stukjes songtekst of andere spulletjes waar je je boekje leuk mee kunt versieren, meenemen. Natuurlijk zal er het één en ander op de tafels liggen zoals, een aantal snijlinialen, pennen, stiften en leuke versiersels liggen, maar dat is 'zolang de voorraad strekt' en niet voldoende om iedereen te voorzien. Ben je in het bezit van eigen materialen die je kan gebruiken neem die dan gerust mee. Denk dan aan een eigen schaar, potlood, gum en puntenslijper, liniaal. snijmesje en snijmat. Het is erg handig als je die zelf mee wilt nemen, want dan hoef je niet te wachten wanneer een ander net de schaar of de lineaal heeft gepakt.
 
Waneer je foto’s gaat printen of bestellen, houdt er dan rekening mee dat de standaardmaat 9-13 of 10-15 echt te groot is om te verwerken in het boekje. Het beste formaat dat je kan gebruiken is 8,35 bij 5,75. Dit formaat foto’s kan je bestellen door hier te klikken. Dan heb je gelijk het juiste formaat voor de foto's, de mini stretch van 8,35 bij 5,75! Je hebt ongeveer 20 foto’s nodig om het boekje leuk te vullen, maar meer foto’s bestellen zodat je tijdens het maken keuze genoeg hebt, is natuurlijk ook altijd goed. Minder kan uiteraard ook. Soms is het juist mooi om alleen gekleurd papier in een bepaald vak te plakken of wellicht een mooie quote?
 
We zetten nog even op een rijtje wat je eventueel zelf mee kan nemen:

* Schaar
* potlood en gum (evt. puntenslijper)

* Versiersels (denk daarbij aan linten, strikjes, knoopjes, bedeltjes, stickertjes, misschien een haarlokje)
* Veel foto’s
* Songteksten of quotes (geprint)

En voor de ervaren scrappers:

* Snijmat
* Liniaal
* Snijliniaal
* Snijmesje

Wij denken dat de workshop, met de voorbereidingen die wij al gedaan hebben, voor iedereen absoluut goed te doen is. Daarnaast staat er natuurlijk ook een enthousiast team klaar om jullie te begeleiden. Wat in ieder geval vaststaat is dat iedereen na afloop met een prachtig fotoboekje en leuke herinneringen aan deze middag naar huis gaat!
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in om er een hele gezellige middag van te gaan maken! De workshop begint om 11:30 uur en we zullen ergens tussen 16.00 uur en 17.00 uur afsluiten. Zoals Nathalie al in het filmpje noemde, wordt er tussendoor een heerlijk lunchbuffet verzorgd waarbij je even gezellig bij kunt kletsen met iedereen.
 
Aanmelden
Lijkt het jou leuk om bij deze altijd gezellige workshopmiddag te zijn en na afloop met je eigen unieke, gave fotoboekje naar huis te gaan? Meld je dan snel aan via deze link, want vol = vol!
 

Rolstoelers en dieten
Ook dit jaar hebben we weer enkele rolstoelplaatsen, dus vermeld het in je aanmelding als je gebruik maakt van een rolstoel. Dit kun je aanvinken in het formulier, wanneer de rolstoelplaatsen zijn uitverkocht, zal het vinkje weg zijn. Heb je een voedselallergie of -intolerantie? Dan kun je dat onder dieetwensen kwijt. Let op: dit gaat echt om allergieën, niet om dingen die je liever wel of niet eet. Ons mailen over je dieet kan natuurlijk ook.
 
Meld je aan!
Klik hier om je aan te melden voor de leukste Workshop van het jaar!
Alle informatie op een rijtje ontvang je kort voor de workshop via de mail!
 
Kosten workshop
De kosten voor deze workshop bedragen net als voorgaande jaren € 27,50 p.p voor leden, voor introducés bieden we ditzelfde pakket aan voor € 32,50 p.p.
Hierin zitten alle benodigdheden en ook de luxe lunch is natuurlijk inbegrepen.

Merchandise
Ook dit jaar zal er weer een merchandisestand zijn waar je de leukste items kunt aanschaffen. We hebben weer enkele bijzondere items laten maken!

Dineren
Een aantal van ons vindt het leuk om na de workshop nog even te blijven bijpraten onder het genot van een lekkere maaltijd. Lijkt jou dat ook leuk? Reserveer dan ook een plekje!

Na het afsluiten van de workshop, we denken rond 17.00 uur, kun je op het overdekte terras een drankje nuttigen terwijl het personeel van de Weistaar het buffet klaarzet in de ruimte waar we net geknutseld hebben. Daarna kunnen we terug de zaal in en kun je een tafel uitzoeken naar keuze. De Weistaar biedt een heerlijk buffet aan:

Vooraf een etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, mozzarella met tomaat en basilicum, gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

En het buffet bestaat uit een duo van pangasius/zalmrolletjes, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade. Dit kun je zelf opscheppen.

Tot slot een lekker kopje koffie of thee met een bonbonnetje.


Dit buffet wordt aangeboden voor slechts 21,95 mits je bij het reserveren het supergeheime codewoord BORSATO noemt. 
Reserveren voor het diner kan door te bellen naar de Weistaar: 033 - 28 619 43
Over de workshop hebben zij verder geen informatie.

