Welkom bij de Tifosi!
Tifosi di Marco Borsato is de officiële fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik hem samen met  Esther Dekker,  Bianca den Harder,  Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder kan ik daarnaast ook altijd rekenen op Martine,  Eric, Tamara en Lunarda, die ieder hun eigen bijzondere talenten hebben.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Onze helpende handen!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
  • Vanavond echt het állerlaatste concert van de geweldige Duizend Spiegels Tour. We zouden het wel duizend keer willen overdoen!

  • Tifosi Borsato 28 oktober

    De Winnaars van de Herfstvakantie-prijsvragen zijn bekend! Ga gauw kijken of je gewonnen hebt.

  • Tifosi Borsato 28 oktober

    Vandaag en morgen reist naar onze zuiderburen af om Oostende te betoveren met zijn prachtige show! Veel plezier als je er bij bent!

  • Tifosi Borsato 24 oktober

    Mocht het weer zo slecht als de voorspelling zijn dan gaan de deuren in Apeldoorn om 18.00 ipv 18.30 open! Leden van #TdMB iets eerder :-)

Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Ben je op zoek naar één of meerdere oudere Tifosi's om je verzameling aan te vullen?Wij hebben nog diverse nummers op voorraad, klik op het plaatje voor een overzicht!

Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

11 februari(1970)
Esther  Dekker

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine (Moderator)

27 maart (1973)
Paula (Moderator)

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza (Moderator)

30 april (1959)
Rob Winter

8 juni (1983)
Bernadette (Moderator)

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

3 oktober (1982)
Tamara van Wijk

7 oktober (1986)
Martine Westerlaken

29 november (1964)
Giovanni Caminita

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja (Moderator)

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi hoi, De welkomsttekst...
16:25, 20 okt 2014
Oh ja, toevallig ben ik...
14:48, 9 okt 2014
top hoor!
13:03, 9 okt 2014
Wat superleuk, daar was...
11:43, 9 okt 2014
oh dat is wel heel dapper...
10:42, 9 okt 2014
Van harte gefeliciteerd...
21:53, 7 okt 2014
gefeliciteerd
21:32, 7 okt 2014
Gefeliciteerd en fijne...
17:41, 7 okt 2014
Hartelijk gefeliciteerd!!
16:48, 7 okt 2014
Van harte gefeliciteerd!!
16:46, 7 okt 2014
Verzoekjes aan Marco
Als je zo bekend en geliefd bent als Marco, dan komen er veel verzoekjes binnen zoals die van Syl, de moeder van Samantha.
Samantha is ziek, zo ernstig ziek dat ze niet lang meer te leven heeft. Syl, de moeder van Samantha, heeft daarom een oproep gedaan op Facebook om de laatste wens van Samantha, Marco te mogen ontmoeten, in vervulling te laten gaan. Heel begijpelijk dat ze dit voor haar dochter probeert! Dit bericht is zo ontzettend vaak gedeeld dat het uiteraard ons ook bereikt heeft. De reacties die wij hierover binnen kregen waren overweldigend!  Marco heeft op de delete knop in zijn agenda gedrukt en zal volgende week Samantha een bezoek gaan brengen. Wij zijn ontzettend blij dat dit gelukt is!

De ruchtbaarheid die er aan is gegeven in de pers heeft tot gevolg dat er nog meer van dergelijke verzoekjes zijn binnen gekomen bovenop het normale aantal brieven en mailtjes van mensen die een verzoek bij ons neer leggen.
Helaas behoort een bezoekje meestal niet tot de mogelijkheden en daarom zijn we extra blij dat het bij Samantha wel gelukt is.


