Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiële fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Diana Verschoor, Kimberley Vaessen en Yaiza Kessels. Verder horen bij dit team Corine, Eric, Esther, HillieImke, Lunarda, Marja, en Martine op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Er wordt weer een gezellige workshop georganiseerd op 20 mei. Kom jij ook? Groetjes Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

11 februari(1970)
Esther  Dekker

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

15 augustus (1969)
Ingrid van Baaren

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

7 oktober (1986)
Martine Westerlaken

26 oktober (1973)
Imke van Cleemputte

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja Nederkoorn

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Italiaanse sferen
De datum, the place to be en…het thema voor de Fanclubdag zijn bekend gemaakt en wat een enthousiaste reacties hebben we mogen ontvangen. Jullie snappen wel dat wij hier ontzettend blij van worden! De aanmeldingen stromen binnen!Om nu al een beetje in de Italiaanse sferen te komen hebben wij onze lay-out aangepast en weet je wat ons nu zo leuk lijkt, dat ook jullie je weblog in de Italiaanse stijl maken. Dit kan en mag natuurlijk op de manier die jij wil, bijvoorbeeld door alleen de achtergrond of alleen je header in stijl aan te passen. Hier vind je tips hoe je je lay-out aan kunt passen.

Om het allemaal nog leuker te maken willen we degene die de mooiste Italiaanse lay-out heeft gemaakt belonen met een leuk prijsje. Je moet dan natuurlijk wel zelf je header gemaakt hebben, aangezien wij regelmatig headers voor jullie maken. Natuurlijk willen wij dat ook voor je doen wanneer het je echt niet zelf lukt, maar dan kun je niet meedingen voor de prijs. 
Wil je kans maken op die aardige attentie, ga dan snel aan de slag met het maken van een mooie Italiaanse header. Meedoen kan tot 20 mei 2017 daarna zullen wij de winnaar bekend maken. Om er zeker van te zijn dat we jouw header niet over het hoofd zien maak een log met de naam 'mijn header in Italiaanse sferen' en plaats je header ook in deze log. 


Mocht je de header door ons willen laten maken, stuur dan een mail naar info@borsato-fanclub.nl met in het onderwerp ‘header’, samen met je wensen en foto (niet te klein), dan maken wij er iets moois van.

Wij kijken uit naar jullie weblogjes in Italiaanse sferen, zodat we al helemaal in de stemming kunnen komen.

Ciao!

Liefs,
Team Tifosi

Hillie is jarig!
Wat een feestmaand binnen ons team, want vandaag is er alweer een lieve collega jarig. Vandaag is het de verjaardag van Hillie. Vierenveertig kaarsjes mag ze uitblazen. Hillie heeft deze week eerst haar trouwdag gevierd, want 14 maart was ze twintig jaar getrouwd met haar grote liefde! Samen hebben ze twee mooie meiden en vormen dus een druk gezellig gezinnetje. Hillie is dol op haar kinderen maar ook zeker op die van anderen, want ze past regelmatig op. Ook is Hillie vrijwilligster bij de kerk waar ze veel dingen organiseert voor de jeugdleden en ook wij mogen van haar kwaliteiten gebruik maken! Kortom, Hillie is een bezige bij!Voor de fanclub zit Hillie in diverse werkgroepen zoals o.a. de weblog, nieuwsbrief en social media en als er iemand jarig is binnen ons team, dan zorgt Hillie ervoor dat wij allemaal een mooi cadeau krijgen. Vandaag zorgen wij er natuurlijk voor dat Hillie verwend wordt! Hillie reageert meestal heel snel en duikt overal boven op en is altijd bereid om te helpen en dat is fijn. Hillie is ook een kei in knutselen en is daarom ook zeer actief betrokken bij de werkgroep voor de Borsato workshop. Het is natuurlijk altijd handig om een creatieve collega te hebben. We maken daarom ook graag gebruik van crea bea Hillie. Hillie weet wel raad met knip- en plakwerk.
 
Geniet van deze feestelijke dag lieve Hillie en laat je maar eens goed verwennen door je gezin! Enne…vandaag willen we je niet ‘horen’ in één van onze werkgroepen, want vandaag is het jouw dag!
 
