Mijn Fanclubdag
Door het lezen van andere logjes wil ik toch ook de mijne delen.
Wat een mooie reden om weer eens een logje te maken.
Zo`n belevenins moet je namenlijk niet voor jezelf houden.
En dan heb ik het natuurlijk over HET weekend van het jaar!
Het FanclubWeekend (ja want het is allang niet meer alleen de fanclubdag).

Zoals voorgaande jaren bestond er weer de afspraak, wie het als eerste ziet die boekt meteen het hotel, en de plekjes bij de bingo!
Annemarie had volgens mij zelfs vakantie toen het bericht kwam, dus je zou verwachten dat het een keertje niet mijn beurt zou zijn, maar HELAAS, ik was alweer de pineut, zo als alle voorgaande keren!
Maar ach, voor sommige dingen doe je dat graag, dus zo gezegd zo gedaan, aan onze afspraak gehouden. hotel geboekt, kaartjes FCD besteld en de plekjes voor bij de bingo gereserveerd.
En wat was ik blij toen ik binnen No Time las dat de bingo al uitverkocht was..
Maar gelukkig hadden wij het vooruitzicht dat we er bij zouden zijn! (Stel dat je op Annemarie had moeten wach....... Grapje :P )

Toen er ook nog het nieuws bij kwam dat Tamara dit jaar ook aan zou sluiten bij de bingo, EN dat Aukje ook nog een plekje kon bemachtigen duurde het aftellen steeds langer. Wat een heerlijk vooruitzicht naar een weekend met lieve vriendjes om me heen!
En ineens was het zo ver hoor.......

Zaterdag, de dag dat ik mocht afreizen naar Egmond aan zee. Ik heb niet gewacht tot het tijdstip dat ik mocht vertrekken, het zonnetje scheen toch al dus ik ben gewoon gaan rijden en bij aankomst was Aukje er ook al.
Samen hebben we vast de kamer verkent, Kwam Tamara al gezellig eventjes buurten en niet heel veel later mocht ik Annemarie het goede nieuws vertellen over ons geweldige uitzicht............
Zie Rechts ons uitzicht vorig jaar en links ons GEWELDIGE uitzicht dit jaar..

Gelukkig konden we ons er wel over heen zetten ;-) Na een jaar lang hopen op mooier uitzicht.. Haha
Heel veel tijd om er bij stil te staan hadden we toch niet want Tamara kwam gezellig langs om wat te kletsen, Daarna moest zij weer aan de slag en zijn Annemarie, Aukje en ik lekker even gaan uitwaaien op het strand (wat een heerlijk weer!) en daarna zijn we aangesloten bij Angeliue, Marianne en de gezellige Ober van de Pizzariaaa om een overheerlijke pizza te eten, te kletsen en vooral heerlijk te lachen met elkaar!


(Haha, lief van mij dat Annemarie ook op de foto mag he :P )Goed, toen was het toch tijd om terug te gaan naar de hotelkamer. Hier hadden we nog iets langer de tijd dan gedacht, dus even lekker relaxen, en toen was het eindelijk tijd om naar DE bingo toe te gaan.

We hadden het voorrecht om deze avond aan tafel te zitten bij Mary. Och wat heb ik om en met haar gelachen. Wat een heerlijke vrouw!
En nu zou ik bijna gaan vertellen dat het heel gezellig was, we weer heerlijk hebben gelachen, lekker chocolaatjes hebben gegeten, ik heb genoten van andermans Bingo en het daarna tijd was om op de foto te gaan met Marco..!

