Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team Eric, HillieImkeLunarda, Marja, Monique, Venice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

15 augustus (1969)
Ingrid van Baaren

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

26 oktober (1973)
Imke van Cleemputte

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja Nederkoorn

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Welkom op Borsato...
13:15, 24 jun 2017
Wat fijn om te horen dat...
13:01, 24 jun 2017
Wat een flinke klap heeft...
19:38, 22 jun 2017
Wat een super mooie foto...
19:35, 22 jun 2017
Wat een super leuke foto...
19:34, 22 jun 2017
Dat ziet er goed uit...
19:17, 21 jun 2017
Lieve Bianca, Wat een...
19:15, 21 jun 2017
Wat erg om te lezen dat...
19:10, 21 jun 2017
Wat leuk Maria! Dat gaat...
19:06, 21 jun 2017
Wat een leuk logje...
19:04, 21 jun 2017
Hoera! Venice is jarig!

Vandaag vieren we feest, want onze Venice is jarig! Ze is de jongste van ons team en 22 jaar geworden. Venice is inmiddels lekker ingeburgerd en we merken dan ook niet dat ze nog maar kort bij ons team hoort. Ze is ontzettend enthousiast en pakt de dingen lekker snel op! Venice is heel erg handig in alles wat met filmpjes en fotobewerking te maken heeft. Hier maken we dan ook dankbaar gebruik van. Ze reageert regelmatig op de logjes van Borsato Weblog, maar ook Social Media en Borsato.nl behoren tot haar taken. Naast het werken voor de fanclub heeft ze ook een drukke baan in de revalidatiezorg, maar vandaag gaat Venice lekker genieten van haar verjaardag.
Lieve Venice, we wensen je een hele fijne dag toe en laat je maar lekker verwennen!
Liefs van je collega’s 
Marco Meeting België
Zaterdag 17 juni was een datum die bij velen dikgedrukt in de agenda stond. En dan vooral bij de Belgische fans. Het was eindelijk zover, de dag waar zo hard voor gewerkt was en we zo naar hebben uitgekeken: De Marco Meeting België. Omdat ik een behoorlijk eind moest rijden zijn Hillie en ik vrijdag al naar België gegaan zodat we uitgerust aan de dag konden beginnen. Vrijdagavond zijn we Antwerpen ingegaan om het mooie oude  centrum te bekijken en lekker te gaan eten.

Na een warme nacht hebben we heerlijk ontbeten en gingen we met elkaar naar Dock3. Ik moest flink het gaspedaal indrukken om Cees en Marco bij te houden, maar we kwamen mooi op tijd aan. Om 8.30 uur verzamelden we ons en kregen we uitleg wat er van ons verwacht werd. Al snel gingen we aan de slag om alles op te bouwen en klaar te zetten. Kraampjes werden opgebouwd, enveloppenlijnen uitgehangen, printers geïnstalleerd, maar ook werden er proeffoto's geschoten. Alles liep eigenlijk heel gesmeerd en voor we het wisten was het 11.00 uur en kwamen de eerste fans al binnen. Bij binnenkomst kon een ieder met Marco op de foto, dat kon alleen, maar door de intieme setting ook met je man, zus, vriendin of met wie je dan ook maar wilde.

Hillie, Petra en ik stonden bij de enveloppenlijn en nadat een ieder op de foto was gegaan kwamen er al heel veel lieve, enthousiaste fans bij ons langs. De eerste lijn was dan ook snel op, de enveloppen waren in trek! Vervolgens ging het programma van start dat gepresenteerd werd door Kurt Frederickx.
Voor Wesley begon de dag heel bijzonder, Wesley is herstellende van leukemie en hij kwam in een prachtige limousine aan, waarna hij door Marco werd begroet en naar het VIP vak bij het podium gebracht. Hier mocht hij met zijn familie de dag door brengen.

