Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiële fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Diana Verschoor, Hillie Hop, Kimberley Vaessen en Yaiza Kessels. Verder horen bij dit team Corine, Eric, Esther, Imke, Lunarda, Marja, Martine en Tamara op wie ik altijd kan rekenen.


Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Mijn album 'Evenwicht' is uit! Heb jij hem al in huis fanclub? Laat me weten wat je er van vindt!
Tifosi's nabestellen!
Ben je op zoek naar één of meerdere oudere Tifosi's om je verzameling aan te vullen?Wij hebben nog diverse nummers op voorraad, klik op het plaatje voor een overzicht!

Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

11 februari(1970)
Esther  Dekker

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine (Moderator)

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels (Moderator)

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

3 oktober (1982)
Tamara van Wijk

7 oktober (1986)
Martine Westerlaken

26 oktober (1973)
Imke (Moderator)

Arnold van Dongen
2 november (1964)

29 november (1964)
Giovanni Caminita

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

6 december (1965)
Marja (Moderator)

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
In een ander jasje Deel 7
Wat gaat de tijd toch snel!

Na een hele mooie week waarin het o zo mooie album 'Evenwicht' uitkwam en waarin Marco in het weekend heel veel fans heeft blij gemaakt tijdens de drukbezochte signeersessies, is het nu alweer woensdag dus tijd voor een 'ander jasje'!

Dit keer het supermooie nummer 'Het Water' van de cd 'De Bestemming' uit 2001. 
Het mooie nummer wordt gezongen door Pascal Jacobsen, de zanger van de Zeeuwse band Blof. Jullie snappen wel dat ik, als echte Zeeuwse, fan ben van deze band!
Blof bestaat inmiddels al 20 jaar en doet het nog steeds goed in de Nederlandse muziekwereld.

Het mooie nummer werd tijdens het Gala van het Nederlandse lied gezongen in 2006 en die avond ontving Marco de Radio 2 Zendtijd prijs. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend door Radio 2 en Buma Cultuur die van blijvende betekenis is voor de Nederlandse radio.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze uitvoering vinden!Groetjes Imke,
ook namens mijn lieve collega's

 
Tickets Live shows van TVOH

De eerste knockouts zijn maar net achter de rug of er zijn weer kaarten in de verkoop voor de liveshows van The Voice of Holland.
Jullie zullen het nieuws dat Marco voorlopig pauze neemt en volgend seizoen in ieder geval geen coach meer zal zijn bij dit progamma, wel gehoord hebben. Dus is het wellicht extra aantrekkelijk om naar de liveshows te gaan, om Marco als coach aan het werk te zien.
Willen jullie de teams van Anouk, Ali, Sanne en Marco live horen zingen, koop dan nu tickets.


Voor twee data zijn de kaarten in de verkoop gegaan:
Vrijdag 8 en 15 januari via deze link van Eventim.
Staanplaats € 15,00
Zitplaats € 26,50
Exclusief servicekosten.
Er zijn voor de liveshows slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Mail hiervoor naar publiektvoh@talpa.tv

Locatie:
Studio 22
Sumatralaan 45
1217GP Hilversum

Mocht je gaan, heel veel plezier.

Groetjes, ook namens ons team,
Lunarda 
Stemmen Top 2000
De Radio Top 2000 wordt ook dit jaar weer uitgezonden tussen Kerst en Oud & Nieuw. En zoals altijd kunnen jullie weer stemmen op je favoriete nummers. Marco staat uiteraard in deze lijst met maar liefst 22 liedjes waaruit je een keuze kunt maken. Maar je hebt ook een vrije keuze waarbij je kunt stemmen op een lied wat nog ontbreekt in die lijst. Om jullie een beetje op weg te helpen noemen we 'Mooi', 'Kleine Oneindigheid', 'Tweede Kans' of ieder ander pareltje van het album 'Evenwicht'! 
 
