Welkomsttekst
 
Ik heet jullie welkom op mijn logje
Nieuws van Marco
Ik kijk uit naar de Borsato Bingo en Fanclubdag. Zie ik jou daar? Groetjes, Marco
Kalender
September 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
lip dub FCD 2010
Foto album
Mijn laatste reacties
Goed gedaan Daniel ziet...
09:35, 21 mrt 2017
mooi gedaan Bea 
09:35, 21 mrt 2017
mooi gedaan jessica ik...
09:34, 21 mrt 2017
Ook ik ben al aan de...
16:25, 19 mrt 2017
gecondoleerd en sterkte
10:53, 16 dec 2016
Ik geef mijn stokje door...
10:49, 16 dec 2016
Helaas zijn er zulke...
12:53, 11 sep 2016
Heb me gelijk opgegeven...
15:48, 22 jun 2016
jou layout is ook...
14:16, 6 jun 2016
Jouw logje is ook...
14:15, 6 jun 2016
Profiel
Naam: mariska
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
agenda
Mijn (Borsato) agenda ziet er zo uit...:

januari
13 me schat jarig

februari
14 opa jarig
19 opa overleden 2011

maart
19 oma jarig
25 mama jarig

april
27 koningsdag

mei
20  workshop Tifosi di Marco Borsato
27 Festival Nirwana Lierop

juni


juli
23ste trouwdag 2015 (heartbounce)augustus

september
3de woe jaarmarkt


oktober
14/15 Fanclubdag weekend
15 bonusdochter jarig


november
4 Lunch met Marco
12 Leroy jarig
16 broertje jarig
23 oma overleden 2010

december
15 ik jarig
25/26 kerst
31 oud en nieuw
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gezellig dat je er bent ;
en 1 gast gezellig dat je er bent .
Zoeken


Waanzinnig MB&Friends
Toen ik te horen kreeg dat Marco 2 concerten ging geven met friends in het Ziggodome zat ik eerst te twijfelen of ik wel moest gaan of niet, ik was tenslotte al 2x naar Marco geweest dit jaar, de workshop waar Marco bij was en het festival Nirwana in Lierop.

Ik zei tegen me man Marco geeft 2 optredens in juni in het Ziggodome ter ere van het 5 - jarige bestaan van het Ziggodome en Marco zou daar zijn 20ste concert dan geven daar. Hij zei wat kosten de kaarten? Als je wil dan ga je toch. Hij zelf wilde niet mee deze keer omdat we in mei al samen waren geweest. 
Tja wie moet ik dan meenemen een collega, me moeder jeetje wat lastig. Me collega nam niet op en ik moest snel beslissen dus vroeg ik me moeder mee ze vond het leuk dat ik aan haar dacht maar vanwege wat gezondheids ongemakken durfde ze niet mee te gaan. Uiteindelijk heb ik een collega van haar gevraagd Anneke, zij is ook met mij meegewerkt naar de toen gewonnen lunch en is ook groot Borsato fan. 

Ik belde haar op met de vraag of zij zaterdag 24 juni wat te doen waarop haar antwoord nee was. Ik vroeg haar of ze mee wilde, nou daar hoefde ze niet lang over na te denken en kreeg kort na mijn vraag gelijk JA leuk als antwoord, op de achtergrond hoorde ik haar man zeggen moet je dit niet eerst met mij overleggen? Waarop ze zei nou bij deze.

Enige tijd moeten w88 tot het 24 juni werd. Gister was het dan zover Anneke kwam rond 15.30 ophalen en gingen op weg naar Amsterdam na wat files en omrijden kwamen uiteindelijk om 16.30 uit de parkeergarage gelopen onder de Arena (p1). Op zoek naar wat te eten en uiteindelijk hebben we besloten om voor een heerlijk broodje te gaan die naast de FEBO te halen voor de Heineken music Hall en decathlon. We hebben daar op ons gemak ons broodje gegeten en wat gedronken hebben nog even een wc opgezocht en toen de rij opgezocht bij de tifosi vlag want ja we hadden staanplaatsen dus mochten dan ook eerder naar binnen.
We kwamen wat bekenden tegen hebben even wat gekletst en een foto geschoten met een mede fan onze BiancaVK. Rond 18.00 ging dan ook de deur bij ons open en iedereen wilde snel naar binnen. Binnen aangekomen tassen gecontroleerd moesten we netjes in een rij van 4 personen naar elkaar wachten. Uiteindelijk rond 18.25 werden we begeleid door beveiligers naar de zaal gebracht we mochten niet rennen. De zaal deur ging open en iedereen ging rennend naar het hek om een mooi plekje te bemachtigen. 
We hadden een mooi plekje bij het podium net niet aan het hek maar mochten niet klagen. 
Ondertussen stroomde de zaal al een beetje bij beetje vol. Om 20.00u werd het publiek alvast een beetje opgewarmd door 2 dj's. En om 20.30 kwam dan eindelijk onze Marco op.