Klopt bijna,... er ontbreekt alleen één stuk, ik had namelijk WEL bingo.
En ook nog tegelijk samen met Tamara! Hoe bizar, Hoe geweldig en leuk!
Ineens moesten we allebij alleen nog de 25 die precies daarna werdt geroepen... Ik moet nog steeds er om lachen :D
Ondanks dat ik helemaal stil sloeg van de spanning op het podium (gelukkig werd ik gered door Nathalie!!) vond ik het geweldig om mee te maken.
Tamara dobbelde 1, en ik dus bijna ook.. hij rolde nog net op de twee en daarmee won ik de prijs : PIZZA ETEN MET MARCO!
Wauw......... :D
En heel leuk, Aukje won hem met de Pub Vragen dus die gaat ook pizza eten!Mijn foto met Marco, wat ben ik hier weer blij mee:


Na de Bingo kom er dan een strijd met mijzelf. Een groot deel gaat dan namelijk het Cafe in. Gezelligheid, wijntjes drinken, dansen en zingen en vooral een hoop lol!
Maar...... Ik trek dat dus niet. Ben al erg moe van de dag zelf en de dag erna weet ik wat er komen gaat. Hier baal ik dan onwijs van omdat ik het liefst ook gewoon gezond zou willen zijn en hier bij zou willen zijn en mee kunnen praten over die gezelligheid.
Gelukkig had ik dit jaar Aukje ook op de hotelkamer en die ging ook mee naar de kamer. Waar we samen nog heerlijk hebben liggen kletsen! Hierdoor voel je je dat niet meer zo alleen en dat was fijn :D
Slapen lukte helaas wat minder goed, maar dat halen we thuis wel weer in...

Voor je het weet gaat dan weer de wekker, en begint DE dag!
Eerst even lekker ontbijten en met elkaar een beetje op gang komen.


Dit jaar mocht ik weer vrijwilliger zijn en dat is zo`n super leuke en dankbare taak. De hele dag door lachende mensen en zelf had ik hem ook op mijn gezicht. Allemaal lieve vriendjes in de buurt, Marco aanwezig en een hoop gezelligheid. Wat een fijne dag...


Met zijn drieen stonden we bijna naast elkaar, dus besloten we even snel een foto te maken met elkaar in de gondel. Ik deelde deze in een groepsapp waarop Tamara vroeg, waar ben ik nou??..
Nou dat vroegen wij ons ook af toen we Tamara gingen opzoeken op haar plekje....
Maar gelukkig gevonden, en ook een foto met z`n viertjes!Het risico van vrijwilliger zijn is dat je weinig van de dag mee krijgt.
Ik stond dit jaar bij de Photobooth en hierdoor heb ik ook het één en ander an het programma mee gekregen en wat er allemaal gebeurde en dat zat weer strak en mooi in elkaar allemaal.
Wauw wat is Gert de zandtekenaar geweldig goed!

Heel veel Marco heb ik niet mee gekregen.
Aan  het begin van de dag bij het welkomspraatje en aan het einde van de dag met het bedankpraatje en de foto.
Maar wauw wat had ik een top dag!
ik zit hier weer met een lach op mijn gezicht nu ik dit schrijf en de foto`s weer zie.Niet alleen wij zijn versleten aan het einde van zo`n dag, ook Marco! En toch neemt hij dan nog even de tijd om met ons allemaal op de foto te gaan, wat een man!

Super om weer met mijn lieve vriendin Annemarie dit allemaal te delen en te beleven, Fijn dat ook Aukje hierin mee deelde dit jaar en bij ons aansloot, Heerlijk dat ook Tamara vaak aansloot en mee deed met de bingo, Gezellig en lekker om samen met Angelique en Marianna te eten, en ook Angelique geregeld voorbij te zien komen op de Fcd, heerlijk verzorgd te worden door o.a. Bea en Angela, een hoop bekende gezichten, Fijne knuffels van lieve mensen, wat een lol, wat een geklets, wat een hoop warmte en liede, wat een hoop blije gezichten.. wat een top weekend!
te veel namen om te noemen zonder mensen te vergeten.
Iedereen onwijs bedankt... ik geniet nog even flink na!
Echt een weekend met een dikke gouden rand!

Mariska, Martine en Jan, ontzettend bedankt voor de fijne foto`s!
En Mariska, we moeten echt eens een foto samen maken want ik mis je er tussen! <3
Trots dat ik hier weer aan heb mogen bijdragen
Marco en Nathalie, bedankt voor het vertouwen <3
Super Team!


