Welkomsttekst
Wat gezellig dat je me hebt gevonden. 

Hier vind je verhalen en foto's van mijn leven met mijn  zonen Paul en Michael. Ook schrijf ik heel graag en veel over Marco.

Laat gerust een berichtje achter, altijd leuk!

Mijn oog viel op hem .....
Zijn oog viel op mij .....Weblog van de week
Héél speciaal


Nog steeds niet te geloven

DwDD 11-11-11. Wat een heerlijke avond!
Paul
Wat ben je mooi............
Michael
en wat staat de tijd je goed...........
Zus en zo ....

Mijn foto's met Marco vind je hier. *Klik*

Nieuws van Marco
Na een fantastische voorjaarstour waar ik ontzettend van heb genoten gaan we binnenkort starten met de opnamen van The Voice Senior. Wil je erbij zijn, kijk dan of je aan tickets kan komen via rtltickets.nl. Groetjes, Marco
Wat een prachtig filmpje
Lip dub voor Marco!


That's what fans are for!
Signeersessie Antwerpen *klik op foto voor film*

Heerlijk moment..

Altijd leuk, altijd welkom!


Lekker ding, deze SImonFoto album
Nieuws van Saskia
Leuk dat je komt kijken, van harte welkom. Geniet lekker mee en laat gerust een berichtje achter! Dikke kus, Saskia......
Gastenboek

Wil je me mailen?

E-mail alert
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Fan/Saskia
Leeftijd: 53 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 logger lover ;
en 1 gast logger lover .
De A is van....
Fun


Eigenlijk weet ik niet of ik auto's wel zo leuk vind. Als je me vroeger vroeg wat voor gezinsauto we hadden dan zei ik een groene.  Ik wist niet eens het merk waar ik in reed, het interesseerde me gewoon niet. Als ik maar van A naar B kwam dan was het goed.

Toch was ik ooit zelf de trotse eigenaar van een auto. Van het eerste geld dat ik ooit bij elkaar sprokkelde kocht ik een heel klein wagentje, een Mini Cooper. Een prachtige blauwe voiture die ik helemaal bij mij vond passen en die ook overal zo lekker tussen paste.

Het was een oud dingetje, ik geloof dat ik er ongeveer 700 gulden voor betaalde, maar het reed als de beste. Ik heb er nooit een reparatie aan gehad wat een klein wonder mag heten. Wat had dat ding te lijden. Ik reed vrolijk rond met de handrem er nog op, veel te veel gewicht bij me waardoor ik nog lager bij de grond kwam te zitten.

Wat scheurde ik met dat ding totdat ik op een goeie dag mijn motorrijbewijs haalde, mijn Mini niet meer door de keuring kwam en ik mijn auto inruilde voor een hele mooie chopper. Een knalrode Suzuki Savage, 500 CC. Wat een geweld onder mijn kont, wat een heerlijk gevoel, wat een vrijheid.
 


Sindsdien heb ik nooit meer een eigen auto gehad. Wel mijn motor, mijn fiets en natuurlijk mijn geweldige mountain bike maar niet gewoon een karretje voor mijn eigen, helemaal voor mij alleen. Zo’n blinkend model dat gewoon altijd voor de deur staat, waar je kan instappen als het regent of als je zomaar in een opwelling ergens naartoe wil. Het zou zo zijn voordelen hebben. 

Ook een paar kleine nadelen. Een paar maar. Als ik eenmaal in een auto rondkachel dan ben ik niet meer te stoppen. Betaal me blauw aan benzine en aan alle goederen die ik in mijn achterbak kieper na een bezoek aan een woonwinkel of die schoenenzaak waar ik perse heen moest. Dan heb ik het niet eens over de kilometers die ik afleg om Marco te kunnen zien

Het blijft een dilemma, wel of niet een 2e auto. Uit financieel oogpunt zeg ik nee. Ik red me prima zo en het is gewoon luxe. Een luxe waar ik geen geld aan wil uitgeven. Maar stel nu dat ik een vergeten goed gevulde buidel hier of daar zou hebben liggen dan weet ik precies wat ik zou willen. Geen bescheidenheid maar dan ga ik er ook voor. 

Er is een  auto die ik echt super vind. De enige auto die ik nog een tweede blik waardig keur. Eentje die op dit moment heel goed bij me past, groot, sterk en robuust. Een landrover. Het zal wel een droom blijven, maar dromen mag, toch?  
1. Door: Lunarda op 15-09-2015 22:05:13
Heerlijk zo'n A- logje hier te lezen.
Grappig dat verhaal over die Mini, ik zie je al gaan, volgestouwd met een halve winkel......
En ik denk dat die Landrover echt bij je past, stoere uitstraling, maar dan wel in een kleur die een beetje klasse weergeeft, rood of zo, hihi.
Heel blij je hier weer te zien
 
2. Door: Chantal(lie) op 15-09-2015 22:23:47
En wat heb ik genoten van jouw Mini !
Ik mocht met je mee als jij ging werken en ik naar school moest en wat was je trots op dat ene plekkie in de binnenstad, waar alleen jouw Mini pastte. Tot die ene dag, je was zo lief om op me te wachten en terwijl je dat deed, begon het te regenen. Toen je de wisser aan zette , ging er een papiertje mee op en neer. Je 1ste bekeuring was een feit !
3. Door: Kim-Ashley op 15-09-2015 22:48:23
De A is van.... Aaaaah gezellig, daar ben je weer!! :) Een auto is inderdaad wel een luxe, ik moet bekennen dat mijn fiets en ik behoorlijk van elkaar zijn vervreemd sinds mijn auto er is! Hoewel die Land Rover nog slechts een droom is, het is wel een hele mooie droom... 

Liefs, Kim-Ashley 
4. Door: Support op 16-09-2015 22:22:26
Wat super dat je mee doet aan het ABC !!
Super stoer dat jij motor kan rijden. Het lijkt mij heerlijk omdat te kunnen.
Ik snap dat de keuze voor twee auto;s dan luxe wordt.
Leuk logje heb je ervan gemaakt.
We hopen dat je aanstaande vrijdag ook weer mee logt met de volgende letter.

Groetjes Imke
Team Moderators
5. Door: Angelique op 17-09-2015 19:37:02
*zucht* Je hebt een mini gehad. Wil ik ook, gewoon voor erbij, maar wel een echte oude mini. Die nieuwe mini's is niks mini aan...
Wist niet dat je ook een motormuis bent, leuk! 
En die landrover is stoer ja...en veels te duur ja ook...zucht....nieuw tenminste
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Als je voor me staat
Vlucht ik steeds weer in je armen"