Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Club Borsato is live!
Soms is het tijd voor vernieuwing en dit geldt ook voor de Borsatoweblog. Vorig jaar hebben degenen, die aanwezig waren op de Fanclubdag, de plannen omtrent de vernieuwde weblog kunnen horen van Job van Halst, eigenaar van Qball Internet, en een oproep gedaan aan de loggers om je op te geven als testlogger. Hierop werd enthousiast gereageerd en uit die aanmeldingen hebben wij een groep fanatieke testers geselecteerd, die ons de afgelopen maanden hebben geholpen. Ondertussen hebben wij jullie hier op onze weblog op de hoogte gehouden van de vorderingen. Maandenlang werd er volop getest en werden er veel bugs en tips doorgeven. Meer over dit testproces kan je lezen in deze log, waarin een aantal testers vertellen over hun ervaringen. 

Na een lang proces van ontwikkelen, uitproberen, verbeteren en nog eens testen, is het dan eindelijk zover en zijn we op de Fanclubdag live gegaan. Vanaf nu gaat Borsatoweblog verder onder de naam Club Borsato. Maar niet alleen de Borsatoweblog gaat verder onder deze naam, ook Tifosi di Marco Borsato gaat voortaan Club Borsato heten en heeft een spiksplinternieuw bijpassend logo gekregen. 

Wat kan je verwachten van Club Borsato? Allereerst is de lay-out totaal anders dan op de huidige Borsatoweblog. Het plaatsen van foto’s en filmpjes kostte op Borsato Weblog soms best wel veel tijd, maar nu gaat dit veel makkelijker en is het te vergelijken met Facebook en Instagram. Een leuk extraatje is bijbvoorbeeld dat je, onder andere met het plaatsen van berichten, het geven van reacties en het volgen van vrienden, Marcoins kan verdienen. Marcoins is een soort puntenspaarsysteem waarmee je, als je voldoende Marcoins hebt gespaard, deze kunt inwisselen voor een leuk artikel of zelfs een activiteit met Marco. Maar voor dat laatste moet je natuurlijk wel even flink sparen.

Voor de meeste loggers is hun weblog een soort dagboek en we kunnen ons zo voorstellen dat je nu denkt "wat gebeurd er met mijn logjes, ben ik straks alles kwijt". Maar geen paniek. Borsatoweblog zal nog enkele maanden blijven bestaan, zodat jullie allemaal de tijd hebben om een back up te maken van jullie weblog. Hoe dat in zijn werk zal gaan krijgen jullie natuurlijk ruim op tijd te horen. 

Het leuke van Club Borsato is dat je heel makkelijk Marco kunt volgen en hij jou, dit gaat namelijk vanzelf. Zodra je je aangemeld hebt ben je automatisch volger van Marco, maar ook van onze voorzitter Nathalie en onze eigen pagina.

Inmiddels hebben velen van jullie de weg naar Club Borsato gevonden en wij hopen dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij en jullie je er snel thuisvoelen. Heb jij je nog niet aangemeld, dan kan je dat alsnog doen via deze link.

Liefs,
Team Tifosi

 
Johnny is jarig!
Vandaag vieren we feest, want onze Johnny is jarig. Hij is de man met de sterke armen binnen ons team en mag vandaag 59 kaarsjes uitblazen. Johnny is nog niet zolang medewerker binnen ons team, maar voelt zich al lekker thuis tussen ‘zijn’ 13 vrouwen en Eric. Hij is handig in techniek en computers hebben geen geheimen voor hem. Dat komt ons goed van pas. Geen enkel werkje is hem teveel en zo ging hij onlangs aan de slag met hamer en zaag voor de Fanclubdag. In zijn vrije tijd houdt hij van een heerlijk ritje met de tandem, samen met Anja fietst hij langs idyllische plekjes in Belgie en Nederland. Voor een concert van Marco vindt hij een kilometer meer of minder rijden geen enkel probleem. Thuis kan hij genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak en samen met zijn twee kleinzonen Emiel en Ties beleeft hij uren speelplezier.
 