Uiteraard laten we altijd wel iets van ons horen en proberen we te doen wat in ons vermogen ligt en doen we dit in nauwe samenwerking met Marco.
De vaak aangrijpende berichtjes die we via de mail binnen krijgen raakt ons, maar uiteraard ook Marco, heel diep. Het is vaak heel moeilijk als je dergelijke langgekoesterde wensen niet kunt vervullen. Niet omdat we het niet willen, integendeel, maar eenvoudigweg omdat Marco dagelijks meerdere bezoekjes af zou moeten leggen om alle wensen te vervullen. Het is letterlijk niet haalbaar. Via Social Media een dergelijk verzoek uiten is echter natuurlijk normaal gesproken niet de manier. Hier nogmaals ons emailadres; info@borsato-fanclub.nl

Hoe het bezoekje komende week is geweest zal Marco ongetwijfeld nog laten weten. We hopen dat Samantha heel erg zal genieten!

Groetjes,

Tifosi di Marco Borsato

 
Apeldoorn en België
De najaarstour is nog steeds in volle gang, en na de daken van de muziekpodia in Alkmaar, Kerkrade, Tilburg, Utrecht, Groningen en Enschede eraf gespeeld te hebben is het vrijdag 24 oktober dan eindelijk de beurt aan onze Vlaamse fans en zal Marco het Ethias theater in Hassselt op zijn kop zetten.
Zaterdag 25 oktober zal Marco van zich laten horen in Omnisport te Apeldoorn waarna hij op 28 en 29 oktober wederom zal afreizen naar het mooie België en in het Kursaal te Oostende het dak eraf zal spelen. Gelukkig hebben we dan nog Eindhoven waar hij op 31 oktober in het klokgebouw de tour zal afsluiten.

Tot nu toe hebben jullie bij ieder concert gebruik kunnen maken van de Early Acces en hebben we al vele blije berichtjes gelezen over dit fanclubvoordeel.
Voor de de aankomende concerten zal er bij een aantal locaties een kleine aanpassing zijn.

Voor Apeldoorn geldt de Early Access alleen voor de mensen met veldkaarten.
De mensen met zitplaatsen hebben vaste plaatsen dus is het niet nodig om eerder naar binnen te gaan. 

Dit geldt ook voor Hasselt en Oostende. Ook hier zal geen early access zijn omdat het om vaste zitplaatsen gaat. 

Voor de laatste show in Eindhoven is alles zoals jullie gewend zijn en staan wij weer met onze scanners klaar om jullie mooie passen te scannen bij de Early Access!

Veel plezier als je nog mocht gaan!

Groetjes,
ook namens mijn collega's,

Kimberley
 
Stemmen 100%.nl
Vanaf maandag 20 tot en met vrijdag 24 oktober hoor je elke dag van 12:00 uur tot 16:00 uur op 100%NL de 250 grootste hits die Nederland rijk is. Voor de top 3 kan nog tot vrijdagmiddag 15:30 gestemd worden en Marco strijdt samen met Nick en Simon en Guus Meeuwis om de eerste plek. Deze keuze is natuurlijk niet moeilijk, het nummer Dochters hoort op de nummer 1 positie! Stemmen jullie mee? Stemmen kun je hier. http://www.100p.nl/actie/727/Top%20250/
Groetjes, Team Tifosi.
Bijzonder duet op de FanClubDag!
Op de fanclubdag van 2006 trad Marco met band op, was er een Idols wedstrijd, maar er was nog een memorabel moment waar we even naar terug willen kijken.

Bennie, destijds Nathalie's rechterhand, was 7 jaar als medewerker volop betrokken bij de fanclub. Hij was medeverantwoordelijk voor de ledenadministratie, mail, weblogjes en allerlei andere hand- en spandiensten. Toen hij stopte met zijn werkzaamheden voor de fanclub, kwamen er 3 nieuwe mensen voor in de plaats, dus dat geeft al aan hoe goed Bennie in zijn werk was.

Het organiseren van zo'n fanclubdag is een hele klus, zolang Marco op het podium staat, heb je natuurlijk wel kijkers, maar wat als Marco zich met de jury achter de schermen terug trekt...

Daar hadden Nathalie en Bennie wat op gevonden!!

