Welkom bij de Tifosi!
Tifosi di Marco Borsato is de officiŽle fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik hem samen met  Esther Dekker,  Bianca den Harder,  Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder kan ik daarnaast ook altijd rekenen op Martine,  Eric, Tamara en Lunarda, die ieder hun eigen bijzondere talenten hebben.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Onze helpende handen!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
  • Vanavond is er bij weer een aflevering te zien van de prachtige documentaire over ! Kijken jullie mee om 22.30 uur?

  • Vanavond kun je in zien hoe Marco onthult! Hij heeft een prachtig nieuw wassen beeld bij Mme Tussauds! Kijk, dubbel!?

  • Bedankt allemaal voor het fantastische fanclubweekend. Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij!

  • Het Šllerleukste weekend van het jaar is begonnen! gaat zijn jubileum vieren met 2000 fans :-) RT als je ook mee feest! #FCDMB ?

Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Iedere zondag wordt bij RTL4 om 22.30 uur een documentaire over mij uitgezonden. Het zijn maar liefst 6 delen en ik ben ongelofelijk trots op het resultaat. Kijken jullie ook?
Tifosi's nabestellen!
Ben je op zoek naar ťťn of meerdere oudere Tifosi's om je verzameling aan te vullen?Wij hebben nog diverse nummers op voorraad, klik op het plaatje voor een overzicht!

Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

11 februari(1970)
Esther  Dekker

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine (Moderator)

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza (Moderator)

30 april (1959)
Rob Winter

8 juni (1983)
Bernadette (Moderator)

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

3 oktober (1982)
Tamara van Wijk

7 oktober (1986)
Martine Westerlaken

29 november (1964)
Giovanni Caminita

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja (Moderator)

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Onthulling Madam Tussaud
In 1997 kreeg Marco zijn wassenbeeld in Madam Tussauds en het beeld is daar al jaren een welgeziene attractie waar tienduizenden mensen al mee op de foto zijn geweest. Misschien ben jij zelf ook wel eens voor naar Madame Tussauds afgereisd voor een foto of ben je misschien wel op de fanclubdag op de foto met het beeld geweest. Op de fanclubdag in Lexion Westzaan in 2006 hadden we namelijk in ruil voor een nieuw setje kleding, de hele dag het beeld tot onze beschikking. Hoe bijzonder!
Inmiddels kunnen we zeggen dat het beeld toch wel een beetje verouderd is. Een beeld wordt natuurlijk niet ouder en Marco wel. Hoewel Marco er nog steeds uitziet als een jonge god is het inmiddels 17 jaar geleden dat het beeld gemaakt is. Hierdoor lijkt het beeld niet meer zo goed als dat in eerste instantie het geval was. Dit is nu niet meer op te lossen met alleen een nieuw setje kleding en daarom is Marco een paar keer afgereisd naar Londen om een volledig nieuw beeld te laten maken.
Marco is hiermee de derde attractie van het wassenbeelden museum van Madame Tussauds in Amsterdam die helemaal opnieuw gemaakt is. Ben je nieuwsgierig hoe zoiets nou gedaan wordt? In het onderstaande filmpje kun je zien hoe het maken van een dergelijk beeld in zijn werk gaat.Volgende week donderdag 23 april om 15:30 zal het nieuwe beeld officieel onthuld worden in Madame Tussauds en hier mogen een beperkt aantal fans bij zijn! Lijkt het je leuk om hier naar toe te gaan stuur dan voor vrijdag 17 april een mailtje naar info@borsato-fanclub.nl met als onderwerp Madame Tussauds. En wie weet ben jij bij dit unieke moment!

Groetjes,

Team Tifosi


 
Prijswinnaars 7 april!
Afgelopen dinsdag was Marco's 25 jarig jubileum en
ter gelegenheid hiervan verschenen er meerdere prijsvragen op onze log. Er was een prachtige hoofdprijs te winnen en dat deze erg gewild is bleek uit het grote aantal inzendingen. Vele van jullie hebben fanatiek meegepuzzeld en uiteindelijk heeft de computer uit alle goede inzendingen één winnaar getrokken.
De hoofdprijs Varen met Marco voor 2 personen gaat naar:
 
Robin Hazebroek
 
Gefeliciteerd Robin! Er zal na de Fanclubdag contact met je worden opgenomen.

