Mijn Fanclubweekend 2016
 
Het was Marco en het team van de fanclub opgevallen dat ik weer wat was gaan loggen, maar ook dat ik dus nog nooit eerder weblog van de maand was geweest. En zo kreeg ik een mail waarin stond dat deze maand mijn Weblogje ROOD kleurt!
Uiteraard kun je je voorstellen dat ze geen leukere maand hadden kunnen uitzoeken dan deze!

WEBLOG VAN DE MAAND

Ik wilde graag een leuke nieuwe layout maken voor mijn weblog, passend bij mijn rode maand. Maar hiervoor wil ik toch even wachten op één van die super leuke foto`s! Dus deze volgt nog….
 
Hoe leuk is het om deze maand te beginnen met een log over het fanclub weekend!
Want inderdaad, het was voor mij een heel weekend, aangezien ik zowel bij de bingo als de fanclubdag aanwezig was.
De voorpret begint altijd al wat eerder, als de kaarten in de verkoop gaan, er informatie vrij komt over deze dagen, je het hotel kunt boeken EN als de log online komt waarin staat wie de vrijwilligers mogen zijn. Want voor dit laatste had ik me uiteraard weer opgegeven, maar je weet altijd dat de kans dat je er niet bij zit groter is dan de kans dat je er wel bij zit aangezien er elk jaar meer mensen zich op geven (denk ik….
 
Maar toen de lijst online kwam en ik zag mijn naam, en die van Annemarie gelukkig ook, er tussen staan heb ik de hele dag lopen stuiteren. Ik was hier zo blij mee!! Daarna is het alleen nog met spanning afwachten op het draaiboek. Ik houd niet van studeren, dingen uit mijn hoofd leren, informatie lezen etc, maar dit draaiboek lees ik met liefde 10x door! Mijn taken, ik was zo blij! De lijst met vrijwilligers waren allemaal leuke namen bij elkaar dus dat werd knallen!
 
Vrijdag avond stond het meeste ingepakt klaar, het was alleen nog een de vraag of ik niet ziek ging worden. Ik had er die dag al aardig wat zakdoekjes doorheen gejaagd, had een hoofd die deed zo pijn en lag al vroeg op bed maar wat een nacht! Gelukkig kon ik Zaterdag ochtend de rest in pakken en een uurtje of half 1 hield ik het niet meer (en mijn ouders ook niet met mij) en ben ik de auto in gevlogen, op naar Egmond aan Zee!
 
Ik ging vast inchecken in het hotel, zag een paar bekende koppies en niet veel later arriveerde Annemarie. Alsof we elkaar gistere nog gezien hadden, zo vertrouwd altijd! Daarna volgde een doolhof naar onze kamer en ik had al wat foto`s van uitzichten gezien dus kom maar op… Tot ik uit ons raam keek en zag dat wij aan de andere kant zagen. Maar ach van dat uitzicht gingen we toch niet heel veel zien…. HaHa! Verder een mooie degelijke kamer, niks mis mee… (Alleen die zoektochten er heen!)
 
We besloten lekker nog even naar buiten te gaan, naar het strand en wat een cadeautje was dat. Je kon gewoon zonder jas op het strand lopen. Dat zonnetje was heerlijk, we genoten en dronken nog een drankje op een terrasje en toen was het thuis om ons (ik dan… om te kleden voor het eten en de bingo!

