Mijn Fanclubweekend 2016
 
Het was Marco en het team van de fanclub opgevallen dat ik weer wat was gaan loggen, maar ook dat ik dus nog nooit eerder weblog van de maand was geweest. En zo kreeg ik een mail waarin stond dat deze maand mijn Weblogje ROOD kleurt!
Uiteraard kun je je voorstellen dat ze geen leukere maand hadden kunnen uitzoeken dan deze!

WEBLOG VAN DE MAAND

Ik wilde graag een leuke nieuwe layout maken voor mijn weblog, passend bij mijn rode maand. Maar hiervoor wil ik toch even wachten op één van die super leuke foto`s! Dus deze volgt nog….
 
Hoe leuk is het om deze maand te beginnen met een log over het fanclub weekend!
Want inderdaad, het was voor mij een heel weekend, aangezien ik zowel bij de bingo als de fanclubdag aanwezig was.
De voorpret begint altijd al wat eerder, als de kaarten in de verkoop gaan, er informatie vrij komt over deze dagen, je het hotel kunt boeken EN als de log online komt waarin staat wie de vrijwilligers mogen zijn. Want voor dit laatste had ik me uiteraard weer opgegeven, maar je weet altijd dat de kans dat je er niet bij zit groter is dan de kans dat je er wel bij zit aangezien er elk jaar meer mensen zich op geven (denk ik….
 
Maar toen de lijst online kwam en ik zag mijn naam, en die van Annemarie gelukkig ook, er tussen staan heb ik de hele dag lopen stuiteren. Ik was hier zo blij mee!! Daarna is het alleen nog met spanning afwachten op het draaiboek. Ik houd niet van studeren, dingen uit mijn hoofd leren, informatie lezen etc, maar dit draaiboek lees ik met liefde 10x door! Mijn taken, ik was zo blij! De lijst met vrijwilligers waren allemaal leuke namen bij elkaar dus dat werd knallen!
 
Vrijdag avond stond het meeste ingepakt klaar, het was alleen nog een de vraag of ik niet ziek ging worden. Ik had er die dag al aardig wat zakdoekjes doorheen gejaagd, had een hoofd die deed zo pijn en lag al vroeg op bed maar wat een nacht! Gelukkig kon ik Zaterdag ochtend de rest in pakken en een uurtje of half 1 hield ik het niet meer (en mijn ouders ook niet met mij) en ben ik de auto in gevlogen, op naar Egmond aan Zee!
 
Ik ging vast inchecken in het hotel, zag een paar bekende koppies en niet veel later arriveerde Annemarie. Alsof we elkaar gistere nog gezien hadden, zo vertrouwd altijd! Daarna volgde een doolhof naar onze kamer en ik had al wat foto`s van uitzichten gezien dus kom maar op… Tot ik uit ons raam keek en zag dat wij aan de andere kant zagen. Maar ach van dat uitzicht gingen we toch niet heel veel zien…. HaHa! Verder een mooie degelijke kamer, niks mis mee… (Alleen die zoektochten er heen!)
 
We besloten lekker nog even naar buiten te gaan, naar het strand en wat een cadeautje was dat. Je kon gewoon zonder jas op het strand lopen. Dat zonnetje was heerlijk, we genoten en dronken nog een drankje op een terrasje en toen was het thuis om ons (ik dan… om te kleden voor het eten en de bingo!

Na verschillende zoektochten was ik omgekleed, vonden we het restaurant liepen we nog 10 rondjes en kwamen toen weer bij het restaurant waarna we aan tafel konden. Hier sloten Nancy en Marc gezellig aan. Lekker gekletst en gegeten. En dan zit je wel een beetje te schuiven op je stoel want ga je wel of niet in die rij voor de bingo. We besloten te gaan plassen, en Annemarie en ik zochten Mariska, Sanne en Carola eerst nog even op in de PUB. Waarna we een super gezellig avond hadden samen met hun en de andere tafel genoten tijdens de bingo.  In vind de Bingo avond zo bijzonder. Marco die de hele avond heel relaxt (oke, Marco en Relaxt zijn niet echt woorden die samen gaan.. maar je snapt wat ik bedoel) ook zelf aanwezig is, en dit keer deed Nathalie de presentatie en die vond ik geweldig!
Dit keer hadden we eerst 3 vragen ronde en daarna de bingo ronde (Volgend jaar mag het van mij persoonlijk weer alleen bingo zijn… en we hadden allemaal een gelukslot in de envelop zitten. Helaas had ik hier geen prijs mee, maar tijdens het wachten was ik nog wat extra loten gaan kopen. Wat ik eerst niet wilde, maar ik had dus gewoon prijs hè! VAREN MET MARCO!!... Oow mijn avond kon niet meer stuk.
Super leuk, ik was eerst heel blij voor Mariska en 5 minuten later won ik hem zelf ook!
En wat genoot ik van het meisje wat de rit in de porche won met Marco! Een top avond die veel te snel over was, als kers op de taart mochten we allemaal nog met Marco op de foto!
Geweldig dat het zoiets doet toch? Vind ik dus echt he.. En ik snap dan ook zeker dat de momentjes per persoon heel kort zijn, maar je hebt het dan ook wel over ruim 500 man!