Liefs,
Je Tifosi collega’s
Voorbereidingen Workshop 2017!
Zoals jullie inmiddels weten komt er weer een nieuwe workshop aan!
Deze zal plaats vinden op zaterdag 20 mei in Maarsbergen!
Op deze dag gaan we een leuk scrapboekje maken, die je heel makkelijk in je tas mee kunt nemen. Je hebt je dierbare foto’s dan altijd bij je. 

Afgelopen zondag, 12 maart, zijn we met een aantal bij elkaar gekomen om les te krijgen in het maken van een boekje, zodat we de workshoppers straks goed kunnen begeleiden. Rond 11.00 uur verzamelden een aantal van ons zich alvast bij de opslagplaats, waar allerlei spullen zijn opgeslagen voor de fanclubdag, of voor andere activiteiten. We hebben voor ons zelf een overzicht gemaakt of er voldoende materiaal aanwezig was voor de workshop en of we nog materialen moeten aanschaffen. Ook hebben we alvast een aantal materialen verzameld, die we die dag nodig hadden voor het maken van onze scrapboekjes.
 
Nathalie was zo vrij om haar huis voor deze gelegenheid open te stellen, zodat we gezellig samen een scrapboekje konden maken. 
We reden vanuit de opslagplaats met drie auto’s achter Patricia en Asmara aan, om zo bij Nathalie uit te komen. De opslagruimte bevindt zich dichtbij Nathalie’s huis, dus we waren daar al heel snel. Natuurlijk mocht de muziek van Marco niet ontbreken, maar dit bleek ook een hint te zijn.
Bij aankomst, stond om de hoek namelijk de Porsche van Marco! Door de
zenuwen en met mijn handen vol eten en spullen, was ik mijn autosleutels alweer kwijt. Gelukkig gevonden, en zo ‘doodnormaal'  mogelijk richting het huis gelopen, waar al een aantal mensen buiten stonden te wachten, inclusief Marco. We hebben toen nog snel met de mensen die al gearriveerd waren een groepsfoto gemaakt.
 


Bij binnenkomst waren al een aantal vrijwilligers basispakketten op maat aan het maken en rond 12.00 uur arriveerde de laatste mensen.
Bijna iedereen had wel iets van eten mee genomen, van chocolade, tot taart, tot Turks brood met ham& zalm, dus het ontbrak ons aan niets. 

We hebben les gekregen van niemand minder dan Ellen Rabouw. 
Zij heeft ons op een hele fijne manier uitgelegd hoe we zo’n mooi scrapboekje kunnen maken. Maar we hebben niet alleen hele mooie boekjes gemaakt, ook hebben we een hele gezellige dag gehad samen. 
En we zijn goed voorbereid om elk een tafel te begeleiden, zodat jullie met jullie eigen creativiteit een origineel en dierbaar scrapboekje kunnen maken.

Niet iedereen is even creatief als de ander. Dit is dan ook geen probleem! Ellen en de medevrijwilligers hebben elkaar geholpen, met meten, tekenen, noem maar op. Ook is er al veel voorbereiding gedaan voor de dag zelf, zodat jullie tijdens de workshop meteen stap voor stap aan de slag kunnen.
Op zo’n dag kom je nog eens skills van jezelf tegen, waarvan je dacht dat je ze niet had. Bovendien, ben je gezellig bij elkaar, deel je dezelfde interesses en heb je je dag op een leuke manier ingevuld. Twijfel je nog? Niet doen? Dit wil je echt niet missen!

Aanmelden:
Wil jij net als ons, zo’n leuk scrapboekje maken?
Je mede fans weer zien of juiste in contact komen met fans en wie weet zelfs vrienden voor het leven sluiten?
Meld je dan vandaag nog aan voor de workshop op zaterdag 20 mei!
De workshop begint om 11.30 uur en we zullen tussen 16.00-17.00 uur afsluiten. Tussen het knutselen door wordt er een lunchbuffet verzorgd.  
Er zijn nog maar 8 plekken beschikbaar. Vol is vol!
 
