Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team Eric, HillieImkeLunardaMonique, Venice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
18 januari begint de 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! Ik heb er zin in! Ga ik jou daar zien? Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

26 oktober (1973)
Imke van Cleemputte

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoera! Diana is jarig
Hiep Hiep Hoera!Vandaag is het feest want niemand minder dan "onze" lieve, spontane en altijd behulpzame Diana is jarig. Diana is al jaren actief en zeer betrokken binnen de fanclub en kent de ledenadministratie als geen ander! Als je een vraag hebt kun je altijd bij haar terecht, ze is ontzettend gezellig en heeft altijd belangstelling voor een ander. We kunnen dus wel stellen dat we Diana voor geen goud kunnen en willen missen! 
Vandaag doen we echter geen beroep op haar, want vandaag is haar dag.

Lieve Diana, van harte gefeliciteerd met je 43e verjaardag! Wij wensen je een hele mooie en fijne dag toe met lieve mensen om je heen! 


Veel liefs,
Bianca, Corine, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Monique, Nathalie, Venice en Yaiza.


 
Marco is genomineerd voor de 100% NL Awards!
We mogen los! De strijd om de 100% NL Awards 2017 is maandag officieel van start gegaan! Voor de 9de keer worden de 100% NL Awards uitgereikt, dit keer in Panama in Amsterdam. 
 
Binnen de 100% NL Awards zijn er 7 categorieën:
*Zanger van het Jaar
*Zangeres van het Jaar
*Band van het Jaar
*Talent van het Jaar
*Album van het Jaar
*Hit van het Jaar
*Live act van het Jaar (nieuw)
 
Onze Marco is maar liefst in 4 categorieën genomineerd:
*Zanger van het Jaar
*Album van het Jaar
*Hit van het Jaar
*Live act van het Jaar
 
 
Maar ook zijn Maan en OG3NE  genomineerd in de categorie 'Zangeres van het Jaar' en Daniel Kist, die Marco mocht coachen in The Voice of Holland, voor 'Talent van het Jaar'. Voor Maan ('Jij Bent De Liefde') en OG3NE ('Lights & Shadows') kun je ook je stem uitbrengen in de categorie 'Hit van het Jaar'. 
 
Maandag 15 januari om 17:00 uur ging de eerste stemronde van start. We mogen weer IEDERE DAG onze stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met zondag 28 januari. Wij weten wel op wie we gaan stemmen haha! Vanaf maandag 29 januari worden de finalisten bekend gemaakt.

 
Via deze link kun je je stem uitbrengen!


Hoe leuk zou het zijn als jullie je stem kenbaar maken. Je kan iedere dag stemmen en dus iedere dag laten zien dat je je stemrondje weer hebt gedaan. Deel ons jouw stem via bijvoorbeeld een selfie op Social media met tekst 'ik heb gestemd' of maak een selfie van jou met het beeldscherm waarop jouw stem zichtbaar is. Je mag ons en uiteraard Marco taggen. Marco zal dan ook zien dat je massaal je stem uitbrengt. Wie weet kun je hier ook nog iets leuk mee verdienen! Ik zeg doen!


Groetjes Team Tifosi
Bianca I Corine I Diana I Eric I Hillie I Imke I Lunarda I Marja I Monique I NathalieI Venice I Yaiza
 
Mijn Photohunt
Wie de Borsato App heeft gedownload op zijn mobiel of tablet, heeft vast de Photohunt al ontdekt. Dit ontzettend leuke spel is inmiddels al weer ruim een jaar beschikbaar in de app en de lijst met deelnemers groeit nog steeds. Zo leuk!
 
Wat is nou precies een photohunt? Iedere dag verschijnt er een nieuwe opdracht op de app en iedereen die zich heeft aangemeld krijgt iedere dag diezelfde opdracht. Je kunt elk moment van de dag zien wanneer de volgende hunt beschikbaar komt. Wie als eerste aan de foto opdracht heeft voldaan, krijgt 10 punten. Iedereen die hem daarna nog toevoegt krijgt 2 punten. Een maand lang strijden we om de hoogste score en de meeste punten en dan maken we de balans op. Op de 1e van de maand start er een nieuw hunting season.
 