Na verschillende zoektochten was ik omgekleed, vonden we het restaurant liepen we nog 10 rondjes en kwamen toen weer bij het restaurant waarna we aan tafel konden. Hier sloten Nancy en Marc gezellig aan. Lekker gekletst en gegeten. En dan zit je wel een beetje te schuiven op je stoel want ga je wel of niet in die rij voor de bingo. We besloten te gaan plassen, en Annemarie en ik zochten Mariska, Sanne en Carola eerst nog even op in de PUB. Waarna we een super gezellig avond hadden samen met hun en de andere tafel genoten tijdens de bingo.  In vind de Bingo avond zo bijzonder. Marco die de hele avond heel relaxt (oke, Marco en Relaxt zijn niet echt woorden die samen gaan.. maar je snapt wat ik bedoel) ook zelf aanwezig is, en dit keer deed Nathalie de presentatie en die vond ik geweldig!
Dit keer hadden we eerst 3 vragen ronde en daarna de bingo ronde (Volgend jaar mag het van mij persoonlijk weer alleen bingo zijn… en we hadden allemaal een gelukslot in de envelop zitten. Helaas had ik hier geen prijs mee, maar tijdens het wachten was ik nog wat extra loten gaan kopen. Wat ik eerst niet wilde, maar ik had dus gewoon prijs hè! VAREN MET MARCO!!... Oow mijn avond kon niet meer stuk.
Super leuk, ik was eerst heel blij voor Mariska en 5 minuten later won ik hem zelf ook!
En wat genoot ik van het meisje wat de rit in de porche won met Marco! Een top avond die veel te snel over was, als kers op de taart mochten we allemaal nog met Marco op de foto!
Geweldig dat het zoiets doet toch? Vind ik dus echt he.. En ik snap dan ook zeker dat de momentjes per persoon heel kort zijn, maar je hebt het dan ook wel over ruim 500 man!


 
We gingen langs de PUB waar ik Annemarie achterliet en zelf door ging naar mij kamer. De drukte was alsof ik tegen een muur aanliep en ik wilde er zo snel mogelijk weer weg. En in zulke situaties voel ik me erg onzeker. Daarnaast weet ik van mijzelf dat ik slecht tegen heel weinig slaap kan en als ik je je opgeeft als vrijwilliger vind ik ook dat je die taak moet kunnen dragen. Al is verstandig zijn niet altijd de leukste keuze op zulke dagen uiteraard. Niet dat ik i mijn bed kon slapen met luid pratende mensen op de gang OM HALF 1!!, en een kamer genootje wat schijnbaar was verdwaald in het hotel (dat verhaal zullen jullie vast nog 100 x lezen bij haar haha ) en zo blij was dat ze me gevonden had :P … Uiteindelijk toch in slaap gevallen en wat energie op kunnen doen. Waarna het al weer tijd was om lekker te ontbijten en dat ontbijt was echt goed. Leuk om die koppies te zien bij het ontbijt, de een zit vol energie en de andere is nog half  slaap dronken en heeft eerst 10 koffie`s nodig.
 
Toen was het tijd, tijd voor een praatje van Marco himself, van Nathalie en de floormanagers van de dag.  Na een rondleiding begon iedereen met zijn of haar taak gereed te maken.
Mijn taken van deze dag waren Entree kaartjes controleren en de polsbandjes uitdelen en de rest van de dag het kindervak voor aan het podium.
 
Ow Ow wat een dag. Super leuk om nu het programma mee te krijgen op het podium en om te zien hoe zelfs die kleine kinderen al blij kunnen worden van Marco. Af en toe tijdens een wandelingetje naar de wc keek ik eens om me heen en zag ik eigenlijk vooral blije mensen. Bij de kraampjes liep het lekker door, de vrijwilligers liepen met een big smile. Marco was her en der en ik heb weinig tot geen negativiteit gehoord.


 
De kers op de taart van deze dag was toch wel dat Marco zelf nog een liedje zong, en wat voor één!
Kippenvel over heel mij lichaam en wat een genot om hem nog even live te horen zingen!
Aan het einde van de dag moet er uiteraard ook weer opgeruimd worden, gelukkig gaat dat altijd vrij vlot en na de mooie woorden van Nathalie en Marco mochten we allemaal nog even naast Marco staan terwijl er een foto werd geschoten en na een groepsfoto was het echt voorbij.
 
HET weekend waar we allemaal zo naar toe hebben geleefd was weer voorbij.
Dan zit je weer in de auto terug naar huis… Mijn lijf doet aan alle kanten pijn maar het was zooooooooo leuk! Ik heb zo genoten. Van alles en iedereen.
Maar net iets extra`s van mijn lieve kamergenootje Annemarie, Van lieve kleine Sanne die de bingo dit jaar net iets extra`s gaf, de blije snoetjes in het kindervak, mijn lieve collega deze dag Asmara en natuurlijk Marco die dit gewoon allemaal doet voor zijn Fans!
Owja, en niet te vergeten die prijs die ik heb gewonnen….ik heb zelf niet zo veel foto`s gemaakt… En de foto`s gemaakt door de fotogaven moeten uiteraard eerst nog uitgezocht worden etc. Dus helaas is dit logje vooral leeswerk ;-)