Vandaag mag het werkmateriaal in de kast en de computerschermen uit, want hij mag zich heerlijk laten verwennen door Anja. Namens ons hele team van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Johnny!

                   
Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Hillie I Kimberley I Lisanne I  Lunarda I Monique | Sandra | Venice|  Yaiza | Nathalie
Vrijwilligers Fanclubdag 2018!
Het leukste weekend van het jaar komt eraan, nog maar een paar weekjes en het is al zover. We hebben al heel veel voorbereid maar pffff er moet nog zoveel… Bingo pakketten maken, filmpjes monteren, spellen uitwerken, taken verdelen onder vrijwilligers… oh ja en ik moet nog laten weten wie er vrijwilliger gaat zijn!
Dat ga ik nu eerst maar eens doen zodat de vrijwilligers zich goed kunnen voorbereiden en heerlijk uitgerust zijn voor deze werkdag haha!
 

De fanclub, bestaande uit 14 enthousiaste medewerkers en 1 gestresste voorzitter, zal uiteraard deze dag diverse activiteiten begeleiden, maar we hebben nog meer vrijwilligers nodig die de mouwen opstropen om er een onvergetelijke dag van te maken. Er zijn uiteenlopende taken deze dag, maar voor elke taak geldt: handen uit de mouwen en beste beentje voor!

Jullie hebben je weer vol enthousiasme opgegeven, waarvoor ik jullie hartelijk wil bedanken. Geen stichting kan zonder vrijwilligers, dus we zijn blij dat we altijd in grote getale op jullie kunnen rekenen! En wat een hoop fans hadden zich dit keer opgegeven, hoe fijn! Het is helaas onmogelijk om alle liefhebbers in te zetten en een keuze maken uit al deze aanmeldingen was dan ook nog nooit zo moeilijk, want de wetenschap mensen te teleurstellen is nooit fijn. Het belangrijkste blijft natuurlijk de kwaliteit van de fanclubdag. De kwaliteit staat altijd voorop. 
 
Ik heb inmiddels een lijst van maar liefst 38 mensen die deze dag mogen helpen, naast de medewerkers van de fanclub. Hierin zitten mensen die al eerder geholpen hebben, maar ook hebben we weer mensen die nog nooit of anders een aantal jaar niet, vrijwilliger zijn geweest. Het is dus een gezonde mengeling van ervaren en minder ervaren mensen. 
 
De draaiboeken voor de vrijwilligers zullen nog volgen, maar het belangrijkste is nu dat men weet wie dit jaar als vrijwilliger aan de slag mag!
               
Dit jaar zal het draaiboek gemaild worden naar:

Fanclub:
Anja van den Daele
Bianca den Harder
Corine van Namen
Diana Verschoor
Eric Bus
Hillie Hop
Johnny Hermans
Kimberley Vaessen
Lisanne Maasland
Lunarda Thomas
Monique Altena
Sandra Meeuwsen
Venice Schell
Yaiza Vosbeek
 
Vrijwilligers:
Angela van Eert
Angelique de Vogel
Anjo Heusingveld
Annemarie Zwarthoed
Asmara Thielen
Babs Dijkstra
Bea van Rumpt
Bianca van Kerckvoorde
Cindy Visser
Danielle Fafieanie
Desiree van Diederen
Esther Dekker
Francien Kampschreur
Hellen van Nes
Iris Kikkert
Jacqueline van Haren
Jan Vens
Jeanette van de Pol
Johan van Gils
Julian Steenbeek
Juul van Gils-Naus
Kelly van Luijk
Linda van Blijderveen
Linda Zwartendijk
Maud Schuimer
Marcha ter Burg
Marianne van Kempen
Mariska Over
Marjolein Heikoop
Martine Westerlaken
Mireille de Kort-Smits
Neske Bron
Nienke Griffioen
Patricia van der Schoot
Rob den Harder
Roger Jacobs
Sjoukje Postma
Tamara van Wijk

Ben je vrijwilliger en heb je reeds een kaartje besteld voor de Fanclubdag? Mail even naar diana@borsato-fanclub.nl en je krijgt je geld retour!

