Welkomsttekst
Wat gezellig dat je me hebt gevonden. 

Hier vind je verhalen en foto's van mijn leven met mijn  zonen Paul en Michael. Ook schrijf ik heel graag en veel over Marco.

Laat gerust een berichtje achter, altijd leuk!

Mijn oog viel op hem .....
Zijn oog viel op mij .....Weblog van de week
Héél speciaal


Nog steeds niet te geloven

DwDD 11-11-11. Wat een heerlijke avond!
Paul
Wat ben je mooi............
Michael
en wat staat de tijd je goed...........
Zus en zo ....

Mijn foto's met Marco vind je hier. *Klik*

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Wat een prachtig filmpje
Lip dub voor Marco!


That's what fans are for!
Signeersessie Antwerpen *klik op foto voor film*

Heerlijk moment..

Altijd leuk, altijd welkom!


Lekker ding, deze SImonFoto album
Nieuws van Saskia
Leuk dat je komt kijken, van harte welkom. Geniet lekker mee en laat gerust een berichtje achter! Dikke kus, Saskia......
Gastenboek

Wil je me mailen?

E-mail alert
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Fan/Saskia
Leeftijd: 53 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 logger lover ;
en 1 gast logger lover .
Fan's gastenboek

Wees eens lief, maak even een beetje tijd en schrijf iets in mijn gastenboek want:
hier kun je alles kwijt
hier mag je al je geheimen vertellen
hier is alles bespreekbaar
hier is een luisterend oor


 

 

3 keer stralend
Het is al weer een week geleden maar ik wil er toch nog een logje over plaatsen. Een heel Marco weekend en ik zou er niets over zeggen. Dat kan toch niet.
Dit jaar was ik voor het eerst vrijwilliger op de fanclubdag. Ik heb het eigenlijk nooit willen doen. Ik genoot altijd zo van Marco op het podium en al die glunderende gezichten van de mensen die verrast werden, iets wonnen, met hem op de foto mochten of die gewoon stonden te genieten van wat er zich allemaal op het podium afspeelde.
Toch wilde ik het ook wel eens van de andere kant meemaken. Geen zicht op het podium maar wel een kijkje achter de schermen nemen dus ik schreef een mail en ik was gewoon een van de gelukkigen 

Het begon natuurlijk allemaal met de bingo avond die ik gezellig met mijn vriendinnen doorbracht. Niets gewonnen maar de geweldig leuke foto samen met mijn zusje was voor mij al de hoofdprijs!Die avond werd het natuurlijk veel te laat maar de volgende ochtend stond ik fris en fruitig samen met Maruchi en Lunarda achter de kraam om lootjes te verkopen.
Geen zicht op het podium maar ik heb toch de hele dag stralende gezichten gezien. Wat gunde ik het iedereen zo om een van de mooie prijzen te winnen. 

Als dank bood Marco ons een etentje aan en natuurlijk sloegen wij dat niet af. De gezellige locatie, het leuke gezelschap en een Marco die daar lekker relaxed rondliep maakten ook dit tot een hele fijne avond.
De kers op de taart is dat Marco meeging in mijn verzoek om een speciale foto te mogen maken.
Ik vind hem geweldig. En het klopt precies zoals een vriendin mij schreef.
DRIE KEER STRALEND.....  
De zo'n schijnt dus sepia's spotten
Avondje theater

Met twee puberzoons kom je natuurlijk niet om Najib Amhali heen. Regelmatig werd me een laptop met een filmpje voor de neus geschoven dat ik absloluut moest bekijken.
Toen ik de kans kreeg om kaartjes te kopen voor zijn theatervoorstelling heb ik die natuurlijk met beide handen aangegrepen. 
Ik besloot er een gezellig familieavondje van te maken.

Na het werk pikten wij de jongens op en gingen gezellig een hapje eten in een grand cafe op het Vrijthof. Aansluitend een rondje over Magisch Maastricht en die twee grote lummelen wilden ook nog in het reuzenrad :'(

Het theater heeft altijd iets magisch voor me. Ik voel me net een klein kind als ik me in die rode fauteuils laat zakken.
Najib heb ik al beter gezien maar het was hoe dan ook gewoon een fijne avond met mijn mannen 
 
Signeersessie


Naar een signeersessie gaan en nog geen kans gehad om de CD te beluisteren dat is toch iets wat me echt nog nooit eerder is overkomen. Ik had nog niet alle stukjes gehoord die Marco al had vrijgegeven. Dat kan ik gewoon niet. Een nieuwe Cd behoort met het grootste respect behandeld te worden. Daar moet je tijd en ruimte voor vrij maken. Daar moet je je op voorbereiden. Daar hoor je voor op de bank te liggen, met niemand om je heen en dan het hele album achter elkaar beluisteren. Iedere klank, iedere noot, elke trilling in Marco's stem, elke emotie wil ik voelen en horen. 