Klik hier om je op te geven voor de workshop 2017!
 
Voor meer informatie over welke materialen je kan mee nemen, beschikbare rolstoelplekken en dineren na afloop kun je hier alles lezen!

Om alvast in de stemming te komen voor de komende workshop en even sfeer te proeven neem ik jullie mee terug naar de workshop van 2014.Wij hebben er nu al ontzettend veel zin in en hopen jullie op zaterdag 20 mei om 11.30 uur te mogen verwelkomen in de Weistaar! 
 
Zien we jullie daar?
 
Groetjes Venice,
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi

 
Save the Dates!!
Attentie, attentie!
Graag willen we even jullie aandacht voor het volgende!

Elk jaar organiseren wij een fanclubweekend ergens in een plaats in Nederland, en dat zal dit jaar niet anders zijn. Zodra de datum van dit weekend dan ook bekend is gemaakt begint het bij alle fans te kriebelen. De agenda’s worden geblokt en op elkaar afgestemd, want hét weekend van het jaar zit er weer aan te komen en dat wil je toch niet missen? Nu zijn we eigenlijk wel heel benieuwd wat er gaat gebeuren als we niet één datum aankondigen maar twéé!

Ja, jullie lezen het goed, dit jaar organiseren we niet één maar twee bijzondere dagen!

Marco zijn fans zijn niet alleen in Nederland te vinden maar ook onze Zuiderburen zien Marco heel erg graag en elk jaar leggen dan ook heel veel Belgische fans een flinke reis af om Marco te zien tijdens een fanclubdag. Maar… (trommelgeroffel) dit jaar wil Marco heel graag jullie tegemoet komen en zijn Belgische fans bezoeken. Voelen jullie hem al aankomen? Dit jaar organiseren we voor het eerst een heuse Marco Meeting in… België!

Waar deze dagen zullen plaatsvinden houden we nog even geheim, maar wel willen we jullie alvast de data doorgeven, zodat jullie deze al kunnen reserveren in jullie agenda’s.

Zaterdag 17 juni Marco Meeting in België
Zaterdag 14 oktober
Bingo-avond in Nederland
Zondag 15 oktober
 Fanclubdag in Nederland
 
 
Zo gauw we de lijnen kunnen openstellen voor het bestellen van de kaarten geven we onze Belgische leden als eerste de gelegenheid om kaarten te bestellen voor de meeting in België. De dag erna zullen alle leden voor zowel België als Nederland kunnen bestellen.
Heb je de Nieuwsbrief van maart niet ontvangen en twijfel je hierdoor of wij wel in het bezit zijn van het goede mailadres, stuur ons dan even een mailtje en dan kunnen wij dit voor je nakijken! Het zou zonde zijn als je hierdoor niet de linkjes in je mailbox ziet belanden.

Marco zal op beide dagen echter niet gaan zingen, maar dat we hem kunnen zien, horen en misschien zelfs wel kunnen aanraken
maakt dat het een paar onvergetelijke dagen zullen worden!

Wie gaan we hopelijk allemaal zien?

Groetjes,
Team Tifosi

Werken voor de allerleukste fanclub van Nederland!
Allereerst, geen paniek! Dit is niet mijn afscheidslogje! Jullie zitten nog even aan me vast!