 

Stemmen kun je t/m 27 november 22:00 uur. Dat is best al snel, nog maar 7 dagen en we weten allemaal dat Marco in deze lijst thuis hoort toch? 
Stemmen kan via deze link.
Wij hebben de lijst al ingevuld!

Welk liedje van Marco willen jullie horen?


Groetjes, ook namens ons team,
Lunarda

Evenwicht is uit!
Het nieuwe album 'Evenwicht' is uit! Maanden, weken en dagen hebben we ernaar uitgekeken totdat de laatste minuten weg tikten en we eindelijk alle liedjes konden horen van 'Evenwicht'. Marco heeft ons de afgelopen weken al met enkele liedjes verrast door deze eerder vrij te geven. Alle liedjes zijn de juweeltjes zoals we die van Marco kennen. En alle nummers bij elkaar op het album is natuurlijk helemaal subliem. Na het beluisteren van het album waren we even uit ons evenwicht...


 
Want wat zijn we zijn razend enthousiast en supertrots! Na het fantastische optreden in RTL Late Night waar Marco zo voortreffelijk 'Mooi' en 'Kleine Oneindigheid' ten gehore bracht kunnen we er geen genoeg van krijgen. En wat een geweldig mooie verrassing had John Ewbank voor Marco gisteravond. DUBBEL PLATINA voor Evenwicht!! Maar liefst tachtigduidend exemplaren zijn er inmiddels verkocht door zijn trouwe fans, jullie dus... Gefeliciteerd Marco, daar zijn we met zijn allen toch waanzinnig trots op?! "Ik heb het een pak heet joh", zei Marco tegen Humberto Tan en dat snappen we uiteraard!

Marco zegt zelf over 'Evenwicht' "Ik voel me echt lekker! Ik sta met beide benen op de grond, ik ben sterker geworden, ik vaar mijn eigen koers en doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind. Vandaar de titel 'Evenwicht'. Ik voel me in balans. En ik ben ontzettend blij met deze plaat! Hij past bij mij en hopelijk ook bij jullie!"
 
 
Nou, wij vinden echt wel dat al die mooie nummers van 'Evenwicht' voortreffelijk bij Marco passen, bij ons en vast ook bij jullie! Mocht je nog niet in de gelegenheid zijn geweest om hem te kopen, dan hierbij nogmaals het linkje.
Vind je het nog leuker het album in de winkel te gaan halen en door Marco persoonlijk te laten signeren? Die gelegenheid heb je zaterdag 21 en zondag 22 november op diverse locaties. Meer informatie vind je hier.
We zijn ontzettend benieuwd naar jullie reacties op 'Evenwicht'...

Groetjes namens ons stuiterende team,
Lunarda 
In een ander jasje Deel 6
Er is alweer een week voorbij en dus de hoogste tijd om weer een leuk 'ander jasje' met jullie te delen.

Dit keer het prachtige nummer 'Wereld Zonder Jou' uit 1996 wat Marco zong met Trijntje Oosterhuis.

Dit mooie duet wordt in dit 'ander jasje' gezongen door twee toptalenten uit The Voice of Holland van team Borsato namelijk Maan en Daniel.
Helaas is Daniel afgevallen tijdens de The Battles tegen Kelvin. Gelukkig drukte Sanne voor hem tijdens het STEAL moment, dus ook Daniel zit nog in de race. Maan is wel door tijdens haar Battle en mag dus naar de Knock Outs en ik denk zomaar dat zij wel eens heel ver kan komen.

