Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiële fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Diana Verschoor, Hillie Hop, Kimberley Vaessen en Yaiza Kessels. Verder horen bij dit team Corine, Eric, Esther, Imke, Lunarda, Marja, Martine en Tamara op wie ik altijd kan rekenen.


Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
 • Tifosi Borsato 03 oktober

  Hiep Hiep Hoera?? Vandaag is onze lieve collega Tamara jarig! Maak er een geweldige verjaardag van vandaag lieve

 • Tifosi Borsato 01 oktober

  Het is oktober, de maand van Symphonica in Rosso! Wij kunnen bijna niet meer wachten! RT als je deze mening deelt??

 • Tifosi Borsato 30 september

  Luister terug: Frank en Ronald de Boer verpesten primeur Borsato in 1998: classic Evers

 • Tifosi Borsato 25 september

  Zitten jullie al klaar met de afstandsbediening in de aanslag? Over een paar minuten het nieuwe seizoen van The Voice of Holland op RTL4!

Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
De zomervakantie zit erop en de voorbereidingen voor Symponica in Rosso zijn in volle gang. Ik heb er ontzettend veel zin in! Ga ik jou daar ook zien fanclub?
Tifosi's nabestellen!
Ben je op zoek naar één of meerdere oudere Tifosi's om je verzameling aan te vullen?Wij hebben nog diverse nummers op voorraad, klik op het plaatje voor een overzicht!

Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

11 februari(1970)
Esther  Dekker

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine (Moderator)

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels (Moderator)

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

3 oktober (1982)
Tamara van Wijk

7 oktober (1986)
Martine Westerlaken

26 oktober (1973)
Imke (Moderator)

Arnold van Dongen
2 november (1964)

29 november (1964)
Giovanni Caminita

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja (Moderator)

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Doet jouw ledenpas het bij SIR nog wel?
Er zijn van die situaties waarvan de gedachte dat het je overkomt je al de kriebels geeft. Langs de snelweg staan met pech bijvoorbeeld, midden in de nacht en als de Wegenwacht dan komt blijkt je lidmaatschap vervallen. Ook een erge, bij de kassa staan met een volle kar boodschappen en een pinpas die het ineens niet meer doet of onvoldoende saldo hebben. Die kan ook en is mij wel eens overkomen. Vreselijk!

Zal ik nog een voorbeeld geven? Straks bij de Ziggo Dome staan, popelend van ongeduld om naar binnen te mogen met je ledenpas en dan blijkt bij onze controle dat je lidmaatschap niet is betaald en je ledenpas dus ook niet meer geldig is. Neeeeeeee! Dat wil je toch niet?

Veel van jullie betalen per automatische incasso maar ook daar worden wel eens betalingen van gestorneerd. Een flink aantal van jullie maken zelf ieder jaar je lidmaatschap over maar we weten ook dat dat, ondanks onze herinnering per mail, nog wel eens vergeten wordt. We willen straks alleen heel graag teleurstellingen voorkomen door iedereen er nog even op te wijzen dat je ledenpas straks echt geldig, en je lidmaatschap dus ook echt betaald moet zijn. We zullen hier ook op gaan controleren bij onze eigen ingang en wanneer je lidmaatschap niet betaald is kun je ook geen gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap. Dat is tenslotte wel zo eerlijk toch?

Om die vervelende situatie te voorkomen willen we jullie hier toch graag nog eens op wijzen. Controleer even of je ledenpas nog geldig is en weet je dat niet zeker, mail ons dan even

Ieder lid heeft een ledenpas voor 2015 gekregen, ook als het lidmaatschap bijvoorbeeld in juni verviel of aan betaling toe was. Een ledenpas hebben zegt dus niets over de geldigheid ervan.

Bedenk je je ineens dat je je betaling nog had moeten doen, dan kun je het bedrag van je lidmaatschap overmaken naar ons rekeningnummer NL64ABNA0612934551 ten name van Tifosi di Marco Borsato te Almere. Zet je je lidmaatschapsnummer in de omschrijving?
Voor buitenlandse betalers, onze BIC is ABNANL2A.