Het leuke aan de prijsvragen was dat je niet aan alle prijsvragen mee hoefde te doen om toch te kunnen winnen. Ook als je niet aan alle prijsvragen mee had kunnen doen maakte je kans op een leuke prijs! De volgende mensen vinden binnenkort een leuk Borsato verrassingspakket in de brievenbus:

Bea van Rumpt
Ellen Stukker
Juul van Gils


Gefeliciteerd allemaal! De pakketjes zullen naar jullie opgestuurd worden!

Bedankt allemaal voor het puzzelen. Wij hopen dat jullie er veel plezier aan gehad hebben. Tot de volgende keer!

Groetjes, ook namens mijn Tifosi collega's,
Kimberley
Gefeliciteerd lieve Marco!


Maar liefst 25 jaar geleden deed een bescheiden Alkmaarse jongeman mee aan de Soundmixshow. Met een hoed, een vlassig snorretje en een lange zwarte jas zong hij At This Moment van Billy Vera en pakte hiermee de jury van de Soundmixshow in. De rest is geschiedenis.
Als je het ons vraagt is de beslissing om in te vallen bij de Soundmixshow één van de beste beslissingen die Marco heeft genomen. Inmiddels is hij in heel wat levens, waaronder die van ons, niet meer weg te denken. Wij hopen dan ook dat we nog lang van hem en zijn prachtige stem mogen genieten. 

Lieve Marco, van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum! 

Veel liefs,
team Tifosi 
 
Puzzel mee!
Morgen is het 7 april en is het dus exact 25 jaar geleden dat Marco de Soundmixshow heeft gewonnen! Hoewel we op de fanclubdag natuurlijk uitgebreid stil staan bij het 25 jarige jubileum, willen we morgen ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Zoals we jullie in de nieuwsbrief ook al vertelden zullen we op Facebook van 9:00 tot 21:00 ieder half uur terugblikken op 25 jaar Marco.
Daarnaast zal je op onze weblog lekker kunnen puzzelen want er zullen morgen over de gehele dag 3 prijsvragen verschijnen waarmee een te gekke prijs te winnen is! Degene die alle prijsvragen goed heeft beantwoord maakt namelijk kans op Varen met Marco voor 2 personen!
Twee uur lang samen met Marco op een boot, dat is iets wat we allemaal wel winnen toch?! Maar ook als je niet aan alle prijsvragen mee kunt doen kun je een te gekke prijs winnen!

Veel succes en puzzelplezier morgen!

Groetjes, ook namens mijn collega's,
Kimberley


 
 
Een tiende show!
Gloeiend van trots kunnen we jullie vertellen dat er een tiende show gaat komen! Ja, jullie lezen het goed, een tiende show!! Wat ontzettend gaaf he!
Na 10x een rood Gelredome zal Marco nu ook 10x de Ziggo Dome rood kleuren. Helemaal te gek! 
De show zal plaatsvinden op zondag 28 februari en is een matinee, dus extra bijzonder. Een matinee betekent dat de show overdag zal plaatsvinden en je dus kunt overwegen om je kinderen mee te nemen. Ook is het geen punt als je vroeg op moet de volgende dag, eigenlijk alle reden om te gaan dus!

De kaartverkoop is NU gestart via www.ticketmaster.nl.

Goetjes van een stuiterend Tifosi di Marco.
Kimberley
Vrijwilligers FCD 2015
Over bijna twee weken is het alweer zover... de fanclubdag! Natuurlijk kan deze niet doorgaan zonder de vele vrijwilligers die zich op deze dag voor de volle 100% inzetten.

Dit jaar hebben we best wat vrijwilligers nodig omdat er in Nijkerk veel verschillende zalen zijn waar er activiteiten plaatsvinden. En daarnaast is de fanclubdag uitverkocht en zullen er veel fans aanwezig zijn!
 
Nóg een extra show in februari!!
We zijn nog steeds helemaal ondersteboven van de afgelopen week. Hoe bijzonder en gaaf is het als er zoveel vraag naar de Symphonica in Rosso concerten is dat er 8 shows in de verkoop gaan! Welke artiest krijgt het voor elkaar om zoveel avonden de Ziggo Dome uit te verkopen? 
Marco kan dat!! En het is bijna niet te geloven maar hier blijft het niet bij!!

