My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en laat gerust weten wat je er van vindt ........
                  
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
Favorieten week 49...


Ik kan het bijna niet geloven, ik sta alweer bij Marco`s favorieten, maar ik heb hem nog nooit kunnen "betrappen" op mijn weblog. Toch maar vaker een kijkje nemen .....
Fijn dat er mensen zijn die wel opletten, want ik had al een mailtje van Lunarda en van Annemiek, bedankt schatten  Wellicht was ik er ergens aan het eind van de week achter gekomen, had ik er niet van kunnen genieten .
Nu geniet ik dus volop, ik ben zelfs een plaats gestegen tov. de vorige keer.
Op naar nummer 1, maar ja , of ik Annemiek kan verslaan?

Surprise op school...
Mijn zoon Max van 11 zit in groep 7 en daar komt sinds groep 6 Sinterklaas niet meer langs, maar worden er wel lootjes getrokken en kopen de leerlingen elkaar een klein kadotje .
Mijn zoon houdt helemaal niet van knutselen , maar ieder jaar weet ik hem weer te stimuleren om iets leuks van zijn surprise te maken.
13 November kreeg hij een briefje mee naar huis waar in stond  dat ze op 30 november een foto mee moesten nemen, of de daadwerkelijke surprise, om teleurstellingen te voorkomen.
Mijn zoon krijgt maandag een briefje mee en wel om de volgende redenen, de surprise is al helemaal af en daarvan wil ik niet dat hij, door hem mee naar school te nemen, stuk zal gaan, want daarvoor heeft hij er veel te hard aan gewerkt.
Een foto wordt het ook niet, want dit vind ik onnodige geldverspilling en bovendien hebben we een schaarste aan winkels in Stein sinds de brand .....

Wie bepaalt wat wel of niet goed is en wat zijn de creteria ? Mijn zoon is al verschillende dagen bezig geweest met het knutselen van een paard, wat volgens mij heel goed gelukt is en ik wil dus niet dat de juf bepaalt of dit wel of niet goed genoeg is, want hoe groot zal zijn teleurstelling zijn als de juf hem maandag verteld dat zijn paard, waar hij al dagen aan heeft gewerkt niet goed genoeg is ?Ook in mijn schooltijd waren er ouders en kinderen voor wie het woord  verantwoordig geen betekenis hadden.
Spreek kinderen en ouders er individueel op aan als je als school iets niet goed vindt, maar voer geen regeltjes in, waardoor ik als ouder het gevoel krijg dat ik ook  nog steeds op school zit.
In tegenstelling tot ouders die niets met hun kinderen doen, doe ik dit wel en ondanks dat Max knutselen echt niet weet te waarderen , hebben we samen toch heel veel lol gehad met het maken van de surprise.
En als de juf een foto wil zal ik haar in mijn briefje verwijzen naar mijn logje ....


Ik ben in ieder geval supertrots op Max en zijn paard dat hij heeft gemaakt. Nu alleen nog het rijmpje .....
Mijn MB stokje 2009
WAAROM BEN JE FAN VAN MARCO GEWORDEN EN WAT MAAKT HET DAT JE DAT NU NOG STEEDS BENT?

Fan van Marco ben ik eigenlijk geworden door toedoen van mijn zus wilder dan wild Wildertje  
Ze vroeg me een keer om mee te gaan naar Marco en toen hebben we de tijd van ons leven gehad en samen genoten van inmiddels "onze" Marco.
Het is een man die zingt met heel zijn hart, dat kun je zien in alles wat hij doet, een man die niet bang is zijn emoties te laten zien, heerlijk gewoon om naar te kijken.

                                WELK LIEDJE VIND JE HET LEUKSTE EN IS DIT VERANDERT SINDS HET ALBUM WIT LICHT KWAM? WELK LIEDJE VIND JE DAN NU HET MOOISTE EN WAAROM?

Eerst zong ik BINNEN met heel mijn hart mee, maar sinds Marco Dochters voor me heeft gezongen is er niets mooiers meer en moet ik oppassen dat ik niet in huilen uitbarst als ik Dochters weer hoor.

WELK DEEL VAN HET DRIELUIK WIT LICHT HEEFT HET MEESTE MET JE GEDAAN EN WAAROM?