Zien we je over twee weken, met geldige ledenpas, bij de Ziggo Dome?

Groetjes, ook namens al mijn collega’s

Esther

 
Hoera, Martine is jarig!
Vandaag vieren we weer een feestje, want Martine viert namelijk haar verjaardag.
Martine is een ontzettend lieve, creatieve, grappige collega die niet meer weg te denken is uit ons team. Ze is altijd alert op leuke weetjes en nieuwtjes die we kunnen delen, is creatief en maakt ons aan het lachen met haar leuke woordgrapjes. Niets is haar te veel en ze staat altijd klaar om mee te denken en de handen uit de mouwen te steken.We wensen haar een hele fijne dag toe vandaag, maak er een mooi feestje van lieve Martine!

Liefs,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Nathalie, Tamara en Yaiza


 
Gezellige High Tea!
Afgelopen zaterdag reisden we met z'n allen af naar de Kleine Baron in Utrecht om te genieten van een heerlijke high tea.

Zoals je hebt kunnen lezen is pas geleden de samenstelling van de fanclub veranderd en ook zijn we niet meer onder verdeeld in Fanclub, Helpende Handjes en Moderators maar zijn we nu gewoon een grote groep.
Om elkaar wat beter te leren kennen werd er een high tea gepland en zo geschiedde dus dat we vanuit alle hoeken van Nederland afreisden naar Utrecht voor een gezellige middag!

Bij aankomst werd er een gezellig en knus hoekje voor ons gecreeerd en na een welkomstwoordje van Nathalie hieven we ons glas prosecco met verse appelsap en proostten we op een fijne samenwerking.  En nog eens, en nog eens.... het was namelijk wel zo leuk om er een foto van te maken en misschien was een panorama foto nog wel veel leuker 

Daarna was het de hoogste tijd om Tamara in het zonnetje te zetten, want Tamara was tenslotte die dag jarig! En wie jarig is krijgt cadeautjes! Tamara kreeg een hele grote doos beplakt met allemaal briefjes waar op stond 'niet omdraaien'.  Jullie begrijpen dat onze nieuwsgierigheid gewekt was en dat we vol geduld keken hoe Tamara rustig het papier losmaakte en verwoedde pogingen deed om het plakband los te krijgen zonder schaar of mesje.

Gelukkig zat Martine naast haar en die had hier duidelijk al ervaring mee want binnen een mum van tijd was het plakband van de doos af en kwam het cadeautje tevoorschijn. Het waren 3 prachtige accubakken voorzien van steentjes en kaarsen en op het glas stonden de teksten 'Papa Eric, Marit 2015 en Mama Tamara'. Een schot in de roos aan het glimmende gezicht van Tamara te zien. Ze was er ontzettend blij mee! 
Mocht je je nu afvragen wat accubakken zijn en of Tamara haar hobby misschien accu's zijn dan zal ik even voor wat verduidelijking zorgen. Accubakken zijn eigenlijk gewoon glazen kaarsenhouders.  []

Ook ik was half september jarig geweest en werd zo onverwacht ook in het zonnetje gezet. Een prachtige hapjesschaal van BLOND kwam mij tegemoet en hij was ook nog eens gevuld met Dorritos met Dip, Oreokoekjes, Fruitduo's, gele M&M's en chocotoffs. Het water liep me bij het zien van die schaal in de mond en jullie begrijpen ik was rondom gelukkig. Echt een ontzettend leuk cadeau!

Martine is deze week jarig en gelukkig had Martine vast geoefend met het plakband van dozen afhalen bij Tamara want ook zij ontving een grote kartonnen doos. Jullie snappen wel dat deze nu in mum van tijd open was en dat ze al snel als een echte pro haar cadeautje kon showen. Met een heerlijk pakket Rituals en een leuke verjaardagskalender kon ook Martine haar dag niet meer stuk.

