Welkomsttekst
Welkom,

Wat leuk dat je even langskomt!!

groetjes Evelien.

(Kleine86)

Evelien's Gastenboek

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Profiel
Naam: Evelien Groenewegen
Leeftijd: 38 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Schrik!
Nietsvermoedend kom ik donderdagochtend beneden.. Ik kijk zoals altijd op mijn telefoon.. 2 gemiste oproepen van mijn zus.
Ik voel het nare gevoel al langzaam omhoog komen, ze zijn op vakantie in zeeland dus waarom belt ze me zo vroeg??
Ik bel terug, wordt niet opgenomen.
met een onrustig gevoel maak ik thee en haal alvast brood uit de vriezer voor de kinders. dan belt ze terug....
Mijn onrustige gevoel blijkt niet onterrecht, mijn zwager (39 jaar) heeft in de nacht een hersenbloeding gehad en ligt in het ziekenhuis. Jeetje wat er dan door je heen gaat, zoiets verwacht je toch niet!
De hele ochtend loop ik met een knoop in mijn maag rond, gelukkig, tegen twaalven belt ze terug met de uitslag van de definitieve onderzoeken: het was inderdaad een bloeding, spraak en geheugen zijn aangetast, re-arm geen kracht in, benen weinig kracht maar dat herstelde zich al langzaam. Hij werd die middag gelijk naar een zh in rotterdam gebracht waar een lange periode van revalideren gaat beginnen. Een moeilijke periode voor hem, maar ook voor mijn zus en neefjes van 6 en 2 jaar oud.
Door deze gebeurtenis besef ik maar al te goed dat niets vanzelfsprekend is, van de een op de andere dag kan het ineens voorbij zijn. Dat maakt ieder mens kwetsbaar! 
open dag brandweer
fanclubdag 2015
daar gaat hij dan...


Hij is er helemaal klaar voor, mijn jongste spruit voor het eerst naar de basisschool!! Schatje!
Zo Waar...
gezellig
 

Mijn mooie gezin ;-)
alweer een jaartje ouder...


Vandaag alweer 34 jaartjes op deze wereld en een heerlijk zonnige dag! vanavond gezellig met manlief en de kids uit eten, ik hou ervan!
65 jaar


En deze mooie dag wil ik ook even delen met jullie.. mijn lieve moeder is 65 jaar geworden. Dit hebben we gevierd op de boot met een heerlijke lunch. 
vakantie


Het is alweer even geleden maar na een tijdje weblog-stilte wil ik deze toch nog even plaatsen. We kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie in het zonnige Bretagne. Wat hebben we genoten met zn viertjes!! 
In mijn schijnwerper
Ik zet mijn man Johan in de schijnwerper!
Waarom??
Omdat hij al een hoop heeft meegemaakt, zelf kanker gehad (in zijn jeugd), een eerder huwelijk met de nodige problemen, zijn moeder die op 58 jarige leeftijd alzheimer heeft en vorig jaar borstkanker had.. Het meeste van dit alles is gelukkig goed gekomen!
Hij heeft een drukke baan en werkt regelmatig over, dit leidt nog weleens tot een discussie ;-).. maar ik weet ook dat hij het allemaal voor mij en de kinderen doet. Ook staat hij altijd voor anderen klaar, dan weer een klusje bij vrienden, familie of schoonouders, niks is te gek voor hem. 
Ik zeg het misschien te weinig, maar ik ben super trots op hem!!
Love you schat. xxx

"Elke keer als je me aankijkt
Denk ik deze blik hoort niet bij jou"