Zoals bij elk spel zijn er natuurlijk ook regels aan verbonden. Zo moet de foto die je maakt echt een selfie zijn. Een selfie houdt in dat je er zelf herkenbaar op moet staan. We willen namelijk jou zien, terwijl jij de betreffende opdracht uitvoert. Soms is dat wel echt een uitdaging en vergt dat flink wat creativiteit. Want hoe maak je in vredesnaam een foto van jezelf met je voeten op tafel, kom je fatsoenlijk in beeld én ben je de snelste die de foto maakt. Haha, wij zouden weleens stiekem willen meegluren hoe dat eraan toegaat. Misschien zet jij wel je alarm op je telefoon zodra je weet hoe laat de hunt online gaat? Of heb je de gekste dingen in huis gehaald, want stel je voor dat we daar een hunt mee bedacht hebben. Ook is het belangrijk dat je selfie aan de eisen van de opdracht voldoet. Vragen wij een foto van jou met een konijn, dan bedoelen we een echt konijn en geen speelgoedkonijn. Wanneer we wel iets van speelgoed bedoelen zal dat ook duidelijk in de opdracht vermeld worden. Om nog een voorbeeld te noemen, wanneer we vragen om een foto van jou bij een groene auto, dan willen we die auto ook echt dichtbij jou zien en niet op een flinke afstand. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.
We vinden het ontzettend leuk om te zien hoe creatief jullie zijn en niet alleen wij vinden dat. Ook Marco geniet hier elke maand weer van en volgt jullie op de voet. Elke maand vertelt hij op zijn site wie de winnaar is geworden van die maand en begin dit jaar heeft hij de overall winnaar bekend gemaakt. Wie er met die titel vandoor is gegaan kan je hier lezen.
 
Het leukste van het spel is natuurlijk dat jij er plezier aan beleefd tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Want ook al wil je natuurlijk allemaal een keer de snelste zijn en 10 punten in de wacht slepen voor een opdracht, is jezelf uitdagen om een opdracht goed uit te voeren en als dat dan ook lukt natuurlijk het allerleukst. Ook originaliteit wordt beloond. Wanneer je ervoor kiest de opdrachten niet het snelst uit te voeren, maar het op een creatieve manier probeert in te vullen kan je dat ook zomaar een leuke prijs opleveren.
 
Zelf probeer ik ook af en toe mee te spelen en een opdracht uit te voeren en dat levert absoluut leuke taferelen op, haha. Zo maakte ook ik in het begin een keer de fout om alleen mijn voeten op de foto te zetten en dacht waarom is mijn foto nou afgekeurd? Het zijn toch mijn voeten? Maar duh…dat is geen selfie. Oeps! Bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf…met je voeten op tafel’ maakte ik deze fout geen tweede keer, maar dat leverde wel leuke foto’s op, haha en de snelste was ik zeker niet. Hieronder een compilatie van hoe dat ongeveer verliep. 
 

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar jullie belevenissen met de photohunt en willen graag jullie verhalen lezen wat jullie zoal hebben meegemaakt tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Wat heb jij er voor over om een opdracht te laten slagen. Vlieg jij je huis uit om een foto bij de bios te maken of met een hamburger bij de Mac Donalds om maar die 10 punten te halen. Of ga je voor de 2 punten en maak je de foto pas wanneer je toevallig in de buurt bent.
Noem je logje ‘Mijn Photohunt’. Kom maar op met jullie leuke verhalen.  
 