Let op: je kunt niemand meenemen als je vrijwilliger bent. Je vrienden of familie mogen om 10.30 naar binnen, als de deuren opengaan, terwijl jij er al om 8.30 moet zijn. Houd er rekening mee dat jij ook nog aan het opruimen bent als je vrienden en familie de locatie al moeten verlaten.


Groetjes, Nathalie en mijn superteam van Tifosi!

Voorbereidingen Fanweekend
Nog maar 22 dagen en dan is het zover, het Fanweekend waar we allemaal ontzettend naar uit kijken. Niet alleen jullie kijken hier naar uit, maar ook wij en zeker Marco kan niet wachten! Een weekend waarin Marco een zeer grote rol speelt. Maar voor dat het zover is zijn er ontzettend veel dingen die geregeld moeten worden.

We beginnen hier maanden van te voren al mee, eigenlijk al vrij snel na de Fanclubdag. Allereerst wordt er een blik geworpen in de agenda van Marco. Want Marco heeft zelden een weekend vrij, vaak staat zijn agenda al vrij vol en als we dan een vrij weekend vinden zetten we daar snel een groot kruis in….zo die is bezet, dat gaat ons weekend worden! (Als al het andere natuurlijk meewerkt). Ook in al onze agenda’s wordt dit weekend geblokt.
 

Als we een datum hebben kunnen we gaan zoeken naar een geschikte locatie en dit valt nog niet mee! Het is een weekend en we willen dan natuurlijk het hele weekend op één locatie houden. De locatie moet dus voor verschillende dingen geschikt zijn en zeker voor de hoeveelheid mensen! Zodra we een locatie gevonden hebben (en we hebben nu een hele gave locatie) gaan we er een kijkje nemen om de sfeer te proeven. Is dit de plaats waar we het mooiste weekend van het jaar willen en kunnen houden? Zodra we besloten hebben waar het Fanweekend zal zijn kunnen we echt beginnen met het invullen van de dag.Zoals ieder jaar hebben we ook nu een thema bedacht en dit thema sluit natuurlijk helemaal aan op de Clubtour 'Thuis'. Wij willen heel graag dat jullie je thuis voelen, en dus mag je komen in kleding waarin jij je thuis voelt. Misschien vind je het heerlijk om rond te lopen in een onesie, of in je pyjama, maar ook is het misschien heerlijk om in een joggingbroek rond te lopen. Wij daarentegen gaan er voor zorgen dat de locatie zo is omgetoverd dat jij je zeker thuis gaat voelen. Dit is nog een hele klus en hier zijn we dan ook heel hard mee bezig. Jullie weten niet wat jullie gaan zien!
 

Maar niet alleen de locatie, ook de indeling van de dag is een hele klus, wat gaan we allemaal doen, wie komt er langs, gaan we ook weer een spel spelen en welke gaat dat dan worden en wordt er ook gezongen? Allemaal dingen waar over nagedacht wordt en daarna uitgevoerd wordt!  Zo kon je een wens insturen voor jezelf of voor een ander. Weten jullie nog hoe Pim vorig jaar verrast werd? Met al die mooie meiden die hij bij hem had staan en het biertje dat hij met Marco dronk? Hij heeft hier zo ontzettend van genoten, maar wij ook! Wat was dit leuk om te zien. En hoe cool was het dat we het tweede nummer van Marco’s cd hoorden. '18 Jaar', wat een heerlijke song is dat. Maar ook Gert van den Vijver maakte een ontzettend mooie zandtekeningen van enkele nummers van Marco.
 

De werkgroep 'Fanclubdag' komt regelmatig bij elkaar, gemiddeld 1x per maand om alles tot in de puntjes te regelen. Niet alleen de Fanclubdag moet worden geregeld, maar ook de Borsato Bingo. Er zijn veelal fantastische prijzen te winnen waaronder de mooie pakketten, die samengesteld worden tijdens deze meetings. En tja, toen we dan ook ons uitje met Marco hadden, kregen we van Corine een tas in de handen geduwd met daarin alle lootjes die geniet moeten worden. Ik kan je vertellen dat dit heel veel lootjes zijn. Dit jaar zat er waarschijnlijk een nieuw soort nietje in, want jeetje zeg, we kregen het er bijna niet uit. Hier is wel een paar keer een bloedende vinger van gekomen…haha, maar ook alle enveloppen waarin dan de winnende lootjes gestopt moeten worden werden uitgedeeld. Je snapt dat we door het hele land enkele uren of zelfs avonden mee hebben gezeten.
 

