Welkomsttekst

Benvenuto!!!!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Chantalnelleke
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 00:08
Via deze weg wil ik jou... 10:14
Via deze weg wil ik jou... 10:14
Via deze weg wil ik jou... 10:13
Gefelciteerd en een hele... 21:27
Via deze weg wil ik jou... 20:39
Via deze weg wil ik jou... 11:47
Van harte gefeliciteerd... 13:09
Gefeliciteerd met jou... 07:41
Zie nu je log pas....maar... 00:17
Gefeliciteerd en welkom!... 14:14
fout bij verwerken smilies 10:42
Gefeliciteerd en een hele... 10:31
Via deze weg wil ik jou... 08:58
Gefeliciteerd... 07:45
Wat fijn! liefs, Sylvia 20:43
Hai Sylvia, Ik heb 60... 12:18
Is het een beetje gelukt... 19:00
Wat een super lief gebaar... 11:27
Even een schop omhoog. Ik... 19:09
Ow jah, dan klopt het... 22:30
Klopt, we hebben 2... 22:14
Ow, ik dacht eigelijk dat... 22:07
Super lief dat jullie al... 21:51
ik heb nog wel twee... 21:13
Hoi Hoi, Wat lief zeg!!... 20:42
Dat is zeker een heel... 13:10
Wat een super lieve... 12:15
Via deze weg wil ik jou... 10:14
Nou hopelijk gaat de rest... 14:40
Jeetje spannend zeg.... 11:02
Pffft gelukkig maar! Die... 10:53
Nou dan begint je... 09:38
Jemig.... al... 00:29
Op dit moment ben je aan... 19:37
Wauw, dat is niet... 11:20
Goh heel vervelend ik wil... 10:08
Waar vind je zo'n... 22:48
heel veel plezier en... 22:31
Veel plezier met de cruise! 22:04
Zoooooo, wat een heerlijk... 21:55
Ik dacht vandaag weer aan... 22:22
ik wil jou ook wat leuk... 21:43
Vervelend dat je na een... 17:29
hey wat vervelend zeg,... 22:25
Gelukkig gaat het nu... 20:09
Hopelijk knap je nu snel... 19:15
Gelukkig niets heftigers... 14:49
Wat vervelend zeg! Dat is... 21:03
... 20:36
 
Laatste 100
Cartoons


Zoeken
Rubrieken
E-mail alert
Lekkerrrr!!!!!


          


Foto album
War Child
www.warchild.nl

Steun War Child!!!!

Agenda

30 April
Koninginnedag @ Arnhem

12 Mei
Laura Pausini @ HMH

20 Mei
Familiedag @ Dieren

24 Juni
Marco @ ZiggoDome

20 Juli

Vakantie in Oostenrijk

19 September
Vakantie in Mexico

Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsaties ;
en 1 gast Borsaties .
Mijn laatste reacties
Gastenboek
Hieperdepiep Hoera!
Er is er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben 

Vandaag mag ik alweer 29 kaarsjes uitblazen en wat ben ik blij dat ik dit nog steeds mag en kan doen. Al een lange tijd ben ik niet meer op de log geweest, terwijl ik dit jaar toch heel veel heb meegemaakt. Mijn account was al geblokkeerd en deze heb ik maar weer open laten zetten en wat is dan beter om op je verjaardag weer te gaan beginnen. 
Een goed begin van een nieuw levensjaar 

Fijne dag allemaal!


Hulp gezocht!!

Lieve borsaties!

Even een logje, omdat ik een beetje hulp nodig heb.
Een aantal van jullie weten wel dat ongeveer 3 maanden geleden op 30 jarige leeftijd de man van mijn nicht is overleden. Dit was erg plotseling en achteraf bleek hij een hartafwijking te hebben. Hij laat 2 lieve kids achter van 2 en 7 jaar en natuurlijk zijn vrouw, mijn nicht.
Nu heeft zij het op dit moment financieel niet erg breed en wil ik haar graag helpen om wat extra geld te verdienen, zodat ze wat leuks kan gaan doen met de kids. Wees gerust, want ik ga niet zomaar om geld vragen, maar wat ik wel wil vragen is, zijn er mensen die wat bruikbare spullen hebben voor een rommelmarkt. Het hoeft niet veel te zijn, alles is welkom en mooi meegenomen.
Dus heb je nog wat staan en denk je, dit ga ik toch weggooien en het is nog prima te verkopen, je zou mij er erg blij mee maken. Alles wat ik daarmee kan verdienen, kan zij mooi gebruiken voor een leuke dag.
Jullie weer van je oude spul af en iemand anders blij kunnen maken!!

Wie helpt mij???

P.S. Denk je, ik heb wel wat, maar woon niet erg in de buurt, je mag het ook meenemen met de Borsato Bingo of de FCD. Laat het wel even weten, want mijn auto is niet super groot.