En toen was het dan toch de hoogste tijd om aan te vallen. We hadden inmiddels al allemaal een heerlijk spinazie aardappelsoepje gekregen en daarna kwamen ook de etageres met al het lekkers op tafel. Brownies, luxe belegde broodjes, scones, chocolaatjes, chocolade caramelrepen, het kon niet op! Alles was ontzettend lekker en van alles was ook ontzettend veel. Aan onze gezichten te zien zaten we allemaal te genieten.

Toen we net lekker zaten uit te buiken kwam iemand ons vertellen dat er iemand voor ons bij de deur stond. Nathalie ging even kijken en toen ze terug kwam had ze als verrassing Marco bij zich! Hoe leuk! Opeens zat iedereen weer rechtop en werden we allemaal een voor een begroet met kus. Ik zeg nu al hoogtepuntje van de dag maar hij vertelde ook nog eens dat hij een verrassing voor ons had! Wat hij er nog meer bij vertelde durf ik jullie niet zo goed te zeggen want ik moet eerlijk bekennen dat ik behoorlijk afgeleid was door zijn lekkere luchtje en zijn leren jasje met stropdas. Ja sorry dat ik het zeg want ik wil jullie helemaal niet jaloers maken maar hij zag er erg leuk uit.  []  

En dat luchtje he, ik kon me dus echt even niet meer focussen.
We kregen allemaal een plastic tasje en daarin zat..... *tromgeroffel*......echte Borsato crewkleding! Hoe vet is dat!! We kregen allemaal een jas en een polo met het logo en daarboven Crew. Omdat wij ook bij de aankomende tour weer aanwezig zijn met onze speciale Tifosi ingang (info volgt nog) wilde Marco graag een eenheid creëeren en op deze manier is het voor iedereen duidelijk waar ze moeten zijn. Helemaal te gek toch?!! 
Er was alleen en klein dingetje... de maten waren wat anders uitgevallen dan normaal en er moest dus nog even gepast worden om te kijken welke maat je nodig had. Nou tuurlijk joh, ik doe namelijk altijd zonder problemen m'n trui uit als Marco Borsato in de buurt is... Haha nee zo ging dat natuurlijk niet.

Gelukkig zijn de meeste van ons wel zo verstandig om altijd een hempje te dragen onder hun kleding en was het passen geen probleem. En tenslotte deed Marco ook heel erg zijn best om steeds maar weer te kijken of het zonnetje nog wel scheen buiten. (ahum)


Jassen en shirtjes gingen over en weer, er werd kritisch beoordeeld en uiteindelijk waren alle maten doorgegeven en hadden sommige van ons hun setje al compleet. Een groepsfoto van ons in crewkleding was natuurlijk op dat moment absoluut prioriteit en dus lieten we iemand van het restaurant minimaal 15 foto's maken uit alle hoeken en vanaf verschillende hoogtes. We moesten er natuurlijk wel zeker van zijn dat de juiste er tussen zit nu we zo allemaal bij elkaar zijn. Daarna begon het omkleedfestijn weer opnieuw en ik heb zomaar het idee dat Marco het niet zo heel erg vond dat de maten niet klopten haha.

Natuurlijk mocht een fotootje met Marco alleen niet ontbreken dus we doken allemaal nog even in zijn armen en kletsten daarna nog wat. En toen was het toch echt wel tijd om weer op te stappen. We kusten, knuffelden en zwaaiden elkaar gedag en gingen toen allemaal onze eigen richting op.

Het was een ontzettende gezellig middag!

Liefs,
ook namens al mijn leuke collega's,

Kimberley
 
Merchandise bij SIR
We hebben natuurlijk allemaal al een bestelling gedaan in de speciale SIR webshop maar in onze eigen webshop is er natuurlijk ook nog heel veel leuks te vinden. Je vindt er onder andere een prachtige fotoketting, armbandjes, notitieboekjes, tassen en meer. Nu kunnen we ons voorstellen dat je graag bijvoorbeeld zo`n mooie ketting wilt bij je rode outfit. Maar misschien wil je wel iemand met wie je samen naar het concert gaat verrassen en een cadeau geven uit onze webshop. Daarom hebben we weer iets bijzonders voor jullie geregeld.