We hebben ook ieder jaar enkele kraampjes nodig, want er is natuurlijk de merchandise waar dit jaar wel erg mooie, nieuwe artikelen staan te pronken! Maar ook de enveloppenkraam, de lootjes, en dit jaar hebben we ook de geluksloten weer. Misschien heb jij dit jaar wel veel geluk! Deze kramen worden gehuurd net zoals de verlichting, doeken, stoelen en tafels. Alles wordt al vroegtijdig gereserveerd.Ik hoop dat ik jullie weer een beetje mee heb kunnen nemen met de voorbereidingen van het meest mooie weekend van het jaar, het Marco Borsato Fanweekend!
We zijn bezig om de laatste puntjes op de I te zetten en we kunnen jullie vertellen dat we er ontzettend veel zin in hebben. Kijken jullie er net zo naar uit als wij? Tot heel snel!

Liefs,
Monique en natuurlijk van al mijn collega's! 

De Vliegende Vrienden Van Amstel LIVE!
Afgelopen zaterdag,15 september, vond er een bijzonder evenement plaats, namelijk 'De Vliegende Vrienden Van Amstel LIVE!'.
Dit unieke evenement was een samenwerking van 'The Flying Dutch' en 'De Vrienden van Amstel LIVE!'. Voor één keer vlogen verschillende bekende Nederlandse artiesten per helikopter naar drie verschillende locaties: Zwolle, Eindhoven en Amsterdam en sloegen daar samen de handen ineen, waarbij er verrassende duetten ontstonden. 24 acts, 51 artiesten en 100 bandleden namen de kroeg mee naar buiten en wat hadden we geluk met het weer.
 

Verschillende collega's waren aanwezig op de diverse locaties om te genieten van muziek, maar vooral van Marco, haha!. Zo waren Bianca en Lisanne in Zwolle, Lunarda en ik in Eindhoven en Kimberley was erbij in Amsterdam (Spaarnwoude). 

Lisanne: Afgelopen zaterdag was ik samen met een vriendin, en even later ook een collega in Zwolle. Samen met mijn vriendin heb ik de bus gepakt, om daar een leuk feestje te vieren. Vanaf het station was het nog maar een klein stukje lopen. Het evenement was echt te gek, de sfeer, de verschillende artiesten die met elkaar een feestje maakten, en natuurlijk maakte het het helemaal af toen Marco zijn set deed. Altijd leuk als hij je dan tussen al die 40.000 mensen herkent. Verder vond ik Bløf, Di-rect en Typhoon echt te gek! 

Venice: Samen met een vriendin vertrokken we rond 11:00 uur met de auto richting Eindhoven. We waren tussendoor gestopt om nog even te eten en we kwamen rond 13:00 aan op de locatie. Het was al heerlijk zonnig en de sfeer zat er goed in. Marco trad bij ons al vrij vroeg op, rond 14:30 uur, maar dat maakte niks uit. Wat een feest was het! Iedereen om mij heen kon alle liedjes mee zingen en iedereen deed uit volle borst mee. Marco zong samen met Jeroen van Koningsbrugge het lied 'Wit Licht' en in duet met Jeroen en Roel VanVelzen  'Zij' en ze sloten samen af met het lied 'Binnen'. Binnen waren ze ook echt, wat een te gekke combinatie was dit! 
Ook zong Marco een paar liedjes alleen, zoals 'Vrij Zijn', 'Wat Zou Je Doen', 'Ik Leef Niet Meer Voor Jou' en Dromen Zijn Bedrog'. Ook 'Rood' mocht zeker niet ontbreken. Dit unieke evenement mag van mij elk jaar terugkomen echt een aanrader!

