My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond enlaat gerust weten wat je er van vindt ........
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
Genieten in 3D....

overBLFt....Vorige week zondag was ik 1 van de gelukkigen die van 100%NL naar het concert van BLF mocht gaan in de stad waar het allemaal begon, nu bijna 20 jaar geleden.
Het optreden vond `s middags plaats in buurthuis de Spot in Middelburg en mijn man en ik besloten dat we dan ook met de trein konden reizen en zo zaten we `s morgens in alle vroegte in de trein op weg naar Vlissingen, want wanneer ik zo dichtbij de zee ben moet ik hem horen, zien n ruiken.

`s Middags hadden we een heerlijke lunch aan zee en nadat we even door Vlissingen geslenterd hebben zijn we met de trein weer naar Middelburg gegaan, te bang om laat te komen. Stel je voor dat de treinen plots niet meer zouden rijden....
Het weer was super en eenmaal in Middelburg hebben we daar nog heerlijk op een terrasje gezeten en genoten van de zon, de Spot was maar 2 straten verder.

Voor de Spot ontmoette ik eindelijk Els (Elsie) met haar man en het wachten vloog om met zulk leuk gezelschap.
Om 16.00 uur mochten we naar binnen,het bleek een kleine zaal te zijn en gelijk was er een hele intieme sfeer.

We liepen op het gemak naar binnen en stonden helemaal vooraan, om niet lang daarna "de mannen" op te zien komen , om daarna te genieten van een grandioos concert.
Wat hebben we genoten en wat was het speciaal om daar bij te mogen zijn .
Een hele mooie herinnering hebben we er weer bij en telkens als ik de foto`s zie beleef ik deze dag weer opnieuw en ben ik telkens weer overBLFt door de mannen die live nog mooier zingen en beter spelen als op hun CD`s.....


Die ander.....
Buiten het feit dat ik zo ontzettend veel van Marco zijn muziek kan genieten , zijn er nog 4 mannen waar ik zo heerlijk van kan genieten en dat zijn de mannen vanBLF.
En gisteravond mocht ik samen met mijn man weer van ze gaan genieten in het theater in Heerlen.
Ook de mannen van BLF werken aan een nieuwe CD en ze hadden al aangekondigd enige liedjes van die nieuwe CD ten gehore te brengen.
Het was een genot daar helemaal vooraan te staan en de nieuwe liedjes aan te horen , ze zijn schitterend en het rockt heerlijk, eindelijk weer een hardere plaat, alhoewel ik de andere, rustigere CD`s ook heel erg kan waarderen, was mijn man gisteren helemaal in zijn nopjes met de nieuwe "hardere" versie, hij vond het tijd worden....
Nu alleen wachten op de dag dat de nieuwe CD uitgebracht wordt.Met Marco Borsato in het WesterparkCamping CAS 2010
Yes, yes, yes, het is ook dit jaar weer helemaal top......
De kaarten voor CAS 2010 had ik al en gisteren heb ik ook de camping weer kunnen boeken.
We zijn weer op Port Zlande te vinden, heeeeeerlijk.
Vanaf de camping is het festival zelfs lopend te bereiken, of je neemt de bus die je er in 5 minuten naartoe brengt.
Wie er allemaal komt is nog niet bekend, wat zeker is zijn de mannen vanBLF enK?S CHOICE , voldoende voor ons om te gaan, maar stilletjes hoop ik natuurlijk dat Maro ook weer komt, dromen kan geen kwaad .......
Dag Concert At Sea ......

De plannen waren dat we al halverwege zouden zijn, ware het niet dat ons zoontje vannacht ziek is geworden.
Dag Concert At Sea, dag Marco, dagBLF, dag iedereen. Heel veel plezier en geniet van het weer !!!
Hopelijk voelt Max zich snel weer wat beter .....