Doe jij nog niet mee aan dit keileuke spel en denk jij nu, dat lijkt mij ook leuk! Ik hou wel van zo’n actieve uitdaging. Dan kan jij ook meespelen, want je kan elk moment starten met dit actieve spel. Elke maand maak je namelijk weer kans op het winnen van leuke prijzen. Naast Photohunt vind je onder andere ook de laatste nieuwtjes over Marco in de Borsato App, de nieuwste afspeellijsten op Spotify en nog veel meer.
Heb jij de app nog niet gedownload dan kan je dat alsnog doen in de Appstore of Playstore.
 
Veel huntplezier!
 
Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega’s


 
 
Lunarda is jarig!
Nog maar net hebben we de feestdagen achter de rug en is het alweer feest!
Vandaag is er een hele lieve collega van ons jarig. En als ik zeg dat ze altijd lacht, dat je haar altijd vrolijk ziet en ze vooral heel veel straalt vooral als Marco in de buurt is:p dan weten jullie dat ik het natuurlijk over Lunarda heb!
Lunarda mag vandaag haar 49e verjaardag gaan vieren.
Ze is onder andere hoofd Social Media en echt onmisbaar voor ons! Ze weet meestal alles als eerste en als wij op zoek zijn naar informatie dan speurt ze als een echte speurhond naar alle informatie die nodig is. We zijn dan ook ontzettend blij met haar!
Maar vandaag mag ze niet speuren, vandaag mag ze gaan genieten van haar verjaardag!


Lieve Lunarda, we wensen je een onwijs fijne dag. Geniet van en met alle lieve mensen om je heen!
 
Veel liefs,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Monique, Nathalie, Venice en Yaiza.

Ons laatste logje in het rood!
Vandaag is het alweer de laatste dag van onze rode maand en dat betekent dat er morgen een nieuwe logger van de daken mag schreeuwen dat hij of zij Weblog van de Maand is en haar of zijn log de hele maand januari rood zal kleuren. Maar vandaag is ook de laatste dag van een wel heel bijzonder mooi jaar. Het jaar waarin wij hebben kunnen genieten van heel veel Marco momentjes, wat zeg ik? Hele mooie momenten. Als ik zo eens in mijn eigen agenda blader zijn er heel wat uitjes geweest.