 
 

Evenwicht zou op vrijdag uitkomen en dan zat ik in Rotterdam en ik zou pas ergens in de nacht van zaterdag op zondag thuiskomen. Het was onduidelijk of ik uberhaupt wel naar Tilburg zou gaan want ik wilde op zondagmorgen ook nog gaan duiken en dat zou natuurlijk nooit allemaal gaan lukken. Keuzes maken dus, maar niet kiezen voor Marco en een dagje met mijn vriendinnen was eigenlijk gewoon geen optie.


Wat werd het een heerlijke dag. De gesprekjes in de trein welke nummers het mooiste waren. Ze waren het er unaniem over eens. Het album was prachtig en er stonden ontzettend veel mooie nummers op al hadden ze verschillende voorkeuren. Ik hoorde het gelaten aan en genoot van de enthousiaste reacties van mijn vriendinnen. 
Een uitje met ons groepje Limburgse meiden is nooit saai. In Tilburg moesten we eerst de lengte van de rij gaan bekijken voordat Lunarda een rolberoerte zou krijgen maar we waren ruim op tijd, de rij viel nog mee dus we gingen eerst nog aan de koffie.
Al stond er zeker nog een halve kop thee die ik niet meer naar binnen kreeg toen de rest zijn jas alweer aanhad. haha.


De organisatie in de Mediamarkt was top. Dank je wel Fanclub! Marco begon ruim voor de afgesproken tijd en dat was maar goed ook. 1100 mensen en hij heeft ze allemaal een handtekening verstrekt.
Wat was het fijn om weer heel even in je armen te kruipen Marco en wat was je weer leuk en lief voor me. Ik blijf het onvoorstelbaar vinden dat jij gewoon weet wie je voor je hebt en ook nog details uit mijn leventje weet. Jij, wiens leven zo gevuld is met ontelbaar veel mensen. Wat ben je toch bijzonder!We sloten Tilburg af met een gezellig onderonsje met zwarte pieten en een lekker hapje in een eetcafe. Ik blijf het zo fijn vinden dat we ons gevonden hebben door Marco en dat we al jaren met deze meiden op pad gaan. Maandagmorgen greep ik dan eindelijk mijn kans. Het huis was leeg en was het grote moment dan daar. Ik installeerde me met mijn thee op de bank en daar was het dan. De eerste klanken van het nieuwe album.
Wat is het prachtig! 
Er staan een aantal juweeltjes op die ik deze week al meerdere keren heb beluisterd. Dank je wel Marco voor dit mooie album en dat je ons weer zoveel mooie momenten hebt gegeven.

 
Lekker wegZodra we de kans krijgen dan doen we het, gewoon een paar dagen er tussen uit. Meestal gaan we met de camper of we gooien onze tent achter in de auto maar af en toe boek ik een hotel. Dit keer hadden we gekozen voor Rotterdam. Francois heeft daar jarenlang gewerkt en we wilden een aantal plekken eens opzoeken.

 
Zelf was ik er al een hele lange tijd niet geweest en ik herinnerde me de stad vooral als kil. Het tegendeel is waar, wat heeft Rotterdam zich mooi ontwikkeld. We zijn op ontdekkingstocht gegaan en wat is het heerlijk om daar rond te dwalen. 
 
We boften met het weer en hebben de dagen volop benut en heel veel gezien. Wenn schonn, denn schon is ons motto als we ergens zijn en we zijn er dan ook weer vol voor gegaan.
De stad is mooi, zeker met een zonnetje erbij zoals wij dat hadden. 


 Aansluitend zijn we gezellig bij mijn zus langs gegaan en het extra lange weekend heb ik afgesloten met mijn Borsatovriendinnen. Dat uitje is een aparte log waard. Dus.... wordt vervolgd.....


 
In het zonnetje..