Samen zouden ze het nummer 'Zij' gaan zingen. Via MSN hadden ze afgesproken wie wat zou gaan zingen, en zonder ook meer 1 keer gerepeteerd te hebben stonden ze daar op het podium de sterren van de hemel te zingen.
Nathalie is gek op zingen maar in die tijd zong ze in principe nooit waar andere mensen bij waren, maar als Bennie het aan durfde kon Nathalie niet achter blijven. Bennie, die zonder zijn hoortoestellen niks hoort en daar toch maar even met Nathalie op het podium dit mooie duet ging zingen, dat is toch wel ontzettend dapper!Kijken jullie even mee naar dit bijzondere moment?


Groetjes, ook namens mijn Tifosi collega's,
Lunarda
Martine is jarig!

Hoera, we vieren een feestje vandaag, want Martine is jarig.

Hoewel ze een stille voorliefde heeft voor SpongeBob is ze met regelmaat te vinden bij de concerten van Marco. Ze is zelfs in mei meegegaan naar Curacao, maar het is ons nog niet duidelijk of ze dat deed om Borsato's Duizend Spiegels, of om Bikinibroek (thuisbasis van die gele spons) onder de zeespiegel tegen te komen.Martine is een echt creatief persoontje, ze was de eerste die een platinaweblog kreeg van Marco en ook de eerste die weblog van de maand werd. Dat is niet voor niks!
Ze is heel goed in het bedenken van bruikbare ideetjes, altijd alert, handig, schrijft lekker, lief, hulpvaardig, inspirerend en ook nog eens erg grappig. Onvoorstelbaardat dat al die eigenschappen in 1 persoon verenigd zijn, maar het is toch echt waar. Mede daarom is ze sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit ons team.
We zijn dan ook erg blij met haar helpende handjes, die ze vandaag in de lucht mag steken omdat ze alweer 28 jaartjes wordt.

Lieve Martine, van harte gefeliciteerd, met jou is altijd een feestje, dus op je verjaardag al helemaal.

Liefs, Diana, Bianca, Esther, Kimberley, Eric, Tamara, Lunarda en Nathalie.
 
Jouw hulp gevraagd!
April 2015 klinkt misschien nog ver weg, maar over iets minder dan 7 maanden is het al zo ver. Met de Fanclubdag in combinatie met het 25-jarig  jubileum van Marco belooft het een meer dan bijzondere maand te worden. Het stilstaan bij 25 jaar Marco Borsato doen we natuurlijk niet alleen, daarbij willen we graag ook jullie hulp inschakelen.

Welkom!
Al een poosje geleden hebben Ine, Mariëtta en Ellen hun werkzaamheden bij de moderators moeten neerleggen. Dit was voor het Moderator Team wel even slikken want nu bleven ze nog maar met drie moderators over. Het moderator zijn is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Dit is een serieuze taak waar best nog heel veel tijd in gaat zitten.
We zijn dan ook eigenlijk wel bijzonder trots op Marja, Bernadette en Yaiza dat ze dit een aantal maanden met zijn drieën hebben weten te redden!

Er zijn een aantal capaciteiten die je moet hebben om een goede moderator te kunnen zijn, buiten dat je integer en heel creatief moet zijn, moet je er ook de tijd voor en plezier in hebben.
De moderators zijn in overleg gegaan en kwamen niet geheel verassend uit bij Paula en Corine.
We hebben namelijk al 2 maal met ze samen mogen werken bij een workshop waar ze hun creativiteit hebben getoond, ook zijn ze nog eens heel aardig en behulpzaam.


Dat deze twee meiden er zin in hebben om de mooiste creaties te maken mag dan ook heel duidelijk zijn. Ook kunnen alle loggers rekenen op hun steun en expertise met betrekking tot het maken van een logje!
Op de log van de moderators stellen ze zich uitgebreid aan jullie voor!

Welkom Corine en Paula bij het Team Moderators!

Groetjes

Team Tifosi!


Merchandise
Zoals jullie wellicht weten is er dit jaar geen fanclubdag, geen fanclubdag betekent ook geen mooie merchandise wat er gekocht kan worden.
Dat is, ondanks dat het nog wel even duurt, toch wel heel jammer zo voor de feestdagen.
Want wie vind het nou niet leuk om in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom een leuk item te vinden wat met Marco te maken heeft?


