Welkomsttekst
Welkom op ons weblogje!
Wij zijn Eric (34) en Tamara (33) 
Beide houden we van Marco zijn muziek en persoonlijkheid en gaan dan ook graag naar alles wat met Marco te maken heeft of waar hij te vinden is. Inmiddels zijn we trotse ouders van Marit. We vinden we het leuk om dagjes uit te gaan, ook gaan we graag op vakantie en ondernemen we veel andere dingen! We komen elkaar vast snel ergens tegen.

Groetjes,
Eric en Tamara
Gastenboek
 
Mailtje Sturen?
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 muzieknootjes ;
en 2 gast muzieknootjes .
Archief
E-mail alert
Zoeken
Slapen in een tentje
Het is al weer 2 jaar geleden dat we hebben genoten van deze super leuke dag/nacht in de GelreDome. Wat een beleving!  Samen met Eric had ik via Marco een tentje 'gewonnen' en mochten ook wij komen slapen in de GelreDome.We kregen een mini concert van Krystl en Marco deed ook wat liedjes maar moest zijn stem sparen voor de grote concerten die eraan kwamen. Genoten met een heeeele grote G heb ik. Dit is een van de hoogtepunten van afgelopen jaren


xx
Tamara

Beestjes kijken
Hemelvaart was een heerlijk zonnige dag. Eigenlijk had ik het idee om lekker de hele dag op de bank te gaan hangen en een filmpje en wat series te gaan kijken, maar dat zonnetje riep me naar buiten te komenAfgelopen periode zag ik bij verschillende mensen op mijn Facebook dat zij een bezoekje hadden gebracht aan Boerderij 't Geertje. Ik was daar met de kinderen van de BSO al eens geweest en vond het heel leuk. Ik ben gek op beestjes en in deze periode zijn er natuurlijk ook veel kleintjes die super schattig zijn!  Dus reden we naar Zoeterwoude om daar een kijkje te nemen.

We hadden niet als enige bedacht dat dit wel leuk zou zijn, het was topdrukte! Maar ook heel leuk om alle ouders met kids daar zo lekker rond te zien lopen. We liepen een rondje, namen een ijsje  liepen nog een rondje en namen een lekker broodje.Daarna was het tijd om in de rij te gaan staan voor de flesjes voor de lammetjes. Het is zo schattig om te zien hoeveel dorst ze hebben. Sommige duwen de anderen weg om er maar bij te kunnen. Gelukkig namen veel mensen een flesje en hadden ze niet te klagen.Na het bezoekje aan de boerderij nog even naar het tuincentrum gegaan om een moederdag kado voor mijn schoonmoeder te kopen. Morgen brengen we haar een bezoekje en zondag gaan we bij mijn moeder op bezoek.

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend, wat je ook gaat doen. Geniet ervan!

Liefs,
Tamara
Koninginnedag 2013


Gisteren een heerlijke Koninginnedag gehad in Amsterdam. Eigenlijk hadden we kaartjes voor Ahoy gekocht maar toen Eric hoorde dat er op het Museumplein Queen nummers werden gespeeld hebben we ons toch bedacht. Het weer was ook nog eens top, dus we hebben een mooie middag gehad in onze hoofdstad.

Ik heb genoten van de prachtige beelden op tv, de optredens, en alle mensen om me heen. Maar het mooiste vind ik toch dat op zo'n dag als Koninginnedag heel Nederland gewoon een is met elkaar. En zo hoort het!


x Tamara

Vakantiefoto's Curacao
Van meerdere mensen krijg ik regelmatig de vraag wanneer de foto's van onze vakantie naar Curacao (die we in april/mei 2012) maakte nu eens online komen. Tja ik heb al zo lang niet gelogt  maar het moet er dan toch maar eens van komen hè?. Geen uitgebreid verslag helaas maar veeeel foto's... Jullie kunnen vast wel zien dat we ontzettend hebben genoten! Het was een vakantie die anders was dan onze andere vakanties, maar ik wil hier zéker nog een keer terugkomen. I love Curacao!

x Tamara

Met Tifosi di Marco de boot in


Gisteren stond ons jaarlijke uitje weer gepland met Marco en het Fanclub team. En wat hadden we geluk met het weer!
Ons laatste uitje hebben we gevaren op de Vecht en dat was ons zo goed bevallen dat we nu weer graag het water op wilden.

Nathalie had de boot geregeld via www.lekkerbootjevaren.nl en we konden bij het Lido in Almere opstappen. Om 12.00 uur hadden we afgesproken. Eric en ik waren al wat eerder vertrokken omdat we niet precies wisten hoe druk het op de weg zou zijn. Om 11.30 kwamen wij dan ook al aan en hebben een mooi plekje op het terras uitgekozen. Na een drankje besteld te hebben kwamen de andere collega's ook aangelopen en konden we klinken op een prachtige dag.Nadat we het nodige vocht tot ons genomen hadden en nog even snel naar het toilet waren geweest konden we de boot op. Daar werden we opgewacht door de schipper en de gastvrouw. De boot was lekker ruim dus we konden allemaal een mooi plekje zoeken. Na de uitleg die we kregen over de komende 2,5 uur (wat bestond uit: relaxen, eten, drinken en relaxen) kon de tocht beginnen.

We hebben genoten van de wateren en omgeving van Almere, van de muziek, de hapjes die live op de boot gemaakt werden door de gastvrouw
De mooie en lieve woorden van Marco ... en voordat we het wisten waren de 2,5 uur al weer voorbij en moesten we weer aanmeren bij het Lido.We zaten zo vol dat we even niet aan eten moesten denken, maar het vocht moest wel op peil gehouden worden, dus werden er weer drankjes besteld. We kletsten na, keken naar de sportkunsten van de waterskiėrs en genoten van het weer.

Marco moest ons na een tijdje helaas verlaten voor andere verplichtingen en wij? Wij deden wat we de hele middag al deden. Kletsen, genieten, eten en drinken. Om 20.00 hebben we afscheid genomen van elkaar.

Deze dag was er eentje om in te lijsten!


"Zelfs als je even niet hier bent
Blijf in mijn slaap dan bij me"