Liefs,
Ellen
Klein terugblikje
Zo`n feest avond roep mooie herinneringen op.
Dit omdat ik zelf ook de eer heb gehad om als Moderator te mogen werken voor deze fantasictische club.
Ik weet nog goed toen de mail met die bijzondere vraag binnen kwam.
Een stuiterbal was er niks bij!

Daarnast zulke mooie dingen mee gemaakt.
Maar ook heb ik toen mee geholpen aan het opzetten van het vieren van het 5 jarige jubileum, en nu zijn we gewoon 5 jaar verder.Ondertussen werk ik al een tijdje niet meer als vrijwilliger en is is er veel veranderd, maar uiteraard blijf je altijd nauw verbonden door de gezamelijke herinneringen die we in ons hart bij ons dragen!Lief Team bedankt voor alles wat jullie voor ons doen!
Soms staan we er te weinig bij stil wat voor tijd er voor jullie in gaat zitten.
Ook weer voor zo avond als vandaag.
Ik puzzel nog even lekker verder, en tussendoor schiet ik nog even terug in de tijd.Liefs, en een knuffel!
Ellen
Hallowa
Na de workshop van afgelopen weekend was ik benieuwd of er logjes over zouden komen. En na de mail over het feestje van vandaag belande ik weer eens op mijn eigen log.
Zo werd ik geprikkeld om zelf weer een nieuwe layout te maken :-)
Benieuwd wat jullie er van vinden!

Lieve groetjes

 
Workshop 2017

Zaterdag 20 Mei,
Maanden werden weken, weken werden dagen, en dagen werden uren en uiteindelijk na alle voorbereidingen was het eindelijk zo ver!
De Workshop!
En wat een prachtige locatie hadden we dit jaar!Wat was het bijzonder om hier aan mee te mogen werken.
Het idee kwam bij mij vandaan, ik had een boekje voor Nathalie gemaakt en haar cadeau gegeven en zij vond dit erg leuk als workshop.
Hier en daar wat aangepast zodat het voor iedereen haalbaar was.
Super gaaf dus!
In de tussentijd heb ik er thuis zelf ook al meerdere gemaakt en ben ik een beetje verliefd op deze projectjes.
En hoe gaaf was het om dan overal in de zaal te horen, en op internet te lezen dat andere mensen die dus ook zo hebben ervaren.Met veel liefde en plezier heb ik bijgedragen aan deze dag en volgens mij kunnen we wel zeggen dat het zeer geslaagd was!


Super gaaf dat jullie er allemaal waren, wat een hoop lieve en leuke mensen heb ik weer gezien en ontmoet!
Nathalie enorm bedankt voor het vertrouwen
en de rest van het team bedankt voor de fijne samen werking met een extra bedankje aan Patricia!

En niet te vergeten, Lieve Marco wat super bijzonder dat je er toch was!
Een hele dikke knuffel voor jou en de rest van de fam.Liefs,
Ellen
Vrijwilligers etentje
Omdat ik op de fanclubdag heb mogen  helpen als vrijwilliger, werdt ik ook nog eens uitgenodigd voor een heel gezellig etentje!
Wat keek ik hier naar uit...
Maar vrijdag voelde ik me al niet zo lekker en zaterdag ochtend werd ik me toch beroerd wakker en wat had ik het koud.

Toch ben ik in de trein gestapt opweg naar Almere, want zoiets wil je niet missen! En het ging vanzelf wel weer over dacht ik....

Het eerste deel van de avond heb ik mezelf voor de gek gehouden. Gewoon maar gedaan of het wel goed ging. En ik had het ook echt wel naar mijn zin en genoot van iedereen die volop aan het genieten was.

Nadact de foto`s met Marco waren gemaakt heb ik toch echt mijn dikke trui aan gedaan. Waar iedereen het heel erg warm had liep ik zelf in mijn trui te rillen van de kou....


Zo blij dat ik thuis werd gebracht door lieve Mariska, en zo blij toen ik in mijn bedje lag... En dat ik het zo koud had was niet zo gek met 38.5 graden koorts..
Waarom toch precies op zo`n dag he..


Ondanks dat was het bijzonder om er bij te mogen zijn!
En had ik het toch niet willen missen... wel had ik het heel graag een keer over gedaan, MET het lekkere eten, en de Karaoke!

