Welkom bij de Tifosi!
Tifosi di Marco Borsato is de officiële fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik hem samen met  Esther Dekker,  Bianca den Harder,  Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder kan ik daarnaast ook altijd rekenen op Martine,  Eric, Tamara en Lunarda, die ieder hun eigen bijzondere talenten hebben.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Onze helpende handen!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Ik ben veel in de studio voor mijn nieuwe album maar... de vakantie komt er ook aan. Wat ga jij doen, deze vakantie fanclub?
Tifosi's nabestellen!
Ben je op zoek naar één of meerdere oudere Tifosi's om je verzameling aan te vullen?Wij hebben nog diverse nummers op voorraad, klik op het plaatje voor een overzicht!

Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

11 februari(1970)
Esther  Dekker

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine (Moderator)

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza (Moderator)

8 juni (1983)
Bernadette (Moderator)

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

3 oktober (1982)
Tamara van Wijk

7 oktober (1986)
Martine Westerlaken

29 november (1964)
Giovanni Caminita

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja (Moderator)

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Marit geboren!
                              Hoera, wat zijn we ontzettend blij!

                                       
Eric en Tamara, onze dierbare helpende handjes, zijn gisteren de trotse ouders geworden van Marit, een prachtige dochter.
                                         
                 
De geboorte van je kind is één van de meest bijzondere dingen die je kunt meemaken in je leven. Voorafgaand is een zwangerschap nodig van 9 maanden en wat deed Tamara dat goed! Geen klacht over haar lippen met haar ongetwijfeld steeds zwaarder wordende buik en ook Eric hebben we nergens over gehoord :-))


We hebben de afgelopen maanden natuurlijk enorm meegeleefd met Tamara en Eric. Alle foto`s van de echo`s werden verslonden en we volgden Eric met klussen in huis zodat hun lieve Marit in een gespreid bedje zou komen te liggen. Ook Marco stak zijn blijheid niet onder stoelen of banken. Hij informeerde bij elke gelegenheid naar het wel en wee van de ouders in spé. De laatste weken was alles wel gereed en begonnen we dan ook de dagen af te tellen tot de kleine Bus zich zou laten zien. Heel (on)geduldig wachten we af en gisteren was het dan zover, Marit, wat overigens parel betekent, werd geboren!!

         
                    
De wereld is daarmee niet alleen een prachtig meisje maar ook twee prachtige ouders rijker. Welkom lieve Marit! 
En lieve Eric en Tamara van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en heel veel geluk met elkaar!

We kunnen ons voorstellen dat jullie de nieuwbakken ouders ook willen feliciteren. Dat kan natuurlijk via social media, maar ook middels een kaartje, dan zorgen wij dat het op het juiste adres aankomt.

Eric en Tamara
Postbus 60033
1320 AA Almere

Heel veel lieve felicitatie groetjes van Esther, Diana, Bianca, Kimberley, Yaiza, Martine, Lunarda, Nathalie en Marco
 
Even bijpraten...
Met een verse, nieuwe week voor ons beginnen we gelijk goed door jullie even bij te praten met van alles rondom Marco. Voor Marco is zijn vakantie dan wel begonnen, het wil zeker niet zeggen dat jullie het zonder hem moeten stellen hoor, integendeel bijna!

Allereerst betekent een vakantie ook dat met ingang van vandaag weer nieuwe prijsvragen voor jullie klaar zullen staan op www.borsato.nl. Iedere week verschijnt er een nieuwe prijsvraag en je hebt de hele week de tijd de oplossing hiervoor te vinden en in te zenden. Ook als je niet aan iedere prijsvraag mee kunt doen maak je kans op een leuke prijs dus meedoen kan ik je zeker aanraden!

Vanavond om 18.30 uur wordt er bij televisiezender 24Kitchen een nieuwe aflevering uitzonden van het kookprogramma van Giovanni Caminita; ‘Casa Caminita’. Gio kennen jullie allemaal als bassist in Marco zijn bandje maar daarnaast is hij inmiddels ook een heel bekend kok. Vanavond heeft hij een bijzondere gast en kookt hij samen met Marco! 

In deze aflevering zullen ze samen een heerlijke maaltijd gaan koken waarvan we op voorhand al weten dat er een gezonde dosis humor en vriendschap aan toegevoegd zal worden. Het leuke aan ‘Casa Caminita’ is dat niet alleen koken centraal staat maar muziek maakt ook een deel van het programma uit. Niemand minder dan Sjors van der Panne zal een muzikale bijdrage aan het programma leveren. 
Vriendschap, humor, heerlijk eten en muziek, meer ingrediënten voor een bijzonder televisieprogramma heb je niet nodig!

