Welkomsttekst
Welkom op de weblog van Denice en mijn moeder Anita. Het is alweer een tijd geleden dat ik iets geschreven heb, omdat ik het zo druk had. Maar vanwege de concertreeks symphonica in rosso werd weer aan mijn weblogje herinnerd en ben ik weer even terug, als mijn opleiding het toelaat ;) Inmiddels studeer ik aardwetenschappen aan de VU in Amsterdam, wat heel leuk is, maar ook heel veel werk. 
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:33
Via deze weg wil ik jou... 18:31
Die wil ik wel van je... 00:16
Via deze weg wil ik jou... 21:12
Wat fijn dat je samen met... 23:43
Via deze weg wil ik jou... 18:51
Van harte gefeliciteerd... 13:47
ten eerste gefeliciteerd... 14:27
Via deze weg wil ik jou... 11:52
Ben ik even blij dat ik... 23:38
Ik was er al om 11:15 en... 22:29
dat de vrijwilligers al... 21:50
Dankjewel! Hoe meer... 22:39
ja, ik ben het wel met je... 22:34
ik begrijp dat ook wel ja... 22:24
Ik had gehoopt met de... 19:35
Meid,je hebt helemaal... 16:29
Oooh zie nu pas dat... 11:36
Wij hebben ook een tijd... 11:33
Ow wat een leuke foto`s!... 10:55
Het is algemeen bekend... 08:27
heelveel lpezuier avond... 14:57
heel veel plezier... 11:12
neem een fleecedekentje... 09:31
Whahaha weet je zeker dat... 08:51
Ik vond Sherlock Holmes... 21:46
Wat leuk dat jij nu toch... 20:32
oeh, ik kom toevallig... 20:27
Helaas , morgen Den Haag... 17:01
Ben ik het helemaal mee... 16:46
Ik hoop dat het dorogaat,... 22:11
ik hoop voor je dat het... 21:16
Via deze weg wil ik jou... 19:40
Dankjewel hoor, Ik ga nu... 14:05
Om 17.00 viel het nog wel... 13:48
Dankjewel! Jee zeg, dat... 12:45
Hoi Marjolein, Wij waren... 12:30
Wij gaan vanavond. Zoveel... 10:10
ik ben er ook gweest iop... 21:28
Fijn dat je zo genoten!... 20:29
wat leuk zeg, altijd leuk... 15:19
Super dat je zo genoten... 13:44
gefeliciteerd met je... 19:06
Via deze weg wil ik jou... 18:29
Gefeliciteerd en via deze... 08:43
Gefeliciteerd met je... 07:34
Gefeliciteerd met het... 23:29
Super!! Gefeliciteerd!! 23:16
zo dat is wel een... 23:14
Gefeliciteerd 22:21
 
Laatste 100
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Denice Borsten
Leeftijd: 27 jaar
Uitgebreid profiel
Foto album
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Dichtbij on Tour ziggo dome
Vandaag waren we naar de allerlaatste Dichtbij on Tour in het ziggodome! 
Het was natuurlijk erg mooi en super leuk! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar helaas waren we dit keer toch ook wat teleurgesteld. 
Het was namelijk zo dat we staanplaatsen hadden en natuurlijk zijn we lid van de fanclub, dus hebben we ook een pas aangeschaft. We hoopten hiermee vooraan te kunnen staan en zijn dan ook vroeg op pad gegaan. We hebben zo'n 4 uur buiten voor de deur gestaan, in de hoop op goede plaatsen. (De laatste paar keren waren we er ook al vroeg bij) Toen we buiten stonden te wachten, kwam Nathalie langs en hoorde we ook nog eens dat we de eerste fans zouden zijn die naar binnen gingen. Dus toen hadden we er helemaal zin in. 
Helaas bleek alles dus iets minder mooi. Ten eerste werd er (dit keer) erg veel geduwd om naar binnen te kunnen en ook erg veel voorgedrongen, terwijl wij al zo lang in de rij hadden gestaan, buiten. Toen waren we eindelijk binnen en mochten we de zaal in, bleek dat er al een heleboel mensen stonden. In het midden vooraan, de beste plaatsen, stonden al een heleboel mensen. de enige plekken die er nog waren vooraan, waren helemaal aan het eind van het podium. Of achter de rest aansluiten dus. Uiteindelijk stonden we vooraan, maar in een soort dode hoek, waar het hele concert bijna niemand kwam, Marco is twee keer langs geweest en verder stonden we vooral om een hoekje te kijken en op het scherm, omdat het erg slecht te zien was. 