Bianca: Ik was met Marijke vertrokken richting Zwolle en op het festival sloten we aan bij Sonja en haar man. We waren beiden met de auto naar Kampen, waar we in een Bed en Breakfast sliepen. We zijn vervolgens met het OV naar Zwolle gegaan. Marco was samen met Jeroen van Koningsbrugge en Roel Van Velzen, geweldig! Een uniek trio, dat er een feest van wisten te maken! We hebben op en top genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar!


Lunarda: Nog nooit was ik naar een festival geweest en Marco heeft mij over de streep getrokken om naar De Vliegende Vrienden in Eindhoven te gaan. In januari was ik al aangestoken door het 'Vrienden' virus (Ik was namelijk naar De Vrienden van Amstel LIVE! in Rotterdam Ahoy geweest) en ik verheugde me samen met Saskia op de lange dag vol met muziek. Kleine kanttekening..., ik ben geen twintig meer en was ook benieuwd of ik dit zo'n hele dag zou volhouden, haha.
Maar met prachtplekken aan het hek, waar we vanuit het midden een heel mooi overzicht hadden op het podium, hebben we ons uitstekend vermaakt.
Natuurlijk was Marco voor ons de hoofdmoot en super blij waren we met zijn blik van herkenning toen hij ons zag staan.
Het hele evenement was naar mijns inziens heel goed opgezet en elf uur lang muzikaal entertainment was zeker mijn geld wel waard.
Volgend jaar weer? Want dan ben ik er zeker weer bij!

Kimberley: Ik ben samen met Linda naar Amsterdam geweest, wat stiekem helemaal niet in Amsterdam, maar in Spaarnwoude, Velsen lag. Omdat we de gehele line up leuk vonden, zijn we er al vroeg naar toe gegaan. We besloten dit keer voor de relaxte aanpak. Dus geen plekje aan het hek maar gewoon lekker rondlopen en dansen. Het weer was prachtig, het zonnetje scheen en al gauw konden de meegebrachte truien weer lekker uit. We sloten aan bij de vriendengroep van Linda en genoten van Anouk, Nick en Simon, Xander de Buisonjé en André Hazes jr. Ook Bløf samen met Chef Special was erg leuk. Maar de klapper kwam bij ons pas aan het einde. Marco sloot bij ons namelijk af samen met Roel Van Velzen en Jeroen van Koningsbrugge. Het was het wachten echt meer dan waard, want wat een feestje was het! Ik heb genoten van het festival en ik hoop dat er een vervolg aan gegeven gaat worden. (De 2,5 uur die we erover gedaan hebben om thuis te komen vergeten we maar snel).


Veel liefs van Bianca, Kimberley, Lisanne, Lunarda en Venice

Kimberley is jarig!
Vandaag is het feest want Kimberley is jarig!🎉
Kim is altijd vrolijk, enthousiast en nog altijd dol op Marco.
Ze werkt keihard op de SEH en daarnaast helpt ze ons met de mail, ledenadministratie, social media, fanclubdag en de nieuwsbrief. Gelukkig weet ze ook genoeg tijd vrij te maken om lekker op vakantie te gaan, feestjes te vieren en Marco te volgen. Kim slaat bijna geen optreden, opname of activiteit waar Marco bij is over. 


Vandaag krijgt ze van ons een vrije dag en mag ze heerlijk gaan genieten van haar verjaardag! Gefeliciteerd lieve Kim en maak er een mooie dag van!

Liefs van je collega's.
Thuis in een filmpje!
Een filmpje op de Fanclubdag is een gewoonte geworden die we er graag inhouden. In dit logje deed ik al een oproepje waarin jullie je konden opgeven en ik dacht dat ik dan wel even de tijd zou vinden om bij een aantal van jullie thuis te komen filmen, hahaha best grappig dat ik dat toen dacht. Gebleken is dat jullie dus helemaal niet gezellig bij elkaar in één dorpje wonen waardoor ik meerdere filmpjes op een dag kan draaien. Kortom, ik ga het gewoon niet redden om op locatie te komen filmen. Jullie hulp heb ik dan ook echt nodig! En zeg nou zelf, wie wil er nu niet schitteren in een filmpje zoals bijvoorbeeld in het filmpje van de Fakkel optocht van vorig jaar? Niet alleen ik, de fans maar zeker ook Marco vinden het altijd erg leuk om een filmpje te bekijken!