Dus: vanavond bij 24Kitchen vanaf 18.30 uur, Marco en Giovanni samen bij ‘Casa Caminita’. 

Vandaag is er nog iets speciaals want het Kruidvat heeft in samenwerking met Proctor and Gamble een te gekke actie op touw gezet die loopt tot en met 19 juli. Bij aankoop van twee actieproducten krijg je een speciale cd van Marco ter waarde van 19,99 euro cadeau getiteld ‘Samen voor Altijd’. Op deze cd vind je 16 van Marco zijn grootste hits.

Maar hiermee is het nog niet klaar hoor! Ken je het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek waarin Sjakie op zoek gaat naar de gouden wikkel zodat hij een bezoek kan brengen aan die heel bijzondere chocoladefabriek? Zoiets heeft het Kruidvat ook voor ons in petto!!
In maar liefst 149 exemplaren van deze speciale cd zullen 2 kaartjes voor Symphonica in Rosso verstopt zitten die je toegang geven tot de show op 28 oktober. Hoe gaaf zou het zijn als je juist één van die 149 cd’s te pakken zou krijgen??

En dan hebben we nog iets leuks! Met de nieuwste iOS-update van Apple voor iPhone en iPad is ook het nieuwe Apple Music gelanceerd. Apple Music is een muziekdienst die vergelijkbaar is met Spotify. Je kunt je hiervoor de eerste drie maanden gratis aanmelden en daar krijg je iets heel leuks voor terug! Ook Marco zijn liedjes zijn vertegenwoordigd in Apple Music en hij heeft hierin ook een eigen afspeellijst gekregen die je aan je muziekbibliotheek kunt toevoegen. De liedjes zijn ook offline te beluisteren waardoor je altijd en overal, internet of niet, van Marco zijn muziek kunt genieten. 
Voor de bezoekers aan de Lokerse Feesten is er bijvoorbeeld ook een afspeellijst gemaakt waar je liedjes van de optredend artiesten kunt beluisteren. Dat is nog eens een toffe concertvoorbereiding!

Apple Music doet je voorstellen voor te beluisteren muziek op basis van je voorkeuren en een aantal artiesten heeft ook een eigen radiostation. Marco heeft dit nog niet maar wie weet, als wij hem maar vaak genoeg als favoriet toevoegen?

Tot zover deze update en zoals je ziet, ook in zijn vakantie is Marco gewoon nog bij ons! :-)

Groetjes namens het heel team Tifosi,
Esther

 
Borsato Weblog
Het is alweer negen jaar geleden dat Marco het initiatief nam tot het creëren van Borsato Weblog. Ik had zelf een weblogje bij 'punt' en logde er heerlijk op los. Toen ik een keer vertelde hoeveel plezier ik daaraan beleefde nam hij een kijkje op mijn logje en ontdekte dat in mijn vriendenlijst veel fans stonden. 'Maar dat zijn mijn mensen!' zei hij. Hij had natuurlijk gelijk, maar ik weet nog hoe lekker ik het vond te zeggen dat op deze website het toevallig 'mijn' mensen waren. Ik had een logje, dus waren het mijn vrienden. "Kijk maar," zei ik plagend. En wees naar het kopje 'Mijn vrienden'. We plaagden elkaar over en weer, dacht ik, maar de radartjes in Marco's hersenpan gingen ondertussen in een razendsnel tempo aan het werk.
Hij wilde 'zijn' mensen (hij bedoelde vanzelfsprekend 'mijn' vrienden) dichtbij zich houden. En zo ontstond het fenomeen Borsato Weblog. Acht jaar lang worden er al logjes gemaakt en er zijn inmiddels ruim 200.000 stukjes geschreven! Tot mijn grote schande moet ik bekennen dat ik zelden nog log. Niet omdat ik het niet wil, integendeel, maar omdat het er gewoonweg niet van komt. Ik schaam me diep. Want het is zó leuk!

Wel ben ik hier heel vaak te vinden. Beetje rondsnuffelen op andermans logjes, kijken wat er gebeurt en leeft onder de fans. Heerlijk ontspannen momenten waarop je elkaar toch weer een beetje beter leert kennen.
Dankzij de Moderators word ik ook geregeld op een logje gewezen wat echt de moeite waard is, waarbij zij natuurlijk ook zorgen dat iedere logger met vragen geholpen wordt. Een mooie header of handtekening maken, problemen met uploaden of grootte aanpassen, je achtergrond veranderen? Ze staan iedere logger met raad en daad bij en ik ben daar ongelofelijk blij mee. 