We hebben nu al een paar keer gehad dat er al zoveel mensen vooraan stonden, terwijl er gegarandeerd werd dat we de eerste zouden zijn die naar binnen gingen. De vorige keer stonden we nog wel redelijk en we hebben ook wel eens echt goed gestaan, maar ook een paar keer minder en dit keer was ik toch echt wel teleurgesteld. We doen zoveel moeite om Marco en zijn bandje goed te kunnen zien en elke keer wordt het, het steeds minder waard.
Daarbij moet ik wel ook even uitleggen, dat ikzelf PDD NOS heb, dat is een vorm van autisme. Waardoor ik onder andere nogal moeite heb met tussen veel mensen staan, en vooral als die dicht op elkaar staan. Nu is het zo dat de sfeer bij zo'n concert altijd zo goed is, en ik er altijd zoveel zin in heb, dat het me meestal wel lukt om me daar een beetje overheen te zetten. Deze keer was dat wel iets lastiger, vooral omdat er veel geduwd werd en we allemaal, toen we nog in de rij stonden, erg dicht op elkaar stonden.
En dat terzijde hebben we ook gewoon heel lang buiten staan wachten. 

Ik wil (en kan) niet al te negatief zijn, het liefst helemaal niet, want ik ben wel een grote fan van Marco en zeg het liefst alleen maar goede dingen over hem en zijn muziek, maar ik was dit keer wel echt teleurgesteld. Er wordt vaak gegarandeerd dat je met bepaalde kaarten vooraan kan staan en de eerste bent die naar binnen gaat. 
Terwijl je heel vaak, zeker niet de eerste bent die naar binnen gaat en je dan nog wel vooraan kan staan, maar wel op de minst goede plaatsen. Als je zaalplaatsen hebt, dan neem je wel een risico, natuurlijk. Maar daarom komen we ook zo vroeg en daarom nemen we ook niet gewone staanplaatsen en daarom nemen we ook een fanclub pas. 
Ik krijg zo het gevoel dat we weer terug moeten gaan naar zitplaatsen, terwijl we juist naar staanplaatsen zijn gegaan omdat ons dat zo ontzettend leuk leek! Met zitplaatsen hoef je je niet te haasten en heel lang buiten te staan en zie je het net zo goed, zo niet vaak beter dan nu. Maar dat zou ik wel jammer vinden. Want zeker in de kleine zalen, maar ook in het Gelredome, heeft het staan toch iets speciaals. 

Maar dat is denk ik wel weer genoeg negativiteit, het gaat uiteindelijk allemaal om de muziek en die was geweldig, als altijd!
Ik kijk ook erg uit naar de fanclubdag, ik hoop alleen dat het dan wel anders zal zijn. Dat als we weer besluiten om heel vroeg te gaan, het dan niet voor niets zal zijn. 

Het was wel een mooi concert, binnen was te gek en vlinder was ook erg mooi en Rob die ging 'vliegen' was ook erg cool! Ik ben al vrij lang fan en dit was voor het eerst dat ik toch wat teleurgesteld was. Meestal heb ik geen woorden om het concert te beschrijven, dan kan ik alleen maar zeggen dat ik ontzettend genoten heb. Dat wil ik nu toch ook wel zeggen, ondanks mijn voorgaande (beetje) negatieve verhaal, heb ik ook genoten van het concert. Want we gaan voor Marco en zijn bandje, maar ook vooral voor de muziek! Muziek is namelijk erg belangrijk voor me en daarom ben ik ook altijd heel blij als we naar een concert kunnen, want dat is (vaak ) toch wel het mooiste dat er is! 
En ik kan ook niet lang boos en teleurgesteld zijn, zoals je ziet probeer ik het nu al goed te praten. Daar ben ik ook al te lang fan voor. Maar het was wel jammer, (maar ook wel een beetje leuk  )

(Dit is natuurlijk ook allemaal niet slecht bedoeld, maar het moest gewoon even een keer gezegd worden. En aan de ene kant kan ik het ook wel begrijpen, maar het zou ook leuk zijn als je een keer gewoon echt goed vooraan kon staan en beloond werd voor het vroeg zijn en het lange wachten. Want dat doen we niet voor niets!) 

