welkom

Hallo leuk dat je mijn
weblogje hebt gevonden,
Hier lees je de alledaagse
dingen uit mijn leventje en
natuurlijk mijn belevenissen
rondom Marco!
Kijk lekker rond en
laat je een reactie achter dan
weet ik dat je bent geweest!!
Liefs Diana

    (l) Weblog van de maand (l) 

gastenboek
Wil je wat vragen
of wil je wat kwijt
Zet het hier maar neer
anders krijg je
misschien spijt!


van Marco voor mij!

Mijn logje zomaar
weblog van de week!


Klokje
introductieduik van en met Marco
Zoals elk jaar stond ik op de fcd
met lootjes in mijn hand maar
deze keer viel ik in de prijzen!
Een introductieduik en
Marco kwam ook!
Nu had ik de kans om Marco te
ontmoeten alleen dan moest ik
wel even onder water!
Kijk mee naar deze onvergetelijke
dag die ik niet snel zal vergeten


Foto album
onze mooiste dag!
14 juni 1996
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Mijn laatste reacties
Wat een heerlijk...
22:20, 23 aug 2015
Wauw wat een knapperd!...
22:16, 23 aug 2015
Lekker hoor! Proost!
22:13, 23 aug 2015
Ik dacht dat heeft ze...
18:42, 18 aug 2015
Wat een mooi ontwerp! Met...
18:38, 18 aug 2015
Gefeliciteerd met jullie...
18:31, 18 aug 2015
Nu je mobiel kan loggen...
21:50, 14 aug 2015
Leuk om te lezen Martine!...
21:46, 14 aug 2015
De test is prima...
21:41, 14 aug 2015
Fijn dat je zo'n leuke...
21:37, 14 aug 2015
Gefeliciteerd Marco!
Lieve Marco,

Vandaag vier je je 51ste verjaardag en natuurlijk wil ik je ook graag deze dag in het zonnetje zetten.
Wat een mooi jaar was het en wat ben ik blij dat ik zoveel mooie momenten met je heb mogen beleven. Ik heb weer heel veel dierbare herinneringen om te koesteren. Ook heb je ons verwend met een prachtige cd.
Ben nergens zo gelukkig als in m’n eigen kleine stukje paradijs...
Zo herkenbaar en wat fijn als je zo`n plekje hebt.
Ik hoop dat er volgend jaar weer heel veel mooie momenten zullen zijn en we nieuwe herinneringen kunnen maken.
Ik wens je vandaag een mooie liefdevolle dag, geniet ervan!

 
 
Gefeliciteerd Marco

Van harte gefeliciteerd lieve Marco.
Maak er een mooi feestje van en Geniet! 
Feest!!
Hij keek er zo naar uit en vandaag is het dan eindelijk zover. Luca is jarig! Vanaf nu hebben we dus alleen nog maar tieners in huis. Nou ja zeg waar blijft de tijd. :-)
Gefeliciteerd lieve schat we gaan er een leuke dag van maken. Dikke kus van papa, mama en Romy.
Coco
Luca is 6 september jarig en natuurlijk wist hij al wat hij graag wilde hebben. Meneer had bedacht dat hij graag een vogel wilde hebben. Mam mag dat???? Nou uhhh........
Je moet weten dat deze mam een beetje een trauma voor vogels in huis heeft. Wij hadden namelijk vroeger thuis een papegaai. Nu zul je denken oh wat leuk maar ik kan je vertellen dat dat voor mij en mijn moeder helemaal niet zo leuk was. Lorre heette hij of zij heel toepasselijk. Lorre had namelijk een hekel aan vrouwen en wij waren ons leven niet zeker als Lorre los ging. Voor de mannen in huis was Lorre overigens geweldig! Die konden er alles mee. Die namen hem gewoon mee onder de douche als hij gewassen moest worden. Ik hoefde niet te proberen mijn vinger te dicht bij de kooi te houden want dan volgende een bloederig tafereel. Papegaaien klemmen namelijk en je moet dus eigenlijk heel rustig blijven maar meestal trek je van schrik terug en dan AU! Mijn moeder leeft al jaren niet meer en toen ik al uit huis was en bij mijn vader op bezoek ging belde ik altijd voor de deur om te zorgen dat ik geen loszittende Lorre tegen zou komen. 
Toen we net gingen samenwonen wilde Laurent wel een vogeltje. Er kwam een parkietje...tja dat durfde ik nog hihi. Maar ik vond er niks aan, het vogeltje weigerde om op je hand te komen zitten en maakte alleen maar rommel. Toen parkietje al na een half jaar doodging heb ik gelijk de kooi weggegeven. Klaar was ik ermee. Mijn broertje vind vogels te gek...tja hij had wel leuke herinneringen! Zodra hij het huis uit ging kwamen er ook vogels in huis maar ook die zijn niet zo lief voor andere mensen. Hij had ook een stel van die echte schreeuwerds nou daar moest ik niet aan denken! Dus je snapt nu vast wel mijn dilemma...Een zoon die je hoopvol aankijkt of hij alsjeblieft een vogel mag en mijn slechte ervaringen met vogels daartegenover. We hebben ons erin verdiept en tja toen was het al te laat natuurlijk. Luca werd verliefd op Coco.