Zo begon het op 7 februari, waarop ik aanwezig was bij de 100% NL Awards, waar Marco uiteraard ook een award won voor beste zanger (terecht natuurlijk, dat weten wij allang). 22 Maart hadden wij een onwijs gezellig teamuitje in Amsterdam met Marco, deze uitjes zijn altijd heel leuk, maar ook best spannend, want we spelen vaak een quiz en je wilt natuurlijk niet verliezen. Maar om heel eerlijk te zijn, zijn wij net zo fanatiek als Marco en wordt er hard gestreden om de hoofdprijs. Al heb ik soms het idee dat er niet helemaal eerlijk gespeeld wordt, lees Marco zegt teveel voor, hahaha.  Zaterdag 20 mei hadden wij die onwijs creatieve workshop waar we een prachtig fotoboekje hebben gemaakt met z’n allen, en ik moet jullie eerlijk zeggen, ik had niet verwacht dat het zo verslavend en leuk was, want ik heb er inmiddels al meerdere gemaakt. Het blijft een mooi waardevol iets om weg te geven aan familie of goeie vrienden of lekker voor jezelf. Dus mocht je nog twijfelen, pak je knutselspullen tevoorschijn en ga er eens voor zitten om er eentje te maken.
Maandag 22 mei vierden wij dat de weblog 10 jaar bestond met een feestavond op de weblog en ook dit zorgde weer voor een gezellige avond op de log. Dan op donderdag 1 juni was ik aanwezig in Amsterdam waar de opening was van Marco zijn foto expositie. Wat een plaatjes hingen daar, en jullie hebben hoogstwaarschijnlijk inmiddels het mooie fotoboek op jullie tafel liggen, want dit boek hoort echt niet in de boekenkast. In de zomer waren er verschillende festivals waar Marco en zijn bandje weer hebben geknald en het weer steeds onze beste vriend was.
Op 9 juni was ik samen met Marja bij dat mooie feestje in Dordrecht, waar wij van elke minuut hebben genoten en keihard hebben meegezongen.
Zondag 9 juli was er een zot feestje in Zottegem waar ik ook weer bij was. Ook daar was het weer onze beste vriend, want overal waar Marco was ging de zon weer schijnen.In oktober hadden wij het onwijs gezellige fanclubweekend wat ook  een groot succes was en wat is het elk jaar toch weer genieten dat je zoveel blije fans ziet. Er werden mensen verrast, veel foto’s gemaakt en er werd een biertje met Pim gedronken, dat was toch wel een geweldig mooi moment!
Woensdag 25 oktober vond het varen plaats in Amsterdam met de prijswinnaars en ook dat was een dag om nooit te vergeten. Aansluitend nog even de boekpresentatie meegepikt in de grootste boekenwinkel van Amsterdam. Tjee zo'n grote boekenwinkel heb ik nog nooit gezien, je zou daar wel een hele dag kunnen rondneuzen.
En op zaterdag 28 oktober gingen de voetjes van de vloer en werd er keihard gezongen op de vrijwilligersavond. Polonaise werd gelopen, er werd heerlijk gegeten en gezellig bij gekletst met alle vrijwilligers, kortom alweer een avond met een gouden randje
Donderdag 16 november reisde ik alweer naar Amsterdam voor de albumpresentatie in Paradiso. Deze avond was zeer bijzonder en vooral heel mooi. Wat een prachtig album is het geworden met heel veel juweeltjes, voor mij staan er onwijs veel nummers op die voor mij een betekenis hebben. 'Voor Jou', 'Eventjes Alleen', 'Vrienden', 'Achttien jaar', ze gaan werkelijk waar allemaal op repeat. Toen volgde er nog de clubtour waarin Marco weer als vanouds stond te stralen op het podium en wij straalden met hem mee. Wat zijn wij ongelofelijk trots op Marco dat hij ook dit jaar weer onvergetelijk heeft gemaakt. Wij sluiten daarom het jaar ook af met een heel goed gevoel.
Wij hopen dat wij in 2018 ook weer veel logjes kunnen schrijven over van alles wat nog komen gaat. Wij wensen jullie een hele fijne oudejaarsavond geniet met elkaar en pas vooral op met vuurwerk.
Mocht je nog goede voornemens hebben dan hoop ik dat je ze waar kan maken. Ik heb er nog wel eentje voor jullie, geniet van het leven, pluk elke dag die je kan en mocht je in de gelegenheid zijn ga genieten van alle Marco uitjes die komen gaan!
 
Liefs Imke, en uiteraard ook namens mijn andere collega’s
Tot volgend jaar!

Wij wensen jullie fijne feestdagen

We naderen het einde van het jaar en wat een jaar was dit! Er is zoveel gebeurd, het is zo ontzettend druk geweest. Maar wat was het mooi, zo ongelofelijk mooi. En doordat het zo druk is geweest hebben wij even een kleine vakantie tussen Kerst en Oud & Nieuw. Zodat ook wij even heerlijk kunnen genieten van ons ‘Thuis’ en ons weer kunnen opladen voor een nieuw jaar, waarin we jullie weer met van alles op de hoogte gaan houden rondom Marco!

We willen jullie dan ook hele fijne kerstdagen toewensen, geniet van en met elkaar en maak er mooie laatste dagen van.
Op naar een gelukkig, gezond en muzikaal 2018!

Groetjes,
Team Tifosi

Marco is jarig!
December is een maand van warmte en gezelligheid. Bij velen zal dan ook de kerstboom in de kamer staan en vele kaarsjes branden. Dit geldt natuurlijk ook voor de familie Borsato, al is daar net even meer feest deze maand!

Want vandaag is wel een hele speciale dag. Onze lieve Marco is jarig!
Deze onweerstaanbare man, die 51 jaar geleden geboren werd en inmiddels vele harten heeft weten te veroveren met zijn prachtige stem, viert vandaag zijn verjaardag.

