Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiële fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Diana Verschoor, Hillie Hop, Kimberley Vaessen en Yaiza Kessels. Verder horen bij dit team Corine, Eric, Esther, Imke, Lunarda, Marja, Martine en Tamara op wie ik altijd kan rekenen.


Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Ben je op zoek naar één of meerdere oudere Tifosi's om je verzameling aan te vullen?Wij hebben nog diverse nummers op voorraad, klik op het plaatje voor een overzicht!

Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

11 februari(1970)
Esther  Dekker

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine (Moderator)

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels (Moderator)

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

3 oktober (1982)
Tamara van Wijk

7 oktober (1986)
Martine Westerlaken

26 oktober (1973)
Imke (Moderator)

Arnold van Dongen
2 november (1964)

29 november (1964)
Giovanni Caminita

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja (Moderator)

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Esther is Jarig!
Hiep hiep hoera!

Vandaag is 'onze' Esther jarig. Esther is al heel wat jaren een zéér betrokken medewerkster bij de FanClub. Ze heeft zo'n beetje alle taken wel gedaan, dus ze is breed inzetbaar en dat is altijd handig bij de hoeveelheid werkzaamheden die er gaande zijn binnen de FanClub. Ze is bovendien slim, Pietje precies, een kei met cijfertjes, snel, hulpvaardig, heeft leuke ideeën en om een tekstje te schrijven kun je haar altijd aanspreken. Wat ook fijn is, ze is altijd bereidt (om als ervaren kracht) haar vaardigheden over te brengen op de nieuwere mederwerkers onder ons.


Zoals de meeste van jullie weten brengt ze deze dag door in het ziekenhuis aan de zijde van haar dochter, maar desondanks willen we haar toch in het zonnetje zetten vandaag!
Lieve Esther, van harte gefeliciteerd!
We hopen dat je veel lieve felicitaties mag ontvangen en je je daardoor toch een beetje jarig voelt.

Liefs van collega's Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Marja, Martine, Tamara, Yaiza, Nathalie en Lunarda

In een ander jasje deel 18
We hebben gelukkig nog wat leuke 'Jasjes' in voorraad staan, want het is al weer woensdag en dus tijd voor een nieuw 'Jasje'! Afgelopen vrijdag konden we weer genieten van de blind auditions van The Voice Kids waar weer veel veelbelovend, jong talent aan mee deed. Wat moet het spannend voor hen zijn om mee te doen aan The Voice Kids, want zullen die stoelen of in ieder geval één er van wel omdraaien en voor welke coach gaan ze kiezen? Afgelopen vrijdag werden er ook twee liedjes van Marco gezongen en wat deden ze dat ongelooflijk goed. 

Er worden vaker liedjes van Marco gebruikt bij de audities van The Voice Kids. Vorig jaar deed Thomas mee en hij koos er voor om het liedje 'Samen Voor Altijd' te zingen tijdens de blind auditions. Wat zal dat enorm spannend geweest zijn voor hem, want een liedje van Marco zingen terwijl Marco in die omgedraaide stoel naar je luistert, ga er maar aan staan. Dat verdient respect! Of Thomas na deze vertederende auditie een ronde verder kwam zie je in het filmpje. Zou Marco voor hem draaien?
Kijken jullie mee?Wat vonden jullie van deze auditie? Zouden jullie gedraaid zijn?

Groetjes Hillie
ook namens mijn collega's van team tifosi

In een ander jasje Deel 17
Het is weer woensdag en zelfs alweer de eerste woensdag van februari.
Februari, de maand waarin we weer kunnen genieten van Symphonica in Rosso!
En we hebben op deze woensdag weer een heel mooi ‘jasje’ gevonden!
Dit ‘jasje’ is nu wel heel toepasselijk, omdat vrijdag The Voice Kids begint waarbij Marco gelukkig weer coach is. Dus de komende vrijdagavonden blijven we Marco zien op tv. Hoe leuk is dat!
 
Bij dit ‘jasje’ zingt Marco samen met Laura en Jesse ‘Go Your Own Way’ van Fleetwood Mac tijdens de finale van The Voice Kids 2013!
 
Bij dit nummer kan ik helemaal uit mijn dak gaan, echt geweldig vind ik dit liedje van Fleetwood Mac! En nu zeker, nu Marco dit zingt!


 
Komen jullie ook al in de stemming voor The Voice Kids?
 