Er waren bijzondere fan momenten waarbij fans verrast werden. Zo werd Karin verrast met een fotoshoot. Germiek en Twan werden uitgenodigd voor de bingo en kregen een hotelovernachting in Egmond aan Zee. Germiek had geen kaartjes kunnen regelen, want toen de kaartverkoop er was kreeg ze haar voor de  vijfde keer op rij een miskraam. Je snapt dat haar gedachten toen heel ergens anders waren. Wel had Germiek nu ontzettend fijn nieuws. Ze vertelde ons dat ze weer zwanger was waarop Marco haar buik kuste. Dat bracht veel ontroering in de zaal. Mariska en Andy kregen een prachtig cadeau voor op de kinderkamer. Een cadeau met een Marco touch, heel erg mooi! Michel en Ingrid hun relatie was op een bijzondere manier tot stand gekomen en waren daarom uitgenodigd om als VIP gast de Marco Meeting bij te wonen. Wendy heeft een lunch aangeboden gekregen en Bianca en Maria wilden heel graag Lisanne Spaander als gast en dat is geregeld! En nadat ze verrast waren mochten ze voor de rest van de dag allemaal Marco zijn VIP gast zijn.
Als er een ‘pauze’ was hadden de mensen weer even tijd om bijvoorbeeld lootjes te kopen voor de loterij of even naar de merchandise te gaan om daar wat leuks te scoren, maar ook nog een aantal enveloppen te gaan trekken. We hebben heel veel mensen blij kunnen maken. Maar er waren dan ook wel hele gave prijzen. Gezellig koffie drinken met Marco of een ritje in een authentieke tram of 2 concertkaarten voor Marco Borsato & Friends! Er was één vrouw die bij ons in huilen uitbarstte, zo blij was ze dat ze het tramkaartje had gewonnen. Ze had er namelijk al één gewonnen maar had drie kinderen en die waren al aan het ‘vechten’ wie er mee zou gaan. Maar dat hoefde nu niet meer! Het was zo fijn om die mensen zo blij te zien. Want daar doe je het tenslotte allemaal voor.

Er werden wensen vervuld en je kon aan een speurtocht mee doen. Ook werd er een spel gespeeld waarin Marco's kennis over België getest werd en was er een interview. Deze werd gedaan door twee jonge Belgen, Tristan en Caithlyn. Ze stelden enkele hele mooie vragen aan Marco!
Marco had Lisanne Spaander ook uitgenodigd om op te treden, omdat hij België graag kennis met haar wilde laten maken met en dat is gelukt. Want wat gaf ze weer een verpletterend optreden! Delano Donders heeft meegedaan aan The Voice of België. En hij kwam bij ons zijn mooie auditie nummer ‘Vogelvrij’ zingen. Marco verraste hem daarna nog eens door hem uit te nodigen voor de Borsato Barbecue. Dat had hij niet verwacht en was dolblij!

Het was de eerste Marco Meeting België en we vonden het dan ook best wel spannend, maar wat was het een onwijs fijne en mooie dag. Zo ontzettend veel blije gezichten gezien. Zowel klein als groot, want wat waren er veel kleine kinderen die op onze tafel gingen staan om die enveloppen eraf te trekken, en wat waren ze allemaal vrolijk! Een dag die we niet snel zullen vergeten.

Toen het programma was afgelopen en iedereen weer naar huis ging hebben we met elkaar alles weer opgeruimd en werden we nog even door Marco toegesproken. Marco was blij en trots en gaf ons als dank een heel leuk presentje!

Toen we klaar waren zijn wij weer terug gegaan naar het hotel om ons even op te frissen en Antwerpen weer in te gaan. We waren kapot maar wilden wel heel graag nog iets eten en zijn dus ook naar een Italiaan gegaan waar we heerlijk buiten hebben gegeten! Als afsluiter nog een heerlijk ijsje. Moe maar voldaan lagen we op bed, wat een fantastische dag was dit!
 
Liefs Monique
Ook namens mijn collega's
Live bij Jij&Ik voor War Child

Woensdag 14 juni was de liveshow van ‘Jij&Ik’ voor War Child, die ook dit jaar weer gepresenteerd werd door Marco en Tooske Ragas. Via War Child had ik een mail gekregen of ik net als vorig jaar ook dit jaar in het stempubliek wilde zitten. Ook Monique had mail van War Child gekregen en we besloten om samen naar deze bijzondere avond te gaan.We moesten er om half zeven zijn en werden door Jacco, die je, wanneer je wel eens bij opnames van The Voice bent geweest, vast wel kent als publieksopwarmer, voorbereid op wat komen ging en wat er van ons werd verwacht. We hadden een mooie plek op de tweede rij en vrijwel meteen werden de promo’s opgenomen. Marco leek wat nerveus, maar dat is ook wel begrijpelijk! Het is ook geen dagelijkse kost voor hem. Om half negen werd de show geopend door de zes ouder- en kind koppels, samen met Angela Groothuizen met het prachtige ‘Human’ van Rag’n Bone Man. Wauw, wat klonk dit meteen al veelbelovend, wat waren ze goed!