En een kind die zo hoopvol kijkt.....ik ging overstag. Papa was overigens al gelijk enthousiast. Coco zat bij de dierenwinkel bij ons in het winkelcentrum. Luca wilde zijn cadeau al wel wat eerder want nu had hij vakantie en veel tijd. Tsja maar we zouden alleen een midweekje weg en er moest niet geheel onbelangrijk ook een kooi komen. Afgesproken werd dat we eerst weg zouden gaan en daarna wel kijken of Coco er nog was. Zaterdag voor de vakantie gingen we nog even op visite bij familie en wat denk je...komt er zo een kooi van zolder. Mag je hebben Luca! Nou alles wat een vogel verder nodig heeft werd in huis gehaald en we hoefde alleen nog maar een midweekje weg hihi. 
Zaterdag naar de dierenwinkel en ja hoor Coco was er nog. Het is een gele kakariki en die zijn er niet altijd dus wat een geluk! We kregen hem al handtam mee. Zij bijt zelfs niet....En nu vind ik het nog gewoon leuk ook!! Luca heeft zijn vriendje maar het is eigenlijk het vriendje van ons allemaal geworden. Zij is ook lekker ondeugend en wil steeds op de bank wat niet mag. Maar geeft ook kusjes en kan lekker bij je zitten. Oké dan moet je wel lekker kriebelen maar het is wel gezellig. Een vogel in huis kan dus toch wel leuk zijn! :-)
Mobiel loggen.
In mijn laatste logje wens ik jullie een gelukkig 2014!! Ik heb dus even niet gelogd😊 Nu heb ik echt wel wat meegemaakt hoor. Leuke, grappige, ontroerende, gekke en verdrietige momenten.
Van alles kwam er voorbij. Maar ja dat zette ik even snel op facebook of Instagram. Lekker makkelijk en snel. Logjes lezen deed ik wel want het is juist zo leuk! Maar ja zelf doen..Maar nu kan je gewoon loggen met je mobiel! Hoe fijn is dat! Tijd dus om het loggen weer wat actiever te gaan doen en het niet te verwaarlozen.😊 Want de logies zijn toch wel erg bijzonder en een verhaaltje zet je niet zo snel op instagram. Het is net een beetje extra. Momenteel hebben wij nog vakantie en met dit weer is dat zeker geen straf!! Vandaag een dagje naar het water geweest. Heerlijk!
Ik hoop dat iedereen enthousiast is en nu weer wat meer gaat loggen en ik zeg tot snel! 💋
Gelukkig Nieuwjaar!!


Ik wens jullie allemaal veel liefde, geluk en gezondheid voor 2014!


Vrijwillig.....
Afgelopen zaterdag mochten wij naar het vrijwilligersetentje van en met Marco. Hoe bijzonder is dat!
Samen met Cindy reden we op tijd weg want er was een behoorlijk ongeluk gebeurd en er was file. Tja en je wilt niet te laat komen natuurlijk! We hebben echter geen file gezien en waren heel ruim op tijd hihi. Maar we waren niet eens de eerste en na een drankje te hebben besteld mochten we al naar boven. Daar kwam Marco ook al vrij snel aan en begroette iedereen met 3 zoenen en bleef even gezellig kletsen. Ik vond het toen al leuk!
Toen iedereen was gearriveerd nam Marco het woord en bedankte nogmaals iedereen. Heel veel lieve woorden ook weer voor ons de medewerkers van de fanclub.
Ook vertelde hij nog het verhaal dat hij bijna de verrassing voor Nathalie had verprutst, dit riep bij ons weer heel veel leuke herinneringen op


