Welkomsttekst
Gezellig dat je me logje heb weten te vinden!! Ik heb niet altijd tijd om me logje bij te houden. Vind sommige dingen nog een beetje moeilijk allemaal. Kijk gerust even rond en laat even een berichtje achter zodat ik weet dat je langs bent geweest!!

Liefs Christa
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Memorium
Papa
09-05-1950     31-08-1995

 
Foto album
Marco's Favorieten
Week 6 2010
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Christa Buddingh'
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Dank jullie wel!!
14:02, 2 jul 2012
Ik neem ook zeker een...
20:26, 16 okt 2010
Heey IneWat was het...
11:15, 9 jul 2010
Ik ben er 8 juli bij...
12:16, 4 feb 2010
Okay thanks!!
12:09, 4 feb 2010
Weet je niet waar die log...
11:20, 4 feb 2010
heeeygelukkig is het nu...
19:32, 6 okt 2009
Hallo LiaLeuk dat je in...
13:39, 6 okt 2009
Zo gisteren was het ook...
13:10, 6 okt 2009
Jeetje mooi verhaal.Ik...
13:55, 24 sep 2009
Flyball
Hallo

Hier weer een berichtje van mij, zelf op de dag dat de weblogjes 6 jaar bestaan. Hihi hoe leuk is dat

We hebben nu 3 wedstrijden met de Flyball gehad!!
Zoals ik de vorige keer had verteld zou er na 3 wedstrijden een indeling worden gemaakt, in welke poule Sanka met zijn team gaat lopen. Dat is in de A-Poule, de hoogste! Ze staan nu met het team als 4e. Maar het seizoen is net begonnen en er kan nog alles gebeuren.
Dino heeft afgelopen zondag op de wedstrijd in de C-poule een 3e prijds gehaalt, waar we heel trots op zijn!!

Hier een mooi Slowmotion filmpje van afgelopen zondag. Sanka met zijn team lopen in de andere baan aan de rechterkant, Hun winnen die race, omdat er bij het andere team een hond langs de baan terug gaat!
http://youtu.be/0u48vda710s Hij staat ook in mijn video album

Fijne dag verder vandaag
Gr Chrissi3
Daar ben ik weer :-)
Jah jah daar ben ik dan weer!!
Ben weer een tijdje weggeweest, maar zal het nu echt proberen bij te houden om 1 keer per week wat te gaan loggen..

M'n laatste logje ging over flyball, het seizoen van vorige jaar hebben we mooi afgesloten met een 2e plek in de B-poule..
We zijn inmiddels van vereniging veranderd. We zijn naar AKC "Waterland" in Purmerend gegaan. Waar we met heel veel plezier trainen. Barry (mijn vriend) traint nu met onze jongste en grootste hond Sanka (Australian Shepherd) en ik train zelf met Dino (Jack Russel).
Sanka is in een competitie team ingedeelt en Dino in het andere team. A.S. zondag 21 april begint het seizoen weer, we gaan kijken hoe het dan weer gaat, ben heel erg benieuwd. Ze mogen allebij met hun teams aantreden. En de wedstrijd is in Nijmegen dit keer en dat is voor het eerst dat we zo ver weg moeten. Dus wordt erg vroeg dag. Onze 2e wedstrijd zal 3 mei zijn op het Animal Event, waar alleen Sanka met zijn team zal schitteren.. Na 3 wedstrijden zal bepaalt worden in welke poule Sanka met zijn team zal lopen. Dat wordt aan de hand van gemiddelde tijden genomen.Afgelopen zondag heb ik examen GG-B (gedrag en gehoorzaamheid voor beginners) gelopen met Sanka. Helaas zijn we niet geslaagd, maar we zijn wel vooruit gegaan, daar ben ik al heel erg blij om..


We zijn afgelopen pasen begonnen met de tuin opnieuw te bestraten en hij is al bijna af.. Vandaag hebben we een nieuwe picknick tafel gekocht, er moet nu alleen nog mooie lounge set komen en we gaan de streiger uitbouwen. Ik ben zo blij dat ik weer lkkr van de zomer in de tuin kan zitten (dat kon ik vorig jaar helemaal niet) en de honden zijn er ook heel erg blij mee..
De tuin is nu alweer wat verder, maar een recente foto heb ik op het moment niet


En dan het leukste nieuws wat ik in December gehoordt heb, is dat ik in Juli tante wordt van een nichtje als het goed is


Voor vandaag jou ik hierbij!!