Ik ben en blijf natuurlijk nog steeds een grote fan (wat moet ik anders met al die Marco Borsato spullen...  geintje ) en vind je nog steeds super-geweldig-fantastisch hoor Marco!  

 
1. Door: Luna op 25-06-2012 08:27:30
Het is algemeen bekend dat de vrijwilligers van de fanclub eerder naar binnen mogen omdat ze ook veel vrije tijd in de fanclub stoppen, opzich heb ik daar ook geen moeite mee, maar dat de meeste daarvan ook andere meenemen en dan ook nog eens voor een deel plaats vrijhouden voor andere is ook voor mij (EN MET MIJ NOG HEEL VEEL ANDERE DIE HUN MOND NIET DURVEN OPEN TE TREKKEN) een doorn in het oog. Jammer dat het zo moet lopen. Ik geniet wel op mijn manier, maar leuk is anders.

x
1.1. Door: Denice Borsten op 25-06-2012 22:24:59
ik begrijp dat ook wel ja en ben het ook eens met Luna, alleen lijkt het gewoon alsof er steeds meer mensen al staan (inderdaad wat jij al zei). En ik vind dat ze gewoon geen valse beloftes moeten doen, zoals dat wij de eerste fans zouden zijn die naar binnen gingen. En met speciale kaarten ook, wees dan gewoon eerlijk en zeg gewoon dat je wel verder vooraan staat dan met gewone veldkaarten, maar dat de kans er is dat er wel al mensen staan en je aan de zijkant/buitenkant van het podium vooraan staat of achter andere die er al staan. Of geef andere (ons) op zijn minst 1 keer de kans om daar ook eens te mogen staan, af en toe.
2. Door: Esther op 25-06-2012 11:33:56
Wij hebben ook een tijd buiten gewacht, voor mooie plekken, maar dat we naar binnen mochten zijn veel mensen die achter ons stonden toch gaan voordringen (via de zijkantanten) toen we door de mensen massa doorliepen. waardoor mensen die ver achter ons stonden ook gewoon vooraan aan t hek stonden. Ook ging het gespannen lint erg snel weg waardoor mensen dicht opelkaar kwamen en er werd gedrongen. Maar ik had stond evengoed mooi gelukkig! Jammer dat jullie niet zon mooie plekken hadden. Hopelijk heb je evengoed wel kunnen genieten!!
3. Door: Esther op 25-06-2012 11:36:00
Oooh zie nu pas dat jullie achter ons stonden in de rij! (blond!haha)
4. Door: Monique1972 op 25-06-2012 16:29:53
Meid,je hebt helemaal gelijk ! Wij stonden daar ook al vanaf 13.30.....mijn man verklaarde mij nog voor gek! Om zo vroeg al weg te gaan,maar ja! Ik zei tegen hem:"ja! Je moet er wat voor over hebben om tegen het aan komen te staan" en Marco goed te kunnen zien!!!! Maar dat laatste viel ook tegen..........kom ik zo op terug! Wij stonden voorraan in de rij,dus ik dacht; das mooi hoef ik mij binnen geen zorgen te maken,maar eenmaal binnen.......stond me daar al een partij mensen in het midden,en mensen die ik eerst achter in de rij had zien staan stonden nu ineens voorraan in de midden......hun dat is raar!!!! Maar goed we stonden voorraan en aan de zijkant en wat mij opviel was dat idd Marco 2 of 3 keer aan die kant is geweest. Nou sta ik een keer voorraan.........maar net wat Luna zegt; de vrijwilligers van de fanclub staan al in de midden mogen eerder naar binnen heb ik ook geen problemen mee maar als iedereen nog iemand mag meenemen en plekjes voor anderen gaan vrijhouden......Jah! Dan kom je automatisch aan de zijkant terecht en dat is gewoon balen. Ik stond Marco later buiten op te wachten en we hebben een aardige tijd staan te wachten,om ff op de foto te kunnen en er stonden zoveel fans van de fanclub dat je hier en daar wat opving en er waren een paar die ik ook hoorde klagen over wat er die avond was gebeurd en dat het altijd dezelfde zijn!!!!!!! Maar net wat Luna zegt er zijn er zoveel die hetzelfde denken alleen die er niks van durven te zeggen...........verder heb ik ondanks dit wel genoten hoor! Alleen iets minder als normaal
.. X
5. Door: FlupenFloor op 25-06-2012 19:35:26
Ik had gehoopt met de komst van de pasjes dat het niet meer zou gebeuren maar helaas. Ik heb totaal geen moeite ermee dat de mensen van de Tifosi vooraan staan. Ik gun ze dit van harte.
Ik heb regelmatig vooraan bij Marco gestaan. Maar de sfeer van het concert proef je toch het meeste als je tussen de mensen staat.
Maar goed je was erbij en je hebt van dit sjieke concert kunnen genieten.
Groetjes Petra
5.1. Door: Denice Borsten op 25-06-2012 22:34:16
ja, ik ben het wel met je eens, maar zou leuk zijn als wij ook een keer de kans kregen om daar te staan. Ten slotte zijn wij 'tifosi di Marco Borsato' toch?!
Ik vond het ook wel een tof concert, dat zeker!
Maar de sfeer was toen we stonden te wachten, vooral door het voordringen en duwen van mensen, dit keer wel iets anders. Toen het concert begon was het wel weer goed en gezellig, ondanks dat we een beetje in een donker hoekje stonden (zo voelde het toch een beetje voor ons). Maar ook zeker het deel dat Rob ging vliegen, was erg cool zijn gitaar was ook erg mooi, met al die vlinders! De muziek is altijd goed bij een concert van Marco en zijn bandje, dat is iets dat zeker is!
6. Door: Ellen op 26-06-2012 21:50:01
dat de vrijwilligers al binnen zijn snap ik heel goed, en volgens mij was het dit keer het zelfde voor de moderators...
snap ik ook wel bij zo`n groot concert...
maar volgens mij hadden die ook weer mensen mee, en er werden plekken vrij gehouden, want inderdaad, mensen die er later waren en achter stonden, stonden inderdaad ook vooraan tussen die mensen, dus dan is er een heel groot gedeelde al gevuld met mensen
maar ach, zulke dingen gebeuren altijd bij concerten
veel mensen laten zich ook niet tegen houden is het trekken en duwen door een paar beveiligers die dreigen je uit de rij te halen ( en dit toch niet doen ) ..