Lieve Marco, van harte gefeliciteerd met je 51e verjaardag! We wensen je een fantastische dag toe met je gezin, familie en een ieder die je lief is. Maar ook willen we je een gezond, succesvol, liefdevol en fantastisch nieuw levensjaar toewensen!
Een dikke zoen van ons allemaal!

Namens Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Lunarda, Kimberley, Imke, Marja, Monique, Nathalie, Yaiza en Venice


 
Marco in de Top 2000
Sinds gisteren is hij er weer, de lijst der lijsten...het overzicht van de Top 2000 van dit jaar. De Top 2000 hoort eigenlijk net zo bij de afsluiting van het jaar als Kerst en Oud & Nieuw. 
Het is elk jaar weer leuk om je stem uit te brengen en hopen dat jouw favoriet er dit jaar ook weer tussen staat.Vele van ons hebben natuurlijk een favoriet nummer van Marco waar we van hopen dat het voorbij zal komen.
Marco staat dit jaar met maar liefst 14 nummers in de Top 2000!!
Deze nummers vindt je op de volgende plekken terug in de lijst:

- 109     Dochters 
- 471     Margherita
- 653     Rood
- 791     Mooi
- 852     Afscheid nemen bestaat niet
- 959     Zij
- 1202   De Waarheid 
- 1259   Ik Leef Niet Meer Voor Jou
- 1366   Speeltuin
- 1413   Binnen
- 1479   De Bestemming 
- 1605   Dromen Zijn Bedrog
- 1825   Waarom Nou Jij
- 1878   Wat Zou Je Doen


Zit jouw favoriet er tussen of mis je juist dat liedje dat voor jou zo bijzonder is?
De hele lijst is HIER terug te vinden.
Zullen we even met z'n allen genieten van de hoogste notering in de lijst?
Op nummer 109 vinden we het prachtige, in 2008 uitgebrachte 'Dochters'
Live ten gehore gebracht tijdens de tour 'Wit Licht'.
Groetjes Yaiza
Team Tifosi 
 
We zullen je missen!
Ongeveer vierenhalfjaar geleden begon Marja bij de moderators, een taak die ontzettend goed bij haar past. Ze is namelijk heel goed in het ontwerpen van layouts en headers, heeft creatieve ideeën en reageert actief op de logjes van fans. In de loop van de jaren zijn haar taken, met het éénworden van de fanclub, meer uitgebreid en heeft ze in nog veel meer werkgroepen haar steentje bijgedragen. Maar naast werken voor de fanclub werkt Marja ook met heel veel plezier op een school, heeft ze er sinds kort een tweede baan bij en heeft ze de zorg voor zowel haar gezin als haar ouders. Dat is niet niks! Dit alles maakt dat ze ervoor heeft gekozen dat ze Tifosi di Marco Borsato gaat verlaten en per 1 januari haar taken voor de fanclub neer zal leggen. Een keuze die we heel goed begrijpen, maar we zullen haar wel heel erg missen!

Een dergelijke keuze maken valt vaak niet mee. Je kunt soms heel erg lang twijfelen over zo'n grote beslissing. Want het werk is toch leuk en ik vind Marco toch nog steeds leuk?! Daar twijfelen we bij Marja dan ook helemaal niet aan. Ze vindt het nog steeds heel erg leuk en Marco zal altijd een warm plekje in haar hart in nemen. Maar nu is het tijd voor nieuwe uitdagingen, misschien ook wel gewoon meer rust en meer structuur, in een soms wel heel hectisch leven!

Lieve Marja, bedankt voor alles wat je in de afgelopen jaren voor de fanclub hebt gedaan, voor je tijd, je enthousiasme en je creativiteit. We wensen je heel veel succes met alles wat er op je pad komt, maar vooral dat je in een wat rustiger vaarwater komt. Zodat je kunt blijven genieten van alle leuke dingen die je doet met hetzelfde enthousiasme zoals we dat zo goed van je kennen.
We weten dan ook: dit is geen afscheid, want we komen je vast nog heel vaak tegen! 
 