Ik wil je dan ook vragen of jij het liefst 3 verschillende filmpjes wilt insturen van minimaal 10 seconden lang in Landscape stand, liggend dus. Het liefst dat je niet in de camera kijkt, filmen zoals het echt is.
Het kan een filmpje worden van verschillende situaties, bijvoorbeeld tijdens het stofzuigen, terwijl je aardappelen staat te schillen, samen aan de eettafel, afwassen, kinderen die huiswerk maken, babietjes die een fles krijgen, een kind dat leert fietsen, koekjes bakken, de Libelle lezen, Netflixen, dekentje op de bank, koffiedrinken, etc.. Maar misschien voel jij je wel heel erg thuis op het moment dat je de hond aan het uitlaten bent of aan het sporten bent. Nou ja, dat laatste lijkt me niet. Maar eigenlijk de allerdaagse dingen die jou aan thuis denken dus, bij voorkeur ook echt thuis!

Kan ik op je rekenen? Ik heb je echt nodig!

Je mag jouw filmpje sturen via WeTransfer en bij mailadres dit invullen: fanclubdag@borsato-fanclub.nl


En zou je het voor 20 september willen doen? Dan heb ik voldoende tijd (HAHAHAHAHAH) om te monteren!

Groetjes,

Nathalie 
(en haar net zo enthousiaste collega's!)

 
Ranking the Fanclub! Teamuitje 2018!

Al een tijdje stond er op 7 september dikgedrukt in onze agenda’s dat op die datum ons jaarlijkse teamuitje zou plaatsvinden en gisteren was het dan eindelijk zover. Lekker op tijd vertrok ik richting Lelystad om vandaar met Monique naar Amsterdam te rijden en daar eerst even gezellig te lunchen en bijkletsen. Rond 11.15 uur waren we bij Het VOC Café-Schreierstoren in Amsterdam, waar we eigenlijk pas om 12.30 uur zouden verzamelen.
We zochten een plekje op het terras met een prachtig uitzicht!

 

Na een heerlijke lunch zochten we de ruimte op waar onze eerste activiteit zou plaatsvinden. Ranking The Fanclub! Langzaamaan druppelde iedereen binnen en ook Marco arriveerde op het terras. Nadat iedereen elkaar begroet had en we allemaal met Marco op de foto waren geweest, maakten we ons op voor het spel. We werden in teams verdeeld, die we zelf van een naam moesten voorzien. Dat leverde de teamnamen 'Marco’s Boys', 'Borsato Bikkels', 'Grapje', 'Het Verliezende Team' en 'Borsato’s Angels' op. Voor dit leuke spel hadden we een week eerder al, ieder voor zich, een aantal vragen ingevuld zoals bijvoorbeeld ‘Wie is het meest vergeetachtig?’ of ‘Wie heeft de meeste humor?’. De vraag is dan op welke plek rank jij je collega? Tevens moesten we een leuke anekdote noteren in de vragenlijst en onze grootste blunder, maar ook wat je als eerste zou doen wanneer je voorzitter van de Fanclub zou worden. Dat sommige vragen tot grote hilariteit leidde kan je je vast heel goed voorstellen. Haha de lachspieren zijn weer goed getraind. Krijn van der Spoel van Karoline-online.com was de host en leidde ons met humor door het spel heen. Natuurlijk speelden we niet voor niets en was er een leuke prijs te winnen; een heerlijke fles wijn! Na drie verschillende speelrondes werden de vragen nagekeken en de grote winnaar was het team 'Borsato’s Angels'. Helaas had mijn groepje niet gewonnen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.
 