Er was inmiddels een buffet klaargezet waar we heerlijk van konden smullen.
Toen liet Marco ons ook nog een paar nummers van het nieuwe album horen!
Zo lief en speciaal! Wat een vertrouwen heeeft hij in ons, dat is echt bijzonder!
Het werd de hoogste tijd voor de karaoke en het is pas echt leuk als je kan zingen zoals Nathalie en niet zo vals zingt als ik hihi maar ook ik heb me prima vermaakt hoor! Lekker meezingen aan de zijlijn en Marco die dan naast je staat mee te zingen.....Ik heb je lief....Ach dat zijn toch van die momentjes...
Maar er waren ook heel veel lieve leuke gekke momentjes met lieve mensen en dat maakte het tot een hele bijzondere maar zeer geslaagde avond! Ik heb genoten!Mijn Fanclubweekend
Ruim een half jaar geleden werd ik gevraagd of ik de fanclub wilde komen versterken.
In een hectische tijd waarin ik gelijk in de voorbereidingen van de fanclubdag viel.
Je kan je geen voorstelling maken van wat daar allemaal bij komt kijken, hoeveel werk het is.
Inmiddels weet ik het aardig  En natuurlijk is er ook nog een bingo aan de avond voorafgaand aan de fanclubdag. Het was voor mij dus best spannend. Voor het eerst zou ik de fanclubdag van een hele andere kant meemaken. Maar ook vond ik het spannend of het allemaal wel zou lukken, zou iedereen het programma wel leuk vinden en net zo enthousiast zijn als wij? Langzaam aan werden de laatste week de laatste puntjes op de i gezet en was zaterdag gewoon de dag!
Zaterdagmorgen stond Cindy om 10.00 uur bij mij op de stoep en samen reden we naar de opslag. Samen met Julian en Esther laadde we de vrachtwagen in. Dat ging eigenlijk best voorspoedig en na een korte koffie en plas pauze bij Nathalie reden we naar Hoofddorp.
Daar aangekomen stonden er wat extra helpende handen klaar en begon het uitladen.
Even snel inchecken in het hotel en omkleden en hup weer terug om de spullen voor de Bingo klaar te zetten. Lekker gegeten met zijn allen en toen weer terug want de eerste fans stonden al te trappelen om naar binnen te mogen. Ik heb eerst de kaarten uitgedeeld en daarna mocht ik op het podium plaats nemen naast Martine en Nathalie. Sjezus dacht ik toen ik het draaiboek zag.....moet dat? Maar ik dacht ik ga me niet druk maken ik zie het allemaal wel.
En eigenlijk ging dat heel goed. Ik was helemaal niet zenuwachtig maar genoot gewoon van de gezellige sfeer. Iedereen had het duidelijk naar zijn zin en het was gewoon hartstikke leuk om te doen.

Marco maakte zijn belofte waar en ging met iedereen na afloop op de foto.
Daar hadden we ook een perfect systeem met jassen en tassen aannemen en het liep gesmeerd. Bianca nam ze aan, Esther gaf ze aan mij door en ik gaf ze weer terug aan de eigenaar. Eric wenste ze een goede nacht en gaf ze het laatste zetje naar de deur!:d
Het liep heerlijk door en iedereen kwam ook echt aan de beurt.
Daarna terug naar het hotel en dronken we nog wat in de bar. Het was gezellig en eigenlijk veel te laat maar ach zo`n weekend is maar één keer in het jaar toch?
Toen we net hadden besloten niet meer te kletsen maar te gaan slapen en het net stil was werd Cindy ziek. Ach die arme meid zat de hele nacht in de badkamer.
Om half zes hadden we alle mogelijke opties doorgenomen maar het zag er naar uit dat Cindy de fanclubdag ging missen. Helaas werd dit ook werkelijkheid. Ik vond het zo sneu voor haar. Maar ik moest aan de slag.....
Samen met alle vrijwilligers opbouwen voor de fanclubdag. Ik stond samen met Linda en Laura bij de tifosikraam. Lieve, leuke gezellige dames met wie ik een super dag heb gehad!
Ik heb bijna niks van het podium meegekregen behalve het momentje voor Bianca en dat was genoeg voor een dikke laag kippevel en stromende tranen. Ook heb ik Nancy van de trap af zien komen.....zo gaaf! Wat mooi was dat!
En ook deze dag moest ik eraan geloven en werden we door Marco het podium opgeroepen. Hij bedankte ons uitbundig met 3 kussen en we werden verwend met een grote bos bloemen en een pizza gusto.

En toen werd ik zenuwachtig want toen kwam een moment wat wij allemaal wisten alleen Nathalie niet. Hoe zou ze het vinden? Hoe heftig zou dit zijn voor haar? Marco deed de inleiding en vertelde eerlijk dat hij bijna degene was geweest die het verprutst had.
 