Op elke stoel in het stempubliek lag een kussentje met sensor en zodra je ging staan, omdat je een duo goed genoeg vond, werd je 'stem' geteld. Dat was nog best wel een dingetje hoor, want elk duo had iets unieks en vooral omdat het ook om kinderen gaat, wil je eigenlijk wel voor allemaal gaan staan. Toch heb ik geprobeerd kritisch te luisteren en ben ook een keer blijven zitten, waar ik iets minder enthousiast was. Want je wilt het wel zo eerlijk mogelijk doen.

De ouder- en kind koppels bestonden uit Esmee & Sander, Teun & Willem, Stella & David, Ashley & Patrick, Janae & Jennifer en Kayla & Sonja. Één van de duo's raakte me vanaf de eerste noot en ik zei meteen tegen Monique dat die nog wel eens kon gaan winnen, dat waren Stella en David. Niet wetende dat ik daar gelijk in zou krijgen. Maar wauw, wat klonk dat mooi! We waren dan ook niet verbaasd dat bijna iedereen in het publiek was opgestaan voor hen, waardoor zij op de hotseats belandden. Het lukten de koppels na hen niet om ze van deze troon te stoten en het was dan ook spannend tot en met het laatste optreden. Net als alle andere talenten, spetterden ook Kayla en Sonja van het podium af en genoten zichtbaar van het samen zingen. Ook de zaal was enthousiast en het was dan ook heel spannend hoeveel mensen zij uit hun stoelen hadden gezongen. Helaas waren het er voor hen net niet genoeg en bleken Stella & David de winaars van deze avond. Maar op een avond als deze kent men geen verliezers. Ze hebben het allemaal stuk voor stuk geweldig gedaan.

De optredens werden afgewisseld met filmpjes waarin aandacht werd gevraagd voor War Child. Shaker is daarvoor bij een vluchtelingenkamp in Oeganda geweest, Victor heeft in nederland een asielzoekerscentrum, waar War Child actief is, bezocht en Angela heeft samen met haar dochter Lola een reis gemaakt naar Libanon en daar kleine Lulu ontmoet. Op deze manier heeft ze met eigen ogen kunnen zien wat War Child doet voor oorlogskinderen. Net als iedereen in de zaal, heb ik muisstil naar de beelden gekeken. Heel stil op me in laten werken wat er werd verteld. Het is gewoon onvoorstelbaar wat kinderen, op zo'n jonge leeftijd moeten meemaken. Dan huilt je hart met ze mee. 

Ook waren er gastoptredens van Fais & Michaela DePrince en Racoon. Michaela deed een prachtige balletuitvoering, terwijl Fais zijn nummer 'Used To Have It All' ten gehore bracht vanachter de piano. Fais was zo onder de indruk van de dans van Michaela, dat hij stukken tekst oversloeg om zijn tranen weg te kunnen slikken. Na het optreden verontschuldigde hij zich daarvoor en vertelde hij waarom hij zo ontroerd was. Dit was natuurlijk helemaal niet nodig, want ik weet wel zeker dat iedereen in de zaal geraakt was door het verhaal, dat op de tonen van dit lied werd uitgebeeld in de prachtige dans van Michaela. Racoon zong het prachtige en heel toepasselijke nummer 'Motherfather'. Aan het eind van de avond werd bij Jinek bekend gemaakt hoeveel nieuwe Friends er waren aangemeld en er zijn maar liefst 4.378 Friends bijgekomen! Dat is natuurlijk geweldig nieuws, want dat betekent dat evenzoveel extra kinderen geholpen kunnen worden en ieder kind is er één.Heb je de uitzending gemist of wil je het nog eens zien, dan kan je deze hier terugkijken.

