Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team Eric, HillieImkeLunarda, Marja, Monique, Venice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Zie ik jou bij de Clubtour fanclub? Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

26 oktober (1973)
Imke van Cleemputte

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja Nederkoorn

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Het was echt een...
21:42, 23 okt 2017
Onder het genot van een...
21:35, 23 okt 2017
Gezellig, zo'n dagje...
14:24, 23 okt 2017
Heerlijk verslag heb je...
14:22, 23 okt 2017
Wat een geweldig verslag...
14:18, 23 okt 2017
Heerlijk verslag van een...
14:10, 23 okt 2017
Wat een bofkont ben jij....
14:07, 23 okt 2017
Wat een hoop leuke foto's...
14:02, 23 okt 2017
Wat een leuk verslag heb...
13:59, 23 okt 2017
Wat fijn dat je zo...
13:57, 23 okt 2017
Het Fanclubweekend
Jaa! Afgelopen weekend was het zo ver! Het allerleukste weekend van het jaar vond plaats, namelijk het Fanclubweekend! Dit werd ook dit jaar gehouden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en wat hadden we geluk met het weer!
Zoals jullie weten hadden we weer ontzettend ons best gedaan om er een te gek en onvergetelijk weekend van te maken. Ik mag nu wel zeggen dat dit mede door de zeer goede voorbereidingen gelukt is!

De medewerkers van de Fanclub en een aantal vrienden van Marco kwamen zaterdagmiddag bij elkaar om de laatste voorbereidingen te treffen. Zo werden er kramen opgezet, werden de laatste dingen gecheckt en namen we samen nog eens het programma door. 
Net als vorige jaren was er op de zaterdagavond de welbekende Borsato Bingo. Deze avond is zeer geliefd bij fans en was ook dit jaar vrijwel direct uitverkocht.
 

Tussen de Borsato Pubquiz en de Borsato Bingo werden kleine wensen op het podium vervult. Ook was er dit jaar een verrassingsmomentje voor alle fans. Onder drie tafels in de zaal was namelijk een kaartje verstopt. Degene die dit kaartje wist te bemachtigen mocht samen met Marco een dansje doen op het podium. 

Dit jaar waren Mary en Silvana voor het eerst aanwezig tijdens de Borsato Bingo en wat was dat leuk! 
Nathalie kennen we natuurlijk allemaal, wat heeft ze deze avond leuk gepresenteerd. Het bewijst maar weer hoeveel humor ze heeft. Zo bracht ze Marco en een aantal fans stilletjes in verlegenheid door hun te vragen wie Marco ‘zou doen’. De mensen in de zaal moesten allemaal hun ogen dichtdoen en bij '3' een hand in de lucht houden als ze Marco wel zouden willen doen. Ik heb stiekem gekeken en ik kan verklappen dat er heel wat handen in de lucht gingen. Maar ook aan de o zo gezellig avond kwam een einde. Marco ging nog met alle fans op de foto.

Na afloop van de Borsato Bingo gingen een aantal medewerkers en Marco’s vertrouwde groepje gezellig met zijn alle een drankje doen met een hapje. We kunnen jullie vertellen dat het deze avond 2.15 uur werd haha, zo gezellig was het!

Na een kort nachtje verzamelde de medewerkers van de Fanclub en de vrijwilligers zich rond 8.30 uur in de foyer. Daar troffen we de laatste voorbereidingen voor de Fanclubdag en zorgden we ervoor dat alles leuk binnen het thema Italië werd aangekleed. Het was zo leuk om te zien hoe veel mensen hun best hadden gedaan om het thema in hun outfit te laten terugkomen.Rond 12.00 uur begon het programma met een filmpje van fans die samen een fakkel aan elkaar door gaven. Je kan het beschrijven als een soort Olympische fakkel, hierbij krijg je het gevoel van samen zijn, samenwerken en toe leven naar het Fanclubweekend. Tijdens de voorbereidingen hebben we dan ook heel hard gelachen.

