Welkomsttekst
 
Ik heet jullie welkom op mijn logje
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
lip dub FCD 2010
Foto album
Mijn laatste reacties
aangepast Miriam dank je...
20:08, 9 dec 2017
Die van jou ziet er ook...
15:53, 11 nov 2017
Goed gedaan Daniel ziet...
09:35, 21 mrt 2017
mooi gedaan Bea 
09:35, 21 mrt 2017
mooi gedaan jessica ik...
09:34, 21 mrt 2017
Ook ik ben al aan de...
16:25, 19 mrt 2017
gecondoleerd en sterkte
10:53, 16 dec 2016
Ik geef mijn stokje door...
10:49, 16 dec 2016
Helaas zijn er zulke...
12:53, 11 sep 2016
Heb me gelijk opgegeven...
15:48, 22 jun 2016
Profiel
Naam: mariska
Leeftijd: 38 jaar
Uitgebreid profiel
agenda
Mijn (Borsato) agenda ziet er zo uit...:

januari

februari
14 opa jarig
19 opa overleden 2011

maart
19 oma jarig
25 mama jarig

april
27 koningsdag

mei
2 Tivoli Vredenburg concert Marco
16 Sportpaleis Antwerpen concert Marco

juni


juli


augustus

september
3de woe jaarmarkt

oktober


november
12 Leroy jarig
16 broertje jarig
23 oma overleden 2010

december
15 ik jarig
25/26 kerst
31 oud en nieuw
Weblog vd maand
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gezellig dat je er bent ;
en 1 gast gezellig dat je er bent .
Zoeken
Fcd
Afgelopen week kregen we een hint dat de verkoop voor het fanclubweekend snel van start zou gaan...... :s Oh nee toch wanneer gaan ze in de verkoop di? Woe? Dan ben ik vrij van werk, het zal toch niet do zijn? Of vrijdagmiddag? Pffff me hart ging sneller kloppen, donderdag kon ik enigszins weer een beetje ademhalen de mail was er nog niet, zal vrijdag ochtend wel worden dan kan ik nog snel reageren. O nee  het 12.30 en ik moet toch echt naar me werk toe, nou ja dan maar me telefoon meenemen de zwemzaal in ik moet toch nog toezicht houden. 14.45  nog steeds geen mail, dan zal het volgende week wel worden en nu maar hopen dat de mail niet komt want ik moet zwemles geven en nu kan ik me telefoon dus niet meenemen. 18.10 :s PANIEK PANIEK  de mail is er.
Snel snel eerst de bingo kaarten bestellen  gelukt  pfffffff ik moest ook nog voor 2 anderen bestellen vandaar de dubbele paniek, nu de fcd kaarten nog :@ hij pakt de cijfers van me postcode niet dan zo thuis maar gelijk proberen maar dan op de tablet/ laptop. O welke hotels stonden er nu bij dan bel ik die gelijk even. Het eerste Hotel Verhoeven gebeld helaas pech was al volgeboekt op naar het tweede Hotel Arrows ligt ook best dichtbij dus die dan maar bellen. JAAAAAA ze hadden daar gelukkig nog een kamer ook niet veel meer maar ik had geluk. 
Gauw me zoontje gehaald vol adrenaline want het was tenslotte nog niet helemaal geregeld en ik moest ook nog een paar appjes beantwoorden of het gelukt was. Thuis aangekomen eten opgezet en tablet aangezet en toen lukte het wel met me postcode invoeren.  

We zijn er weer bij, deze keer voor mij anders dan andere keren want ik kom nu voor de eerste keer echt helemaal alleen. We kunnen gaan aftellen. 
Druk weekend
Na een aantal weken van voorbereiden was het gister zover. Het verrassings verjaardags feest van me moeder die 60 jaar is geworden. (Helaas kon ik hierdoor dit jaar niet bij de workshop aanschuiven).