Bedankt!
X Ellen
nieuwe Layout
Ik zou een rood jasje maken voor deze maand.
Maar aangezien ik overduidelijk wist welke foto`s ik wilde gebruiken werd het geen rood.
Ik heb het geprobeerd maar het paste niet naar mijn smaak.
Dus hierbij wel een nieuwe Layout maar een andere stijl.Benieuwd wat jullie er van vinden.
X Ellen
Mijn FCW foto`s
Zo`n berichtje waar je naar uit kijkt: 'de foto`s staan online'....
En dat was best een paar daagjes wachten waard!
Ik ben er super blij mee en wat heeft Mariska weer geweldige foto`s gemaakt.

De eerste van de bingo, en de tweede als vrijwilliger eind van de Fanclubdag!
Ooow wat was het leukkkkk!!
Mooie Herinneringen! Wauw
15 jaar geleden
6 november 2001 was de dag waarop ik samen met mijn ouders opweg ging naar het Sophia Kinderziekenhuis. Ik werd opgenomen voor de grote operatie die de volgende dag op de planning stond. En zo kreeg ik op 7 november mijn Donor hartklep.  Wat inhoud dat ik vandaag precies 15 jaar samen ben met deze donor hartklep die mijn leven heeft gered. Ik weet nog dat de arts zei dat als je geluk hebt doe je er 10 jaar mee en tijdens mijn controle vorig jaar zei de cardioloog dat ik een super donorklep heb gekregen.


15 jaar alweer, heel bijzonder. Zo was er ook eens een arts die vroeg of ik wel eens aan plastische chirurgie had gedacht voor mijn litteken, maar dat is nou juist wat mijn verhaal laat zien, mijn strijd.. ik ben het niet altijd geweest, maar daar ben ik trots op!.. mijn mama heeft de hele ziekenhuis periode toen vast gelegd in een verslag, zo lees ik net met tranen terug hoe verdrietig ik 15 jaar geleden nu was dat papa en mama naar huis gingen, hoe zenuwachtig mijn ouders waren. Maar ook zonder dat verslag weet ik het nog precies..

Dankbaar voor mijn donor, dankbaar dat ik hier nog mag zijn en dankbaar voor mijn ouders die mij toen, maar eigenlijk altijd volledig hebben gesteund! Vrijdag heb ik weer mijn jaarlijkse keuring bij de Cardioloog, altijd weer spannend..
Robbie williams
Via kpn won ik twee entree plekjes voor de speciale opname van Soundcheckers met niemand minder dan ROBBIE F*CKING WILLIAMS!

Kyra waarvan ik zeker wist dat ik haar bij zou maken met het nieuws, mocht met me mee!
Het was heel bijzonder om er bij te mogen zijn en dan Robbie zo dichtbij was.
Die ogen, daar verdrink je in.

We mochten geen foto's maken want Robbie wilde dat we genoten van het moment!
En dat hebben we gedaan hoor!
Zoiets maak je nooit meer mee.
Mijn Fanclubweekend 2016
 
Het was Marco en het team van de fanclub opgevallen dat ik weer wat was gaan loggen, maar ook dat ik dus nog nooit eerder weblog van de maand was geweest. En zo kreeg ik een mail waarin stond dat deze maand mijn Weblogje ROOD kleurt!
Uiteraard kun je je voorstellen dat ze geen leukere maand hadden kunnen uitzoeken dan deze!

WEBLOG VAN DE MAAND

Ik wilde graag een leuke nieuwe layout maken voor mijn weblog, passend bij mijn rode maand. Maar hiervoor wil ik toch even wachten op één van die super leuke foto`s! Dus deze volgt nog….
 
Hoe leuk is het om deze maand te beginnen met een log over het fanclub weekend!
Want inderdaad, het was voor mij een heel weekend, aangezien ik zowel bij de bingo als de fanclubdag aanwezig was.
De voorpret begint altijd al wat eerder, als de kaarten in de verkoop gaan, er informatie vrij komt over deze dagen, je het hotel kunt boeken EN als de log online komt waarin staat wie de vrijwilligers mogen zijn. Want voor dit laatste had ik me uiteraard weer opgegeven, maar je weet altijd dat de kans dat je er niet bij zit groter is dan de kans dat je er wel bij zit aangezien er elk jaar meer mensen zich op geven (denk ik….
 