Groetjes,
Hillie
Ook namens mijn collega's

 
Ben jij straks vrijwilliger op de Marco Meeting?
Op 20 februari kwam de werkgroep voor de Marco Meeting België voor de eerste keer in Almere bij elkaar om de hoofdlijnen voor deze bijzondere en allereerste Marco Meeting in België te bespreken. Driftig ging het team aan de slag, diverse meetings volgden en meer en meer werd de dag gevuld met leuke activiteiten op het podium en werden de namen en de daarbij behorende wensen besproken en de taken verdeeld. Er is dus al heel veel geregeld voor deze super toffe dag maar we zijn er nog niet er moet nog wel het een en ander gebeuren.
 

Want naast het feit dat de dagindeling dan wel klaar is, de toegangskaartjes, welke ongelooflijk cool zijn, die ook daadwerkelijk op de post zijn gegaan kunnen we deze dag niet zonder de hulp van energieke vrijwilligers. De fanclub bestaat uit twaalf dolenthousiaste medewerkers waarvan de meesten ook in Antwerpen diverse activiteiten zullen begeleiden. Maar met dat wat we in Antwerpen allemaal van plan zijn, hebben we nog meer vrijwilligers nodig die graag de handen uit de mouwen willen steken. Er zijn uiteenlopende taken deze dag, maar voor elke taak geldt: mouwen opstropen en vooruit met die geit!
 

Dus jullie begrijpen: ik ben ontzettend blij dat jullie je weer vol enthousiasme hebben opgegeven. Hiervoor wil ik jullie dan ook graag hartelijk bedanken! Geen stichting kan zonder vrijwilligers, dus we zijn blij dat we altijd in grote getale op jullie kunnen rekenen!

Ik heb een lijst van maar liefst 41 mensen die deze dag mogen helpen. Hierin zitten, naast de fanclubmedewerkers, ook mensen die al eerder geholpen hebben, maar ook hebben we veel mensen die nog nooit of anders een aantal jaar niet, vrijwilliger zijn geweest. Het is dus een gezonde mengeling van ervaren en minder ervaren mensen.
 

Het draaiboek voor de vrijwilligers zal nog volgen maar het belangrijkste is nu dat men weet wie dit jaar als vrijwilliger aan de slag mag!
 
Dit jaar zal het draaiboek gemaild worden naar:

Anja van den Daele 
Asmara Thielen
Bianca den Harder
Cindy Oosterom
Cindy Thijssen
Corine van Namen
Danielle Fafieanie
Diana Verschoor
Ellen Rabouw
Elles Dauvillier 
Eric Bus
Esther Dekker
Esther Jongen-Nijssen
Hillie Hop 
Jan Vens 
Jeannette v/d Pol
Johnny Hermans 
Joy van Laar
Julian Steenbeek
Kelly van Luijk
Linda van Blijderveen
Lunarda Thomas
Marc Triou
Marcha ter Burg
Marielle Volmer
Mariska Over
Marja Nederkoorn 
Marjolein Heikoop
Martine Westerlaken
Maruchi van Harskamp
Monique Altena
Nancy Triou 
Nathalie Brouwer 
Patricia van der Schoot
Petra Stevens 
Rebecca Struik
Rob den Harder
Roger Jacobs
Ronald Hermsen 
Venice Schell 
Yaiza Kessels

Een keuze daarin maken is elk jaar weer lastig. Ik realiseer me heel goed dat er opnieuw mensen teleurgesteld zullen zijn omdat ze er niet bijzitten. Toch hoop ik dat iedereen, vrijwilliger of geen vrijwilliger, een hele leuke dag zal hebben! En geef je volgende keer weer op, want elk jaar zitten er immers nieuwe mensen bij!
 
Groetjes, ook namens mijn collega's,

Nathalie Thielen

PS: Ben je vrijwilliger en heb je een kaartje voor de Marco Meeting gekocht? Je mag hem weggeven of je kunt je geld terug krijgen. Mail dan even naar Diana!
 
Gezichten van Aruba
Een tijdje geleden kregen wij een hele leuke uitnodiging van Marco voor de Expositie ‘Gezichten van Aruba’ op donderdag 1 juni te Amsterdam, die Marco samen met Raymond Rutting zou openen. Als je zo’n lieve uitnodiging krijgt dan pak je natuurlijk gelijk je agenda erbij, je kijkt je baas lief aan en hopla de vrije dag is al snel geregeld. Samen met mijn dochter Kim vertrokken wij al vroeg naar Amsterdam. Onze treinreis verliep prima en we kwamen rond 12 uur aan in Amsterdam. Het zonnetje scheen al lekker, dus besloten wij eerst een heerlijk terrasje te pakken. Dat kan immers heel goed in deze geweldige stad!