Hieronder enkele foto’s op mijn Facebook staan er meerdere 

Laatste dag van me rode maand
Vandaag is alweer de laatste dag van me rode maand. De afgelopen dagen heel druk geweest en niet zoveel kunnen loggen helaas. 
Ik heb zeer genoten van deze maand en besef me nu ook dat ook januari nu alweer om is en dat we vanaf morgen alweer in de tweede maand vh jaar zitten. Pffff wat vliegt de tijd. 

Ik wil iedereen bedanken die me logjes heeft gelezen en ook degene die ontzettend met me meeleven. De kop van het nieuwe jaar is eraf en van mijn nieuwe / andere leven met Leroy kan bijna echt van start gaan. Ik heb me voorgenomen om leuke dingen te gaan doen met, maar ook zonder Leroy.

Een Borsato jaar is van start gegaan. Ik hoop dit jaar ook naar de workshop te gaan mocht die uiteraard weer komen dit jaar ( waar ik wel vanuit ga), daarnaast mag ik maar liefst 2x naar een concert van Marco eerst naar Tivoli in Utrecht om vervolgens exact 2 weken later naar Antwerpen te mogen ( al was dat wel een twijfel of ik kon gaan ivm oppas voor Leroy en me werk, ik ga gewoon werken de dag erna maar zal wel brak zijn denk hahahaha maar alles op alles om toch te gaan even lekker ontspannen. Vervolgens zullen ergens dit  jaar de kaarten voor het fanclubweekend ook wel komen. 

Ik ga jullie proberen om met alles op de hoogte te houden, aangezien ik nu de zin om te loggen weer een beetje heb gevonden en zal ook zeker blijven loggen en reageren op jullie logjes. 

De nieuwe weblogger of weblogster van de maand zal inmiddels wel weten dat hij of zij dat is en ben zeer benieuwd wie dat geworden is. Voor diegene wil ik zeggen geniet ervan aankomende maand en veel extra logplezier. 

 
Fotoboekje
Over 2 maanden welgeteld op 25 maart as wordt mijn moeder 60 jaar. Ik heb een hele tijd zitten denken wat zal ik haar geven frutsels en dingen wil ze niet want die heeft ze genoeg zegt ze hahahahha. Toen kwam ik op een idee. Ik heb vorig jaar meegedaan aan de workshop fotoboekje maken en wat vond ik dat leuk om te doen heb me toen al voorgenomen dat ik er ooit nog wel 1 zou maken voor iemand, maar er kwam maar niks van en wist nog niet voor wie om kado te doen. Dus ik d8 laat ik er een persoonlijk boekje van maken voor me moeder 1 waarin dierbare mensen voor haar in staan en ja ook zijzelf. Ik op Google gespeurd om te kijken waar ik het juiste karton kon vinden en heb via Ellen Rabouw nog een mini scoring board kunnen aanschaffen. Een aantal weken terug heb ik het voorwerk al kunnen doen het boekje in elkaar gezet en moet zeggen vind mooier geworden dan die van mezelf :$ (reden genoeg om die van mezelf ook overnieuw te doen aangezien de foto’s die erin zitten bij mij niet meer relevant zijn)  Begin vd week heb ik uit eindelijk foto’s besteld bij de Hema en vanmorgen vielen deze op de mat. Heb gelijk het boekje afgemaakt dan is die maar klaar.

Ben zo benieuwd naar wat ze ervan gaat vinden aangezien er ook een foto in staat van haar overleden vriendin. Nu hoor ik jullie denken: laat zien laat zien
Gesprek
Vandaag een 4-gesprek gehad met de advocaten en me ex-man, na ellende komt er eindelijk weer een straaltje zonneschijn in me leven. Het gesprek is goed verlopen en op alle punten die ik aangekaart had zijn we goed overeengekomen. Ofwel omtrent de omgang Leroy is nu geregeld en blijft voorlopig onder toezicht van mij, wel afgesproken dat we via het gezins en jeugdteam tot een goed verloop moeten gaan komen zodat Leroy in de toekomst ook zonder toezicht naar zijn vader kan 1x in de 2 weken op zondag. Qua financiën is alles ook op orde gezet. Nu worden het convernant en het ouderschapsplan nog opgesteld dan dat doornemen waar nodig nog aanpassen dan ondertekenen. Als het allemaal nu goed vordert en beide partijen akkoord gaan is de scheiding tussen nu en 2 maanden definitief. 