Jammer dat dit voor jou de concerten wat "verpest"
7. Door: Marcel op 26-06-2012 22:29:27
Ik was er al om 11:15 en toch stond er iemand achter me die pas om 17:00 aan kwam lopen dus ergens klopt er iets niet, er werd geduwd gelukkig kon ik een aantal mensen tegen houden hihihi maar dit hoort niet.

Ze hadden bij de deur mensen in groepjes van 10 binnen moeten laten want als je niet zo snel bent en de laatste wel dan staat ie vooraan en heeft wel minder lang buiten. Ik ben eerder gaan staan omdat ik vooraan wilde gaan staan...
8. Door: Wijnand op 26-06-2012 23:38:38
Ben ik even blij dat ik dit keer niet zo vroeg ben gekomen. Eigenlijk veel te laat ,,maar toch nog net op tijd.

Ik was er om 6 uur en kon gelijk achter de rij aan sluiten van de fanlub.
En we waren echt de laatste van de rij,,,maar ik heb me prima vermaakt vooraan. We hadden goed zicht op het podium. Stond vrij goed vooraan.

Ik heb het super leuk gehad,,,en toch stond ik 3de rij bij het podium,,,wel iets aan de linker zijkant,,,maar heb het uitstekend kunnen zien,,, lekker meegezongen,,,het was gewoon super leuk
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"En ik vraag me af waarom ik doe wat ik nu doe
Maar het antwoord op de vraag komt niet van mij"