Welkomsttekst
Helen Chen, getrouwd met Ron DS Chen. Ruim 26 jaren ben ik als pedagogisch medewerker werkzaam binnen de kinderopvang. Ik ben begaan met kinderen en gelukkig heb ik het voorrecht om met kinderen te mogen werken die in Nederland wonen en het goed hebben. WAR-Child vind ik dan ook een project wat zeker niet mag ontbreken, het is harder nodig dan ooit. Wil daar best een bijdrage aan leveren, het liefst ter plekke hulp bieden.

Naast mijn nagenoeg fulltime baan ben ik ook frreelancer (Assessor) en neem ik examens af bij PW-3 en PW-4 studenten. Dit doe ik met veel plezier. Al sinds de eindjaren '90 ben ik groot fan van Marco Borsato en hoop ik dat hij nog minsten 25 jaar vastplakt aan zijn muziekcarriere. Het verhaal achter zijn succes, de vastgelegde documentaire op DVD, hebben diepe indruk op mij gemaakt. Prachtvent!

Helen Chen
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Helen Chen
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Hoi Miriam, leuke weblog...
14:37, 9 mrt 2016
Hoi Jolanda, heb ff...
22:13, 21 feb 2016
Zo is het...
22:05, 21 feb 2016
Lieve medefans, dank voor...
11:22, 21 feb 2016
Heb even de Rap bekeken...
17:46, 3 feb 2016
Hoi Corine, dank voor...
17:37, 3 feb 2016
Hoi Nikita, wij hebben in...
11:23, 18 jan 2016
Thnx Nikita en...
11:21, 18 jan 2016
Dat gaat zeker lukken...
23:43, 14 dec 2015
Dankjewel lieve Anja voor...
22:08, 14 dec 2015
Compilatie Symphonica in Rosso 3 maart 2016


 
De Z is van
De Z is van...ZIGGODOME. Dit leek mij zo vanzelfsprekend eerlijk gezegd. Natuurlijk ben ik gek op de zomer...BBQ-en, varen, lekker op vakantie (naar Egypte dit keer en snorkelen in een eigen rif wat voor het hotel ligt). Heerlijk...maar nu nog even niet. Ben nu nog in de ban van drie Symhonica in Rosso concerten in het overweldigende Ziggodome.


 
De X is van...
Tja...daar zeg je me wat. Mijn man en ik houden echt van een hapje eten en dan met name verschillende gerechten. Heerlijk wokken, grillen, tapas eten...mmm! Het water loopt mij al uit de mond bij al die lekkere en diverse gerechten. Daarbij ben ik gek op vis en vlees in combinatie met groenten en/of salade.
De W is van...
Elke dag ga ik wel met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde en er is niets zo afwisselend als het werken met kinderen. Geruim 26 jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang. Dit bij diverse organisaties, in diverse leeftijdsgroepen maar ook in verschillende functies.
De V is van...Vrede
Vrede...ja het klinkt idealistisch en dat is het waarschijnlijk ook. Het lijkt wel dat 'hoe meer wij het met elkaar wensen, hoe verder wij ervan verwijderd zijn'.
De oorlogen lijken alleen maar toe te nemen. Niet te vergeten de onderlinge haat en onverdraagzaamheid. Voor mij dus geen 'V' voor Valentijn want daar heb ik niets mee...Commercieel gedoe! Mijn man en ik vinden elkaar elke dag bijzonder...daar is inzet, empathie en respect voor nodig. Elke dag...niet 1 dag in het jaar...
de U is van uitje
UITJE

Het valt niet mee om hier een keuze uit te maken want ik ben gek op 'uitjes' en dan bedoel ik niet hetgeen je op je pizza belegd.

Gisteren nog ben ik met mijn man lekker wezen UIT eten ter afsluiting van onze ski-vakantie in Italie. De Dolomieten is een prachtig ski-gebied en net als Marco, ben ik verknocht aan het skieen en aan Italie.

De S is van Symphonica in Rosso
Reizen en wegdromen
Als de R staat voor Reizen, tja dan kan ik best wel wat opnoemen. In de afgelopen 20 jaar heb ik diverse landen mogen bezoeken. De meest bijzondere reizen die ik heb mogen meemaken lagen toch vaak wel ver buiten Europa. Alhoewel het best lekker vertoeven is in Griekenland en Turkije!
De N van Nieuwjaar
Aansluitend op mijn vorige weblogje, wil ik nieuwe en mooie herinneringen blijven maken. De signeersessie in Utrecht was natuurlijk super dit jaar net als de concerten die ik bijgewoond heb. Mooie herinneringen!

Ook in familiaire kring, het vieren van Sinterklaas was weer ouderwets gezellig. Vorig jaar, rond deze tijd, overviel ons het nieuws dat mijn zusje accute Leukemie heeft. Zij lag toen in het ziekenhuis!

Vele chemo's volgden (en nog) maar dit jaar hebben we
het weer gezamelijk kunnen vieren en ik kan je zeggen 'dubbel genoten', weer een mooie herinnering gemaakt.
T is van...Tifosi
Oooohhh wat was ik blij met mijn lidmaatschapspasje medio Januari. Eindelijk ontving ik dit zeer gewilde pasje na er maanden op gewacht te hebben. Helaas ontbrak het Tifosiblad en tot op heden is deze nog niet op mijn deurmat gevallen. Inmiddels wel wat mailcontact gehad en nu maar hopen dat mijn geduld binnenkort beloond zal worden.

Op dit moment kan ik dus niet op de inhoudt in gaan van dit prachtige blad maar zal er zeker op terugkomen zodra ik 'm binnen heb!


Groetjes Hèlen
"Kijk in de lucht
Kijk naar de zee"