 
Wat was dit een leuk begin van de middag en een geweldige manier om je collega’s beter te leren kennen, waaronder ook de nieuwste collega’s. Want in juli hebben jullie al kunnen lezen dat er twee nieuwe collega's werden ingewerkt. Inmiddels hebben jullie vast al op onze Social Media gelezen wie dat zijn en hoe blij we met ze zijn.
 
Allereerst Johnny, de man van Anja. Johnny is samen met Eric verantwoordelijk voor de techniek. Denk daarbij aan de werkzaamheden achter de websites en het uitvoeren van de technische werkzaamheden tijdens de Fandag. Maar ook motiveert hij de dames binnen de Fanclub met zijn mooie kijk op het leven en de warme manier van schrijven in de appgroepen. Jullie snappen het vast dat we hem niet meer laten gaan.

 

Maar ook Sandra steekt al een tijdje haar handen uit de mouwen binnen onze fanclub. Ze is gestart in de werkgroepen Social Media, Borsato Weblog en Club Borsato en zit sinds kort ook in de werkgroep Nieuwsbrief. Voor Club Borsato is ze al langer actief, omdat ze in de Testgroep Loggers zit. Sandra is scherp, heeft humor, kan leuk schrijven, is heel erg lief en heeft vast nog veel meer in haar mars wat wij allemaal nog gaan ontdekken. Kortom, hele fijne eigenschappen, waarmee ze perfect in ons team past.

 

Na het spel verlieten we de Schreierstoren om aan boord te gaan van de knusse salonboot om een tochtje over de Amsterdamse grachten te gaan maken. Schipper Martha heette ons allemaal welkom en we zochten een plekje in de kajuit van de boot. Toen iedereen een plekje had voorzagen Marco en Nathalie ons allemaal van een drankje en een hapje.
 

Daarna sprak Nathalie ons allemaal toe. Ze bedankte ons voor onze inzet en had voor iedereen een lieve persoonlijke boodschap. Waarna Marco Nathalie liefdevol toesprak en ook iedereen bedankte voor zijn inzet en hoe blij hij is met alles wat wij voor hem en, niet in de laatste plaats, de fans doen.
Je kan je vast wel voorstellen dat we niet veel van Amsterdam hebben gezien, want we waren druk met bijkletsen, foto’s maken en vooral genieten van het samen zijn. En voordat we het wisten meerden we weer aan en was het tijd om afscheid te nemen. We kregen allemaal nog een leuk papieren tasje met daarin een sleutelhanger, pen met logo en eigen naam en een notitieblokje met logo. Zo lief!
 
 
Nadat we allemaal afscheid hadden genomen van elkaar, ging ieder zijn eigen weg richting huis of nog even de stad in. Monique en ik gingen nog even een hapje eten waarna ook wij de auto opzochten en huiswaarts gingen. Dat huiswaarts gaan ging niet zonder slag of stoot, maar die blunder houden we maar lekker even voor ons, haha.
Al met al een dag om nooit te vergeten.


Hou van ons team en van Marco!
 
Liefs,
Hillie
Ook namens mijn collega’s van TdMB
 

 
Een onvergetelijke avond bij High School Musical!
Zaterdag 25 augustus gingen Johnny en ik genieten van de musical ‘High School Musical’ waarin Jada Borsato en Roeland Beelen de hoofdrollen vertolkten, in het Figi Theater in Zeist.
Omdat het voor ons best een eindje rijden is, hadden we last minute nog een hotelkamer geboekt in het Figi Hotel. Rond de middag was de auto geladen (tandem meegenomen voor fietstochtje op zondag) en vertrokken we voor een tripje van twee en een half uur richting Nederland. Naar Nederland is voor ons altijd een beetje vakantie. Alles ging vlot en tegen 15.00 uur stonden we geparkeerd in het kletsnatte centrum van Zeist. De maagjes begonnen al behoorlijk te knorren, het weer liet niet toe om de stad te verkennen, dus gingen we een uitsmijter eten in een gezellig brasserie dichtbij. Rond half zes werd het stilaan tijd voor een warme douche in het hotel.