Nu jullie weer opgelucht kunnen ademhalen (of juist niet…, neem ik jullie graag mee terug naar 2008, waar mijn Borsato verhaal begint. In oktober van dat jaar gingen Tamara en ik voor het eerst sinds SIR naar een concert van Marco: Wit Licht in het GelreDome. Onze eerste keer op het veld, dus kwamen we ‘ruim op tijd’ aan. Nog niet wetende dat het begrip ‘op tijd’ bij Marco fans betekent dat je minimaal 2 uur van tevoren aanwezig bent. Maar zelfs vanaf de achterste rij was dat ene avondje het begin van een hele nieuwe wereld.
Ieder einde is een nieuw begin...
Eigenlijk vertel ik niks nieuws, maar Tifosi di Marco Borsato zou geen bestaansrecht hebben zonder vrijwilligers. Een fanclubdag uitvoeren zonder tientallen vrijwilligers is onmogelijk maar een fanclub runnen zonder vrijwilligers is ook niet te doen. Mijn dagen bestaan nu al uit minder uren dan ik eigenlijk nodig heb, terwijl ik ook nu echt een prachtig team mensen om me heen heb. Deze mensen zijn mij stuk voor stuk dierbaar. Want allemaal, zonder uitzondering, verrichten ze werkzaamheden voor de fanclub in hun vrije tijd en vaak naast een eigen huishouden, gezin en/of betaalde baan! Misschien onnodig om te vertellen maar er gaat écht heel veel tijd in zitten. Werken voor de fanclub is enorm intensief. Sommigen doen het een paar jaar, anderen heel veel jaar, maar er komt altijd een moment waarop tijd gaat ontbreken en dat er keuzes gemaakt moeten worden... Dat is normaal, dat is gezond, soms adviseer ik zelf ook, maar het is nooit maar dan ook nooit leuk.
En nu sta ik opnieuw aan de vooravond van afscheid nemen. Grrr. 
Slingers! Taart! Feest! Corine!
Het was een niet zo zonnige en zelfs vrije koele maandag, die 5 maart 1973. Het werd niet warmer dan een graad of tien en er was slechts anderhalf uur zon. Het was eigenlijk zelfs gewoon zwaarbewolkt die dag en er een was een zwakke wind die met matige windstoten te keer ging.
 
Toch brak die dag volkomen onverwachts de zon door en de zware bewolking veranderde op magische wijze in roze wolken. Want daar was ze, ein-de-lijk. Corine van Namen zag het levenslicht. Maar eerlijk is eerlijk, die eerste bijna veertig jaar zijn een klein beetje langs me heen gegaan. Ik schatte haar aanwezigheid op onze aardkloot destijds nog niet naar waarde in. Zeker in het begin niet. Wist ik veel, ik leerde al woordjes terwijl Corine nog niet eens haar eerste stapjes had gezet en ik had mijn eerste echte zoen al te pakken toen Corine nog met haar brandweerautootjes speelde. Daarin is overigens niet heel veel veranderd. Ik vind zoenen nog steeds heerlijk en Corine speelt nog steeds graag met brandweermannen brandweerauto's.
 
Maar gelukkig is het niet alleen een goede brand die Corine in de fik steekt. Haar hart staat ook in vuur en vlam voor de fanclub van Marco. Begrijp me niet verkeerd, Corine is gek op Marco. Ze vindt hem sympathiek en zijn liedjes vindt ze geweldig. Maar wat ze echt heel erg leuk vindt, is werken voor de fanclub. Orde brengen in chaos, overzicht brengen in warboel en structuur brengen in puinhopen. En man, wat is ze daar goed in! Ze kent Excel van binnen en buiten, dat maakt dat onze lijstjes met taken niet alleen keurig overzichtelijk zijn, maar door de kleurtjes en de aangepaste vakjes (die je zonder bril ook kan zien), niet meer zo angstaanjagend.
 
Corine is de bescheidenheid zelve, want je maakt mij niet wijs dat ze niet eerder door had hoe goed ze is. Ze heeft goede ideeën, ze voert goede ideeën uit, ze onthoudt dingen, ze herinnert mij aan dingen, ze verzint oplossingen voor dingen die ik niet eens als probleem had herkent maar die opeens mijn leven zoveel makkelijker maken. Ik zou nu maatje 38 hebben gehad als elke keer wanneer er een last van mijn schouders viel door Corine, het ook echte kilo’s waren geweest.
 
En waarom vertel ik jullie dit allemaal?
Wil ik misschien iets van Corine?
Ja, mijn takenlijst voor haar is eindeloos.
Vind ik dat Corine misschien complimenten verdient?
Ja, minstens zoveel als er aan taken op haar lijstje staan.
Of is er wellicht nog iets anders aan de hand?
Nu je er toch over begint: ja. Er is iets memorabels aan de hand. Corine, één van de steunpilaren van de fanclub, is vandaag gewoon jarig!
Ze zou 44 kaarsjes mogen uitblazen als dat brandweertechnisch niet volkomen onverantwoord was geweest. Spelen met vuur, foei.
 