Wat een avond, wat een artiesten en wat een mooie prachtige stemmen had iedereen we hebben volop genoten veel foto's en filmpjes gemaakt die staan op mijn Facebookpagina.

Marco superbedankt voor deze onvergetelijke mooie avond zoals je al zei over 5 jaar weer een Borsato & Friends
 
Kaarten Nirwana
Wie heeft er nog interesse voor 4 kaarten voor nirwana live op zaterdag 27 mei aanstaande. 

Het zijn e-tickets liggen al uitgeprint klaar helaas heb ik de mail al weggegooid dus zouden we de tickets face to face kunnen uitwisselen. Deze kaarten gaan weg vanwege gewonnen gastenlijst tickets. 

Prijs voor de tickets waren 35,- per ticket, ik vraag er 25,- per stuk voor.

woon je in de buurt van Alphen ad Rijn dan mag je ze ook komen halen 
De weblog betekend voor mij.....
Een uitlaatklep waar ik ongestoord mijn verhaal kwijt kan. Er zitten bij de weblog geen bekenden van mij van qua familie mocht ik dus iets hebben waar ik mee zit en niet wil dat mijn familie dit nog weet dan kan ik dat hier kwijt. 

Maar de weblog is niet alleen voor negatieve dingen natuurlijk. Er zijn hier op de log een hoop medefans die 1 persoon in ons midden te gek vinden en dat is natuurlijk Marco. Ik vind het mooi hoe een ieder zijn belevenissen verteld over zijn en haar ervaringen met en omtrend Marco, iedereen is op zijn eigen qua fan zijn de 1 gaat echt ieder concert en dingen af waar Marco (bij) is de ander gaat naar 1 concert per jaar en geniet daar ook van. 

De weblog is ook niet alleen voor verhalen er worden vanuit de fanclub ook een prijsvraag avondje georganiseerd waarbij iedereen aan mee kan doen, een gezellig avondje thuis op bank lekker aan bet puzzelen met je medeloggers en ook hier wordt fanatiek aan meegedaan. 

Ook wordt er op de log iemand in het zonnetje gezet een week lang door Marco je komt dan in de schijnwerper te staan ook ikzelf heb hier 1x ingestaan en maandelijks komt er een logje in het rood te staan dan ben je de hele maand de weblog van de maand.

Ook Marco heeft een logje en zo nu en dan zie je dan ook een logje van hem verschijnen. En ook bezoekt Marco onze logjes regelmatig en geeft dan ook een reactie super leuk natuurlijk en daar wordt door ons heel erg leuk, spontaan en stuiterend op gereageerd tja want zeg nou zelf wie wil er nu geen reactie van Marco. 

 
Kledij fcd
Ik heb net nog even zitten speuren voor accessoires voor het thema Italië voor op de fanclubdag en ik ben geslaagd.

Mocht je nog wat nodig hebben of nog niks hebben kunnen vinden op www.funenfeest.nl hebben ze leuke dingen staan zoals schmink, ketting, armbandje, t-shirts voor mannen/vrouwen/kinderen, boa's, Hawaï ketting, zonnebrillen, pruiken, armbandje en nog veel meer.

Een kijkje nemen op deze site kan geen kwaad, ga naar landenversiering, europa en dan naar Italië feestartikelen zoeken in de waslijst.