Rond de klok van twee uur waren wij bij het art’otel amsterdam waar wij feestelijk onthaald werden. Samen met de andere collega’s die ook vrij hadden gekregen, proostten wij op Marco, want we zijn best wel een beetje trots. Wat zeg ik, enorm trots op Marco. Hij kan niet alleen goed zingen, maar ook foto’s maken kan hij als de beste! We waren natuurlijk heel benieuwd naar de foto’s van Marco, dus we keken onze ogen alvast uit naar al dat moois wat aan de wand hing. Het was heel mooi om te zien dat er steeds meer vrienden en familie van Marco binnen kwamen om deze opening bij te wonen. Marco was aangenaam verrast dat iedereen naar Amsterdam was gekomen op deze zonnige middag om zijn kunsten te bewonderen. Je voelt gewoon dat Marco erg geliefd is en dat snappen wij! Ook waren de collega’s aanwezig die mee hebben gestreden bij het programma ‘Het Perfecte Plaatje’. Je kan zien dat ze allemaal een fijne band hebben opgebouwd en wat nog versterkt is door hun deelname.
 

Samen met Raymond Rutting opende Marco de expositie, met een druk op de rode knop onthulde hij twee prachtige foto’s van hun. Raymond sprak nog mooie woorden over Marco, dat hij gedreven is, dat hij niet zo maar tevreden is over een resultaat  en dat Marco zelfs in plassen gaat liggen voor de beste foto! Wij mochten alle foto’s bewonderen en ik moet eerlijk zeggen dat ik ze echt allemaal even mooi vind. Het is moeilijk kiezen want ze vertellen allemaal hun eigen verhaal.Er kwamen overheerlijke hapjes voorbij en er klonk een zomers muziekje op de achtergrond. De perfecte sfeer om deze perfecte plaatjes te tonen. We kregen allemaal nog een leuke goodiebag bij de uitgang en toen was het weer tijd om te gaan. We doken Amsterdam nog even in en rond de klok van 19.00 uur zaten wij weer in de trein en zwijmelden we nog even na over de mooie foto’s. Je krijgt gewoon spontaan zin in een vakantie naar Aruba!
 

Willen jullie nu ook gaan kijken naar deze expositie? Dat kan tot 25 augustus dagelijks van 9.00 uur tot 21.00 uur in het art’otel amsterdam, de toegang is gratis! Maak gelijk dan een leuke selfie met jouw favoriete Borsato foto en een selfie met jouw favoriete Rutting foto. Post deze op social media met de tag #gezichtenvanaruba. Dat vindt Marco leuk en wij natuurlijk ook, maar je maakt dan ook als eerste kans op een gesigneerd boek, dat eind dit jaar uit komt. Liefs Imke, 
ook namens alle andere collega's


 
Dagprijswinnaar


Wat was het een feestje van de week op Borsatoweblog.
Er is heel fanatiek gepuzzeld en naar oplossingen gezocht.
Onze mailbox stroomde al snel vol en jullie enthousiasme was heerlijk om te voelen.

De andere prijswinnaars hebben we al bekend kunnen maken en nadat we alle inzendingen hebben kunnen nakijken, is er nu ook een winnaar voor de dagprijs uit de bus gekomen!
Dit is niet zomaar een prijs, want deze winnaar wint twee prachtige zitplaatsen voor Marco Borsato & Friends in Ziggo Dome op 24 juni 2017! Hoe gaaf is dat!

Deze prijs gaat naar iemand die de hele dag enthousiast mee heeft gedaan en ook nog eens alle antwoorden goed had. 

Deze prijs gaat naar:

Kristel

Van harte gefeliciteerd lieve Kristel met deze prachtige prijs.
De fanclub zal contact met je opnemen voor verdere info.
Wij wensen je alvast heel veel plezier!Liefs,
Team Tifosi

 
Prijswinnaars prijsvraag 4


De laatste prijsvraag van onze jubileumavond was het schrijven
van een logje met als onderwerp:
"Schrijf een log waarin je vertelt wat de weblog voor je heeft betekend en wat deze nu nog voor je betekent"!

Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast jullie hiermee aan de slag zijn gegaan. Het duurde dan ook niet zo heel erg lang of de eerste logjes kwamen dezelfde avond nog online.
En wat waren ze mooi, ontroerend of grappig geschreven!
Het heeft dan ook enige tijd gekost om al jullie logjes te lezen, maar Marco heeft een uiteindelijke winnaar gekozen!

De hoofdprijs voor het leukste logje
“Wat heeft de weblog voor je betekend en wat betekent deze nu nog voor je”
is gewonnen door: 

 Maud

Lieve Maud, jij wint en persoonlijk filmpje van Marco voor jou!
Van harte gefeliciteerd met deze leuke prijs!

De troostprijs Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:

 Bianca

Gefeliciteerd lieve Bianca met deze leuke prijs!

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijs!
Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en lieve reacties!
Op naar 11 jaar Borsatoweblog!

Liefs
Team Tifosi


 
Winnaar ‘Mijn header in Italiaanse sferen’
In maart hebben we een log geplaatst waarin we onze lay-out in Italiaanse sferen hebben aangepast. We vroegen aan jullie of jullie ook je eigen weblog in de Italiaanse stijl wilden maken, dit hoefde alleen bij je achtergrond, maar de Italiaanse sferen mochten ook in je header worden verwerkt.
 


Om er zeker van te zijn dat we jouw header niet over het hoofd zagen, hebben we aan jullie gevraagd om een log te maken met de titel ‘Mijn header in Italiaanse sferen’ te plaatsen. Het was leuk om te zien dat jullie hier gelijk mee aan de slag gingen! Wat hebben we genoten van alle voorbijkomende logjes met een Italiaans randje! De hele weblog stond in het teken van Italië, zo leuk omdat dit mede het thema is van de Fanclubdag in Nederland.
 
Je kon hier tot en met 20 mei aan mee doen. Wij maken vaker de headers voor jullie logje, maar dit keer was het de bedoeling dat je zelf een creatie in het teken van Italië zou maken, zodat iedereen even veel kans maakt.
 


We gaan nu de winnaar bekend maken! 
  Jij wint met jouw originele header in Italiaanse stijl een leuke prijs die je binnenkort in je brievenbus kan verwachten.
 
Het was een feest om de door jullie zelf gemaakte creaties voorbij te zien komen. Jullie mogen gerust deze Italiaanse sferen aanhouden tot en met de Fanclubdag in Nederland haha!
 
Ciao!
 
Liefs,
Venice
Team Tifosi


 
Onder Aan De Berg
Eindelijk was het dan zover, de Festivalzomer waar we al heel lang naar uitkeken ging van start. En dus reisden we woensdag af naar Hellendoorn waar Marco samen met zijn bandje bij Onder Aan De Berg het Zomerfestival zou gaan beginnen. En hier wilden wij natuurlijk bij zijn. De lucht was blauw, het zonnetje scheen, en ons humeur was opperbest…haha

Er was niet alleen muziek maar er stonden ook mega grote schermen waarop je voetbal kon gaan kijken. Het ging om de wedstrijd van het jaar, de Europa League finale, en hierdoor had Jupiler een hele mooie actie. Als je een ticket had kon je gratis iemand meenemen. En dat hebben we dus ook gedaan! Maar wij gingen natuurlijk niet voor de wedstrijd (ik heb niets met voetbal) maar voor Marco!

Om half vijf ging het terrein open en onze tassen werden echt geplunderd. Dit had ik echt nog nooit mee gemaakt en toch had ik de hele dag al het gevoel dat dit ging gebeuren. Alles moesten we weg gooien. Zelfs paracetamolletjes en hooikoortstabletten werden gecheckt. Er kwamen echt 3 mensen om het te controleren. Echt te zot, maar ja door alles wat er tegenwoordig gebeurd snap ik wel dat ze erg streng moeten zijn. Na de controle konden we onze plaats gaan zoeken. We hadden een fantastisch plekje aan het hek!