Supermegatrots zijn we dat we kunnen aankondigen dat er zojuist een 9e concert is toegevoegd!! Ja, jullie lezen het goed!! 
Symphonica gaat verder op 27 februari 2016!!

KAARTEN KOOP JE HIER!!

Groetjes van een super trots Tifosi di Marco Borsato
Diana
Symphonica gaat door in februari 2016! UPDATE
We dachten best goed ingeschat te hebben hoe de presale en kaartverkoop voor Symphonica in Rosso zou gaan verlopen. We waren in ieder geval heel erg goed voorbereid. Alles stond klaar, we zorgden er iedere keer voor dat we met voldoende mankracht klaar zaten en het is tenslotte niet onze eerste presale en kaartverkoop!

Maar wat er vervolgens gebeurde was wel zo ongelofelijk! Er kwamen twee shows in de presale en we dachten dat dat genoeg was tot de start van de kaartverkoop die vanmorgen zou plaatsvinden. Niets maar dan ook niets bleek minder waar. De cijfers van de kaartverkoop vlogen om onze oren, de mailbox stond roodgloeiend en we kwamen handen tekort terwijl we met het volle team aan het werk waren.

De druk op de systemen werd zo enorm groot dat men bang was dat heel Ticketmaster plat zou gaan en er ook voor andere evenementen geen kaarten meer gekocht konden worden. En dus nam Marco het besluit iedereen te geven wat ze wilden, kaarten voor deze shows. Er kwam een derde en vierde show en de verkoop bleef zo enorm hard gaan dat al snel besloten werd ook een vijfde en zesde show aan te kondigen en direct in de verkoop te doen. Niemand van ons, inclusief Marco, had dit voorzien. Niemand!
En daarom ging Marco vanmorgen naar de Ziggo Dome om te overleggen of er nog geschoven kon worden zodat er in oktober of november nog extra data bij konden komen. Geschoven kon er niet meer maar er kwam een ander, meer dan fantastisch voorstel. 

Symphonica in Rosso gaat door in 2016!
Op 25 februari 2016 zal de Ziggo Dome weer rood kleuren en we kunnen er allemaal weer bij zijn. 
Maar ook kunnen we melden dat inmiddels show 8..... ja show 8, in de verkoop is gegaan en wel voor 24 februari 2016!

Kaarten kopen kun je hier!

Dit is zo bijzonder, zo geweldig, zo megagaaf en zo fantastisch!
We worden er bij voorbaat al rood van! 

groetjes van een héél trots Tifosi di Marco Borsato
Esther

 
Vierde, vijfde en zesde show in de verkoop!
Oh jongens, wat is dit ongelooflijk gaaf! Het is gewoon bijna niet meer bij te houden! De derde show voor Symphonica in Rosso ging vanmiddag in de verkoop en de kaartverkoop gaat zo verschrikkelijk hard dat er zojuist een vierde show in de verkoop is gegaan op woensdag 28 oktober

Maar ook dit ging zo ontzettend hard dat we met trots kunnen zeggen dat er nu zelfs een vijfde en zesde show is toegevoegd op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november!

Marco is zo blij en wij zijn minstens zo blij met hem! Wat heerlijk dat iedereen Marco zo graag weer in Symphonica in Rosso wil zien.

Wij zijn supertrots!

Oh en… kaarten voor deze show kun je hier kopen!

Woohoo!

Groetjes van mij en al mijn superhard werkende collega’s,
Esther

 
Extra show SIR!
Goed nieuws! Er is zoveel vraag, zoveel animo en er zijn zoveel systemen die onder druk komen te staan dat Marco heeft besloten het publiek te geven wat ze willen. Namelijk de ruimte en de mogelijkheid om kaarten voor Symphonica in Rosso te bestellen!

Zojuist is bekend gemaakt dat er een extra show bij zal komen! Hoe tof is dat?!! Ook op dinsdag 27 oktober zal Marco de Ziggo Dome rood laten kleuren!

De reguliere kaartverkoop van morgen is achterhaalt, er kunnen vanaf NU kaarten gekocht worden via www.ticketmaster.nl

Veel succes!

Groetjes,
ook namens mijn collega's,
Kimberley
"Je volgt je eigen weg
Bent wie je bent"