Tot 2011 was ik een fanatiek logger. Door prive omstandigheden moest ik er even mee stoppen. Dat even werd een aantal maanden en uiteindelijk 4 jaren. Zonde...........maar het was niet anders.
Laatst heb ik mijn weblog eens helemaal doorgelezen. Heerlijk was het, lekker wegdromen, ik kroop gewoon weer in de momenten van toen. Zoveel fantastische foto's en herinneringen met Marco, mijn vriendinnen maar ook heel veel leuke berichten over en met mijn kinderen.
Ik probeer het weer op te pakken dat loggen, gewoon voor mezelf. Ik vind het een beknopt maar mooi naslagwerk van ons leven en mijn gedachten. Ik doe echt mijn best. De A is me gelukt en bij de H heb ik ook weer lekker en fanatiek uitgepakt.
Als je mijn H logje leest snap je waarom het eigenlijk niet zou kunnen, dat loggen. Ik heb gewoon te veel leuke hobby's en maak nooit meer tijd om achter een pc te kruipen.
Maar waar een wil is.....
Het is natuurlijk ontzettend motiverend dat ik deze week in de schijnwerper sta. Hoe leuk is dat. Vorige week mijn zus Chantal en nu valt de eer aan mij toe.
Dank je wel fanclub en Marco. Ik ben er echt heel blij mee.

 
De H is van ...
Mijn hobby's...
Waar moet ik beginnen. Ik heb er gewoon te veel, veel te veel dingen die ik leuk vind om te doen maar ze hebben allemaal iets gemeen, die hobby's van mij, het is altijd buiten. 
Ik probeer mijn tijd te verdelen tussen duiken, wandelen en rijden op mijn mountainbike. Het fijne is dat mijn partner dezelfde hobby's heeft en dat we dus gewoon samen kunnen genieten.

Minstens twee keer per week gaan we trainen in het zwembad bij onze duikclub. We houden onze conditie en techniek dus goed op peil en ik ben ook bezig met mijn 2sters opleiding. In de zomer steken we zo vaak mogelijk onze kop onder water om visjes te kijken. We vinden de onderwaternatuur in Nederland geweldig. Er is zoveel te zien. Vlakbij huis zwemmen we tussen de snoeken en de karpers. Regelmatig trekken we naar Zeeland waar ik geniet van de krabben en de kreeften en de mooie glinsteringen op de oesters en schelpen. Het is soms net of het zilver regent door de gloed van de vele, vele visjes in het water. Ook gaan we regelmatig in Belgie en Duitsland duiken waar je tussen twee meter lange steuren rondzwemt. We zijn aan het sparen om eens tussen de tropische vissen in te zwemmen maar het is geen must. Hier is nog genoeg te zien. Binnenkort eens een paar nachtduiken maken.
Maar duiken is niet het enige. We zijn er enorm druk mee maar we hebben nog ruimschoots tijd voor onze andere hobby's. Ik steek ook graag met mijn kop hoog boven het maaiveld uit dus stap ik op mijn mountainbike en verken de omgeving.
Ik prijs me elke dag gelukkig dat ik in het Limburgse land woon. Zodra ik naar buiten stap kom ik tot rust. De prachtige heuvels, de mergelgrotten, de variatie in het landschap. Ik geniet me suf op de fiets al moet ik soms flink doortrappen om menige heuvel te beklimmen. Als ik thius kom zit ik meestal volledig onder de modder en heb ik nog maar weinig praatjes over maar wat voelt dat heerlijk. Gewoon moe maar voldaan.
Wandelen, weer heel anders dan onze andere hobby's. Uren achter elkaar stappen. We maken dan niet zoveel kilometers als op de fiets maar we beleven het op een hele andere manier. Je ziet alles gewoon anders. Er gaat geen week voorbij dat we niet een of meerdere lange wandelingen hebben gemaakt. Ook hier bof ik weer met de geografische ligging van mijn Maastricht. Binnen een uur kunnen we in zoveel verschillende natuurgebieden zijn en dat doen we dan ook heel vaak en graag. De vulkaaneifel, de hoge Venen, de moezel, Luxemburg op een steenworp afstand. Wat houden we van het Mullerthal, de sneeuw, de regen. Het maakt niet uit, we trekken er gewoon op uit. Hoge bergen, heuvels, een klettersteig, allemaal heerlijk!Vandaag zijn we heel dicht bij huis gebleven in de Geulle vallei. Het ritselen van de bladeren onder je voeten, de zon die zo prachtig door de bomen scheen. Onze hond Clyde die nog gewoon in de Geulle heeft gezwommen, de paddestoelen maar vooral de zon. Het was gewoon zomer in de herfst. Wat een prachtige dag. Hopelijk hebben jullie net zoals ik genoten van het prachtige weer!