Alle artikelen die besteld worden kunnen natuurlijk door ons verzonden worden. Maar speciaal voor Symphonica in Rosso kan je je bestelling ook afhalen bij de ZiggoDome! Wanneer je iets in de webshop bestelt, kun je dit voorafgaand aan de concerten bij de medewerkers van de fanclub bij de speciale Tifosi-ingang ophalen. En je krijgt er nog een aardigheidje bij als verrassing ook! Hiervoor kun je gewoon de mailbevestiging die je na je bestelling ontvangt naar ons mailen. Vermeld hierbij de datum wanneer je bij de Ziggo Dome aanwezig bent en wij zorgen er dan voor dat we jouw bestelling meenemen. Let op: je artikelen kun je tot tien minuten voor de deuren opengaan ophalen! Daarna moeten we onze flightcase helaas opruimen. Dus ga allemaal maar lekker shoppen, mail ons je bestelling en dan zeggen we tot ziens bij de ZiggoDome!

Groetjes Team Tifosi

 
Tamara is jarig!
Vandaag is het feest, want onze lieve collega Tamara is jarig!

Al heel wat jaartjes is Tamara van onschatbare waarde voor de fanclub, eerst als fanclubmedewerker en nu is ze als helpend handje niet bij ons weg te denken. We kunnen haar altijd alles vragen, want ze is ervaren in de meeste klusjes die er voor de fanclub gedaan moeten worden. Inmiddels is haar beschikbare tijd iets beperkter, want ze is dit jaar de trotse moeder van Marit geworden en samen met Eric geniet ze volop van het ouderschap. Lieve Tamara, we wensen je een hele fijne verjaardag en een fantastisch nieuw levensjaar toe samen met je gezin.

Liefs van je collega's 
Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie en Yaiza

 
Kimberley is Jarig!
Kimberley is jarig.

En dat betekent een feestje
Als je naar Kimberley kijkt, krijg je het idee dat ze elke dag jarig is. Zo blij is ze altijd.
Maar vandaag mag ze echt haar verjaardagskaarsjes uitblazen, namelijk 27!
Kimberley is aanstekelijk enthousiast, zit vol goede ideeën en is goedlachs. Inspirerend is ze ook, want wat een leuke prijsvragen kan ze o.a. maken.
Een hele fijne aanwinst dus in ons team. En mochten wij ooit vergeten wie ons samen brengt in deze club, dan is Kimberley degene die ons daaraan helpt herinneren. Want bij het woord Marco horen we spreekwoordelijk gejuich van haar de groepsapp binnen komen

                
Hoe zij de combinatie van haar drukke baan met het vrijwillige werk voor de Tifosi maakt, weten we niet, maar ze doet het met verve en is altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken.
Vandaag mag ze haar handen alleen gebruiken om felicitaties in ontvangst te nemen en te proosten op haar verjaardagLieve Kimberley, van harte gefeliciteerd, geniet met je prachtige lach van deze feestelijke dag.

Liefs al je collega's uit het team,

Diana, Imke, Esther, Tamara, Yaiza, Eric, Bianca, Marja, Corine, Hillie, Martine, Lunarda en Nathalie
Symphonica in Rosso-Webshop
De webshop met fantastische merchandise van Symphonica in Rosso is online!
En dat is super goed nieuws!

Want weten jullie het nog? In 2006 kleurde de GelreDome helemaal rood! Dat kwam natuurlijk door het prachtige decor, de bijpassende kleding van Marco en de band, maar zeker ook door jullie. Marco vroeg iedereen een rood accent te dragen en daar werd gretig gehoor aan gegeven. De merchandise was destijds bijna niet aan te slepen, o.a. sjaaltjes, singletjes en t-shirts werden gedragen.
En je wist het meteen als je iemand tegenkwam in het rood, die gaat naar Symphonica In Rosso van Marco Borsato!
Die verbondenheid met zo'n grote hoeveelheid mensen was uniek en magisch.