Groetjes Marja,
ook namens mijn lieve collegaatjes van Team Tifosi


 
Nathalie is jarig!Vandaag is het niet zomaar maandag, of zomaar de eerste dag van een nieuwe maand, want vandaag is het 1 februari en vieren we feest!  
‘Onze’ Nathalie is namelijk hartstikke jarig op deze dag en daarom zetten we haar graag in het zonnetje!
 

Al flink wat jaren is Nathalie in de rol van voorzitter van de fanclub een vertrouwd gezicht voor vele fans, maar ook de rots in de branding voor Marco als zijn rechterhand. Haar takenpakket is zo uitgebreid en haar kwaliteiten zo talrijk dat het te veel is om op te noemen en elke keer weet ze ons weer te verrassen met leuke ideeen, waar wij heel enthousiast van worden. Naast creatief, is ze ook heel lief en eerlijk, heeft ze een groot gevoel voor humor en maakt ze prachtige foto’s. 


 


Lieve Nathalie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wij wensen je vandaag een fijne dag toe met iedereen die je dierbaar is.  

Liefs van al je collega's van Team Tifosi
Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Tamara en Yaiza


 
TVOH Finale
 
Na maanden van audities, battles, knock-outs en de liveshows zaten we nu klaar voor de grote Finale van TVOH!
Na afgelopen vrijdag, waarin Marco afscheid moest nemen van Melissa en Jared, was de maanzinning Maan nog in de strijd voor de finale!

De opening begon spectaculair met een optreden van alle vier de kandidaten Brace, Jenny, Dave en natuurlijk Maan met het nummer 'You're the Voice'. Ook deden er een aantal kandidaten mee van de vorige afleveringen.Na de optredens van Dave en Brace was dan eindelijk Maan aan de beurt. 
Maan zong het prachtige nummer ‘Halo’ en net als de vorige keer deed zij dit weer met een prachtige mooie warme stem. Maan komt altijd binnen! Zij krijgt dan ook terecht een staande ovatie van het publiek. Zelfs Martijn is er stil van. Maan ontroerd echt iedereen keer op keer!Voor Marco is het na vijf jaar tijd om afscheid te nemen van TVOH. We gaan hem zeker missen als coach van de TVOH, maar gelukkig blijft hij coach van de The Voice Kids waar we volgende week naar kunnen gaan kijken. Guus Meeuwis wordt Marco zijn opvolger en natuurlijk wensen wij Guus onwijs veel succes en veel plezier bij de TVOH. Pas wel een beetje op de stoel van Marco, want wie weet komt Marco nog eens terug op die stoel zitten!

Daarna komt het duet met Maan samen met haar coach Marco. Samen zingen zij het mooie nummer ‘Voorbij’. Hier pinkten wij een traantje weg op de bank, ook Sanne kreeg er tranen van. Wat zingt Maan toch geweldig goed en elke noot haalt ze gewoon! WAUW!Dan volgt de eerste afval ronde. Wat een stress hier in de huiskamer. Ik krijg er echt hartkloppingen van. Het zal toch niet zo zijn dat Maan als eerste afvalt?
Gelukkig niet, want Maan gaat samen met Brace en Dave door naar de laatste ronde waarin ze alle drie hun nieuwe single mogen laten horen!
Wat een super heerlijk swing nummer is de single van Maan een ‘Perfect World’, geschreven door niemand minder dan Dj Hardwell! Hier gaat het dak eraf, de stoelen aan de kant en wij springen mee! Dit nummer past precies bij de vrolijke jonge Maan.Voor Marco hebben ze een mooi filmpje gemaakt met daarin de mooiste hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar TVOH. Wat waren het mooie jaren met onwijs veel goede kandidaten van Marco! ‘Als Alle Lichten Zijn Gedoofd’ klinkt hier in de woonkamer en we worden er allemaal stil van. Marco is zichtbaar ontdaan van dit mooie filmpje.

Hierna volgt er weer een afvalronde. Wat een spanning, we houden het niet meer! Het verlossende woord volgt gelukkig snel, want door naar de laatste ronde zijn Dave en natuurlijk onze Maan!

Wat een spanning, maar dan eindelijk om 22:55 uur volgt de uitslag.
MAAN is de nieuwe terechte winnares van de TVOH 2016!
Gefeliciteerd lieve Maan en Marco met deze super gave overwinning!!!Groetjes Imke,
ook namens al mijn lieve collega's

 
In een ander jasje deel 16
Vandaag, de laatste woensdag van januari, hebben wij weer een prachtig ‘jasje’ gevonden voor jullie.

Nu de finale van TVOH aankomende vrijdag is, hebben wij gekozen voor het mooie nummer ‘Als Alle Lichten Zijn Gedoofd’.