We hadden dit jaar weer allemaal leuke gasten te gast. Één van de gasten was Miguel Janssen, Marco's goede vriend en personal trainer. 
Het was Miguel's taak om fans goed voor te bereiden op een aankomende concertreeks. Dit werd gedaan doormiddel van een warming up op het nummer 'Binnen'. Het was zo leuk om te zien dat fans zo lekker enthousiast mee deden! Mijn complimeten!

Ook dit jaar werden weer hele leuke wensen vervuld. Dit blijft toch altijd een heel leuk onderdeel. Hoe bijzonder is het dat we samen met Marco wensen van fans mogen laten uitkomen. Ik vind het persoonlijk ook heel leuk dat je weet dat sommige nog een heel leuk momentje op het podium zullen gaan krijgen tijdens de Fanclubdag. 

Dit jaar hadden we twee spellen, het spel Alles Mag Op De Fanclubdag (een leuke variant van Alles Mag Op Zaterdag) en het grote Pinokkiospel. 
Bij het spel Alles Mag Op De Fanclubdag mochten twee fans in één trui met Marco, hoe gaaf is dat?!
Bij het Pinokkiospel kon Marco een prijs winnen. Hij kon kiezen uit twee prijzen, namelijk een mand met Italiaanse producten of een envelop waar Marco de inhoud niet van kon.
We weten natuurlijk allemaal dat Marco zo lekker enthousiast en ook een tikje nieuwsgierig is, dus hoopte we dat hij voor de envelop zou gaan en dat deed hij hoor! Hij won een shoot met niemand minder dan Kim Feenstra. Een wens die uit komt voor Marco! Aan het einde van de dag was de loterij en had Mary, de moeder van Marco zelfs prijs, hoe ongelofelijk is dat! Mary kreeg het Italiaanse pakket waar Marco voor had kunnen kiezen bij het Pinokkiospel.
 


Marco gaat altijd met zijn tijd mee, nu dus ook met de Borsato Weblog. 
De eigenaar van Qball was aanwezig tijdens de Fanclubdag. Hij presenteerde een nieuwe variant van de Weblog. Het zal niet lang meer duren voor deze nieuwe variant online verschijnt. Je krijgt net als op Facebook een tijdlijn, waarin jouw logjes verschijnen met o.a. je Instagram, Facebook, Twitter enz.
Hoe cool is dat?!

Gert van der Vijver, beter bekend als zandtovenaar heeft tijdens deze dag liedjes van Marco in zand getekend, dit was zo ontroerend en zo mooi!
Hij heeft zelfs een nieuw liedje '18 Jaar' Van het nieuwe album 'Thuis' van Marco uitgebeeld. Dat was wel heel erg gaaf kan ik je vertellen! Het nieuwe album van Marco komt uit op vrijdag 17 november. 

William Rutten kennen we allemaal o.a. als jury van 'Het Perfecte Plaatje'. Hij heeft bijna alle bekende uit de showbizz voor zijn lens gehad.Het was dan ook bijzonder dat we hem als gast erbij mochten hebben.
William heeft veel over fotografie verteld, nam deel als Teamcaptain aan het spel Alles Mag Op De Fanclubdag en heeft samen met Marco de foto's van de foto-expositie tijdens de Fanclubdag beoordeeld. 

Aan het einde van de dag mochten negen fans voor Marco zingen, onder leiding van Daniël Kist op piano. Wat deden ze dit goed! 
 

De dag werd afgesloten met het filmpje van de Flashmob die werd opgenomen in Almere. Dit filmpje zegt meer dan genoeg! Fans die samen komen voor dezelfde passie met hetzelfde doel. Ik vond het kleine meisje dat als eerste starte met de muziek heel erg stoer, knap hoor!

Als laatste werden wij als medewerkers van de fanclub het podium op geroepen. We werden bedankt, maar niet zomaar bedankt. We kregen allemaal een unieke Borsatokoffer! We voelde ons even de koffermeisjes van Linda Marco. 
Marco kreeg een mooie bos bloemen aangereikt en Nathalie kreeg van Marco een stedentrip cadeau voor haar samen met haar lieve Roger, hoe lief! Heel veel plezier alvast lieve schat!