Lieve Medewerkers van de fanclub, bedankt voor al jullie inzet, al jullie werk en enthousiasme.
Lieve Nathalie, bedankt voor jou vertrouwen!
Lieve Marco, bedankt voor wie je bent en als het moois wat je ons dit weekend weer hebt gegegen.
En uiteraard bedankt voor mijn RODE maand…
 
Maar er staat nog meer moois op de agenda deze maand..
o.a. deze week naar de opname van soundcheckers met niemand minder dan Robbie Williams en Zaterdag het vrijwilligers etentje met Marco!
Dus met mijn RODE maand op de weblog komt het wel goed.
Tot een volgend logje.
 
X Ellen
 

 
Nog één nachtje
Het is serieus zo ver, nog één nachtje slapen!
Tenminste, voor mij en alle andere mensen die naar de Bingo gaan morgen.
Voor de overige mensen die naar de FCD gaan, nog twee nachtjes....

Gisteren had ik een mega nare vervelende en verdrietige ervaring.
Ik was met de trein op weg naar Tilburg toen ik iets extreems voelde en meteen wist wat er aan de hand was. Direct daarna stopte de trein en werd bevestigd dat er een aanrijding was met een persoon.
Wat voelde ik me naar en ellendig. Ik zat in een trein en die trein is over iemand heen gereden, en ik voelde het!
Hoe heftig dat zo iemand geen andere uitweg meer ziet, en dan te denken aan familie die niets vermoedend thuis zit......
We hebben ruim twee uur stil gestaan en ik was enorm opgeluht toen we eindelijk weer mochten rijden en van die plek af gingen.

Toen ik savond`s thuis kwam was ik extreem moe, ik lag om half 9 al in bed. Emotioneel was ik echt even op. Vanochtend voelde ik lichamelijk was voor invloed het had maar gelukkig had ik vandaag nog een rustig dagje op de planning. Ik heb wat zitten freubelen, moest nog even op pad voor een panty en verder alleen maar lekker op de bank nog vandaag.

Mijn tas staat klaar, mijn twee outfitten ingepakt samen met een enorme dosis ZIN er bij.
Het is zo`n enthousiasme waarvan je bijna stuiters en niet kunt wachten tot het zo ver is.
Op dit moment draait mijn printer nog even op volle touren voor het draaiboek voor zondag. Heb het al 5 x door gelezen maar op papier is toch ook wel handig.Ik heb voor zondag twee super leuk taken!
En morgen avond laat ik me weer verrassen!
Ik wil iedereen heel erg veel plezier wensen die ook gaan! Maak er een mooi warm gezellig weekend van, voor jezelf en met elkaar en vooral met marco in ons midden!

BINGOOOOOOOOOOO!!

X Ellen
Terugblik FCW 2015
FanclubWeekend 2015!!

Annemarie en ik hadden weer de afspraak, wie als eerste ziet dat er iets online komt over de fcd die gaat boeken enzo.
En ja hoor, ik was de pineut en met de adrenaline in mijn lichaam ging ik een hotelkamer boeken. Geluk! Zelfde gold voor de Bingo kaarten en alles wat we nodig hadden.
Zodra de log online kwam over de vrijwilligers gaven we onszelf op.. en nu maar duimen!

Annemarie en ik mochten beide weer vrijwilliger zijn en stuiterd werden de dagen afgeteld.
Eindelijk was het zo ver.
We gingen lekker wat bij de McDonals eten samen met lieve Hillie en Corine en daarna was het tijd om in de rij te gaan staan voor de Bingo.
Deze had qua tafels ineens een hele andere indeling en veel was al bezet maar we vonden leuke plekken en het was weer een erg leuke avond! Helaas geen bingo.. wel bijna prijs met zo`n cijfer lot, maar helaas!