Maar het is 44 jaar geleden dat Corine werd geboren en dat, beste mensen, vinden wij een feestje waard!
Hang de slingers op, laat de kurken maar knallen en sluit aan in de polonaise!
Corine is jarig en dat wordt gevierd!
 
Lieve Corine, van harte met je nieuwe levensjaar! We hopen dat het er eentje wordt met veel Arnoud en veel Niels en uiteraard veel, heel veel Tifosi, hihi.
Maak er een mooie dag van!

 
Liefs, ook namens mijn collegaatjes van Tifosi,
 
Nathalie
 
 
P.S. Arnoud, Corine is jarig. Dat betekent dat de batterijen van de rookmelders weer vervangen moeten worden. Just saying.
 

 
 
Bianca is jarig!
Vandaag is het feest, want Bianca is jarig!

We kennen Bianca natuurlijk allemaal als een van de meiden die jullie mailtjes altijd snel en zeer begripvol beantwoorden. Bianca is namelijk heel betrokken!
Ze is altijd heel creatief in het bedenken van leuke prijsvragen tijdens de schoolvakanties en is één van de collega's die op het einde van de maand  meewerkt aan het maken van de nieuwsbrief. Sterker nog, ze zet ons allemaal in beweging, heerlijk!Wat jullie misschien niet van haar weten, Is dat ze in haar dagelijks leven voor Defensie werkt. Ook daar weet deze stoere meid haar mannetje te staan. 
Zowel privé als in haar werk kiest Bianca duidelijk niet voor standaard, maar voor uniek. 
Er is tenslotte maar één Defensie en één Tifosi in Nederland.
En (helaas) ook maar één Bianca 
Ondanks dat Bianca in het dagelijks leven haar handen vol heeft, besteedt ze haar vrije tijd met hart en ziel aan de fanclub van Marco.
Ze staat altijd voor iedereen klaar, wat wij natuurlijk heel fijn vinden en waar we haar dankbaar voor zijn! 

Lieve Bianca, we wensen je een hele fijne verjaardag! Draai de rollen vandaag maar eens om en laat jezelf maar eens goed verwennen! 

Veel liefs, je collega's!


Werken voor de allerleukste fanclub!
Ook ik ben één van de gelukkigen die al jaren op vrijwillige basis werkt voor de allerleukste fanclub van Nederland!
Laat ik eerst even in het kort vertellen hoe ik mijn fan zijn tot stand gekomen is. Dit was namelijk op een warme zomerdag in augustus 1995 in het kleine dorpje De Kwakel, het dorpje waar ik toen woonde. Marco trad toen nog op in onze plaatselijke feesttent en ik ben samen met mijn ouders ook gaan kijken. We hadden een mooi plekje bij het podium en Marco zong zijn toen nieuwste single ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’. Omdat er glas gevallen was (ja toen kreeg je nog bier uit glas) en ik slippers droeg (en onhandig ben) zette mijn moeder mij even op het podium. Marco kwam naar me toegelopen en stak zijn hand uit maar het enige wat ik nog kon doen was met open mond naar hem staren (kan ik overigens nog steeds goed hihi). Vanaf dat moment is de vonk over gesprongen.
M’n moeder roept ook steevast als ik dit ergens vertel ‘Ik zag het zó gebeuren!’In 2001 zat ik bij m’n opa op internet en ontdekte in dat er een fanclub bestond. Daar moest ik natuurlijk alles van weten! Thuis hadden ze gelukkig aan een half woord genoeg en ik schreef me snel in. Mijn eerste Tifosi viel op de mat en daarbij zat een brief over een fanclubdag. Dat klonk als iets waar ik bij moest zijn! Gelukkig vonden mijn ouders dat ook en zo was dus ook mijn eerste fanclubdag een feit. De fanclubdag vond plaats in Bobs Saloon en ik scoorde daar mijn allereerste foto met Marco. Van hartstikke dichtbij en we staan er allebei echt niet voordelig op als ik het nu zo terug zie maar jee wat was ik blij. De foto heeft jaren uitvergroot boven m’n bed gehangen. Op de fanclubdag van 2002 na (want die vond plaats op donderdag en ik moest gewoon naar school van m’n ouders, hoe stom) heb ik geen enkele dag meer gemist. Ze hebben me zoveel moois gebracht! Meet en Greet gewonnen, meedoen aan Ik Hou Van Marco, met Marco op de foto… Ik heb zoveel prachtige herinneringen aan alle fanclubdagen.
In 2012 besloot ik me samen met Linda Zwartendijk aan te melden als vrijwilliger. Wat een goed idee was dat, al zeg ik het zelf. Want jeetje wat was het leuk! Zo leuk dat we dat in 2013 gewoon weer deden. En het was dus gewoon weer ontzettend leuk!