De Fanclubdag kwam tot een einde. Na het opruimen hebben we nog gezellig met zijn alle gegeten. Een aantal medewerkers bleven nog een nachtje slapen en sommigen gingen naar huis.Het was een weekend om nooit meer te vergeten. Ik heb persoonlijk veel ervaringen op mogen doen waar ik heel trots op ben, veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en vooral heel veel vrolijke gezichten voorbij mogen zien komen. Ik wil daarom ook iedereen en Nathalie en Marco in het bijzonder bedanken voor het onvergetelijke weekend.
Ik zeg tot volgend jaar!
 
Liefs, Venice
Team Tifosi 
Jouw fanclubdag
Zo zien we maanden uit naar het Borsato weekend en zo is het weer voorbij. Maar wat was het een onwijs fijn weekend. Te beginnen met de Borsato bingo die heel erg gezellig was. De volgende dag was natuurlijk de Fanclubdag. Wat een FANtastische dag was dit. Wij hebben zo ongelofelijk genoten van en met jullie en we hopen jullie ook!

We zouden het daarom heel erg leuk vinden als er heel veel logjes online komen over het Borsato weekend. En of dat nu het hele weekend was of alleen de Fanclubdag , dat maakt niet uit. We zijn reuzebenieuwd naar jullie reacties! Hoe hebben jullie het ervaren?
 
Maak een log met de naam ‘Mijn Fanclubdag’ en wie weet win jij een super leuke prijs.
Doen jullie mee? Meedoen kan tot woensdag 15 november!

Wij zien uit naar jullie logjes!

Liefs,
Monique en uiteraard mijn collega’s 

 
Foto expositie Merlet
Dinsdag 10 oktober werd er een bijzondere foto-expositie van Marco Borsato geopend in Hotel Merlet in Schoorl waarbij wij aanwezig mochten zijn. Ik had Babs uitgenodigd en toen we aankwamen en de auto parkeerden keken we onze ogen al uit. Mijn auto tussen al die dure BMW’s, Porsches, enz. Klopte dit wel? Nee dus, onze (achternaam)naam stond wel op de lijst maar ja, dit waren wij niet! En dus werden we gevraagd om de auto elders te parkeren. We kregen netjes een route mee waar we naar toe konden gaan en hier zouden we dan opgehaald worden. Een half uur later, heel Schoorl gezien, maar niet de parkeerplaats waar we moesten zijn. Dus heb ik het hotel maar gebeld. Telefoon op luidspreker en rijden maar. Ze vertelde me netjes waar ik naar toe moest rijden, maar uiteindelijk stonden we weer voor het hotel en dat was niet de bedoeling. Ik zag de parkeermeiden al weer staan en heb met hen overlegd. Inmiddels was het bijna drie uur en zou het gaan beginnen. Ik had geen zin meer om Schoorl door te rijden en dus mocht ik mijn auto in het gras neer zetten, vlak bij het hotel. (Zag dat al meer mensen dat hadden gedaan)

Toen we binnen kwamen was het al druk en kregen we een briefje mee met het programma. Ik zag Bianca en haar vriendin en samen zijn we naar binnen gegaan. Er liepen veel obers rond met hoofdzakelijk wijn op hun dienblad. Niemand van ons wilde dit en dus kregen we een lekker glas jus d’orange. Allereerst vertelde de eigenaar van het hotel, de heer Bourgonje dat hij door de deelname van Marco Borsato aan het programma het Perfecte Plaatje op het idee werd gebracht om Marco te vragen voor een expositie. Daarna kwam kunstenaar Michiel Poort aan het woord, die zijn beelden hier ook exposeert. En ja, toen kwam onze Marco die natuurlijk van alles vertelde over hoe dit tot stand gekomen was, waar de foto’s gemaakt zijn en dat dit een beetje een uit de hand gelopen hobby was, maar wel een hele leuke…haha.