Van slapen kwam er niet heel veel terecht en de volgende ochtend mochten we weer werken voor de leukste baas van Nederland.
Ik stond samen met Kimberley en Lunarda in de lootjes kraam.
Ontzettend leuk, we stonden op een leuke plek, bouwde de boel op en toen het open ging was er een enorme drukte!
veel van de dag is verder langs me heen gegaan maar het was weer ontzettend leuk! Aan het eind van de dag waren er een aantal grote prijzen helaas nog neit uit gegaan maar dat mocht de pret niet drukken.Ik mocht nog helpen met een gadget uitdelen aan iedereen die naar huis ging en toen was het nog tijd om alles op te ruimen, tot je er bij neer valt en zie dan nog maar eens heel met de auto thuis te komen, maar het is gelukt!!
Wat een geweldig weekend was het weer.....

en dan dat vrijwilligersetentje....
Geen woorden voor!

Is het al volgende week??????????
Ik geloof dat ik er enorm veel zin in heb! Zo benieuwd naar de locatie, naar alles!!

 
Leukste werkdag van het jaar
Ow ik ben zo blij...
Je hoopt er op maar je weet ook dat de kans net zo groot is dat je het niet wordt.
Gister kwam het verlossende logje en mijn naam stond er weer tussen te shinen!
Ik ben er zo blij mee, lekker stuiteren haha!!

Handen uit de mouwen, geen voeten en lijf meer over aan het eind van de dag, maar het is de aller leukste werkdag van het jaar!!
Kom maar op...Nu met spanning wachten op het draaiboek... Wat mogen we doen!!
Maar eerst zaterdag de BINGO!! :D
Schijnwerpertje
Wat super leuk om met mijn logje over de taart in de schijnwerpers te komen!


En de taart was ook nog eens heerlijk!
Stukje taart?
Gisteren had ik zin om taart te maken.
Geïnspireerd door een taart op pinterest. 
Heb wat gevloekt.. maar het resultaat mag er ondanks de gemaakte fouten nog best weten.
Of hij lekker is? Ik heb nog geen idee, haha!

Creatief bezig geweest
Dat ik het leuk vind om creatief bezig te zijn dat is geen geheim meer. Nu had ik mijn spullen al bijna een jaar opgeborgen en was er geen zin...
Tot paar weken geleden, het begon met een paar spullen uit de dozen halen en uiteindelijk ligt de hele kamer weer vol.. maar ik vind het heerlijk!


Dit is de basis van een mini album welke nog afgewerkt kan worden met onder andere foto's .
Helemaal opgebouwd van karton en papier.


Dit was een cadeautje voor een jarige vriendin.
Een houten kastje bij de Xenos vandaan gepompt met verf en papier. Voor in de laatjes had ik hele kleine foto albumpjes gemaakt met allemaal kleine vierkante fotootjes die ik bij de hema had besteld.

I love to be creative! Ondertussen al weer bezig met een nieuw project.. of 2 eigenlijk! Haha
terugblik fcd 2013
In mijn vorige logje blikte ik kort terug naar de fanclubdag van 2012.
Vandaag heb ik zin om terug te blikken op die van 2013.
Mijn tweede fanclubdag, en dit was ook een erg bijzondere....

Annemarie en ik hadden samen besloten om ons op te geven als vrijwilligers.
In de mail hadden we aan gegevens samen te gaan en dat het ons we erg leuk leek om beide vrijwilliger te zijn, of niet.
Toen het nieuws kwam dat we mochten vrijwilliggen waren we door het dolle heen, tegelijkertijd ook wel spannend, zoiets nieuws!

Na al het gedoe van het jaar er voor hadden we al veeeel eerder afgesproken dat wie alles als eerste zou lezen, ook zou boeken voor het hotel en dergelijke! En ja hoor, ik was de pineut voor de stress maar het kwam allemaal goed.

En toen was het zo ver, Annemarie was veel later dan afgesproken (Iets met omleidingen en al 3 x langs rijden maar niet kunnen afslaan enzo) en toen ze er eindelijk was chekte we in om onze 'geweldige;  kamer haha!
Met wat bekende wat gaan eten en savonds een super leuke bingo avond. Welke werd afgesloten met een mooie foto!Van slapen kwam er weinig, dat snap je wel... Maar de volgende ochtend moesten we weer vroeg onze bed in, maar voor een heel goed doel!
(Ik reed nog door rood enzo.....)
Annemarie mocht helpen bij het het parkeerverkeerd, en ik hielp vast met het opzetten van de enveloppenkwaam, waar Annemarie later aansloot. En ik vervolgens niet heel veel later mocht helpen bij het fotomoment van de workshoppers canvas maken eerder dat jaar...
En toen ik terug bij de kwaam kwam, waar we geweldig leuke momenten hadden de hele dag door, was het tijd om zenuwachtig te worden voor onze speeddate met Marco!