We zijn inmiddels 9 jaar verder en dit keer zal Marco in de ZiggoDome gaan vlammen! In het rood wel te verstaan!
Ook nu zal rood namelijk het accent zijn. En natuurlijk heeft in 2015 de webshop van Marco weer super leuke spulletjes in de verkoop. We noemen rompertjes, kussens, tassen, t-shirts, magneten en er zijn natuurlijk nog veel meer leuke items te verkrijgen via Borsato's Webshop.
En dat is heel goed om te weten.
Want nadat je je felbegeerde tickets hebt bemachtigd, verlof hebt geregeld, parkeerkaart gekocht, gezelschap geselecteerd, komt er maar één vraag naar boven naarmate DE datum nadert: Wat doe ik in hemelsnaam aan?
Geen paniek, ook nu worden jullie op op je wenken bediend.
Er is van alles voor diverse leeftijden en in verschillende maten. Voor elk wat wils dus.
De 'oh wat gaaf' en 'dat wil ik beslist bestellen' waren niet van de lucht binnen ons team.

Dus laadt je winkelwagentje maar gauw vol, want voor je het weet gaat het rode feest beginnen in oktober.
Laten jullie horen wat jullie ervan vinden?Groetjes, ook van mijn enthousiaste collega's,
Lunarda

 
Frisse wind
Met Anneke, Annemarie, Marijke en AngeliqueToen ik halverwege de jaren negentig de verantwoordelijkheid over de fanclub kreeg, had ik vaak wat moeite met de naam ‘voorzitter’. Het klonk zo serieus en zo zakelijk. Terwijl wat ik deed gewoon niets meer of minder was dan Marco helpen met o.a. zijn post. Ik was de schakel tussen Marco en zijn publiek. Om daar nou zo’n zware titel aan te verbinden vond ik nergens voor nodig. Toen er iemand bij de fanclub bij kwam, probeerde ik ons dan ook zo gelijkwaardig mogelijk te houden. We deden de fanclub gewoon samen.

Maar als Marco een nieuwtje had, belde hij mij. Had een radioprogramma een vraag, dan kwamen ze bij mij. Al doende ontdekte ik dat er zelfs binnen een kleine organisatie van twee personen, er toch een soort hiërarchie moest zijn. Dus waar ik probeerde ons op een lijn te zetten, was dat in werkelijkheid natuurlijk niet. Als het er op aan kwam, was ik de voorzitter en de ander de medewerker. En dat was in de praktijk toch wel een groot verschil, zeker als je slechts met zijn tweetjes bent is dat een lastige situatie. 
With a little help from my hands...
Soms word je een vraag gesteld die je je jaren later nog kunt herinneren en ik kan me die ene vraag van december 2008 nog heel goed herinneren. MSN bestond nog en ik kletste een beetje met Nathalie toen ze me vroeg wat ik ervan zou vinden als ik het e-mailadres esther@borsato-fanclub.nl zou gaan gebruiken. Het grappige is dat ik heus wel weet dat er een soort van ja op die vraag kwam maar of ik dat binnen de halve seconde op mijn toetsenbord wist te vinden of dat ik rood tot achter de oren minutenlang naar die letters gezocht heb? Ik weet het echt niet meer maar dat het antwoord een dikke vette ja was, dat mag duidelijk zijn!

Vanaf januari 2009 mocht ik mijn e-mailadres actief gaan gebruiken en ik had destijds nooit kunnen vermoeden hoeveel bijzondere ervaringen er aan dat e-mailadres vast zouden gaan kleven. Mijn eerste taak was direct een doodspannende want begin januari 2009 mocht ik Marco interviewen voor de Tifosi. Ik kan natuurlijk heel stoer zeggen dat ik dat toen wel even deed maar man, wat vond ik het eng. En leuk, wat vond ik het vooral leuk en wat was Marco ‘in het echt’ toch leuk, leuk!!
Wat mij in alle jaren is opgevallen is hoe bijzonder de band is die Marco met zijn fans heeft. Hoeveel warmte daarin zit, van beide kanten, en het is heel bijzonder dat van een beetje binnenuit mee te maken. De fanclub is er ook echt voor alle fans, lid of geen lid, met welke vraag dan ook. 