Gr Christa
Flyball-wedstrijd Culemborg

Eergisteren 07-07-2012 hadden we weer een flyball-wedstrijd, in Culemborg dit keer. Het was vroeg dag, 6 uur ging de wekker. Om 6:30 werd Dino opgehaald door mijn schoonvader, die ging daarhhen, omdat hijzelf niet hoefde te lopen.
We gingen om 6:45 richting Culemborg met Sanka. Het was lkkr rustig op de weg. Om 7:45 waren we bij de vereniging in Culemborg. Om 8 uur kwamen langzaam aan de andere team genoten. We gaan dan altijd eerst met z'n alle de tent opbouwen waar de honden in liggen. We hadden dit keer 3 teams (Dog Power, The Wizzards en The Jokers), dus een leuke en drukke bedoening. Ikzelf liep bij The Jokers, mijn vriend Barry is coach van The Wizzards (ik loop dan met Dino ook in dat team). Eenmaal de tent opgezet, konden we lkkr al onze hondjes in de benches doen. Koffie en thee drinken en wachten totdat we mochten inspringen.
Om 9 uur mochten de 2 andere teams beginnen met inspringen, er waren 2 ringen. Allebij de teams in een apparte ring. Wij liepen met The Jokers in ring 1 en Dog Power ook. The Wizzards liepen in ring 2. Helaas kon ik zo niet veel van The Wizzards zien.
Het hele ochtend programma verliep uitstekend van alle 3 de teams. The Wizzards hebben een record gelopen van 24,50 sec en wij als The Jokers hebben ook een record gelopen van 27,82 sec.
Heel grappig, ben je met 3 teams en wordt je ook nog 's middags in 3 verschillende klasses ingedeelt. Er was dus een hoop te winnen.
Uiteindelijk is Dog Power 3e geworden in poule 1 (snelste poule). The Wizzards zijn 3e in poule 2 geworden en wij The Jokers 5e in poule 3. We mogen echt niet klagen.
We hebben met z'n alle een hele leuke en gezellige dag gehad.

Gr Christa en een poot van Sanka

Heel heeeeel lang geleden!
Zo dat is lang geleden dat ik een logje geplaatst heb! Ik weet niet precies hoe het komt, maar waarschijnlijk de tijd! Er is een hoop veranderd. We zijn 2 keer verhuisd en hebben er een hond bij! Ik ben ook nog van baan gewisseld dit jaar! Wij hopen nu wat rust te kunnen hebben en ons lkkr bezig houden op onze grootste hobby FLYBALL met de honden! Ik zal proberen in iedergeval 1 keer in de week wat op te schrijven. Voor nu ga ik proberen alles een beetje op de schrijven!
GEWELDIG! GENOTEN!
Wat was het weer geweldig! Gisteren bij Live at Westerpark met Marco!!!

Ik was samen met een  vriendin heen Jessica!


We gingen om 13:30 met de trein naar A'dam Slotendijk! Toen zijn we gaan lopen naar het Westerpark, daar kwamen we om 14:45 aan. We hebben daar eerst nog ff lkkr wat gedronken en gezeten in de schaduw, wat was dat lkkr! We zijn rond 15:15 richting de rij gelopen en in de rij gaan zitten! Om 16:15 gingen de grote hekken open en konden we voor de poortjes gaan staan. Toen werd het wel heel warm omdat iedereen lkkr op elkaar ging staan! Wij stonden achter Ine en haar vriendin, wat erg gezellig was! Ine ging Marco nog ff Twitteren om naar ons te zwaaien tijdens zijn soundcheck!
We mochten uiteindelijk om 18:15 naar binnen toe. Nou en ons poortje ging weer eens niet open, dus toen was het ff duwen en trekken. Bij de kaart controle deed dat apparaat het niet, dus stonden we ook weer ff te lang te wachten! Maar uiteindelijk stonden we toch heel erg mooi! Op de rechterhoek bij de catwalk.
We hebben allebij een geweldige dag gehad!
     