Luister hier naar deze twee talenten Maan en Daan met hun versie van 'Wereld Zonder Jou'. Ik krijg er kippenvel van, jullie ook?Groetjes Imke,
ook namens mijn collega's
'Neem Me Mee'
De titel zegt het eigenlijk al, Marco neemt ons mee naar weer een nieuw liedje op zijn album 'Evenwicht'! En dat hoeft Marco niet twee keer tegen ons te zeggen :-))
Na 'Mooi', 'Tweede Kans', 'Waarom Dans Je Niet Met Mij' en 'Kleine Oneindigheid' heeft Marco nu een mooi duet opgenomen. Samen met Sanne Hans, zijn lieftallige en grappige collega bij The Voice of Holland, zingt hij een up tempo nummer waar je heel erg blij van wordt. 'Neem Me Mee' is een vrolijk liedje over hoe het is om even in de schoenen van een ander te staan en je vrij te voelen. Natuurlijk kunnen jullie net als ons niet wachten en hebben jullie het liedje gedownload.
Mocht het niet zo zijn, dan kan dat via dit linkje
En bij dit linkje kun je leuke beelden zien van Marco met Sanne Hans.


 
Bloemen in haar haar
In haar ogen schijnt altijd de zon
De liefde achterna
Ze reist nog steeds de hele wereld rond


Wij voelen de zon al op ons gezicht!

Groetjes, ook namens het Team.
Lunarda


 
Belangrijk bij signeersessie 'Evenwicht'
Even wat extra informatie omtrent de signeersessies aankomend weekend.

De ervaring leert ons dat het altijd erg druk is als Marco zijn nieuwe album gaat signeren. Dat zal met 'Evenwicht' niet anders zijn, want we hebben op social media alleen maar zeer enthousiaste reactie's gelezen. En dat snappen wij helemaal...
Marco heeft immers veel fans en hij wil die dan ook graag zoveel mogelijk bedienen.
Om het een en ander soepel te laten verlopen hebben we wat tips op een rijtje gezet voor jullie.


 

Kom op tijd!
De rij zal op een zeker ogenblik naar gelang de hoeveelheid mensen en de doorstroming van de rij mensen sluiten. Marco zal zaterdag nog meer handtekeningsessies doen en ook voor zondag kan hij niet onbeperkt doorgaan. Als je 5 minuten voor het sluiten van de sessie aansluit is de kans heel groot dat je te laat bent, want er staan dan nog een aantal mensen voor je.

Neem je CD mee!
Je kunt in de winkel waar de signeersessie zal zijn natuurlijk het album 'Evenwicht' kopen, maar mocht je het album al besteld hebben (en je hebt hem al in huis) mag je deze natuurlijk gewoon meenemen!

Je kunt alleen je cd laten signeren, geen andere spulletjes.
Hoe graag Marco ook zou willen, hier is geen tijd voor. Heb je kaartjes, foto's en dergelijke die een handtekenig behoeven van Marco, neem dan contact op met ons via info@borsato-fanclub.nl en wij zorgen dat Marco zijn pen ter hand neemt op een gepast moment en je daarna je spulletjes retour krijgt.

Neem je eigen camera mee.
De meeste fans willen ook graag op de foto met Marco. Nathalie zal met je eigen camera of je telefoon een kiekje van jullie maken.
Heb je geen camera? Dan zal Nathalie een foto maken met haar eigen camera en komen de kiekjes op een later tijdstip op borsato.nl zodat je jouw moment met Marco eraf kunt plukken.
Dit zodat alles gestroomlijnd verloopt. Bovendien kunnen we ons voorstellen dat als Marco naar je kijkt je dat uit je evenwicht brengt en je niet meer weet hoe je je camera bedienen moet .

In een eerder logje hebben we de locaties en tijdstippen genoemd, wil je deze informatie nogmaals lezen, kan dat via deze link.

We hopen op ieders begrip hiervoor en we wensen iedereen vooral heel veel plezier!


Is het al zover?

Groetjes, ook namens mijn collega's,
Lunarda 
'Kleine Oneindigheid'
Het nieuwe album 'Evenwicht' is bijna uit en wat wordt ons geduld op de proef gesteld. Maar gelukkig begrijpt Marco ons verlangen en verrast hij ons met een buitengewoon pareltje, 'Kleine Oneindigheid'. Zodra je de eerste tonen hoort voel je de kracht en tegelijkertijd de kwetsbaarheid die van het liedje uitgaat. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de rest van het album?
Heb je 'Kleine Oneindigheid' nog niet, downloaden kan voor Spotify via dit linkje.