Jill Helena zong dit hele mooie nummer in de finale van het vierde seizoen van TVOH. Zij zat toen in het team van Ali B.
Helaas voor Jill viel zij als eerste af in de spannende finale! De winnares kwam natuurlijk uit het team van Marco! Dat was namelijk Julia van der Toorn!

Aankomende vrijdag, de grote finale van TVOH, zal voor Marco een extra spannende avond zijn. Het is de laatste keer dat hij coach is van TVOH en dat wil hij natuurlijk dolgraag spetterend afsluiten met een winnaar uit zijn team!
Wij wensen Marco en Maan dan ook onwijs veel succes!
Jullie stemmen toch wel mee?!

Wij komen al in de stemming voor de grote finale van TVOH met dit mooie nummer.Groetjes Imke,
en natuurlijk alle collega's van Team Tifosi

 
TVOH halve finale
De hele week keken we er al naar uit, de halve finale van The Voice Of Holland. Team Borsato was met Jared, Maan en Melissa nog helemaal compleet en onze verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. 
Maan en Melissa mochten samen met de Amerikaanse ster Charlie Puth de show openen met het liedje 'Marvin Gaye'.Daarna mocht Jared als eerste het podium betreden en spetterde hij gewoonweg van de buis af met een mash up van 'Are You Gonna Go My Way' en 'Higher'. Wat maakt hij er elke keer toch weer een feestje van op het podium, je kan gewoon niet stil blijven zitten wanneer je hem hoort zingen en ziet dansen! 
Helaas leverde het niet voldoende stemmen op en belandde Jared in de dangerzone.Melissa verraste ons vervolgens met haar versie van 'Euphoria' van Loreen en dat deed ze op grandioze wijze! Het leverde haar prachtig commentaar op van de coaches en een plekje in de safezone.'Say My Name, Say My Name' zong Maan van Destiny's Child en dat deed ze op een manier zoals alleen Maan dat kan, zo vol bezieling. Na haar optreden stonden Jared, Jenny en Brace in de dangerzone, maar even later was dat ineens helemaal anders en stond tot onze grote verbazing heel Team Borsato in de dangerzone. Hoe kon dat nou? De spanning was helemaal te snijden toen het op het laatst tussen Jared en Maan ging. Helaas moesten we afscheid nemen van Jared.

Nog vol van de emoties bracht Maan meteen daarna op prachtige en ingetogen wijze het  lied 'I Don't Believe You' van Pink. Wij geloven jou wel, Maan! Ook Melissa mocht ons nog een keer overtuigen van haar talent. En dat deed ze vol overgave op indrukwekkende wijze met 'Always' van Bon Jovi. 
Helaas kwam ze wel in de dangerzone met Brace en Jenny.Maan was de eerste die te horen kreeg dat ze door mocht naar de finale, maar Melissa bleef uiteindelijk met Jenny als laatste over.
We zaten nagelbijtend op het puntje van onze stoel bij de einduitslag, maar helaas kwam ook voor Melissa de boodschap dat haar avontuur bij The Voice Of Holland voorbij is. 
Maar eens Team Borsato is altijd Team Borsato en we zullen hen dan ook na The Voice blijven volgen.

Na deze onvoorspelbare avond, kijken we vol spanning uit naar de finale volgende week. 
Kijken jullie dan ook weer en is Maan ook jouw favoriet en kan zij rekenen op jouw stem?Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi

 
Hoera! Diana is jarig!
Er is er één jarig, hoera, hoera. 
Dat kun je wel zien dat is zij! Als er iemand is die alles over jouw als lid van de fanclub weet is dat Diana wel. Ze weet feilloos de weg in de ledenadministratie en is behalve punctueel ook nog eens altijd enthousiast. Eigenlijk zou ieder bedrijf een Diana moeten hebben, maar wij houden haar mooi voor ons zelf
Een aanwinst voor de fanclub! En vandaag viert zij een feestje, want ze is 41 jaar geworden! 

Diana werd geboren op 21 januari 1975 en dat is vandaag precies 14.975 dagen geleden! Nog een leuk weetje over deze dag is dat het op 21 januari 1942 de koudste dag was met -16,6 graden! En de warmste 21 januari was in 1993 met 12,3 graden. 
Hoe koud het vandaag ook mag zijn, bij Diana in huis is het vast heerlijk warm en gezellig.  We wensen je een hele mooie en fijne dag toe met lieve mensen om je heen.
Gefeliciteerd lieve Diana!