..
Blf/Midzomernacht
Eindelijk is het dan zondag, helemaal nerveus stap ik met Rob in de auto, om op weg te gaan naar de Midzomernacht, hoe zal het zijn , zullen we "de mannen" echt van dichtbij gaan zien, hoeveel mensen zullen er zijn, zal het op de Brouwersdam zijn of toch ergens anders ? Ik kom maar niet uitgedacht.
We zijn er natuurlijk veel te vroeg en besluiten te gaan eten in Restaurant de Kabbelaar, veilig dichtbij, stel je voor de auto doet het niet meer, kan ik in ieder geval lopen. De andere gasten hebben het wellicht in de gaten, want ze vragen waar we heen gaan en vol trots vertel in dat we naar Blof gaan. Ik ben al snel klaar met eten, want ik krijg geen hap door mijn keel. Rob wordt bloednerveus van me en stelt voor dat we gaan, eindelijk.
Om half acht komen we aan op de Brouwersdam, er staat een tent die met hekken afgeschermd is ,we lopen er naartoe . Ja, hier is het , er wordt gecontroleerd of mijn naam op de lijst staat . Gelukkig, we mogen naar binnen. Als we op het terrein zijn wil mijn man nog even een sigaret roken, ik vraag hem op te schieten , want stel je voor dat we de mannen voor het concert kunnen zien, dan kan ik ze wellicht aanspreken en om een handtekening vragen, waarop mijn man zegt, je zult de mannen zeker zien van tevoren, want hier om de hoek ligt Norman . Ik denk hij maakt een grap en kijk voorzichtig om de hoek en ja hoor , Norman ligt heerlijk van de zon te genieten op een bedje en daarnaast ligt Peter . Schiet op , fluister ik mijn man toe en we lopen samen naar hen toe, ik vraag of ik een foto mag maken, waarop Norman jazeker zegt en een gesprek begint met mijn man.
Ik laat hun alleen en ga mijn geluk beproeven bij Peter : Peter mag ik je storen en een foto van je maken ? Natuurlijk zegt hij en gaat er goed voor zitten. Ok , niet laten zien dat je nerveus bent, zeg iets, begin een gesprek met hem , doe IETS !!! Gelukkig laat mijn kwebbelstemmetje me ook dit keer niet in de steek en begin ik een gesprek , alsof ik met een van mijn vrienden aan het praten ben. Mijn God, niet in paniek raken, haal die CD`s uit je handtas, nu die handtekening en ja hoor, geen enkel probleem, ik klets nog wat verder, Peter verontschuldigt zich, omdat hij een van de blaadjes van mijn CD kreukelt en zegt dat hij hoopt dat ik het leuk zou vinden, omdat 3FM het had voorgesteld dat het op een idyllisch eiland zou zijn , het moet niet gekker worden. Ik vertel hem dat ik blij ben dat ik hun mag ontmoeten en dat ik ga genieten van hun muziek , waar dat maakt me niet uit. Ik bedank hem en loop nog even naar mijn man die nog steeds met Norman aan het vertellen is, ik waag mijn kans en vraag hem natuurlijk ook om zijn handtekening en ook hij vindt het geen enkel probleem. We besluiten de mannen nog wat rust te gunnen en gaan naar binnen . Oh jee, geen foto samen met hun, wat een rund !!!
Het wachten duurt me te lang, maar om negen uur beginnen ze met spelen, het ene nummer nog mooier en met nog meer passie dan het andere. Enkele met een persoonlijk tintje , Paskal verteld dat het vandaag 2 jaar geleden is dat Peter trouwde en Peter wijst naar buiten en zegt : daar was het feest. Paskal heeft toen ?zijn Doortje? ten huwelijk gevraagd en enkele nummers later verteld hij vol trots dat hij pappa wordt terwijl hij Doortje in haar ogen kijkt . GEWELDIG , gefeliciteerd !!! Er gaat een geluid door de tent dat niet te beschrijven valt, wat mooi dat ik dit mag meemaken. Ze spelen zelfs een nieuw nummer dat pas in September uitkomt en ik heb het op video staan.
De tijd gaat veel te snel en voor dat ik het weet spelen ze hun laatste nummer. We nemen afscheid en de mannen lopen naar achteren , zou ik het durven ? Ik loop Bas achterna ,bedank hem voor de geweldige show en vraag hem of ik zijn handtekening mag, hij lacht me aan , zegt `tuurlijk` en zet ook zijn naam bij de foto. Paskal is helaas al weg, maar ooit zal zijn handtekening er ook bijstaan. We lopen naar buiten en daar zie ik Paskal binnen zitten, nee Tal, dat kun je niet maken en we lopen het terrein af.
Op weg naar huis komen we niet uitgepraat over het optreden en we zijn het eens dat we dit nooit meer zullen vergeten, het was super, geweldig, fantastisch, uit de kunst, fenomenaal, onvergetelijk en uniek

En Marco, bedankt dat ik hier mag schrijven over de andere mannen in mijn leven ....

"Net alsof je mooie ogen nog altijd kunnen dwingen
Net alsof je heel dicht bij bent maar zo ver hier vandaan"