Om 19.00 uur stipt stonden we beneden aan de VIP-stand. Want deze avond waren wij Very Important Person. We werden begeleid naar een zaaltje boven aan de trap waar ons een drankje en een mooi programmaboekje aangeboden werd. Daar hadden we ook een prachtig zicht op de ingang waar we al vlug bekend volk opmerkten. Nathalie en familie kwamen ons tafeltje vervoegen. Even later zagen we ook Marco, Leontine, Senna, Luca en Mary de trap opkomen. En je kon al onmiddellijk zien dat ze allemaal apetrots waren. Rond 20 uur werden we naar onze plaatsen in de zaal begeleid. En als je dan, op één stoel na, naast Marco mag gaan zitten, voelt dat toch wel ‘very important’ aan. Marco was dan ook blij verrast om ons daar te zien.
Stipt om 20.00 doofden de lichten en begon het spektakel. En dat is nog maar min uitgedrukt. Vanaf de eerste zin tot de laatste noot, wisten deze jonge talenten je aandacht te pakken. Jada en Roeland zongen de pannen van het dak en vertolkten hun rol met glans en glamour. En als je dan eens stiekem een blik werpt naast je, zie je een trotse papa genieten van zijn dochter op dat grote podium.

Tijdens de pauze konden we genieten van een glaasje prosecco of iets fris. We voelden ons echt VIP.
Als je geniet gaat de tijd dubbel zo snel, lijkt het wel. Ook aan deze voorstelling kwam veel te snel een einde. Tijdens het slotlied kreeg ik koude rillingen over me heen, niet van de kou want het was best heel warm in de zaal, maar van de manier waarop deze jonge talenten ons zo overdonderden met hun prestatie. Het verhaal greep je vast, de zang bezorgde je kippenvel en de danspasjes klopten als een bus. Aan deze productie was hard gewerkt en dat zag je ook. Alles liep gesmeerd. Iedereen genoot of ze nu een grote of kleine rol bedeeld gekregen hadden. Zij waren de sterren van de avond. Best jammer eigenlijk dat het bij deze ene voorstelling blijft.

Na de voorstelling bleven we nog even napraten met Nathalie en kwam Marco ook nog eens langs. Toen Nathalie voorstelde om een foto te maken was dat toch wel een fantastisch einde van een prachtige avond.

Moe, maar stralend stapten we de lift in. Wat een mooie herinneringen hebben we weer gemaakt!

‘Vier Het Leven’

Liefs, Anja
 
Hoera, Eric is jarig!
Alle ballonnen, slingers, vlaggetjes, feestmutsjes en confettikannonnen mogen uit de kast gehaald worden, want er wordt vandaag een feestje gevierd. Onze  Eric is jarig en daarom mag hij weer een extra kaarsje op de taart uitblazen.

Eric is iemand die handig en technisch is, wat voor ons goed van pas komt. Hij helpt ons als onze computer vastloopt, de programma’s niet doen wat wij willen of als de mail weigert met verzenden. Daarnaast kan Eric onwijs goed fotoshoppen en daar helpt hij zeker ook een handje in mee. Overigens is Eric niet te missen op de Fanclubdag, vaak zie je hem dan niet, maar hij is hier zeker een sturende kracht. Hij zorgt er namelijk voor dat alle techniek op de fanclubdag goed verloopt en dat als dit niet het geval is, zorgt Eric ervoor dat het gefixt wordt. Alle beelden die op deze dag worden vertoond, dat is allemaal het werk van Eric, en wat dachten jullie van het entree kaartje van de Fanclubdag? Een ontwerp van Eric! Maar vandaag zullen wij niet aan zijn hoofd zeuren als onze computer ermee ophoudt of als onze e-mail niet meer werkt. Vandaag Eric, mag jij lekker gaan genieten en je heerlijk laten verwennen. Lieve Eric, wij wensen je samen met Tamara en Marit een hele fijne verjaardag toe! Gefeliciteerd!!
 
Liefs,
Je Tifosi collega’s

 
"Waar zou je zijn ben je nu heel ver hier vandaan
Denk je soms ook aan mij en hoe het anders was gegaan"