De samenstelling van de Moderators verandert, net als bij de medewerkers van de fanclub, om de zoveel tijd. Soms gebeurt er in het priveleven van de medewerkers iets wat veel tijd en energie kost, soms ook is het gewoon mooi geweest. Bij Bernadette is dat nu het geval. Ze heeft zich bijna vier jaar met heel veel toewijding en liefde ingezet en veel loggers vinden het dan ook erg jammer dat ze de moderators gaat verlaten. Wij vinden dat ook heel jammer natuurlijk, maar zijn vooral heel blij met de jaren waarin ze zich voor ons heeft willen inzetten! Bernadette, dank je wel! Omdat we weten dat de liefde voor Borsato een eeuwigdurende liefde is, weten we zeker dat we je gelukkig nog geregeld tegen zullen komen!Op zich hebben we niet de intentie om Bernadette te vervangen, omdat we nog drie mensen hebben die zich met hart en ziel inzetten. Maar een open sollicitatie mag natuurlijk altijd. Log je graag en regelmatig, ken je de basisprincipes van het loggen en/of de layouts en/of wil je dit graag meer ontwikkelen? Lijkt het je leuk andere loggers te helpen en af en toe de fanclub te ondersteunen? Heb je enkele uurtjes per week over? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar mij. Onderbouw waarom jij denkt een geschikte moderator te zijn en wie weet...

Over Borsato Weblog gesproken, we hebben Qball verzocht de logjes ook benaderbaar te maken via mobiel. Dat is nu namelijk nog een hele klus. Ik weet niet hoe dat voor andere telefoons is, maar als ik een reactie achter wil laten of een logje wil schrijven via mijn iPhone, ontdek ik altijd weer hoeveel indrukwekkende woorden die mijn ongenoegen kunnen uiten ik in mijn vocabulaire heb...

Qball heeft er maanden aan gewerkt en de eerste versie is af. Eigenlijk zouden we het nu met een team moeten testen. Maar toen ik daar even over nadacht vond ik dat toch een beetje omslachtig. Ik kan zelf wel gaan testen natuurlijk, maar je ontdekt het pas echt als je veelvuldig logt. En wie doen dat? Jullie! Ik heb Qball dus gevraagd een en ander zo snel mogelijk online te zetten, vermoedelijk volgende week al. Uiteraard geef ik een seintje als het zover is.
 
Zouden jullie, de loggers van Borsato Weblog dan willen testen? Maak een logje, probeer plaatjes toe te voegen, laat een reactie achter. Niet alle functionaliteiten zullen op mobiel ook werken, je hele layout ontwerpen is vermoedelijk handiger via je pc. Maar alle functionaliteiten die er wél zijn, zie ik graag getest! 

Loop je ergens tegen aan? Mail me dan via deze link. Vermeld welk type toestel je hebt en wat het probleem exact is. Een screenshot toevoegen zou geweldig zijn!

Dank jullie wel! Hopelijk is Borsato Weblog voor mobiel niet alleen fijn voor de huidige loggers, maar zet het een aantal mensen zoals ik ook weer in beweging!

Liefs, ook van mijn collega's,

Nathalie


 
Een nieuwe medewerker!
In de jaren dat de fanclub bestaat is de samenstelling van het team regelmatig veranderd. Hoewel veel mensen vaak tegen verandering opzien is dat voor een team zoals het fanclubteam altijd heel verfrissend. Nieuwe medewerkers brengen nieuwe, frisse energie, nieuwe ideeën en zo wisselen we onderling regelmatig ook nog van taken. Sinds een paar jaar hebben we naast de fanclubmedewerkers ook nog onze helpende handjes gevonden in Martine, Eric, Tamara en Lunarda en zij zijn een heel welkome aanvulling op het team.

De afgelopen tijd werkten we met zijn vijven; Bianca, Diana, Esther, Kimberley en Nathalie. Dat ging prima maar wanneer je zowel in de drukte rondom de voorverkoop als de voorbereidingen op de fanclubdag zit is dat, ondanks de helpende handjes, toch echt te krap en je bent zo kwetsbaar wanneer er iemand uitvalt door ziekte of iets dergelijks. Hoewel de fanclubdag en voorverkoop achter ons liggen en het iets rustiger is betekent dat wel dat we inmiddels druk zijn met het voorbereiden van een nieuwe Tifosi, de vakanties komen eraan en die worden gevolgd door een enorm drukke periode rondom Symphonica in Rosso. 