Begin 2014 kreeg ik een mailtje van Nathalie dat ze vrijblijvend aan het rondkijken was voor extra mensen voor de fanclub en ze benieuwd was hoe ik in mijn tijd zat. Een aantal jaren eerder had ik op een blauwe maandag als moderator gewerkt maar omdat ik toen weinig tijd had en die rol me toch niet helemaal lag was dit geen lang leven beschoren. Op het moment dat het mailtje kwam was ik druk bezig met het afronden van mijn Spoedeisende Hulp opleiding die dan nog tot juni zou duren. Tijd had ik dus nog steeds niet erg veel maar zat er wel weer aan te komen. Het idee alleen al dat ik eventueel bij de fanclub zou mogen werken maakte me zo blij dat ik Nathalie direct terug mailde dat ik acuut zou stoppen met mijn opleiding en ik daardoor ook heel veel tijd zou krijgen omdat ik dan ook gelijk werkloos zou zijn en ik me dus 24/7 op de fanclub kon storten. Oké, dat mailde ik niet, dat dácht ik alleen. Ik stuurde netjes terug hoe mijn leven op dat moment in elkaar stak en hoeveel tijd ik dacht in de fanclub te kunnen steken en ververste vervolgens dagen lang elke 5 minuten mijn mail om te kijken of er al reactie was. Ze liet me helemaal wachten tot begin (!!) februari (!!) toen daar eindelijk het verlossende antwoord kwam. Ze had vergadering met het team gehad en ze wilden het graag met me proberen. OMG! Weet je hoe blij je van zo’n mailtje wordt?! Ik was in ieder geval helemaal door het dolle heen. Ik sloot aan bij vergaderingen, mocht merchandise verkopen op de workshop, reed heel NL door om te scannen bij concerten, verhongerde tijdens één van de meetings toen Marco spontaan langs kwam omdat ik meteen niet meer durfde te eten en sprong een gat in de lucht toen na 3 maanden bekend werd dat mijn proeftijd werd omgezet in een vast ‘dienstverband’. Waar ik op gehoopt had kwam uit, ik mocht voor de fanclub blijven werken en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog altijd met heel veel plezier.In de afgelopen jaren heb ik diverse taken gehad, zijn we samen één team geworden en heb ik ontzettend veel mooie en leuke dingen beleefd. De teamuitjes, het scannen bij de concerten, het organiseren van begin tot het eind van het fanclubweekend, het maken van de Tifosi’s, en natuurlijk Marco’s bezoek aan mijn werk. (Voor verslag zie Tifosi) Eigenlijk is het gewoon teveel om op te noemen! Het leuke aan het werken voor de fanclub is, is dat het zo ontzettend divers is. Zo heb ik bijvoorbeeld een vaste maildag, hou ik me samen met Diana bezig met de ledenadministratie, kijk ik de prijsvragen na (en vind ik het trouwens ook heel leuk om ze op te lossen), ik werk mee aan de Tifosi (te gek om te zien hoe zo’n blad elke keer weer tot stand komt!), zit in de werkgroep fanclubdag (zo leuk dat organiseren), in de werkgroep tour (het wordt tijd dat deze groep weer los mag!) en ik zit in het dagelijks bestuur.  En ik vind alles even leuk! Het vraagt veel tijd, soms meer tijd dan ik eigenlijk heb maar het geeft ook zoveel energie en voldoening dat ik hoop dat ik het nog heel lang mag blijven doen. Het feit dat je echt iets voor een fan kunt betekenen en zoveel mensen (op bijvoorbeeld een fanclubdag) zo blij kunt maken is echt heel erg mooi.