Maar toen de lijst online kwam en ik zag mijn naam, en die van Annemarie gelukkig ook, er tussen staan heb ik de hele dag lopen stuiteren. Ik was hier zo blij mee!! Daarna is het alleen nog met spanning afwachten op het draaiboek. Ik houd niet van studeren, dingen uit mijn hoofd leren, informatie lezen etc, maar dit draaiboek lees ik met liefde 10x door! Mijn taken, ik was zo blij! De lijst met vrijwilligers waren allemaal leuke namen bij elkaar dus dat werd knallen!
 
Vrijdag avond stond het meeste ingepakt klaar, het was alleen nog een de vraag of ik niet ziek ging worden. Ik had er die dag al aardig wat zakdoekjes doorheen gejaagd, had een hoofd die deed zo pijn en lag al vroeg op bed maar wat een nacht! Gelukkig kon ik Zaterdag ochtend de rest in pakken en een uurtje of half 1 hield ik het niet meer (en mijn ouders ook niet met mij) en ben ik de auto in gevlogen, op naar Egmond aan Zee!
 
Ik ging vast inchecken in het hotel, zag een paar bekende koppies en niet veel later arriveerde Annemarie. Alsof we elkaar gistere nog gezien hadden, zo vertrouwd altijd! Daarna volgde een doolhof naar onze kamer en ik had al wat foto`s van uitzichten gezien dus kom maar op… Tot ik uit ons raam keek en zag dat wij aan de andere kant zagen. Maar ach van dat uitzicht gingen we toch niet heel veel zien…. HaHa! Verder een mooie degelijke kamer, niks mis mee… (Alleen die zoektochten er heen!)
 
We besloten lekker nog even naar buiten te gaan, naar het strand en wat een cadeautje was dat. Je kon gewoon zonder jas op het strand lopen. Dat zonnetje was heerlijk, we genoten en dronken nog een drankje op een terrasje en toen was het thuis om ons (ik dan… om te kleden voor het eten en de bingo!

Na verschillende zoektochten was ik omgekleed, vonden we het restaurant liepen we nog 10 rondjes en kwamen toen weer bij het restaurant waarna we aan tafel konden. Hier sloten Nancy en Marc gezellig aan. Lekker gekletst en gegeten. En dan zit je wel een beetje te schuiven op je stoel want ga je wel of niet in die rij voor de bingo. We besloten te gaan plassen, en Annemarie en ik zochten Mariska, Sanne en Carola eerst nog even op in de PUB. Waarna we een super gezellig avond hadden samen met hun en de andere tafel genoten tijdens de bingo.  In vind de Bingo avond zo bijzonder. Marco die de hele avond heel relaxt (oke, Marco en Relaxt zijn niet echt woorden die samen gaan.. maar je snapt wat ik bedoel) ook zelf aanwezig is, en dit keer deed Nathalie de presentatie en die vond ik geweldig!
Dit keer hadden we eerst 3 vragen ronde en daarna de bingo ronde (Volgend jaar mag het van mij persoonlijk weer alleen bingo zijn… en we hadden allemaal een gelukslot in de envelop zitten. Helaas had ik hier geen prijs mee, maar tijdens het wachten was ik nog wat extra loten gaan kopen. Wat ik eerst niet wilde, maar ik had dus gewoon prijs hè! VAREN MET MARCO!!... Oow mijn avond kon niet meer stuk.
Super leuk, ik was eerst heel blij voor Mariska en 5 minuten later won ik hem zelf ook!
En wat genoot ik van het meisje wat de rit in de porche won met Marco! Een top avond die veel te snel over was, als kers op de taart mochten we allemaal nog met Marco op de foto!
Geweldig dat het zoiets doet toch? Vind ik dus echt he.. En ik snap dan ook zeker dat de momentjes per persoon heel kort zijn, maar je hebt het dan ook wel over ruim 500 man!