Want ook die hadden we nog gewonnen. Wat een bofkonten waren wij dat jaar!

De negatieve kant van vrijwilligen is dat je de kans hebt dat je bijna compleet de hele dag mist. Je bent bezig met de dingen die gebeuren op jou plek. Maar tegelijk is dat het meer dan waard!!, je moet kei hard werken, je bent er na kapot, maar het is zo zo leuk om te doen en het was zo`n bijzondere dag.
Aan het einde van de dag was er nog een momentje voor de vrijwilligers waarop ze werden bedankt door Marco en een foto momentje!
Een foto die weer zijn eigen mooie verhaal verteld van die dag.

Ook was het nog de dag van het eerbetoon aan die geweldige Bianca die we met zn alle nog steeds zo missen en kregen we de Eer om als eerste Marco zijn nieuwe nummer 'muziek' te horen!

Het was een dag met een gouden randje.
En zo waardevol met al die lieve mensen om mij heen die dag(en)!
Ik heb zo`n zin in de 29e en 30e!X Ellen

 
 
terugblik fcd 2012
Over iets meer als een maandje is het Fanclubweekend.
Ik denk dat ik kan zeggen dat dit voor ij 1 van de leukste weekenden van het jaar zijn en het is iets waar ik echt naar uitkijk.

Met het naderende weekend vind ik het wel leuk om even terug te blikken naar de vorige weekenden.
Ik heb ze lang niet allemaal mee gemaakt, eigenlijk pas 3..
Het begon bij mijn eerste jaar.. dit was in 2012.

In 2011 maakte ik kennis met de fanclub, in razendsnel tempo leerde ik de logjes kennen, de mensen achter de logjes en al het ander leuks.
En toen hoorde ik van de fanclubdag, hier wilde ik toch ook wel graag heen. Tijdens een concert maakte ik voor het eerst in het echt kennis met Annemarie, waar we al eerder contact hadden via de logjes en de WA.
Het klinkte enorm goed en zo besloten we ook om samen de fanclubdag te gaan beleven!ervoor: Ik zette een actie op om foto`s te verzamelen van Marco en Fans, om deze te verwerken in een scrapbook, een fanalbum voor Marco.
Ik schakelde de fanclub in voor een stukje in de nieuwsbrief, en op deze manier waren hun dus ook op de hoogte en mocht ik uit eindelijk het album op HET PODIUM live aan Marco geven.Och Oh wat had ik een medelijden met Annemarie, want ik was die dag ZOOO zenuwachtig.. en Annemarie was dus echt wel de dupe hiervan haha. Maar wat hadden we een leuke dag en wat was dat moment op het podium gaaf! Of Marco het album ooit eens echt in heeeft gekeken weet ik nog steeds niet, wel heb ik hem zien staan op zijn kantoor en dat was al gaaf!Uiteraard was de bingo die avond er voor ook wel heeeeeel erg leuk!

Het nachtje met Lunarda op de kamer was erg kort, of lang.. hoe je het net wilt noemen. Want ja Lunarda die weet dat Marco wel eens de kamer boven haar kan slapen, oef! En als ze eenmaal slaapt, oow dat bos!! hihi maar was wel heel gezellig

Ik ben benieuwd wat voor avonturen ik dit jaar mag gaan beleven..
Eens kijken of ik in een volgend logje nog even terug blik naar 1 van de andere twee fanclubweekenden!

Tot een volgend logje,
X Ellen
Marco op scheveningen
Zand, zee, (ondergaande) zon en Marco waren de ingrediënten van een geweldig avondje. In combinatie met fijn gezelschap.

We zouden relaxte achteraan sluiten maar toen we zagen dat de rij om 4 uur nog heel kort was kriebelde het toch wel. Dat werd dus aansluiten, rennen als een gek over het zand en 5 uur wachten voordat Marco kwam. Maar wel mooie plekken en als Marco eenmaal begint ben ik alles van daarvoor vergeten!

Genoten....
 "Je ziet het nieuwe leven niet
Je voelt alleen de pijn"