Maar 'prima redden', dat is eigenlijk niet goed genoeg en daarom hebben we extra hulp gevraagd en gekregen van Yaiza Kessels!

Yaiza werkt al drie jaar bij onze moderators, stuurt hen sinds het vertrek van Ine als hoofd moderators ook aan en wij hadden natuurlijk al lang gezien dat ze dat bijzonder goed doet!
En van bijzonder goed houden wij! 

De komende drie maanden zal Yaiza stage bij ons lopen, gaan we haar laten zien dat wij ook bijzonder goed, maar met haar nog beter zijn en gaan we kijken of ze haar plekje binnen het team net zo fijn vindt als wij hopen. Daarnaast zal Yaiza de moderators aan blijven sturen en gaat ze het niet alleen lekker druk maar hopelijk ook extra leuk krijgen!

Wij hebben er veel zin in met Yaiza aan de slag te gaan en gisteren hebben we haar kunnen laten zien dat een overleg met ons ook nog eens heel gezellig is!

Succes en welkom, lieve Yaiza!

Je collega's van Team Tifosi


 
Friends for War Child
Als Friend van War Child kreeg ik een aantal weken geleden een uitnodiging om bij de live show 'Friends for War Child' aanwezig te zijn. Het was de eerste keer dat War Child een TV-opname live ging uitzenden en ik meldde mij hiervoor aan. Samen met een vriendin vertrok ik op woensdag 10 juni naar Lelystad waar de opnames hiervoor zouden plaatsvinden in het sfeervolle en knusse Angora Theater.
 
De presentatie van deze avond lag in handen van Tooske Ragas, Nelleke van der Krogt en Marco.
Marco was zichtbaar zenuwachtig maar wat deed hij dit ongelofelijk goed!
Voor deze speciale uitzending was Marco samen met Jada afgereisd naar Libanon ook Nelleke ging hiervoor naar Libanon maar naar een ander gedeelte, het contrast in dit land is hierdoor ook heel duidelijk zichtbaar. Tooske en Dotan gingen afzonderlijk van elkaar naar Columbia en maakten hier ook een heel indrukwekkende reportage over.
 
De verhalen die deze avond voorbij kwamen waren dan ook zeer indrukwekkend en dan in combinatie met de liedjes die hierbij gezongen werden, door oa. Marco samen met Jada, maakte dat de zaal muisstil was. Ali B en Glen Faria verzorgen de livemuziek bij het item van Nelleke van der Krogt en maakten dan ook heel veel indruk met het door Ali-B zelf geschreven nummer ‘Mama’.
 
De uitzending Friends for Warchild was dan ook een groot succes en heeft dan ook heel veel nieuwe Friends opgeleverd. Na deze uitzending kunnen er namelijk weer 8317 kinderen extra geholpen worden, geweldig! Maar eigenlijk hoort een kind helemaal niet in een oorlog thuis want tenslotte vragen zij er niet om, om dagelijks in angst te leven, zij moeten kunnen spelen, gewoon kind kunnen zijn. Ben je nog geen Friend maar wil je dat toch wel heel graag dat kan natuurlijk altijd, twijfel dan niet langer en meld je hier aan!
 
Mocht je de uitzending niet hebben kunnen bekijken of wil je hem nog eens terug zien dan kan je dat via deze link bekijken.
 
Deze avond heeft heel veel indruk op mij gemaakt en ben blij dat er weer zoveel kinderen geholpen kunnen worden alhoewel dit er altijd meer kunnen zijn.
 
Ik ben Friend van War Child, jij ook?
 
Groetjes ook van mijn collega’s,
 
Bianca
Kaarten winnen voor Friends for War Child.
Op woensdagavond 10 juni is bij de EO vanaf 21.25 uur de bijzondere uitzending Friends for War Child te zien op NPO1. De presentatie van deze uitzending zal in handen zijn van Tooske Ragas en Marco.
Voor Marco is het zijn eerste presentatieklus en hij vindt het erg spannend maar voor Warchild gaat hij deze uitdaging graag aan.
 