De opening werd gedaan door Humberto Tan. Humberto sprak vol trots over zijn vriend Marco! Hij vertelde dat je ook nu weer heel duidelijk kon zien dat dit, net als bij het artiest zijn, vanuit zijn hart komt. Vol met passie, want dat is wat Marco doet en dat zie je terug in de foto’s! Je zag dat Marco werd geraakt door de mooie lovende en vooral lieve woorden van Humberto. Humberto had Marco al eerder gevraagd om samen naar Italië te gaan om hier prachtige foto’s te gaan schieten, maar helaas had Marco hier geen tijd voor. Maar dit gaan ze zeker samen nog eens doen!

Er werden amuses geserveerd van het Marco Borsato menu, dat tijdens de expositie te verkrijgen is. En dat dit lekker was kon je duidelijk zien. Na de opening kregen we Carpaccio 'Harry’s Bar', toen dit op was werd het tijd om de zaal in te gaan en de foto’s te bezichtigen. Wauw, wauw, wauw, wat was dit mooi! Alle foto’s zijn in zwart-wit en ik wil toch wel even zeggen dat ik de foto’s wel goed tot zijn recht vind komen! Het zijn foto’s van de gezichten van zijn collega-artiesten van ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’, die gemaakt zijn in de kleedkamer. Marco had één hoekje in zijn kleedkamer gemaakt waar hij met één lens de foto’s ging maken. De collega’s zaten niet langer dan twee minuten in de stoel, maar dat is aan de foto’s niet te zien. Wat zijn ze mooi geworden! De één nog mooier dan de ander. Marco werd door vele mensen benaderd en vertelde hoe en waarom hij de portretten in het zwart-wit had gemaakt.

Tussendoor kwamen ze nog ‘Risotto Funghi Pocini’ langs brengen. Dat was weer smullen. Marco had het natuurlijk heel druk, maar uiteindelijk ook even tijd voor ons. Ik had namelijk een vraag over één van de foto’s en hier nam hij dan ook even de tijd voor om me dat uit te leggen. Het liep naar het einde en er werd nog een lekkere ‘Filetto all’Aceto Balsamico’ langs gebracht en als toetje kregen we nog een heerlijke ‘Tiramisu'.  Al met al een zeer gezellige middag!

De expositie is tot aan het einde van het jaar te bezichtigen. En mocht je nu het komende weekend naar Egmond aan Zee gaan, je weet wel, daar waar het onwijs gave Fanclubweekend van Marco Borsato is, dan kun je er nog een heel leuk uitje aan toevoegen door naar de expositie te gaan. Het is zo’n 18 kilometer hier vandaan en echt de moeite waard! En wees eerlijk, als je er toch bent……
 
Liefs Monique
Team Tifosi
 
 
 
En de winnaar is...
Een aantal weken geleden vroegen wij jullie of jullie een logje wilden schrijven over hoe je je zomervakantie hebt doorgebracht. De leukste log zou dan beloond worden met een prijs. Het één na het andere zomerse logje sprong online. Inmiddels is de datum tot wanneer je een logje online mocht zetten voorbij en hebben we alle logjes met heel veel plezier gelezen. Heerlijk om al die vakantieverhalen te lezen, haha je zou haast meteen weer een vakantie boeken. Nu willen jullie natuurlijk wel heel graag weten wie wij als winnaar hebben gekozen?


 Marina, jij bent met jouw logje de winnaar van de zomervakantieprijsvraag!
Van harte gefeliciteerd!
 
Wil je de log van Marina graag lezen, dat kan via deze link.
Wat de prijs is houden we nog even geheim, wel zo leuk! We gaan ons best doen om je snel te verrassen Marina, dus hou je brievenbus goed in de gaten!

Iedereen bedankt voor het delen van jullie zomervakantieverhalen. Wij hebben ontzettend genoten van jullie belevenissen.
 
Liefs,
Team Tifosi

 
De Vrijwilligers voor de Fanclubdag 2017 zijn bekend!
Na een succesvolle België Meeting hebben we met het team, tussen de vakanties door, keihard gewerkt om wederom een prachtige Fanclubdag in elkaar te draaien. En ondanks dat de spanning begint op te lopen, veel al wel is geregeld, zijn we er nog (lang) niet!