We zijn een veelzijdig team met allemaal onze eigen sterke punten en met Nathalie als onze captain kunnen we alles aan. Ik denk (of eigenlijk hoop) dat menig artiest jaloers is op de fanclub van Marco.
Want ja, er kan er maar één de allerleukste zijn!

Liefs,
Kimberley
Nieuwe Workshop!
We hebben ontzettend leuk nieuws, want op zaterdag 20 mei 2017 zal er weer een leuke workshopmiddag georganiseerd worden!
 
Nadat we vorig jaar overspoeld werden met aanmeldingen en we helaas mensen moesten teleurstellen, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een locatie met meer ruimte. En dat is gelukt! We hebben een prachtige locatie gevonden, centraal in Nederland, gelegen tussen de weilanden.
 
De Weistaar
Rottegatsteeg 6
3953MN Maarsbergen

 


Fotoboekje
De workshop die we dit jaar gaan maken is een ontzettend leuk fotoboekje. Dit scrapboekje stop je heel makkelijk in je tas en zo heb je altijd een leuk boekje met foto’s bij je om te kunnen laten zien.
Een scrapboekje kun je maken met bijvoorbeeld foto's van je kinderen, je favoriete zanger of van een mooie vakantie. Ook kun je het bijvoorbeeld een lieve vriendin cadeau doen, het als kraamcadeautje geven of na een bruiloft.
In het volgende filmpje laat Nathalie zien hoe dit boekje eruit ziet en heeft ze ook een leuke verrassing te melden. 


 
Nou denk je misschien nog ‘oh maar dat is voor mij te moeilijk!’, maar het is echt makkelijker te maken dan je zo op het eerste ogenblik denkt. En natuurlijk word je daarbij geholpen door de workshopbegeleiders. Iedere tafel heeft zijn eigen begeleider, dus dit gaat ook jou echt lukken!
 
Alles staat voor je klaar
Bij binnenkomst ligt er een leuk pakketje voor jullie klaar met daarin de basisbenodigdheden en de werkbeschrijving voor deze workshop. Daarnaast, zullen wij zorgen dat er lijm, dubbelzijdig tape en extra foto’s op de tafels klaar liggen. Zelf kan je ook leuke stickertjes, stukjes songtekst of andere spulletjes waar je je boekje leuk mee kunt versieren, meenemen. Natuurlijk zal er het één en ander op de tafels liggen zoals, een aantal snijlinialen, pennen, stiften en leuke versiersels liggen, maar dat is 'zolang de voorraad strekt' en niet voldoende om iedereen te voorzien. Ben je in het bezit van eigen materialen die je kan gebruiken neem die dan gerust mee. Denk dan aan een eigen schaar, potlood, gum en puntenslijper, liniaal. snijmesje en snijmat. Het is erg handig als je die zelf mee wilt nemen, want dan hoef je niet te wachten wanneer een ander net de schaar of de lineaal heeft gepakt.
 
Waneer je foto’s gaat printen of bestellen, houdt er dan rekening mee dat de standaardmaat 9-13 of 10-15 echt te groot is om te verwerken in het boekje. Het beste formaat dat je kan gebruiken is 8,35 bij 5,75. Dit formaat foto’s kan je bestellen door hier te klikken. Dan heb je gelijk het juiste formaat voor de foto's, de mini stretch van 8,35 bij 5,75! Je hebt ongeveer 20 foto’s nodig om het boekje leuk te vullen, maar meer foto’s bestellen zodat je tijdens het maken keuze genoeg hebt, is natuurlijk ook altijd goed. Minder kan uiteraard ook. Soms is het juist mooi om alleen gekleurd papier in een bepaald vak te plakken of wellicht een mooie quote?
 
