Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Februari 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Profiel
Naam: Denise van Schaik
Leeftijd: 17 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
dat was ook de bedoeling...
20:16, 1 dec 2017
leuk im hou oom van...
20:12, 1 dec 2017
bedankt heel leuk en...
20:08, 1 dec 2017
heb je mijn mail...
19:59, 18 nov 2017
ik ook luister hem nu
10:54, 18 nov 2017
dankje wel. en wat bedoel...
21:01, 17 nov 2017
heb het gevraagd en ik ga...
17:06, 12 nov 2017
hoi het is nog niet...
12:55, 12 nov 2017
oke bedankt voor je...
18:34, 11 nov 2017
ik vind de tatoo een mooi...
00:59, 11 nov 2017
zingen
hallo allemaal. ik zing best vaak. als ik alleen ben zonder anderen mensen om mij heen. ik durf jammer genoeg niet in het bij zijn van anderen te zingen.ik wil wel heel graag in bet bij zijn van anderen singen maar dat vind ik heel eng. pas wel in bijzijn van mijn moeder gedaan we zatten in de auto na een aantal extra rondjes rijden lukte het me om te zingen.het voelde als of je niks meer kon zingen.ik zing vaak engelse liedjes en de enigst Nederlandse liedjes die ik zing zijn van Marco Borsato. ik vind het liedje breng me naar het water van marco en matt simons heel mooi. het is voot mij een beetje ter nagedachtenis voor mijn opa. die anderhalve jaar geleden overlijde. ik vind alle nummers van Marco prachtich. zingen hier nig meer mensen. en wat is hun tip im te zorgen dat je bij anderen durft te zingen. ik bind zelf dat ik wel redelijk goed kan zingen. wil ook op zangles maad vinden mijn ouders hellaas te duur.
signieer sessie Eindhoven
Hallo allemaal, wie gaat er volgende week allemaal naar de signeer sessie in eindhoven bij de Media markt. en heeft er iemand daar al ervaring mee met hoe dat gaat enzo en moet je de Cd dan al hebben of kan je die daar te plekke kopen. en kan je ook nog op de foto? liefs Denise
nieuw
hallo allemaal ik ben Denise en 17 jaar oud en ik ben hier nieuw en weet dus eigenlijk niet zo goed wat je hier eigenlijl allemaal kan plaatsen enzo. ik ben al heel lang fan van Marco Borsato. ik heb met mijn verjaardag het lidmaatschap gehad. ik kon helaas niet naar de fanclub dag want er is iets fout gegaan waardoor ik mijn leden pas nog niet ontvangen heb en ook helaas geen reactie op mijn mail. heb wel al fanclub blad ontvangen. gr Denise.
Surprise voor anjaheesbeen
liefe anja. werken met ouderen vind jij fijn. en lopen binnenshuis is leuk. je vind de vriendin lezen leuk en meestal lich je met je zeilvriendinnen in een deuk. je hobby's vind jij fantastisch. ik kan niet zo goed rijmen want mandarijnen zijn zo fijn. rolstoeldansen is zo fijn qant die glimlachen vind jij leuk. schrijven is altijd leuk want dat vind jij leuk. mee kan ik helaas niet bedenken. maar dit is wat ik je kan schenken hopelijk vind je het mooi. want anders leef ik in een kooi en ow ja Marco is natuurlijk fijn om weer 'Thuis' bij de Muziek te zijn. nu ben ik echt klaar. en zie ik je mischien daar. veel plezier met je hobby's en hopelijk tot gouw. want wij houden van jou. heel veel liefs Denise van Schaik
Thuis
ik heb net de CD Thuis gehhaald bij de Media Markt in Den Bosch. we hadden hem alvast gereserveert. morgen naar de signeersessie bij de Media Markt in Eindhoven. heb er zo veel zin in. dan ontmoet ik Marco voor het eerst ook al ben in echt al heel lang fan van hem. want vanwegen mijn autisme denken we dat ik niet naar een concert kan. omdat het dan te veel geluid is enzo. tererwijl ik het wel super graag wil. morgen dan ook hopelijk met hem op de foto. ik vind het zo mega spannend. ben nu ook de cd aan het luisteren. en lekker aan het puzzelen. wie gaat er morgen ook maar de signeersessie in Eindhoven bij Media Markt Centrum? echt so mega veel zin in. ik hoop dat het lukt want het kan zijn dat het voor mij te veel is om in de rij te staan. maar ik ga het gewoon doen samen met mijn vader. en als het teveel word blijf ik gewoon staan. en hoop dat ik een leuke foto heb.
"Hoog in de lucht
Zul je de wereld heel anders gaan zien"