En al ben ik je soms even kwijt
Dan vind ik je terug
In zo’n kleine oneindigheid


.

Groetjes, ook namen ons team,
Lunarda 
'Waarom Dans Je Niet Met Mij'
Worden jullie ook zo blij van al die kleine, muzikale verrassinkjes die Marco ons schenkt?  
'Waarom Dans Je Niet Met Mij' is het derde liedje van het album 'Evenwicht' dat we nu al kunnen beluisteren en het maakt ons steeds ongeduldiger en  nieuwsgieriger naar het hele album. 
In tegenstelling tot 'Mooi' en 'Tweede Kans' is dit een heerlijk up-tempo liedje waarbij je echt niet stil kan blijven zitten en je voetjes haast vanzelf van de vloer gaan. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet met Marco dansen? 
Wil jij ook even lekker de pan uit swingen ga dan snel naar Spotify om dit nummer te beluisteren.

'Waarom Dans Je Niet Met Mij' kun je hier via iTunes downloaden.

Ook is er een korte clip gemaakt waar het liedje 'Waarom Dans Je Niet Met Mij' onder is gezet. 


Groetjes,
Team Tifosi
Handtekeningsessie 'Evenwicht'.
Nog maar 10 nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover! Het nieuwe album 'Evenwicht' van Marco komt uit! We hebben middels de prachtige liedjes 'Mooi' en 'Tweede Kans' al een voorproefje gehad en dat smaakt zoals alles rondom Marco alleen maar naar meer...
                              

 
Vrijdag 20 november liggen jullie natuurlijk allemaal op je deurmat te wachten, want het risico lopen dat 'Evenwicht' uitverkocht raakt in de winkel is natuurlijk ondenkbaar. Dus jullie hebben het nieuwe album vast wel al besteld als trouwe fans zijnde. We hebben zelfs uit betrouwbare bronnen vernomen dat er mensen zijn die verlof hebben gepakt op deze dag om Marco gelijk door de speakers te laten knallen, nadat het album op de mat is beland!
Heb je 'Evenwicht' al voor jezelf besteld en weet je geen passend cadeau voor in de decembermaand? Marco past overal bij! Bij deze nog eens de drie linkjes van de drie verschillende versies van 'Evenwicht'. De Normale editie, de Deluxe edition en de Superdeluxe Limited edition. Bovendien maak je kans op een Meet&Greet met Marco en kaarten voor Symphonica in Rosso als je voor 20 november besteld.
Jongens, wat is dit spannend!

Er is ontzettend veel vraag naar signeersessies want een handtekening op 'Evenwicht' mag natuurlijk niet ontbreken. Marco begrijpt dit helemaal en wil graag aan deze wens tegemoet komen.
Daarom staat hij op vele locatie's klaar om jullie te ontvangen en te horen wat jullie van zijn nieuwe liedjes vinden.
Maak maar ruimte in je agenda, want Marco zal maar liefst op vier plaatsen te vinden zijn!

Handtekeningsessie:

Zaterdag 21 november
11:00 uur V&D te Utrecht
14:00 uur Media Markt in Alphen aan de Rijn
17:00 uur Media Markt in Zoetermeer

Zondag 22 november
15:00 uur Media Markt in Tilburg

Weet je niet meer hoe leuk het eraan toegaat tijdens zo'n signeersessie, kijk dan even naar dit filmpje van Duizend Spiegels.Marco zal het ontzettend leuk vinden als je komt en vergeet niet je cd in alle hectiek mee te nemen :-)

Groetjes Lunarda, ook van ons enthousiaste team. 
"Ik loop bijna over van de aandacht om me heen
Maar als ik wil heb ik het bed voor mij alleen"