 

@Dubai airport
Even snel een logje vanaf Dubai, want daar wacht ik nu op mijn doorverbinding naar Bangkok. Onze vakantie zou al bijna niet doorgaan, omdat de Emirates moeilijk deed over ons ticket op Schiphol. We hebben verder niets geboekt staan en dat betekent dat je dan niet langer dan 30 dagen mag verblijven. Gelukkig had ik mijn visum van Vietnam bij me en na overleg mochten we toch mee. Pfff. Daarna nog meer zweetdruppels, want aangekomen bij de gate staat er gate closed. Wat nu? Gelukkig bij navraag klopte het niet. Hopelijk gaat de rest voorspoedig. De volgende keer een log uit Bangkok. Liefsss uit Thailand
Cruisen van Rotterdam naar...

het altijd verre Hamburg....

Een paar weekjes geleden kreeg ik te horen dat ik nog een leuk minireisje mag gaan maken voor het werk met een collega.
Op het werk gaan we over een aantal weken cruises verkopen. Natuurlijk moet je dan wel eerst zelf een cruise uitproberen, anders is het moeilijk verkopen aan de klanten.
Morgen ga ik met mn collega een 3 daagse cruise maken van Rotterdam naar Hamburg. En nee, het is niet met een zeil of roeibootje, maar met de Aida Blu!! (bigsmile)
Het is allemaal heel vervelend, maar heb toch maar besloten om mee te gaan. Heerlijk 3 dagen laten verwennen in de spa, een filmpje pakken in de bios, lekker eten, cocktails in de bar drinken en genieten van de jacuzzi op de baas zn kosten.

Heerlijk!!!

xx


Uitslag ziekenhuis/dokter

Alweer 2 weken geleden kwam ik terug uit Nepal. Helaas niet zonder slag of stoot.
De laatste dag in Nepal (zaterdag 5 maart) kreeg ik ineens koorts en hevige buikkramp. In eerste instantie dacht ik aan vermoeidheid. De reis had best veel impact en we maakten lange dagen. Wanneer ik thuis zou komen, zou ik lekker bij gaan slapen en zou het zo weer over zijn...
De vlucht terug was klote. Ik had het zo ontzettend koud, terwijl het gewoon lekker warm in het vliegtuig was, volgens mijn collega's. Mn hoofd was dan ook lekker rood. Gelukkig kon ik vrij veel slapen en vlogen de 13 uur snel voorbij.
Eenmaal thuis gekomen op zondagochtend brak de hel los. De buikkramp werd alleen maar heviger, mn maag deed pijn en mn beste vriend was op dat moment de wc. Hele dagen vertoefde ik op de wc. Na een aantal dagen was ik dan ook al 2 kilo afgevallen en moest ik uitkijken voor uitdroging, aangezien ik hevige diarree had. Ik kon wel huilen van de pijn....
Maandag kwam mn moeder even langs en die vond dat ik gelijk maar even de dokter moest gaan bellen voor een afspraak. Je komt toch uit Nepal en heel schoon is het er niet. Gelukkig kon ik gelijk dinsdag terecht. De dokter stelde wat vragen, drukte op mn buik en toen wist hij al genoeg. Ik moest 3 dagen lang wat op de kweek zetten. Dan zouden ze dit in het ziekenhuis op 8 dingen controleren. De assistentie vroeg nog of het ging lukken 3 dagen achter elkaar een potje vullen met ..... je weet wel en ik zei lachend dat ik wel 20 potjes voor haar kon vullen....
Vorige week vrijdag het laatste ingeleverd en afgelopen donderdag kreeg ik uitslag. Ik heb een Nepalese Bacterie opgelopen. Fijn dat mn moeder er ff op hamerde om naar de dokter te gaan. Ik heb een antibiotica kuur gekregen voor een week en dan moet het over gaan. Tjah, je moet er wat voor over hebben he om zulke mooie reisjes te kunnen maken... 

Fantastisch Nepal!

Al een week ben ik terug uit het bijzondere en indrukwekkende Nepal.
Wat een mooi land is dit. Hierover ga ik jullie nog veel vertellen en de mooiste foto's plaatsen. Op dit moment gaat het nog ff niet lukken. Ik ben de laatste dag in Nepal ziek geworden. Hevige buikkramp en maagpijn deden me de das om. Wat was ik blij dat ik de vlucht hebt overleefd en thuis was. Eenmaal thuis zijn de wc en ik beste vriendjes geworden... .... Mn ontlasting is naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek en aan het eind van de week krijg ik uitslag. Hopelijk geen Nepalees virusje in het spel. Nu heb ik tegen mezelf gezegd dat ik het ff rustig aan ga doen.
Hierover later in de week meer.