Het festival begon met Jeangu Macrooy, een singer-songwriter oorspronkelijk vanuit Paramaribo. We zaten er gelijk lekker in, heerlijke muziek was dit! Daarna werd alles klaar gemaakt voor Nielson. En dat hij een feestje kan maken hebben we gemerkt, wat hebben we gedanst! Toen was het tijd voor Caro Emerald. Een prachtig decor was er gemaakt en wat een ongelofelijke mooie stem heeft deze vrouw toch. Het was genieten.
En toen…..toen was het toch echt tijd, tijd voor de man waar we voor gekomen waren. Al waren onze gevoelens toch wel heel dubbel. Ria, de moeder van Leontine, schoonmoeder van Marco en oma van Luca, Senna en Jada was overleden en de dag dat het festival begon is Ria begraven. En toch kwam hij….diep respect.

Hij kwam op zoals alleen Marco dat kan en begon na de intro van ‘Muziek’ met ‘Branden Aan De Zon’ en ‘Laat Maar Los’. Marco vertelde dat de afgelopen weken lood en loodzwaar waren geweest. Dat we gelukkig geen robots zijn maar mensen met emoties. Zijn stem was schor maar hij wilde er voor ons een mooie avond van maken. Voor ons, terwijl hij zelf zoveel verdriet had. Wel vertelde hij dat als het niet meer zou gaan, hij zou gaan stoppen. Het publiek reageerde zo sportief, het applaus was oorverdovend! Een echt kippenvel moment. En die momenten zijn er vaker geweest die avond. Een avond met een brok in je keel en een traan op je wang…
Marco had ons al snel gespot en zocht vaak even contact. Ik hoop dat we hem enigszins wat troost hebben kunnen bieden. ‘Dochters’ droeg hij speciaal op aan zijn lieve vrouw. De reacties uit het publiek waren hartverwarmend. Ook kwam het prachtige nummer ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ voorbij, niet alleen dit nummer maar vele nummers kwamen nu zo anders binnen. Dan zie je weer wat muziek doet, dat het zoveel emotie teweeg brengt.
Nadat Marco en de band na hun ‘laatste’ nummer terug kwamen vertelde Marco dat hij eigenlijk niet weg wilde, omdat hij zo gedragen werd door het publiek. Hij werd omarmd en dat voelde hij! Maar het betekende dat het de komende dagen waarschijnlijk niet te doen zou zijn om te praten, toch wilde hij deze dag af maken, omdat het zo’n ongelofelijke heftige dag was geweest. Daarom wilde hij er nog eentje doen voordat hij ging. “Sleep me ook deze laatste er nog even doorheen”, zei Marco.
En dat hebben we gedaan!

Liefs,
Monique 
Prijswinnaars

Wat een feest was het vanavond op Borsatoweblog.
Wij kunnen spreken van een zeer geslaagde avond!

Dat jullie erg enthousiast waren, spatte er vanaf.
Jullie reacties op de logjes en de vele mailtjes die binnen kwamen, bevestigen dat.
Erg leuk om te zien dat een avond als dit zo gewaardeerd wordt door jullie!We hebben inmiddels van alle prijsvragen alle inzendingen gecontroleerd.
En dat betekent dat de prijswinnaars bekend zijn.
Wij houden jullie niet langer in spanning!!

Woordzoeker

Hoofdprijs: Borsato-puzzel is gewonnen door:
Jeannette v.d. Pol

Troostprijs: Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:
Monique v.d. Wetering

Surfen over Borsatoweblog

Hoofdprijs: Een persoonlijk filmpje van Marco voor jou is gewonnen door:
Chantal Delvax

Troostprijs: Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:
Shirley van Loenen
 
Raad de header

Hoofdprijs: Een bijzonder Borsato-theepakket is gewonnen door:
Kristel Kusters

Troostprijs: Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:
Jolanda Roovers
 
Rebus

Hoofdprijs: Een leuke Kletspot, met een klein Marco-tintje is gewonnen door:
Astrid Jonker


Troostprijs: Een uniek notitieboekje (Niet te koop) is gewonnen door:
Renate Oosterhof

Alle prijswinnaars, van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijzen.
Deze worden binnenkort naar jullie toegestuurd.
 
De dagwinnaar en de winnaar voor prijsvraag 4 (maak een log waarin je vertelt wat de weblog voor je heeft betekend en wat deze nu nog voor je betekent) worden binnenkort op onze log bekend gemaakt. Hou onze weblog dus goed in de gaten!

Liefs,
Team Tifosi

 
"Ik lach, ik dans, ik spring, ik zweef
Teken dat ik leef ook zonder jou"