Friends for War Child is een anderhalf uur durend liveprogramma waarin War Child laat zien wat het is om als kind in oorlog op te groeien. Speciaal voor deze uitzending zijn Marco en Jada, Tooske, Dotan en Nelleke op pad gegaan naar Libanon en Colombia. Ter plekke hebben zij items gemaakt met oorlogskinderen die zij laten zien tijdens deze tv-avond. Uniek is dat de items worden voorzien van livemuziek, gespeeld en gezongen door de gasten zelf. Zo zingen onder andere Marco en Jada samen het nummer ‘Samen Voor Altijd’ en zullen ook Marco en Tooske een duet doen. Ali B en Glen Faria verzorgen de livemuziek bij het item van Nelleke van der Krogt.
Verder zetten tal van andere bekende en onbekende Nederlanders zich in voor War Child door thuis telefoontjes van nieuwe Friends aan te nemen. We volgen hen gedurende de tv-avond door via een LiveWall met hen te schakelen. 

War Child werkt momenteel in elf landen met oorlogskinderen. De kinderen krijgen een veilige plek waar ze hun ervaringen kunnen verwerken en weer leren om kind te zijn. Omdat er nog zoveel meer oorlogskinderen zijn die de hulp van War Child nu zo hard nodig hebben, organiseren War Child en EO deze tv-avond.
 
En jij kunt bij deze bijzondere avond aanwezig zijn!!

Wij mogen voor deze avond 10x2 kaarten weggeven. Wat moet je daarvoor doen?
Wij willen graag dat je een Elfje maakt over Warchild.
Een Elfje is een relatief eenvoudig gedicht dat uit 5 regels bestaat en in totaal elf woorden heeft.
Elke regel in een Elfje heeft een vaststaand aantal woorden dat gebruikt mag worden. De opbouw van het aantal woorden is als volgt:
1
2
3
4
1
 
Een voorbeeld van zo'n elfje is dit:
 
Oorlog
Verschrikkingen, geweld
War Child helpt
Geeft kinderen een toekomst
Leven
 
Je hebt tot dinsdag 2 juni 20.00 uur de tijd om je elfje te mailen naar info@borsato-fanclub.nl.

Wil je liever thuis op de bank kijken dat kan natuurlijk ook.
Friends for War Child is te zien op woensdagavond 10 juni om 21.25 uur bij de EO op NPO 1. En vergeet niet Warchild te steunen en Friend te worden!

Wij hopen dat deze avond heel veel friends gaat opleveren zodat er veel kinderen geholpen kunnen worden. Wij zijn dat uiteraard al!

Groetjes ook namens mijn collega`s,
Diana

 
Bestel nu tickets voor TVOH en TVK.
Binnenkort starten de televisie opnamen van The Blind Auditions, respectievelijk het 6e seizoen van The Voice of Holland en het 5e seizoen van The Voice Kids!

Als je de vorige edities gezien hebt, weet je hoe belangrijk het kiezen van de kandidaten is voor de coaches. Natuurlijk is een enthousiast publiek ook motiverend voor de kandidaten in spé!
Lijkt het je leuk om erbij te zijn op het moment dat Ali B., Miss Montreal, Anouk of Marco hun trukendoos openen om een talent voor zich proberen te winnen? Bestel dan nu je kaarten! Wees er snel bij want de verkoop gaat altijd razend snel.

                                              

Voor The Blind Auditions van The Voice of Holland gelden deze opname datums:

28-6 om 19:30 uur
30-6 om 15:00 uur
30-6 om 19:30 uur
1-7 om 15:00 uur
1-7 om 19:30 uur

Voor The Bind Auditions van The Voice Kids gelden deze opname datums:

21-6 om 14:00 uur
21-6 om 19:00 uur
22-6 om 14:00 uur
22-6 om 19:00 uur

De prijzen zijn voor de middag €10,00 en voor de avond €15,00 exclusief servicekosten.
Tickets bestellen kan via dit linkje.
Locatie: Studio 24 in Hilversum.
Alle verdere informatie is te vinden op www.eventim.nl of rtl tickets.

Voor degene die gaan, alvast veel plezier.

Groetjes, ook namens mijn collega's,
Lunarda

 
Stemmen voor de Televizierring!
De Gouden Televizierring, die kennen we bijna allemaal wel. Het is dezelfde ring die Marco eerder won met The Voice of Holland en die de meest toonaangevende televisieprijs van Nederland is. 
De opzet van de Gouden Televizierring Verkiezing is met ingang van dit jaar veranderd en waar eerst de redactie van Televizier bepaalde welke programma’s en series een plaats op de selectielijst kregen mag vanaf nu de televisiekijker dit gaan bepalen. En die televisiekijker, dat zijn wij dus dat is goed nieuws!