En dan is het hopen op een rustig leven en verder plannen maken voor de toekomst samen met me kanjer Leroy. 

 
Heerlijke zondag
Het was vanmorgen best wel lekker weer buiten en ik moet nog 1 openstaande foto maken voor de photohunt geen makkelijke deze keer, ik kan wel zeggen dat dit de moeilijkste opdracht is die ik ben tegengekomen.
We moeten op de foto met een (jawel) ezel. Ik hoor jullie al denken zoek gewoon een gek op die met je op de foto wil hahahaha maar nee maar nee het moet het dier zijn ( al d8 ik ook al aan een schildersezel).
Ik dacht dat is een makkie ik ga gewoon hier in Alphen ad Rijn naar de kinderboerderij we hebben er tenslotte 2 hier maar dikke pech alle dieren behalve een ezel pfffff. We hebben hier het themapark Archeon die gebeld Jaaaaa hun hebben een ezel maar helaas het park is nog gesloten tot 4 februari en aangezien ik daar 18,- entree moet betalen zit ik daar ook niet op te w88. Uiteindelijk een kinderboerderij gevonden in Boskoop die er wel 1 heeft en nog relatief dicht in de buurt en te rijden met de scooter aangezien ik geen auto heb. 

Nu d8 ik vandaag omdat het best wel aardig weer was en op site stond dat ze open zijn vandaag om met Leroy er gelijk een uitje van te maken en naar Boskoop te rijden. Zo gezegd zo gedaan na een half uurtje rijden met de scooter daar aangekomen ( jullie voelen m wel aankomen denk) staan we gewoon voor een gesloten deur  :@
Ik een rondje met Leroy gelopen we konden wel wat dieren zien gelukkig maar jawel de ezel stond binnen ik kon m zien maar voor de foto was het te ver weg. Ik opgebeld naar een gsm nr wat daar stond. Ze konden niks voor mij betekenen helaas de persoon heeft wel een poging om mensen te bellen maar tevergeefs aangezien het allemaal vrijwilligers zijn die daar werken en ze daar dus te weinig van hebben en zij zelf te ver vd kinderboerderij af woont zei ze. 

Nou daar sta je dan met een teleurgesteld kind naast je en zelf ook teleurgesteld omdat je je belofte niet na kan komen maar ook omdat ik nu dus nog steeds geen foto met een ezel heb en mezelf nu wel een beetje een ezel voel en vervolgens krijgen we ook nog een regenbui op ons hoofd. 

We zijn maar weer terug gereden naar huis  van de week nog maar een keer terug gaan als het wel open is. 
Advies nodig
Het duurt nog even een aantal maanden maar toch ben ik er al mee bezig het fanclubweekend. 
Dit jaar zal het toch anders worden vanwege me scheiding.
Trouw een aantal jaar een weekend weg met het gezin incl overnachting tot vorig jaar was me zoontje bij me nu inmiddels ex-man als ik naar de bingo ging en de fanclubdag zelf.

Dus ik kon zelf even lekker genieten, maar nu zit ik te dubben. Moeilijk moeilijk  ik kan Leroy in ieder geval meenemen naar de fanclubdag maar zit zo in twijfel of ik m kan meenemen naar de bingo hij is nu 5 jaar en tegen die tijd bijna 6. Ik heb wel meer kinderen gezien die mee waren vorig jaar, ik wil eigenlijk geen oppas zoeken voor m zeker ook omdat hij nog niet gewend is dat hij bij iemand anders slaapt en ik eigenlijk me moeder of anderen niet wil belasten ze hebben al zoveel voor me gedaan, maar wil ook graag dit weekend dit jaar doen. 