Denk maar eens aan een koude vrijdagavond, je ligt heerlijk op de bank naar The Voice of Holland te kijken, maar je begint het koud te krijgen. Hoe fijn zou het dan zijn om naar zo’n mooie fleecedeken te grijpen en over je heen te trekken?
Maar hoe zou je geliefde het wel niet vinden om een foto van je te krijgen in een mooi
fotolijstje met de tekst ‘Ik Hoor Bij Jou’?
Of wat dacht je van een mooie snoeppot, ik denk dat die ook heel mooi op je bureau of in de keuken zal staan. Gevuld is het vast een heel succes bij je collega’s of bij je kinderen.

Dit is maar een kleine greep van de merchandise artikelen die vanaf nu besteld kunnen worden via onze webshop!
Schroom niet en bestel, wij sturen ze met liefde snel jaar je toe!

Klik HIER om naar de webshop te gaan!

Groetjes

Bianca
Ook namens mijn Tifosi collega’s
Stemmen op Heksen Bestaan Niet.
De superleuke en spannende film 'Heksen Bestaat Niet' draait al enige tijd in de bioscopen.
Hij heeft lovende recensies en dat snappen wij helemaal met o.a. Leontine en Senna Borsato in de cast. De film heeft inmiddels meer dan 100.000 bioscoopbezoekers gehad! 
Daarmee hebben ze de 'Gouden Status' behaald, die nodig is om geselecteerd te worden voor 'UPC Gouden Kalf Publieksfilm’. Het zou natuurlijk fijn zijn als die ook daadwerkelijk door de film gewonnen wordt, dus we hebben jullie stemmen hard nodig!

                             


Wat je daarvoor moet doen is het openen van deze link, je voorkeur films selecteren en na het invullen van je gegevens, je keuze versturen. Let op, je dient dit nogmaals te bevestigen, je ontvangt namelijk een mail op het door jou opgegeven mailadres.
Wat het extra aantrekkelijk maakt om mee te doen is dat je kans maakt op een volledig verzorgd en exclusief VIP-arrangement voor twee personen op het uitreikingsgala t.w.v. €500! 
Meedoen kan tot middernacht op 24 september. De dag erna, de 25e dus, kun je vanaf 17:00 uur zien welke films in de Top 3 staan om vervolgens weer aan het stemmen te gaan. 
Op vrijdag 3 oktober wordt 'Het Gouden Kalf' voor de Beste Publieksfilm uitgereikt. 
Kunnen we op jullie rekenen?


Vriendelijke groetjes, ook namens mijn collega's Team Tifosi,

Lunarda 
Terug naar Fanclubdag 2006
Ook deze maand nemen we jullie even mee naar één van de vele bijzondere momenten van de Fanclubdagen van Marco.

Dit keer naar 2006 te Westzaan, waar op die dag een onderdeel geïnspireerd werd door het populaire progamma Idols.
Borsato Idols was een heuse wedstrijd waarbij het de bedoeling was dat je een liedje van Marco live ging zingen en er een originele draai aan gaf. Pittige opdracht dus! Voor veel publiek én een jury waarin HenkJan Smits (inclusief zonnebril ), Edsilia Rombley én, last but not least, Marco Borsato himself zaten die vakkundig commentaar gaven!

Verschillende fans hadden de moed hun zangkwaliteiten te laten horen.
Zo ook de destijds 7-jarige Siebe, die ieders hart stal door zijn perfecte performance van 'Laat me gaan', inclusief de handbewegingen die Marco maakte tijdens de tour 'Zien'.
Hoewel alle kandidaten hun beste 'keeltje' hadden voorgezet, wist Siebe deze wedstrijd glansrijk te winnen.
Als jullie dit filmpje bekijken, begrijpen jullie vast helemaal waarom.De hoofdprijs die aan deze wedstrijd was verbonden was ook niet de minste! Siebe won een lunch met Marco waarvan hier ook nog een leuk filmpje.Vriendelijke groetjes, ook namens mijn collega's van Team Tifosi,

Lunarda
 
"Vandaag is rood
gewoon weer liefde tussen jou en mij"