 
De fanclub, bestaande uit 12 enthousiaste medewerkers en 1 gestresste voorzitter haha, zal uiteraard deze dag diverse activiteiten begeleiden, maar we hebben nog meer vrijwilligers nodig die de mouwen opstropen. Er zijn uiteenlopende taken deze dag, maar voor elke taak geldt: handen uit de mouwen en beste beentje voor!
Jullie hebben je weer vol enthousiasme opgegeven, waarvoor ik jullie hartelijk wil bedanken. Geen stichting kan zonder vrijwilligers, dus we zijn blij dat we altijd in grote getale op jullie kunnen rekenen! En wat een hoop fans hadden zich dit keer opgegeven, hoe fijn! Het is helaas onmogelijk om alle liefhebbers in te zetten en een keuze maken uit al deze aanmeldingen was dan ook nog nooit zo moeilijk, want de wetenschap mensen te teleurstellen is nooit fijn. Het belangrijkste blijft natuurlijk de kwaliteit van de fanclubdag. De kwaliteit staat altijd voorop. 
 
 
Ik heb inmiddels een lijst van maar liefst 45 mensen die deze dag mogen helpen, naast de medewerkers van de fanclub. Hierin zitten mensen die al eerder geholpen hebben, maar ook hebben we weer mensen die nog nooit of anders een aantal jaar niet, vrijwilliger zijn geweest. Het is dus een gezonde mengeling van ervaren en minder ervaren mensen.
 
De draaiboeken voor de vrijwilligers zullen nog volgen maar het belangrijkste is nu dat men weet wie dit jaar als vrijwilliger aan de slag mag!
 
               
Dit jaar zal het draaiboek gemaild worden naar:
 
Medewerkers Fanclub:
Bianca den Harder
Corine van Namen
Diana Verschoor
Eric Bus
Hillie Hop
Imke van Cleemputte
Kimberley Vaessen
Lunarda Thomas
Marja Nederkoorn
Monique Altena
Venice Schell
Yaiza Kessels
 
Maar ook naar:
Angela van Eert
Angelique de Vogel
Anja van den Daele
Anjo Heusingveld
Annemarie Zwarthoed
Asmara Thielen
Aukje de Vries
Bea van Rumpt
Bianca van Kerckvoorde
Cindy van Baaren
Dagmar Maassen
Danielle Fafienie
Desiree Diederen
Ellen Rabouw
Elles Dauvillier
Esther Dekker
Francien Kampschreur
Ingrid van Baaren
Iris Kikkert
Jacqueline van Haren
Jan Vens
Jeroen Pauwels
Johnny Hermans
Julian Steenbeek
Kelly van Luijk
Karin van Viegen
Linda van Blijderveen
Linda Zwartendijk
Marcha ter Burg
Marijke Meijer
Mariska Over
Marjolein Heijkoop-Snel
Martine Westerlaken
Melissa van der Heiden
Mireille de Kort-Smits
Neske Bron
Nienke Griffioen
Patricia van der Schoot
Rebecca Struik
Regina ten Kate
Roberta Spanjaard
Roger Jacobs
Sjoukje Postma
Sonja Malefijt
Tamara van Wijk
 
Ik hoop dat iedereen, vrijwilliger of geen vrijwilliger, een hele leuke dag zal hebben! En geef je volgend jaar gewoon weer op, want elk jaar zitten er immers nieuwe mensen bij!
 
              
 
Groetjes, ook namens mijn collega's,
 
Nathalie
 
PS: Ben je vrijwilliger en heb je een kaartje voor de FCD gekocht? Je mag hem weggeven of je kunt je geld terug krijgen. Mail dan even naar Diana!
 
The Voice Kids
Een tijd geleden kocht ik natuurlijk weer veel te enthousiast de kaarten voor de Blind Auditions van de The Voice Kids. Niet nadenkend dat mijn agenda soms te vol staat. Dus helaas moest ik deze middag/avond overslaan maar gelukkig kon ik iemand anders er erg blij mee maken. Ik ging daarna op zoek naar een lieve collega die een logje wilde schrijven over deze leuke dag maar ook die agenda's stonden overvol. Gelukkig wist Nathalie iemand te strikken om een super verslagje voor ons te maken. Niemand minder dan onze eigen Patricia was bereid om een logje te maken. Lees hier onder haar beleving van deze dag, namens ons hele team willen we Patricia hiervoor natuurlijk ook super bedanken!!! Je bent een schat!