Nu mijn vraag wat zouden jullie doen?
“Mijn photohunt”
Ik doe mee met de photohunt vanaf het begin. Zo heb ik al aardig wat prijzen gewonnen. In het begin kon ik nog snel de 10 punten verdienen maar dat zit er niet zo veel meer in. Wel maak ik er een “sport” van om toch die 10punten binnen te halen. Als dat niet lukt dan wil ik de foto wel dezelfde dag gemaakt hebben. Je kan zeggen dat ik een fanatieke speler ben. Meestal als dat lukt vlucht ik ook het huis uit om de foto zo snel mogelijk te maken helaas moet het thuisfront hier soms weleens onder “lijden” 

Mijn gewonnen prijzen
Poloroid  camera (die inmiddels ook gesigneerd is door Marco)
een unieke klok met een gedeelde eerste plaats gewonnen
een unieke schrijfmap 

en vanwege dat ik het hele jaar op 1 stond heb ik 
een mooi unieke kussen en 2 concertkaartjes voor Antwerpen gewonnen.

Het is de moeite waard om mee te doen en ondanks dat ik niet win blijf ik het leuk om mee te doen.
Ik zet zelfs me wekker ervoor 

Sommige opdrachten zijn heel moeilijk of net op een verkeerd moment maar andere zijn simpel en voor de hand liggend dat maakt het ook zo divers.

Dus doe je nog niet mee meld je aan op de Borsato.nl app en je zal zien dat het echt heel leuk is !!!!! 
Oeps .......
Gisteravond zat ik op de bank en bedacht me dat ik met de zomervakantie toch een paar dagen met Leroy weg wil. Even weg uit de sleur even helemaal niets. Ik heb me telefoon gepakt en ben op Google gaan speuren naar kindervakantieparken in Nederland weliswaar.

Ik kwam uit bij de sprookjescamping in Drenthe geheel in het teken voor kinderen tot 10-11jaar, ik dacht leuk die ga ik even onthouden. Vandaag even bij me moeder langsgeweest en vertelde dat ik er over na zat te denken om even er met Leroy opuit gaan maar dat ik geen vervoer heb. Ik mag haar auto meenemen en liet zien wat ik in gedachte had.

Dan komt er nog een financieel stukje dus heb thuis opgebeld naar het park hoe en wat qua betalingen. Na enige uitleg vroeg ik of ik ook telefonisch kon reserveren. Dat was mogelijk en voor ik het wist had ik me reservering geplaatst.( en dat terwijl mijn vakantie aanvraag nog niet eens is goedgekeurd)  

Wij gaan dus ergens in de zomervakantie een midweekje lekker even er tussenuit. 

Ik heb vanmiddag toen Leroy uit school kwam hem verteld en laten waar we heen gaan en dat we in een tent gaan slapen. ( nu moet ik waarschijnlijk tot we weggaan horen wanneer en of we in de tent gaan slapen  .

We kunnen aftellen.
Verandering in huis
Ik was toe aan een verandering in huis om ook een hoofdstuk in me leven af te sluiten. Ik had 1 muur en de kozijnen lila paars al een aantal jaar maar het werd tijd voor een drastische verandering.

In de eerste week van de kerstvakantie kreeg ik een telefoontje dat me houten jaloezieën geleverd waren en dat ik die op kon halen. 
Die moesten natuurlijk gelijk opgehangen worden maar ik had ook plannen om te gaan verven.

Omdat de houten jaloezieën witachtig van kleur zijn wilde ik de kozijnen ook weer in een rustige kleur hebben. Dus het werd ook wit maar met een vleugje crème erin. 

Hoppa aan de slag eerst verven en de dag erna de jaloezieën opgehangen, maar ik had de smaak te pakken dus achter ook de jaloezieën eraf en ook daar de kozijnen en achterdeur wit geverfd. 

Ik kreeg de folders en zag dat er bij de Karwei een aanbieding kwam op de muurverf en mengvorm uit de mengmachine. Afgelopen donderdag daarheen gereden en een 10 liter emmer laten mengen in een beige kleur. 

Vervolgens iemand gezocht die voor mij me muur kon verven en ook die gevonden. Vandaag was het zover en is de laatste verfklus ook  

"Op vrijdag de 13e stap ik lachend op de fiets
En ik kan niet verder kijken dan vandaag"