Het filmpje voor Nathalie werd gestart en de ontroering en emotie was voelbaar in de hele zaal. Wat was dit mooi, emotioneel zeker maar bovenal voelde je de warmte en liefde van de fans. Heel bijzonder dat fans zo samen één kunnen zijn!
En als afsluiter nog een keer samen naar de Muziek luisteren. Zo gaaf!!
Toen was het tijd om op te ruimen. Tussendoor werden alle vrijwillgers door Marco bedankt en was er nog een fotomomentje. Maar ook werden Marco en de leden van de fanclub nog bedankt door de vrijwilligers en werden we overladen met prachtige cadeaus!
Wat een verwennerij! Als afsluiter nog samen en eten en toen was het nog niet helemaal klaar want Julian, Esther en ik gingen nog naar de opslag om de vrachtwagen te legen.
Doodmoe en een navigatie die uitviel zorgde ervoor dat we zelfs bijna bij Schiphol parkeerde en het vliegtuig pakte.....Maar toch maar een scherpe bocht en hup we zaten op het nippertje op de goede weg. Hylarisch was het wel maar gelukkig hadden we escorte van een echte agent
Uitladen en zelfs de spullen nog netjes in de opslag neergezet ook namen we afscheid van Julian en bracht Esther mij thuis. De lieve schat reed voor mij nog een stuk om.
 Kwart voor één zag ik op de klok.......Doodmoe maar ik had het voor geen goud willen missen!!

Dag lieve Bianca...
Lieve dappere moedige sterke Bianca,


Vandaag is een einde gekomen aan een oneerlijk gevecht. En ik kan het nog niet bevatten.
Verdrietig, verslagen en niet te bevatten is het.
Het is nog zo kort geleden dat we een dagje uit gingen en we proosten op jouw gezondheid, je had net zulk goed nieuws gehad en wat waren we allemaal gelukkig!
Tot op die vrijdag amper 2 weken geleden......de grond werd onder je voeten weggehaald en de artsen vertelde je dat er geen behandeling meer voor je was. En het allermoeilijkste moest je nu samen met je lieve Teun gaan doen. Je kinderen vertellen dat je niet lang meer te leven had. Maar weer bewees jij een enorme sterke dappere lieve vrouw te zijn en maakte je nog plannen voor de tijd die je nog gegeven was en liet je ons toe om je te komen knuffelen. Wat fijn dat ik er nog voor je kon zijn......
Je had nog zoveel plannen en wilde nog zoveel, wat had ik graag nog veel met je gedeeld.
Helaas mocht het niet zo zijn en hebben we vandaag al afscheid van je moeten nemen.
Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en ik zal jouw lijfspreuk voor altijd meenemen. Ik wens Teun, Nicole, Denise en Tim heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.


Trots!

Nog 1 dagje en dan begint hier ook  
eindelijk de vakantie. Dat betekent dat afgelopen week hier de rapporten en bijbehorende gesprekken waren op school.
Onze oudste Romy was dit jaar op een nieuwe school begonnen, hartstikke spannend natuurlijk want of je de juiste keuze hebt gemaakt daar kom je altijd later achter. En wat ben ik blij om te kunnen zeggen dat dit de juiste keuze was!
Ze zit zoveel beter in haar vel, gaat met plezier naar school en zelfs haar prestaties gaan weer omhoog!
Een professortje zal het nooit worden en het zal haar altijd moeite kosten maar het mooiste wat je kan bereiken hebben we gedaan! We hebben een gelukkig en een stuk zelfverzekerder meisje voor terug gekregen! Dat is toch het allerbelangrijkste!

Luca deed dit jaar groep 3 nog een keer over, niks mis mee want hij was ook nog heel jong. Maar Luca kreeg een nieuwe juf en in het begin was dat water en vuur.

De juf kon niks goed doen bij Luca en Luca niks bij de juf. Alletwee hielden ze voet bij stuk.
Het moge duidelijk zijn dat dat niet goed gaat. Er volgde vele gesprekken en langzaam leerde ze elkaar beter kennen en met een beetje toegeven van beiden kwam het helemaal goed en ook Luca is weer helemaal blij en heeft een super goed rapport!
De oudergesprekken verliepen bij beide dan ook heel vlotjes en iedereen was blij en tevreden! Hoe fijn is dat! Trots en blij zijn wij dat onze kids het zo goed doen maar vooral dat ze gelukkig zijn!

"Waarom zoekt het water het vuur
En wat verlangt de zon van de regen"