We hebben nog even maar je kan niet vroeg genoeg beginnen toch hahaha ik ben nu helemaal klaar incl accessoires. Wie weet vind ik nog meer maar voor nu denk ik dat ik klaar ben.

Succes en hoop dat jullie wat hebben aan deze link

 
Fanclubweekend 2017
Afgelopen vrijdag kregen we DE mail.

Ik had net me banen gezwommen en was net thuis aangekomen en zat de bank. Ik zag een reactie op facebook voorbijkomen van Jessica dat ze kaarten had geboekt voor de bingo. Gauw ging ik naar me mail.

Watttttttt yes yes yes  de mail was binnen we konden kaarten reservere voor de fanclubdag en de bingo. Allereerst PANIEK  het is in Hotel Zuiderduin o jee vorig jaar was het hotel al gauw volgeboekt. Ik ben gelijk me laptop gaan opstarten en ben het hotel gaan bellen, ik kreeg een medewerker aan delijn die zei het is druk qua telefonisch reserveren je kan het beter via de site doen, ik zei daar wil ik niet op w88 me laptop is nog aan het opstarten ( lees duurt lang) Ik werd doorverbonden en stond even in de w8. Ik was snel aan de beurt en heb een 3-persoonskamer kunnen boeken. WHHHAAA  we slapen weer in Hotel Zuiderduin.

Inmiddels kreeg ik een appje binnen van me borsatovriendinnetje Lizzy dat we de kaarten konden bestellen ik had haar en haar moeder beloofd dat ik de bingo kaarten voor hun zou reserveren omdat ze vorig jaar te laat waren en op de reserve lijst stonden (uiteindelijk konden ze wel mee maar dit wilden we niet nog een keer). 

Dus stressss punt 2 de BINGO reserveren want ook die is gauw volgeboekt.  YES gelukt  en nu mijn kaart voor de fanclubdag reserveren. PFFFFF ook die is gelukt.
De bevestigingen zijn binnen  we zijn er weer bij eindelijk op naar standje  (rust) 

Daarna de mail nog eens goed doorgenomen want ja daar heb je geen tijd voor als je kaarten wil reserveren. :$:p Er stond nog wat leuks in ook dit jaar is er weer een dresscode namelijk ITALIE, o jee wat trek ik aan ik heb niks roods en zeker geen groen in de kast hangen. Gelijk maar struinen op internet en jaaaaa ik heb wat gevondenBij Bol.com vandaag wordt ie geleverd. Hopen dat ie past. Daarna me moeder geappt of zij nog iets roods heeft hangen in de kast zei heeft nog een rood jasje hangen die ik evt mag lenen dus dat is geregeld nog iets groens pffff lastig wat wordt het groen shirt voor eronder, groene broek (die nergens te vinden is) Het zijn groene schoenen geworden


Gevonden bij de Bristol. En ik doe hierbij een witte broek aan. Ik ga nog wel verder zoeken naar iets roods want om nou alleen in mijn t-shirt te gaan lopen wordt een beetje fris denk en als het jasje niet de juiste kleur rood heeft dan heb ik in ieder geval vervanging. 


 
Andere header
Gisteren ben ik al bezig geweest om mijn logje te veranderen-pimpen naar de Italiaanse stijl, ik had toen een header gemaakt maar was daar niet tevreden over dus vandaag maar weer aan de knutsel met pixlr. 

Was even stoeien een in totaal ben ik toch wel een uurtje bezig geweest het lukte maar niet om een foto in op de achtergrond te zetten want was iedere keer te groot. 

Na een aantal keren mijn foto verkleind te hebben is het me nu dan uiteindelijk gelukt pfffffff wat een gepuzzel. Nu alleen nog even ontdekken met dit programma hoe ik op een andere plek nog een foto kan neerzetten want daar kom ik nog niet helemaal uit, maar dat is voor latere zorg.

dit is m uiteindelijk geworden
 
Casa Mariska
Welkom op mijn vernieuwde logje een header maken zoals de medewerkers van support dat lukt me niet dus moest deze keer zelf freubelen.

Simpel maar toch Italiaans.......

Hoop dat jullie het mooi vinden 


Ciao Mariska


 
"Maar dan voel ik weer het kriebelen van je zachte hand
En we rollen samen lachend door het warme zand"