Het afscheid vond ik wel heel mooi!!
Nogmaals het was weer GWELDIG!!!

Tot het volgende concert maar weer!!

Dikke Christa
Westerpark

Hallo Allemaal

Hier ben ik weer een keer!!


Ik heb ook kaarten gekocht voor het concert in Amsterdam!! Ik ga samen met een vriendin op donderdag 8 juli.. Gelukkig is het voor ons lkkr dichtbij!!

Zou graag willen weten wie er dan ook nog meer heengaan, misschien zien we elkaar dan wel daar?? Lijkt me wel een keer gezellig!!

Tot spreeks

Dikke (K)

Sneeuw

Iedereen eerst allemaal DE BESTE WENSEN voor 2010!!

Sorry ben een tijdje niet geweest..


Zo jeetje zeg wat een sneeuw is er hier gevallen..
Ik was gewoon werken in Assendelft, om 15:00 uur belde m'n vriend hoe het bij ons was, nou toen was het nog flink aan het sneeuwen. Hij zei toen al ik haal je wel eerder van je werk, want ik was vanochtend gebracht, omdat ik met dit soort weer nooit wil auto rijden.
Hij kwam me uiteindelijk om 16:30 ophalen, toen zei die al dat alle wegen richting ons huis vast stonden en slecht te rijden waren, toen hebben we besloten om eerst ff naar m'n schoonouders te gaan. Daar hebben we eerst ff gegeten.
We gingen om 18:30 daar weer weg. We hebben er 1,5 uur over gedaan om van Assendelft naar huis te komen in Zaandam, normaal is dat met de auto een kwartiertje. Kan je na gaan hoe erg het was op de weg.
De vrachtwagens konden de hellingen niet opkomen dus die stonden dwars op de weg.

Gelukkig zijn we nu allebij veilig thuis!!

Succes voor de diegene die er nog doorheen moeten of nog in zitten!!

Veel plezier

Hallo allemaal,

Ik wil iedereen heel veel plezier wensen die zondag naar de fanclub dag gaan.
Ik kan zelf helaas niet heen, omdat ik het weekend naar Preston Palace ga met m'n hele Fam. Baal der wel van!
Wou zo graag heen, zou dan voor het eerst zijn, nu maar afwachten of het volgend jaar wel kan!

Dikke Christa

Sorry! Stom!

Sorry mensen, maar ik had belooft om foto te laten zien van de kermis Assendelft, maar helaas ik ben niet op foto geweest!!
Echt heel stom van me!!

Dikke  Christa

Wat was het geweldig!!
Oh wat was het concert toch GAAF!!

Ik was samen met m'n zus naar het concert woensdag! Ik heb me echt kostelijk vermaakt!
We gingen rond half 11 richting Arnhem over A1, waar we steeds in de file terecht kwamen baluh! Ik had met een kennis (Brenda) afgesproken of we auto bij haar konden  neerzetten en dat kon. We waren daar rond half 1. We hebben daar lkkr een broodje met uiensoep gegeten en rond kwart over 2 gingen we richting het Gelredome.
Het was toen nog niet zo druk bij ingang L, beetje bij beetje werd het steeds drukker. Rond 4 uur ging iedereen ineens staan, nou daar stonden we dan. Toen kwamen er een meisje uit Huizen en een jongen uit Amsterdam achter ons staan en ook nog een stel uit Venlo (weet niet eens hoe ze heten). Dat was best gezellig. De tijd ging inieder geval iets harder. Om kwart voor 6 mochten we naar binnen, en dan zo snel mogelijk vooraan komen te staan. We stonden helemaal tegen het hek in het hoekje, we konden het echt uitstekend zien. Behalve wat er helemaal vooraan gebeurde konden we wat minder zien.
Toen het was afgelopen werden we opgehaalt door Brenda, dat was wel erg luxe hoor! We hebben daar nog ff wat gedronken en toen zijn we richting huis gereden. Ik moest me zus eerst thuis afzetten, voordat ik zelf naar m'n bedje kon!! Ik lag om 2 uur in m'n bed en kon gewoon wat blijdschap het eerste uur niet slapen, zo was ik aan het nagenieten.

Marco Bedankt!!

    

"Ik voel dat ik je kwijt raak
Vertel me als ik je moet laten gaan"