Afgelopen weekend vonden de ‘blind auditions’ van The Voice Kids plaats. Rond het middaguur was het al gezellig druk voor studio 24 waar het publiek in lange rijen stond te wachten tot het naar binnen mocht. Na een strenge ID/kaartcontrole mocht men in de centrale hal een gekleurde sticker halen die correspondeerde met één van de ingangen van de studio. Boven was er gelegenheid om eerst nog iets te eten en drinken te kopen. Dat wil zeggen, als je de kleine lettertjes had gelezen en wist dat je contant geld mee had moeten nemen omdat pinnen niet tot de mogelijkheden behoorde. *kuch*
Eenmaal binnen bleek het podium helemaal vernieuwd te zijn en ook zagen we naast het podium een groot raam. Daar zouden later de familieleden van de deelnemers komen te staan. Bij vroegere opnamen stonden deze mensen altijd buiten het zicht en zag je hun reacties pas wanneer het uitgezonden werd. Maar nu zouden we hun gezichten en reacties ‘live’ kunnen zien. En zij die van het publiek. Maar er was nog iets veranderd: er stonden nu namelijk vier coachstoelen in plaats van drie. Douwe Bob zou die dag zijn debuut gaan maken als coach van TVK. Hoe zou hij het gaan doen? Wie zou er naast wie zitten en hoe zou de sfeer tussen de coaches zijn? De opnamen waren nog niet eens begonnen, maar het was nu al leuk.
Toen iedereen een plekje op de stoelen had gevonden was het tijd voor publieksopwarmer Jaco en zijn originele grapjes. Hij bracht de sfeer er lekker in terwijl aan de zijkant de coaches al stonden te trappelen van ongeduld.

En toen was het tijd om de opnamen te beginnen: Marco, Ali, Ilse en Douwe kwamen onder luid applaus het podium op rennen en namen plaats in hun rode stoel. De stoelen draaiden richting het publiek en was het tijd voor de eerste kandidaat. Even was het muisstil in de studio, maar toen de eerste kandidaat het podium op kwam lopen, was dwars door het raam naast het podium een luid gejuich te horen van de familie. Wat moet dat fijn zijn voor de kandidaatjes om op zo’n enorm spannend moment even contact te kunnen hebben met hun grootste supporters.
Op zo’n dag moet je echt van het begin tot eind op je stoel blijven zitten en dan kan het soms best een hele zit zijn. Maar deze keer niet! De coaches waren lekker los en maakten er echt een feestje van. Tussen de kandidaten door vertelden Ali en Douwe anekdotes over elkaar, zongen de coaches zo af en toe even met een kandidaatje mee en Marco haalde op een gegeven moment zelfs één derde van het publiek naar beneden om de polonaise te gaan doen.
Over de kandidaten en wie er in Team Borsato zit, gaan we natuurlijk nog niets vertellen maar dat er weer veel talent tussen zit en dat The Voice Kids weer ontzettend leuk wordt om naar te kijken is wel duidelijk!