Ik wil jullie alvast 1 filmpje laten zien. Ik heb in Nepal een mountainflight gemaakt boven de Himalaya met als hoogtepunt natuurlijk de Mount Everest. Deze zie je bij 4 seconden gelijk rechts.

Geniet even lekker mee.... 

Chantal @ Nepal!

Morgenavond, om 23.35 uur vertrekt er een vlucht met Arkefly naar Nepal met 21 mensen die werken in de reiswereld inclusief mijzelf.....Al een hele tijd geleden, vorig jaar alweer werd ik door mijn leidinggevende gevraagd of ik op studiereis wilde naar Nepal. Nou hoef ik over zulke reisjes nooit lang na te denken, want elke "gratis" reis is mooi meegenomen.
Het enige wat ik altijd ff moet checken, maar dat heb ik wel in mn hoofd zitten is of er niets met Marco is. Want tjah, Marco missen is best moeilijk, maar in dit geval heeft hij niets op de planning staan. Een hele geruststelling....

Het gaat weer een super ervaring worden en ben ik weer een land rijker als ik terug ben. Een vrij vervelende baan heb ik ook.

We gaan onder andere raften, mooie koningssteden bezoeken, naar Chitwan National park waar we een jeepsafari gaan doen, een trekking door de bergen maken en in tentjes slapen in de natuur en de meest spectaculaire activiteit is toch wel de mountainflight. Hierbij gaan we met een klein vliegtuigje door de bergen van de Himalaya vliegen met als hoogtepunt de Mount Everest en genieten van de prachtige uitzichten....

Ik heb dr onwijs veel zin in. Morgen mn koffer pakken en dan op naar Schiphol!!

De foto's en verhalen volgen als ik terug ben.....

Het gaat echt gebeuren!

Vele van jullie weten dat ik bij de allerleukste en grootste touroperator van Nederland werk, namelijk Tui Nederland, oftewel Arke en Holland International .

Als je in deze sector werkt, dan heb je een passie voor reizen. Proberen om zoveel mogelijk bestemmingen te zien, zoveel mogelijk cultuur te snuiven, de allermooiste stranden te testen, in de aller blauwste zee te kunnen zwemmen en zoveel mogelijk souverniers te scoren.... Als dat niet zo is, dan doe je iets niet goed.....hahaha...

Nu was ik met mn lieve collega Anouk aan het brainstromen wat ons allemaal leuk leek om nog te gaan doen en hoelang en met wie. Uiteindelijk kwamen we er al snel achter om samen iets te gaan doen. Nog sneller waren we uit de bestemming gekomen. We zouden een 17 daagse rondreis door Vietnam gaan maken. Super vet leek ons dat en waren ons al aan het voorbereiden op de reis. Vrij vragen, sparen enz. Alleen deze reis zou al in maart zijn en geld hadden we zo nog niet.

Na een keer of 10 de reis doorgelezen te hebben, bleek dat er nog veel extra kosten bij te komen en grapte ik nog dat je daarvoor wel 5 weken ter plaatse kon verblijven.
Anouk zei, dat gaan we doen, 5 weken weg. Ik grapte dat ik hier wel oren naar had.

Van een grap kwam iets serieus. Al snel besloten we om samen 5 weken vrij te gaan vragen. Eerst maar eens gecheckt, want 5 weken kon nog wel eens een probleem opleveren. Het goede nieuws hoorde we gister, onze 5 weken vakantie is akkoord!!!

Anouk en ik vertrekken 29 oktober tm 04 december!!

En nu wil je vast nog weten wat we gaan doen?

We gaan backpacken in Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en op de terugreis maken we nog een stop in Dubai!!!


Ik ben zo hyper de pyper en blij... 

Volgende week zondag gaan we naar de vakantiebeurs ideeen opdoen, onze inkoopster om tips vragen en het internet afstruinen naar de mooiste plekjes...

En zit 1 maar aan, ik ga de fanclubdag van 2011 missen....
Vaak is dit het eerste weekend van november of iets rond deze datum en dan ben ik er niet, maar ik heb er goed over nagedacht, want deze kans krijg ik niet nog een keer.

Jarig!!!

Dat ben ik vandaag!!!

Happy Birthday to me, happy birthday to me.....

Vandaag, vierde kerstdag 27 jaar geleden kwam ik ter wereld.
Nu staat de teller alweer op 27, wat gaat de tijd toch snel.

Vandaag eerst werken, want vrij nemen mag bij ons niet in deze periode door de drukte, maar mag gelukkig wel om 16.00 uur naar huis. Lekker met mn ouders en broer eten en daarna nog een taartje, maar verder vier ik het pas in het nieuwe jaar.
Iedereen is erg druk in deze periode, dus een verjaardag vieren lukt bijna niet.

Fijne dag iedereen!!

"En dat alles
Doe jij alleen"