We zetten nog even op een rijtje wat je eventueel zelf mee kan nemen:

* Schaar
* potlood en gum (evt. puntenslijper)

* Versiersels (denk daarbij aan linten, strikjes, knoopjes, bedeltjes, stickertjes, misschien een haarlokje)
* Veel foto’s
* Songteksten of quotes (geprint)

En voor de ervaren scrappers:

* Snijmat
* Liniaal
* Snijliniaal
* Snijmesje

Wij denken dat de workshop, met de voorbereidingen die wij al gedaan hebben, voor iedereen absoluut goed te doen is. Daarnaast staat er natuurlijk ook een enthousiast team klaar om jullie te begeleiden. Wat in ieder geval vaststaat is dat iedereen na afloop met een prachtig fotoboekje en leuke herinneringen aan deze middag naar huis gaat!
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in om er een hele gezellige middag van te gaan maken! De workshop begint om 11:30 uur en we zullen ergens tussen 16.00 uur en 17.00 uur afsluiten. Zoals Nathalie al in het filmpje noemde, wordt er tussendoor een heerlijk lunchbuffet verzorgd waarbij je even gezellig bij kunt kletsen met iedereen.
 
Aanmelden
Lijkt het jou leuk om bij deze altijd gezellige workshopmiddag te zijn en na afloop met je eigen unieke, gave fotoboekje naar huis te gaan? Meld je dan snel aan via deze link, want vol = vol!
 

Rolstoelers en dieten
Ook dit jaar hebben we weer enkele rolstoelplaatsen, dus vermeld het in je aanmelding als je gebruik maakt van een rolstoel. Dit kun je aanvinken in het formulier, wanneer de rolstoelplaatsen zijn uitverkocht, zal het vinkje weg zijn. Heb je een voedselallergie of -intolerantie? Dan kun je dat onder dieetwensen kwijt. Let op: dit gaat echt om allergieën, niet om dingen die je liever wel of niet eet. Ons mailen over je dieet kan natuurlijk ook.
 
Meld je aan!
Klik hier om je aan te melden voor de leukste Workshop van het jaar!
Alle informatie op een rijtje ontvang je kort voor de workshop via de mail!
 
Kosten workshop
De kosten voor deze workshop bedragen net als voorgaande jaren € 27,50 p.p voor leden, voor introducés bieden we ditzelfde pakket aan voor € 32,50 p.p.
Hierin zitten alle benodigdheden en ook de luxe lunch is natuurlijk inbegrepen.

Merchandise
Ook dit jaar zal er weer een merchandisestand zijn waar je de leukste items kunt aanschaffen. We hebben weer enkele bijzondere items laten maken!

Dineren
Een aantal van ons vindt het leuk om na de workshop nog even te blijven bijpraten onder het genot van een lekkere maaltijd. Lijkt jou dat ook leuk? Reserveer dan ook een plekje!

Na het afsluiten van de workshop, we denken rond 17.00 uur, kun je op het overdekte terras een drankje nuttigen terwijl het personeel van de Weistaar het buffet klaarzet in de ruimte waar we net geknutseld hebben. Daarna kunnen we terug de zaal in en kun je een tafel uitzoeken naar keuze. De Weistaar biedt een heerlijk buffet aan:

Vooraf een etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, mozzarella met tomaat en basilicum, gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

En het buffet bestaat uit een duo van pangasius/zalmrolletjes, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade. Dit kun je zelf opscheppen.

Tot slot een lekker kopje koffie of thee met een bonbonnetje.


Dit buffet wordt aangeboden voor slechts 21,95 mits je bij het reserveren het supergeheime codewoord BORSATO noemt. 
Reserveren voor het diner kan door te bellen naar de Weistaar: 033 - 28 619 43
Over de workshop hebben zij verder geen informatie.

 
Wij hebben er nu al ontzettend veel zin in en hopen je op zaterdag 20 mei om 11:30 uur te mogen verwelkomen in de Weistaar! 
 
Kom jij ook?
 
Groetjes,
Team Tifosi


 
 
"Maar dan voel ik weer het kriebelen van je zachte hand
En we rollen samen lachend door het warme zand"