Liefs, Patricia


Imke en uiteraard van mijn collega's


 
Kimberley is Jarig!
Vandaag, 29 jaar geleden, op een zwaarbewolkte dag brak toch de zon door, want op deze dag werd Kimberley, het zonnetje in huis, geboren. 
En daarom vieren wij vandaag FEEST!Kimberley, onze goedlachse altijd enthousiaste collega, werkt inmiddels alweer heel wat jaren voor de Fanclub. En dat zij dat nog altijd weet te combineren met haar drukke baan op de SEH vinden wij heel bijzonder en zegt heel veel over haar karakter. Kimberley is niet alleen heel lief en altijd vrolijk, ze is ook ontzettend stoer en staat zowel op haar werk als binnen ons team haar mannetje. Ze weet van aanpakken en is ook altijd bereid om, indien mogelijk, haar handen uit de mouwen te steken. Binnen onze Fanclub maakt zij deel uit van het Dagelijks Bestuur en inmiddels hebben alle taken wel een keer tot haar takenpakket gehoord. Kimberley zit ook in een aantal werkgroepen. Wanneer je ons een mailtje stuurt is de kans groot dat je van haar een antwoord ontvangt. Daarnaast beheert ze samen met Diana de ledenadministratie en alles wat daarbij komt kijken. Kimberley is ook heel creatief in het bedenken en uitvoeren van leuke ideeën en dat komt goed van pas voor de Tifosi, die twee keer per jaar uitkomt. Tot slot behoort ook de Tour tot haar takenpakket. Kortom, Kimberley is een bezig bijtje. Maar vandaag, lieve Kimberley, mag je je handen in je mouwen houden en heerlijk genieten van jouw dag! We wensen je een hele fijne verjaardag toe vol liefde en gezelligheid.
 
Veel liefs,
Bianca I Corine I Diana I Eric I Hillie I Imke I Lunarda I Marco I Marja I Monique I NathalieI Venice I Yaiza

 
Voorbereidingen Fanclubdag
De Fanclubdag is een dag die we één keer per jaar organiseren en waar we met elkaar ontzettend naar uitkijken. Maar wat gaat hier eigenlijk aan vooraf? Welke voorbereidingen moeten er allemaal getroffen worden? Jullie zijn vast heel nieuwsgierig, dus geven we jullie een kijkje bij onze voorbereidingen voor het leukste weekend van het jaar!

De voorbereidingen beginnen al maanden van tevoren. Allereerst wordt er in de agenda van Marco gekeken. Wanneer is Marco vrij, wanneer kan deze dag, of eigenlijk dit weekend plaatsvinden? Dat is vaak nog best lastig maar zodra we een datum hebben wordt dit met grote letters in de agenda gezet en kunnen we beginnen!

Zodra de datum bekend is kunnen we op zoek naar een geschikte locatie. We gaan dan die locatie een bezoekje brengen om de sfeer te proeven en te kijken of de ruimtes geschikt zijn voor onze plannen. Als ook de locatie geboekt is kunnen we echt los en de dag een invulling gaan geven.

Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we dit jaar het thema Italië. We willen graag dat jullie iets met dit thema gaan doen maar dat doen we zelf natuurlijk ook! Ook hiervoor zijn we veel aan het nadenken en bekijken in wat voor leuke Italiaanse sferen we de zaal kunnen bekleden. Denk hierbij aan de kraampjes, kinderhoek, zaal, podium maar ook aan alles wat er op het podium gaat gebeuren. En natuurlijk wij zelf.... pffff dat is nog een hele klus!  


Je kon een wens voor jezelf of voor iemand anders insturen maar ook hebben we ieder jaar een aantal fanmomenten. En natuurlijk de leuke spellen met Marco! Dit zijn dingen die helemaal uitgewerkt moeten worden en waar ontzettend veel tijd in gaat zitten. Maar ook zo ontzettend leuk is om te doen!
Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld de wens van Anjo, die graag op het strand wilde wandelen met Marco. We brainstormen dan hoe we dat voor elkaar gaan krijgen en dan komt er een hele lijst met benodigdheden. Een muts voor Anjo, een schatkist en schatkaart in een fles, een schat natuurlijk, een meeuw en een hardloper, en niet te vergeten de geluidseffecten want er brak opeens onweer uit... Ongelofelijk leuk om te doen maar heel tijdrovend allemaal.
 

Om de vier weken komt de werkgroep Fanclubdag bij elkaar om de voorbereidingen te bespreken. Er zijn natuurlijk ook veel dingen die ze gezamenlijk moeten doen, dit gebeurt op zo’n avond. Ook stellen ze bijvoorbeeld de spelpakketten samen voor de bingo. Hoe dichter we bij de Fanclubdag komen hoe vaker ze bij elkaar komen om de puntjes op de i te zetten. De spullen die uiteindelijk allemaal mee moeten worden verzameld in de opslag en per activiteit of kraam ingepakt in dozen. Dat is nog een hele uitdagende puzzel maar gelukkig hebben we het vaker gedaan en worden we er steeds handiger in.