 
Zo ontzettend mooi....
SIR 2015, hooggespannen verwachtingen, kriebels in mijn buik. Wat had ik er zin in. Afgelopen week mocht ik 2 keer gaan. Vrijdagavond toog ik met Lunarda naar Amsterdam. Lekker relaxed met de trein want we mochten bij Kim Ashley blijven slapen. Zo lief en vooral gezellig.
Toen de zaaldeur openging hoorde je alleen maar een hele harde oh. Wat een prachtige stage. We vonden een plekje aan het einde van de catwalk.
Marco wat was je goed. Ik heb zo ontzettend genoten van deze 1e avond in je muzikale Symphonica reeks. Je blijft me raken tot diep in mijn ziel.
Woensdag mocht ik samen met mijn liefje gaan genieten. Dubbel genieten dus. Weer belandde ik naast Lunarda en mijn vriendinnetjes omdat Marielle gewoon doorschoof. Wat een schat.
Daar stond ik weer op een prachtplek omgeven door zoveel mensen die samen dezelfde liefde en passie voor Marco delen. Ik kan bijna niet wachten tot februari als ik je samen met mijn zus vanaf de tribune ga bewonderen. Wat moet het een mooi plaatje zijn dit grote prachtige podium.
Maar eerst, eerst heb ik 2x van heel dichtbij kunnen genieten. Mijn nieuwe camera vond je meteen en bleef je de hele avond volgen. Dank je wel Marco, hier kom ik de koude dagen beslist mee door
Genieten jullie even met me mee.... 
De A is van....


Eigenlijk weet ik niet of ik auto's wel zo leuk vind. Als je me vroeger vroeg wat voor gezinsauto we hadden dan zei ik een groene.  Ik wist niet eens het merk waar ik in reed, het interesseerde me gewoon niet. Als ik maar van A naar B kwam dan was het goed.

Toch was ik ooit zelf de trotse eigenaar van een auto. Van het eerste geld dat ik ooit bij elkaar sprokkelde kocht ik een heel klein wagentje, een Mini Cooper. Een prachtige blauwe voiture die ik helemaal bij mij vond passen en die ook overal zo lekker tussen paste.

Het was een oud dingetje, ik geloof dat ik er ongeveer 700 gulden voor betaalde, maar het reed als de beste. Ik heb er nooit een reparatie aan gehad wat een klein wonder mag heten. Wat had dat ding te lijden. Ik reed vrolijk rond met de handrem er nog op, veel te veel gewicht bij me waardoor ik nog lager bij de grond kwam te zitten.

Wat scheurde ik met dat ding totdat ik op een goeie dag mijn motorrijbewijs haalde, mijn Mini niet meer door de keuring kwam en ik mijn auto inruilde voor een hele mooie chopper. Een knalrode Suzuki Savage, 500 CC. Wat een geweld onder mijn kont, wat een heerlijk gevoel, wat een vrijheid.
 


Sindsdien heb ik nooit meer een eigen auto gehad. Wel mijn motor, mijn fiets en natuurlijk mijn geweldige mountain bike maar niet gewoon een karretje voor mijn eigen, helemaal voor mij alleen. Zo’n blinkend model dat gewoon altijd voor de deur staat, waar je kan instappen als het regent of als je zomaar in een opwelling ergens naartoe wil. Het zou zo zijn voordelen hebben. 

Ook een paar kleine nadelen. Een paar maar. Als ik eenmaal in een auto rondkachel dan ben ik niet meer te stoppen. Betaal me blauw aan benzine en aan alle goederen die ik in mijn achterbak kieper na een bezoek aan een woonwinkel of die schoenenzaak waar ik perse heen moest. Dan heb ik het niet eens over de kilometers die ik afleg om Marco te kunnen zien

Het blijft een dilemma, wel of niet een 2e auto. Uit financieel oogpunt zeg ik nee. Ik red me prima zo en het is gewoon luxe. Een luxe waar ik geen geld aan wil uitgeven. Maar stel nu dat ik een vergeten goed gevulde buidel hier of daar zou hebben liggen dan weet ik precies wat ik zou willen. Geen bescheidenheid maar dan ga ik er ook voor. 

Er is een  auto die ik echt super vind. De enige auto die ik nog een tweede blik waardig keur. Eentje die op dit moment heel goed bij me past, groot, sterk en robuust. Een landrover. Het zal wel een droom blijven, maar dromen mag, toch?  
"Hoeveel uren liggen wij al in het warme zand
En hoeveel keren zoekt jouw zachte lijf mijn koele hand"