 
Wij hebben er nu al ontzettend veel zin in en hopen je op zaterdag 20 mei om 11:30 uur te mogen verwelkomen in de Weistaar! 
 
Kom jij ook?
 
Groetjes,
Team Tifosi


 
 
1. Door: Kristel op 22-02-2017 14:06:11
Leuk!!!! De vorige workshops waren erg geslaagd en gezellig, dus mijn aanmelding is gedaan!! 
2. Door: Lisanne op 22-02-2017 14:58:40
Leuk! Dit word de eerste keer dat we mee gaan doen aan een workshop, maar ik weet zeker dat het 100% leuk wordt. Ik ben benieuwd naar de anderen die ook komen!
In ieder geval een leuk vooruitzicht.
 
3. Door: Anja van Wijk op 22-02-2017 15:00:56
Ook mij is het gelukt met het diner erbij. Ik ben erg benieuwd. Ik ga eens kijken naar leuke foto's kan vinden die ik dan wil gebruiken. O Ik stuiter stuiter stuiter tot en met. Deze keer breng ik gezelig mijn moeder mee. Dat wordt een topmiddag.

Liefs Anja
4. Door: Sara op 22-02-2017 15:36:27
Wat leuk!! Vorig jaar was erg geslaagd en zeer gezellig, dus ik ga me direct weer opgeven!
5. Door: moniquepaula op 22-02-2017 15:51:17
Ik heb me ook aangemeld voor de workshop. Is altijd gezellig, heb er nu al zin in.
6. Door: Thea de Wilde op 22-02-2017 15:53:05
vorig jaar me 1ste keer, heb nu weer aangemeld, en het geld al overgemaakt, ga weer alleen maar ,dat os geen probleem.


thea de wilde
6.1. Door: marina op 22-02-2017 23:16:37
Gezellig Thea!!
7. Door: maria serraris op 22-02-2017 18:53:09
Ik kan spijtig genoeg niet naar de workshop gaan .Mijn lieve kleindochter doet juist haar communie en dat gaat natuurlijk voor Volgend jaar dan maar 
groetjes Maria
8. Door: Maud Schuimer op 22-02-2017 19:03:51
Heeft iemand enig idee over de bereikbaarheid met openbaar vervoer? Via de reisplanner kom ik er niet uit....
9. Door: Tifosi di Marco Borsato op 22-02-2017 19:43:42
Hallo Maud,

Het beste kun je even kijken via www.9292.nl 
Hier kun je de juiste route vinden vanaf je huisadres tot aan de Weistaar. Mocht het niet lukken met openbaar vervoer kan je uiteraard altijd proberen om met iemand mee te rijden. Of wellicht iemand die je bij het station kan ophalen. Dit alles kan je in ons forum vragen. We hopen dat het lukt om een reisgenoot te vinden. 
We zien jullie graag zaterdag 20 mei!

Groetjes,
Imke 
Team Tifosi
9.1. Door: Maud Schuimer op 22-02-2017 20:06:14
Via 9292 geeft hij aan dat een reisadvies niet mogelijk is... Hetzelfde via de NS planner. Ga inderdaad maar eens op het forum kijken want Ruben en ik willen wel heel graag komen! Bedankt voor je snelle reactie Imke! X
10. Door: Carina & John op 22-02-2017 20:28:57
Wat leuk, bij alle al geweest!
Nu een dllemma dus heb een mail gestuurd
liefs carina xxx
11. Door: Jolanda Roovers op 22-02-2017 21:09:44
Wat ontzettend leuk weer. Wim en ik hebben onszelf ook weer opgegeven dus ook wij zijn erbij!
Ontzettend veel zin in!!

                       Groetjes Jolanda
12. Door: yvonnekerssensdewaarheid op 22-02-2017 21:26:14
Zou wel willen maar heb geen vervoer  ! !
13. Door: marina op 22-02-2017 23:19:10
Gezellig,kom dit jaar,net als de andere 2x gezellig samen met mijn dochters Amber en carmen. Ee hebben er zin in!!! Groetjes Marina
14. Door: Miriam op 23-02-2017 10:25:08
Super leuk! Waarschijnlijk met mn zusje erheen. Mooie locatie en dat boekje ik heb al ideeen. 
15. Door: Jolanda Dobbelaar op 23-02-2017 10:51:14
Jippieeee ff berichtje met telefoon. We zijn er dit jaar voor eerste x bij. Samen een hele dag met m'n zussie. Ben superblij want ze is gelukkig vrij die dag. Dat wordt vast gezellig kan niet anders. Kan weer een aantal lieve medefans ontmoeten. De voorpret kan idd beginnen met leuke spulletjes en mooie foto's verzamelen. En weer eentje scoren voor m'n zus :-) Heb dagen al op kalender afgeteld dus tot dan!!!! ps. of we ons boekje helemaal afkrijgen, hihi we zullen zien.....
16. Door: Ness op 24-02-2017 13:36:00
Wat een leuk vooruitzicht weer. Ook ik heb me aangemeld! Leuk filmpje Nathalie Liefs Ness
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Rood is al lang het rood niet meer
Het rood van rode rozen"