Elk jaar moeten er ook de nodige spullen gehuurd worden. Zoals bijvoorbeeld de kraampjes, doeken, verlichting, stoelen en bankjes, al die dingen hebben we ook nodig en worden al tijdig gereserveerd. We hebben natuurlijk ook de bekende kraampjes, de enveloppenkraam, de loterij en de merchandise. Ook hiervoor wordt tijdig alles klaar gemaakt. Want al die bergen enveloppen die aan de lijnen hangen worden eerst allemaal dicht geplakt en natuurlijk in een aantal worden lootjes gestopt waarmee je een prijs kunt winnen! Maar ook alle lootjes (en dat zijn er veel, heel veel) moeten worden geniet. Hier zijn we dan ook enkele avonden mee bezig. Het is jammer dat we zover bij elkaar vandaan wonen, anders waren dit vast erg gezellige avonden geworden.


We hebben ook ieder jaar vele vrijwilligers nodig, zonder hen redden we zo’n dag niet. Deze vrijwilligers krijgen na de fanclubdag altijd een mail gestuurd waarin gevraagd wordt hoe ze de dag hebben ervaren. Een soort evaluatie dus. Deze punten worden vervolgens mee genomen en hier kunnen wij weer veel van leren. Wij zijn weliswaar de gehele dag aanwezig, maar zien of horen veel dingen niet. En dan is het fijn om van andere vrijwilligers te horen hoe zij bijvoorbeeld hun plekje hebben ervaren.

Ik hoop dat ik jullie een klein beetje heb kunnen meenemen in dat wat we allemaal voorbereiden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Want dat is wat we willen en waar we het voor doen. Al die blije gezichten zien door alles wat er gebeurt die dag. Wij gaan nu snel weer verder, want er is nog best veel te doen! Maar ohhhh wat hebben we er ontzettend veel zin in!
 
Liefs,
Monique en uiteraard van mijn collega’s

 
Jouw vakantie!
Heb jij al vakantie gehad, heb je het nog tegoed of zit je juist middenin je vakantie? Hoe dan ook, wij zijn ontzettend benieuwd hoe jij je vakantie hebt doorgebracht of door gaat brengen.
Vertel het ons in een leuke log en wie weet win jij wel een leuke prijs!Ben je gezellig thuis gebleven, ook dan mag je uiteraard meedoen, want ook thuis kan je heerlijk genieten in of om je huis, het maakt niet uit. Wij vinden het leuk om te zien hoe jij vakantie viert!


 
Geef je log de naam ‘Vakantie 2017’ en doe gezellig mee!
Je hebt de tijd tot en met 30 september a.s. 

Heel veel plezier met het maken van jouw vakantielog! Enne...wij, maar ook zeker Marco, zijn dol op foto's ;-)
 
Groetjes,
Marja en uiteraard van mijn collega’s


 
Hoera! Eric is jarig!
Vandaag hangen we de slingers op, want onze technische steun en toeverlaat Eric wordt vandaag 36 lentes jong!

Als onze computer het eens laat afweten, Dropbox niet meewerkt, de mail weigert of dat je een foto of filmpje bewerkt wil hebben, dan is Eric degene die je uit de brand kan helpen.
Eric zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat alle techniek op de fanclubdag goed loopt en is mede verantwoordelijk voor de prachtige filmpjes tijdens deze dag. Als enige man binnen dit enthousiaste team weet ik zeker dat hij soms gek wordt van alle vragen en berichtjes, maar wat zijn we blij dat hij er is!
Vandaag is jouw dag, lieve Eric en we zullen je vandaag dan ook niet bestoken met allerlei vragen, maar wel met felicitaties.
Maak er een hele mooie dag van samen met Tamara en Marit!

Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal 

 
"Geen sterveling voorspelt of ik het morgenlicht zal zien
Dus ik hou me vast aan dat wat tastbaar is"