Elke drie maanden kan er gestemd worden op televisieprogramma’s die in die periode op televisie zijn geweest en ik weet wel waar wij allemaal massaal op hebben afgestemd de afgelopen weken want dat is uiteraard de documentaire van Marco!!

Via social media en de mail hebben we enorm veel reacties op de documentaire binnengekregen. Er zaten veel ontroerende reacties bij van mensen die veel herkenden, ontzettend meeleefden en geraakt werden door de openheid die de documentaire liet zien en de manier waarop Marco zich zo kwetsbaar opstelde. Wat wij heel bijzonder vonden is dat er ook enorm veel reacties tussen zaten van mensen die zichzelf geen fan noemden. Als de documentaire iets duidelijk maakte is dat Marco door een enorm groot kijkerspubliek omarmd werd en dat zou deze verkiezing kunnen laten zien. Maar… dan moet er wél gestemd worden!

Op dit moment staat de documentaire in de top 10 maar alleen de 5 hoogst genomineerden gaan door naar de selectielijst voor de Gouden Televiziering. 
Als we de kijkcijfers en alle positieve reacties eens om zouden kunnen zetten naar stemmen dan zou dat heerlijk zijn en het zou zoveel recht doen aan de prachtige documentaire die we zes weken lang hebben kunnen zien.
Marco krijgt mijn stem, die van ieder van mijn gezinsleden, mijn familie en vrienden. En anders help ik ze daar wel een handje bij. ;-)
Stemmen jullie ook mee om de documentaire in de top 5 te krijgen? En wacht niet te lang want stemmen kan nog maar tot 20 mei a.s. 10.00 uur!

Stemmen kun je hier!

Groetjes ook namens mijn driftig stemmende collega's,
Esther

 
Oproepje!
Voor de allereerste keer met Marco op de foto, dat moment zul je je vast nog wel herinneren. Waarschijnlijk weet je zelfs nog precies waar het was, wanneer het was en wat er op dat moment door je heen ging. Was je zenuwachtig, hyper of juist heel verlegen. Volgden er in de loop van tijd nog meer foto’s met Marco of is het bij die ene foto gebleven?
Voor de Tifosi zijn we op zoek naar jouw eerste en je laatste foto met Marco. Vertel daarbij kort wanneer en waar de foto’s gemaakt zijn, wat er toen door je heen ging of wat je zo bijzonder aan de foto‘s vindt. De foto’s kun je mailen naar info@borsato-fanclub.nl o.v.v. Mijn foto’s met Marco en wie weet zie je jezelf terug in de Tifosi. Mailen kan tot en met vrijdag 22 mei. Let op: De foto's moet minimaal 1MB groot zijn, anders kan deze niet geplaatst worden in de Tifosi.

Ik zal voor jullie het spits afbijten. Hieronder mijn allereerste en mijn laatste foto. Mijn eerste foto is gemaakt op de Fanclubdag in 2001. Ik was toen 13 jaar en bezocht voor het eerst een fanclubdag. Toen ik Marco zag lopen door de zaal greep ik mijn kans en sprak hem aan voor de foto. Omdat de foto gemaakt is met een ouderwets fotorolletje moest ik heel ongeduldig een week wachten voordat ik de foto kon zien. Ik wist dus niet eens of hij wel gelukt was! Ik was zo ontzettend blij met de foto, hij heeft jaren boven mijn bed gehangen. :-)

Mijn laatste foto is gemaakt tijdens het vrijwilligersetentje een aantal weken geleden. Mag toch hopen dat jullie wel enig verschil zien met mijn eerste foto he? Hihi!
Kom maar op met die van jullie! Ik ben heel benieuwd.

Groetjes,
ook namens mijn nieuwsgierige fanclubcollega’s,
Kimberley 

 
11x Symphonica in Rosso!
Het is bijna niet te geloven wat er gebeurd. Al onze stoutste verwachtingen worden opnieuw overtroffen want zojuist is om 9:00 uur de ELFDE Symphonica in Rosso in de de verkoop gegaan! De ELFDE! Marco was al recordhouder met de meeste concerten in de Ziggo Dome maar met maar liefst 11 shows blijft dat record ook voorlopig wel even op zijn naam staan. De 11de show vindt plaats op woensdag 2 maart 2016.
Kaarten zijn vanaf NU te bestellen via www.ticketmaster.nl.
Groetjes,
ook namens al mijn trotse collega's,
Kimberley 
"Je ziet al veel te lang geen licht
Ook al schijnt de zon"