In de afgelopen 6,5 jaar heb ik elke taak binnen de fanclub wel gehad en kan ik me eerlijk gezegd geen vraag bedenken die ik niet als eens per mail heb beantwoord. Ik heb zelf ongelooflijk veel geleerd in die jaren. Ik ontdekte talenten waarvan ik niet eens wist dat ik ze had maar waarin Nathalie me stimuleerde en me het zelfvertrouwen gaf dat ik dat echt wel kon. Ik lijk dan misschien wel zeker maar ben het helemaal niet zo en die stimulans, het vertrouwen en dan ontdekken dat je veel meer kan, dat is een heerlijk gevoel. Dat is iets dat het werk voor de fanclub me heeft gegeven en waarvoor ik heel dankbaar ben!

In oktober vorig jaar ging ik meer werken en ik maakte me best een tikkie druk of ik dat wel met het werk voor de fanclub kon combineren. Soms was dat schipperen, zeker in drukke tijden als een voorverkoop of de voorbereidingen voor de fanclubdag maar het lukte me toch steeds vrij goed met hier en daar een klein schuldgevoel. Toch stak de twijfel zijn kop regelmatig op en vond ik het nog wel eens lastig om overal tijd en energie voor te vinden en tegelijkertijd niemand tekort te doen. Ik besprak het wel eens met mijn vriendinnen maar ook met mijn gezin maar vooral mijn dochter was bijna onverbiddelijk “Wat je leuk vindt moet je doen, mam!” zei ze dan altijd heel lief. 

Maar nu is er dan toch een kogeltje door de kerk en heb ik toch dat stapje teruggezet voor wat betreft het aantal uren dat ik in de fanclub zal steken. Vanaf nu zal ik een hele nieuwe taak binnen de fanclub hebben en dat is er eentje die ik nog nooit heb gedaan! :-) Vanaf nu zal ik namelijk een van de helpende handjes van de fanclub zijn. 

Ik merk dat het me wat meer rust en tijd geeft en dat dat heel goed voelt. Wat meer tijd voor mijn kinderen, mijn familie, vrienden en huis en dat had ik eigenlijk wel nodig. Stiekem dan, want werken voor de fanclub is echt de allerleukste hobby die je maar kunt hebben. Geloof mij! Helemaal loslaten, dat hoeft niet en ook dat is een lekker gevoel!

Ik vertrek een beetje en blijf tegelijkertijd, hoe gek en fijn klinkt dat! En dat e-mailadres waar zoveel bijzondere herinneringen aan kleven, ook dat blijft. 

Liefs,
Esther
The Battles 2015
Volgende maand, om precies te zijn 25 september, beginnen de uitzendingen van The Voice of Holland!

De opnames van The Blind Auditions hebben inmiddels plaatsgevonden en er zitten weer veelbelovende talenten tussen.
Met de nieuwe coaches Anouk en Miss Montreal en nieuwe elementen in de show belooft het weer een spectaculair seizoen te worden.
De teams zijn inmiddels compleet en wie er naar de liveshows gaat wordt tijdens The Battles 'uitgevochten'. En hier kan jij bij zijn!

          

De opnames hiervan vinden dit maal plaats in SugarCity te Halfweg. De tickets bedragen €10,00 exclusief servicekosten.

Donderdag 3 september om 20:00 uur
Vrijdag 4 september om 16:00 uur
Vrijdag 4 september om 20:00 uur.

Via Eventim en RTL kun je je kaarten bestellen.
Bestel gauw, want voor dat je het weet is het alweer uitverkocht!

Voor degene die gaan, veel plezier alvast.

Groetjes, ook namens Team Tifosi,
Lunarda
"Waarom
Zeg je me nu dat het over is"