 
We gingen langs de PUB waar ik Annemarie achterliet en zelf door ging naar mij kamer. De drukte was alsof ik tegen een muur aanliep en ik wilde er zo snel mogelijk weer weg. En in zulke situaties voel ik me erg onzeker. Daarnaast weet ik van mijzelf dat ik slecht tegen heel weinig slaap kan en als ik je je opgeeft als vrijwilliger vind ik ook dat je die taak moet kunnen dragen. Al is verstandig zijn niet altijd de leukste keuze op zulke dagen uiteraard. Niet dat ik i mijn bed kon slapen met luid pratende mensen op de gang OM HALF 1!!, en een kamer genootje wat schijnbaar was verdwaald in het hotel (dat verhaal zullen jullie vast nog 100 x lezen bij haar haha ) en zo blij was dat ze me gevonden had :P … Uiteindelijk toch in slaap gevallen en wat energie op kunnen doen. Waarna het al weer tijd was om lekker te ontbijten en dat ontbijt was echt goed. Leuk om die koppies te zien bij het ontbijt, de een zit vol energie en de andere is nog half  slaap dronken en heeft eerst 10 koffie`s nodig.
 
Toen was het tijd, tijd voor een praatje van Marco himself, van Nathalie en de floormanagers van de dag.  Na een rondleiding begon iedereen met zijn of haar taak gereed te maken.
Mijn taken van deze dag waren Entree kaartjes controleren en de polsbandjes uitdelen en de rest van de dag het kindervak voor aan het podium.
 
Ow Ow wat een dag. Super leuk om nu het programma mee te krijgen op het podium en om te zien hoe zelfs die kleine kinderen al blij kunnen worden van Marco. Af en toe tijdens een wandelingetje naar de wc keek ik eens om me heen en zag ik eigenlijk vooral blije mensen. Bij de kraampjes liep het lekker door, de vrijwilligers liepen met een big smile. Marco was her en der en ik heb weinig tot geen negativiteit gehoord.


 
De kers op de taart van deze dag was toch wel dat Marco zelf nog een liedje zong, en wat voor één!
Kippenvel over heel mij lichaam en wat een genot om hem nog even live te horen zingen!
Aan het einde van de dag moet er uiteraard ook weer opgeruimd worden, gelukkig gaat dat altijd vrij vlot en na de mooie woorden van Nathalie en Marco mochten we allemaal nog even naast Marco staan terwijl er een foto werd geschoten en na een groepsfoto was het echt voorbij.
 
HET weekend waar we allemaal zo naar toe hebben geleefd was weer voorbij.
Dan zit je weer in de auto terug naar huis… Mijn lijf doet aan alle kanten pijn maar het was zooooooooo leuk! Ik heb zo genoten. Van alles en iedereen.
Maar net iets extra`s van mijn lieve kamergenootje Annemarie, Van lieve kleine Sanne die de bingo dit jaar net iets extra`s gaf, de blije snoetjes in het kindervak, mijn lieve collega deze dag Asmara en natuurlijk Marco die dit gewoon allemaal doet voor zijn Fans!
Owja, en niet te vergeten die prijs die ik heb gewonnen….ik heb zelf niet zo veel foto`s gemaakt… En de foto`s gemaakt door de fotogaven moeten uiteraard eerst nog uitgezocht worden etc. Dus helaas is dit logje vooral leeswerk ;-)


Lieve Medewerkers van de fanclub, bedankt voor al jullie inzet, al jullie werk en enthousiasme.
Lieve Nathalie, bedankt voor jou vertrouwen!
Lieve Marco, bedankt voor wie je bent en als het moois wat je ons dit weekend weer hebt gegegen.
En uiteraard bedankt voor mijn RODE maand…
 
Maar er staat nog meer moois op de agenda deze maand..
o.a. deze week naar de opname van soundcheckers met niemand minder dan Robbie Williams en Zaterdag het vrijwilligers etentje met Marco!
Dus met mijn RODE maand op de weblog komt het wel goed.
Tot een volgend logje.
 