 
We gingen langs de PUB waar ik Annemarie achterliet en zelf door ging naar mij kamer. De drukte was alsof ik tegen een muur aanliep en ik wilde er zo snel mogelijk weer weg. En in zulke situaties voel ik me erg onzeker. Daarnaast weet ik van mijzelf dat ik slecht tegen heel weinig slaap kan en als ik je je opgeeft als vrijwilliger vind ik ook dat je die taak moet kunnen dragen. Al is verstandig zijn niet altijd de leukste keuze op zulke dagen uiteraard. Niet dat ik i mijn bed kon slapen met luid pratende mensen op de gang OM HALF 1!!, en een kamer genootje wat schijnbaar was verdwaald in het hotel (dat verhaal zullen jullie vast nog 100 x lezen bij haar haha ) en zo blij was dat ze me gevonden had :P … Uiteindelijk toch in slaap gevallen en wat energie op kunnen doen. Waarna het al weer tijd was om lekker te ontbijten en dat ontbijt was echt goed. Leuk om die koppies te zien bij het ontbijt, de een zit vol energie en de andere is nog half  slaap dronken en heeft eerst 10 koffie`s nodig.
 
Toen was het tijd, tijd voor een praatje van Marco himself, van Nathalie en de floormanagers van de dag.  Na een rondleiding begon iedereen met zijn of haar taak gereed te maken.
Mijn taken van deze dag waren Entree kaartjes controleren en de polsbandjes uitdelen en de rest van de dag het kindervak voor aan het podium.
 
Ow Ow wat een dag. Super leuk om nu het programma mee te krijgen op het podium en om te zien hoe zelfs die kleine kinderen al blij kunnen worden van Marco. Af en toe tijdens een wandelingetje naar de wc keek ik eens om me heen en zag ik eigenlijk vooral blije mensen. Bij de kraampjes liep het lekker door, de vrijwilligers liepen met een big smile. Marco was her en der en ik heb weinig tot geen negativiteit gehoord.


 
De kers op de taart van deze dag was toch wel dat Marco zelf nog een liedje zong, en wat voor één!
Kippenvel over heel mij lichaam en wat een genot om hem nog even live te horen zingen!
Aan het einde van de dag moet er uiteraard ook weer opgeruimd worden, gelukkig gaat dat altijd vrij vlot en na de mooie woorden van Nathalie en Marco mochten we allemaal nog even naast Marco staan terwijl er een foto werd geschoten en na een groepsfoto was het echt voorbij.
 
HET weekend waar we allemaal zo naar toe hebben geleefd was weer voorbij.
Dan zit je weer in de auto terug naar huis… Mijn lijf doet aan alle kanten pijn maar het was zooooooooo leuk! Ik heb zo genoten. Van alles en iedereen.
Maar net iets extra`s van mijn lieve kamergenootje Annemarie, Van lieve kleine Sanne die de bingo dit jaar net iets extra`s gaf, de blije snoetjes in het kindervak, mijn lieve collega deze dag Asmara en natuurlijk Marco die dit gewoon allemaal doet voor zijn Fans!
Owja, en niet te vergeten die prijs die ik heb gewonnen….ik heb zelf niet zo veel foto`s gemaakt… En de foto`s gemaakt door de fotogaven moeten uiteraard eerst nog uitgezocht worden etc. Dus helaas is dit logje vooral leeswerk ;-)


Lieve Medewerkers van de fanclub, bedankt voor al jullie inzet, al jullie werk en enthousiasme.
Lieve Nathalie, bedankt voor jou vertrouwen!
Lieve Marco, bedankt voor wie je bent en als het moois wat je ons dit weekend weer hebt gegegen.
En uiteraard bedankt voor mijn RODE maand…
 
Maar er staat nog meer moois op de agenda deze maand..
o.a. deze week naar de opname van soundcheckers met niemand minder dan Robbie Williams en Zaterdag het vrijwilligers etentje met Marco!
Dus met mijn RODE maand op de weblog komt het wel goed.
Tot een volgend logje.
 
X Ellen
 

 
"En je vangt me voor ik val
En je neemt me mee"