Liefs, uiteraard ook van al je collega’s,

Nathalie Thielen

Signeersessie 'ARUBA'

Zaterdag 9 december was Marco samen met Raymond Rutting bij Boekhandel KEES in Utrecht Terwijde en kon je het boek 'ARUBA', vol prachtige foto’s, door hen laten signeren. Utrecht is hemelsbreed niet zo heel ver bij mij vandaan, tenminste dat voelt zo, dus het leek me wel leuk om daar naar toe te gaan. Afgelopen zomer ben ik met mijn gezin naar de expositie ‘Gezichten van Aruba’ in het art’otel amsterdam geweest en ik was eigenlijk ondertussen ook wel heel benieuwd naar het boek. En Marco weer even zien en spreken is natuurlijk helemaal leuk. Dus de beslissing was snel genomen. Op zaterdag ben ik meestal alleen met mijn meiden thuis, dus zou ik samen met hen op pad gaan, maar mijn man was onverwacht vrij en ging ook gezellig mee.

Tegen elven kwamen we aan bij de boekhandel. Eigenlijk had ik een hele lange rij wachtende mensen verwacht, maar niets was minder waar, want die rij viel reuze mee. Het bleek dat ze ook al eerder dan 11 uur waren begonnen met signeren. In de rij raakte ik aan de praat met een paar andere fans van Marco en een vrouw die speciaal voor Raymond Rutting kwam. Voordat ik het wist stonden we bij de ingang en verwees de beveiliger ons naar de kassa waar we het boek konden aanschaffen. We hebben volgens mij nog geen half uur in de rij gestaan buiten, haha dat heb ik weleens anders meegemaakt.

Terwijl ik bij de kassa stond keek ik even opzij naar waar Marco en Raymond zaten te signeren, Marco zag mij staan, stak zijn hand op en hij keek zo verrast en blij naar me. Die blik van herkenning blijf ik zo bijzonder vinden. We konden eigenlijk meteen doorlopen om het boek te signeren. Marco kwam ons al tegemoet om me enthousiast te begroeten, waarna hij zich aan mijn man voorstelde en de meisjes gedag zei.
 

Raymond schreef onze namen voorin het boek, waarna hij en Marco het signeerden. Ondertussen vroeg Marco aan ons hoe het ging en kletsten we even. Zo gezellig dat ik helemaal niet aan samen een foto maken dacht, maar gelukkig Marco wel, want die riep dat we nog wel even een fotootje moesten maken met mijn hele gezin erbij. Oh ja, foto! Zo speciaal! 


Het was allemaal heel goed georganiseerd en verliep zo soepel, complimenten voor de organisatie. Marco en Raymond namen ook echt voor iedereen de tijd. Heel veel blije mensen verlieten de boekhandel.
 

Precies om 12.00 uur gingen Marco en Raymond weg, want ze moesten gelijk door naar Den Haag waar ze om 13.00 uur bij Boekhandel Paagman werden verwacht voor nog een signeersessie. En daar stonden vast en zeker ook al enthousiaste fans te wachten. 

Onderweg in de auto naar huis heb ik het boek al even doorgebladerd, wat een bijzondere foto’s staan erin. Marco en Raymond hebben echt prachtige plaatjes geschoten tijdens hun verblijf op Aruba. Ik begrijp heel goed waarom Marco zo dol is op fotograferen, je kijkt zo anders naar de wereld door de lens van een camera. Elke foto vertelt zijn eigen verhaal.
Dit boek verdwijnt bij mij thuis echt niet in de boekenkast, maar heeft inmiddels een mooi plekje in huis gekregen, zodat ik er vaak doorheen kan bladeren. 

Groetjes Hillie
Team Tifosi


 
 
"Hoe vertel je iemand
Dat de aarde niet meer rond is"