Veel liefs,
Bianca, Corine, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie, Tamara en Yaiza
In een ander jasje Deel 15
Elke week weer zoeken we opnieuw naar een leuk ‘Jasje’ om met jullie te delen. En als jullie denken dat onze bron al opgedroogd is, dan hebben jullie het mis hoor! Gelukkig hebben we nog een mooie voorraad staan, waar we leuke, prachtige, indrukwekkende en swingende jasjes uit kunnen opdiepen. 

Voor deze week hebben we gekozen voor het liedje 'Speeltuin', wat deze keer door Laura van Kaam vertolkt wordt. 
In 2013 deed Laura van Kaam mee in The Voice Kids en koos zij voor team Borsato. In de spannende finale kwam zij uiteindelijk als winnares uit de bus en wat was Marco trots! Inmiddels timmert ze hard aan de weg en heeft ze zelfs al haar eigen album en een eigen tour en zet ze zich in voor War Child waar ze regelmatig voor optreedt.
Tijdens de opening van het nationale schoolontbijt in 2013, dat War Child als goed doel had gekozen, zong ze op indrukwekkende wijze het liedje ‘Speeltuin’ van Marco. Zo mooi en ingetogen vertolkt dat je er toch spontaan kippenvel van krijgt? 
We zijn heel benieuwd of het jullie net zo raakt als ons. 

Groetjes Hillie
ook namens mijn collega's van team Tifosi


 
Vijfde liveshow TVOH
Buiten was het maar nat en koud deze week, maar binnen was het heerlijk warm en gezellig. We zaten vrijdagavond klaar voor weer een spannende avond van TVOH.
Wie o wie zou er naar de halve finale gaan volgende week? We hoopten natuurlijk het hele team van Marco, want dat zou toch wel heel gaaf zijn!

De opening beloofde al veel goeds! Samen zongen zij 'With A Little Help From My Friends' in de versie van Joe Cocker. Dat klonk prachtig!

Deze week had  Marco Ilse de Lange uitgenodigd om te komen luisteren naar de kandidaten van Marco. Ilse had wel hele goeie tips voor Maan, Melissa en Jared!

Maan mocht als eerste haar optreden met het nummer ' New York New York' en 'Empire State Of Mind' doen en dat klonk zoals altijd Maanzinnig! Het is geen eenvoudig liedje met de tempowisselingen die erin zitten, maar Maan deed het geweldig en met een lekkere uithaal had ze de toon weer gezet voor deze avond!Daarna was het de beurt aan de achttien jarige Melissa. Melissa groeit met de week! Vol passie zong zij het nummer 'Black To Black' van Amy Winehouse. En wat deed Melissa dit fantastisch! Melissa bezorgde mij deze keer een traantje. Wat had zij het goed gedaan, echt prachtig en zij kreeg dan ook een terecht compliment van Marco dat het een genot is om naar haar te luisteren!Bij deze tussenstand stonden Maan en Melissa in de safe zone.

Hierna was het de beurt aan de altijd vrolijke Jared Grant.
Hij zong het nummer 'Can’t Feel My Face' met wel heel sexy danseressen naast hem. Marco maakte een diepe buiging voor Jared, want met zoveel bruisende energie flikt Jared het elke week om zo goed te zingen en te dansen! Marco houdt ervan en ik kan jullie zeggen, ik ook!De lijnen werden gesloten om de eerste halve finalisten bekend te maken! Wat een spanning! Gelukkig konden we snel een vreugdedansje doen, want terecht door naar de halve finale zijn:

Melissa en Maan!!!

Voor Jared was het nog even spannend! Hij mocht eerst nog het vrolijke nummer mee zingen van Matt Simons. Ik word zo blij van dat liedje!
Wat deden de overige kandidaten dat super goed! De spanning was daarom ook om te snijden, wie o wie mag zich aansluiten bij de andere halve finale finalisten. Op het puntje van de stoel zaten we, maar toen kwam het verlossende woord, ook Jared is door naar volgende week!!!!

Hoe gaaf is dit! Met heel team Borsato door naar de halve finale, dat betekent gewoon dat van de zes halve finalisten er drie van Marco zijn!
Hoe mooi kan TVOH zijn!

Volgende week vrijdag 23 januari dus de halve finale van TVOH met Melissa, Maan en Jared!
Dat belooft een spannende halve finale te worden!Groetjes Imke,
en natuurlijk al mijn collega's van Team Tifosi.


 
"Iedere dag begin je weer met dat gezeur
Je bent veel liever vrij"