X Ellen
 

 
1. Door: Lisanne op 01-11-2016 08:53:39
Allereerst gefeliciteerd met je rode maand!! Ik ben benieuwd welke logjes er gaan komen, maar zo te lezen zijn dat er een heleboel met een heleboel leuke dingen die je nog tegoed hebt. 

Wat leuk dat je als vrijwilliger hielp en volgens mij heb ik je inderdaad rond zien lopen. Je hebt er zeker een leuk weekend van gemaakt! 
Liefs, Lisanne
2. Door: Rianne Beck op 01-11-2016 10:25:01
wauw wat super gweldig en super voor julle en geniet maar lekker nog van 
borsatobingo en fanc;ubdag was leuk he
i heb jou ook nog gezien

liefs Rianne beck
 
3. Door: Carina & John op 01-11-2016 13:19:41
Proficiat met je rode maand, Lieve ellen
 gezellig dat je mag gaan varen! TOP
nogmaals bedankt voor je cadeautje
leuk je weer gezie te hebben
en voor woensdag veel plezier

liefs xxx
 
4. Door: Kristel op 01-11-2016 21:12:40
Gefeliciteerd met je rode maand!! Er komen nog genoeg leuke uitjes aan zo te lezen, dus met die logjes komt het helemaal goed. 
5. Door: Jolanda Roovers op 01-11-2016 21:33:41
Wat een geweldig mooi logje Ellen en hoe super dat je vrijwilligster mocht zijn! Zo te lezen heb je hiervan enorm genoten. En dan ook nog eens zo'n fantastiche prijs gewonnen, jou weekend kon niet meer stuk.
En dan vandaag krijg je te horen dat je weblogger van de maand bent geworden, hoe cool is dat!!
Van harte gefeliciteerd hiermee en kom maar op met je rode logjes. Veel plezier, geniet ervan!!

                  Groetjes Jolanda
6. Door: Bastiaans belevenissen op 02-11-2016 09:26:32
Leuk verslag van het weekend, jammer om je niet even te hebben gesproken omdat ik ziek naar huis ging, doen we de volgende keer wel hoor! Geniet van je rode maand!
7. Door: Anja van Wijk op 02-11-2016 17:10:47
Wat een heerlijk log om te lezen. Ellen. De manier van schrijven is ook super leuk. Je wil doorlezen tot aan het eind!

Gefeliciteerd met het weblog van de maand. Dat is toch altijd een apart gevoel. Het weekend was fantastisch en je hebt er intens van genoten. Heerlijk meid!

Liefs Anja
8. Door: Anno op 04-11-2016 17:09:03
Elllen, via deze weg wil ik jou feliciteren met de Weblog van de Maand. Jij hebt het allemaal zeer verdiend. De logjes krijgen een rode kleur in de maand : November. Wat zal dit een lekker gevoel zijn voor jou. Geniet vooral van de Weblog van de Maand-November 2016. 
9. Door: Sara op 05-11-2016 10:44:32
Wat heerlijk om te lezen Ellen! Ik kan me helemaal vinden in je omschrijving, het was een topweekend!! Dat vrijwilliger zijn lijkt mij ook erg leuk, oa na al jou leuke verhalen daarover in je afgelopen logjes, ga ik me volgend jaar ook voor opgeven! En wat leuk dat je weblog van de maand bent, gefeliciteerd! Groetjes, Sara
10. Door: Rebecca op 12-11-2016 21:02:12
gefeliciteerd met je mooie rode weblog. Nou, er is inderdaad genoeg leuks om over te loggen deze tijd he!
11. Door: maria serraris op 14-11-2016 08:58:02
Wat een leuk logje om te lezen Het was inderdaad een superweekend .Ik ga ook varen met Marco dan zien we elkaar wel .Tot zondag in Almere
liefs Maria
12. Door: Annemarie op 08-02-2017 12:03:46
ff serieus!!! Ik heb dus nog niet op deze log gereageerd he!!! 
Dit weekend gaat echt serieus de boeken in als het leukste weekend van 2016, zo gezellig met je gehad!! 
Heerlijk om te lezen en weer eventjes terug te gaan naar die dagen, haha wat hebben we toch gelachen en wat was ik toch druk s'nachts (sorry nog he! )

xxxxxx
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Was je held of heldin van je eigen verhalen
Al was het dan maar voor een dag"