Daar moet ik toch op antwoorden dat dit de film The silent Army is, want wat doet het pijn als je weet dat dit de dagelijkse realiteit is voor de soldaat-kinderen .

WAT HAD JE ALS BIJZONDERE MOMENT VAN OF MET MARCO EN HEB JE DIT JAAR NIEUWE MOMENTEN MEEGEMAAKT?

Mijn meest bijzondere moment was natuurlijk dat Marco recht voor me op een kruk plaatsnam en daar Dochters ging zingen, zijn ogen gesloten en op het moment dat hij opkeek pinkten we samen een traantje weg ....

Concert At Sea overtrof voor mij alles dit jaar.
Al jaren ga ik daar naartoe,samen met mijn mannetje, maar het was nog nooit zo mooi geweest als nu. Mijn grote favorieten, samen aan zee, het enige weekend in het jaar dat mijn man en ik optimaal genieten van elkaar, zonder kinderen .
En dan niet alleen verwend worden met BLØF, maar ook nog met Marco, de armen van mijn man om me heen , wat kan een mens gelukkig zijn .......

Dit jaar was ook mijn 1ste fanclubdag, maar beslist niet mijn laatste ....
Wat heb ik genoten, samen met mijn zus, een heleboel Borsaties gezien, maar nog te weinig ontmoet naar mijn zin. Volgend jaar dus weer en wellicht dat ik dan meer mensen zie die ik wel al vaker op de logjes tegenkom.

Al met al een jaar met heel veel mooie nieuwe momenten.

WELK ALBUM VAN MARCO VOND JE HET MOOIST EN IS DIT ZO GEBLEVEN OF HEEFT WIT LICHT JE ?OUD? ALBUM OVERTROFFEN?

Wit licht is het eerste album van Marco dat ik gekocht heb , voorheen zong ik alleen mee met de liedjes op de radio.
Als de CD niet al grijs van kleur was, was hij het wel geworden door het frequente gebruik ervan, Wit Licht overtrof dus alles ...

WAT WAS TOT DIT JAAR JE MOOISTE FOTO MET MARCO EN WELKE IS DAT NU GEWORDEN?

Dit jaar was mijn 1ste foto met Marco. Dat een mens daar toch zo van kan genieten , mijn nervositiet of het zou lukken om met hem op de foto te gaan, de duizend gedachten in mijn hoofd, omdat ik nu eenmaal niet van foto`s maken houd, mijn wil om het toch te doen, want je gaat nu eenmaal niet elke dag met DE Marco op de foto en uiteindelijk een foto waar ik supertrots op ben !

                                       


WELKE WENS ZOU JE HEBBEN VOOR MARCO?

Dat hij samen met zijn gezin zo mag blijven genieten als hij nu doet, dat ze elkaar blijven steunen, zoals ze elkaar het afgelopen jaar gesteund hebben.

MARCO IS NATUURLIJK EEN MUZIEKLIEFHEBBER. WELK NUMMER ZOU JE HEM NU WILLEN LATEN HOREN?

Dan zou ik toch moeten kiezen voor het nummer van BLØF, Rijden Door De Nacht.
Zo`n mooi nummer , het gaat over iemand die onderweg is naar huis, wetende dat zijn geliefde daar op hem wacht . Een gevoel dat Marco niet vreemd zal zijn en een reis die hij ook vaker maakt .
Via deze link kun je de versie bekijken die Paskal Jakobsendeze zomer in zijn achtertuin heeft opgenomen , druk maar op zijn naam .


Het MB-stokje wil ik graag doorgeven aan Marjabor en Daniellu die net als ik vrij nieuw zijn in logland, maar wellicht ook al veel langer van Marco zijn mooie muziek genieten ....Handtekening ....
Met dank aan Elja  !!!
Mijn eigen handtekening.
Heel erg bedankt Elja, nu nog verder aanpassen .....
Mijn fotoshoot met Marco
Gebroken voet ?!?!?!
Mijn  zoon Max had sinds het weekend in de Eemhof een zeer pijnlijke voet. Hij was in de wildwaterbaan verkeerd terecht gekomen.Hij is geen klager, maar hij begon telkens weer over zijn voet. Deze had deze week al alle kleuren van de regenboog gehad , maar werd nu weer op een andere plek blauw.
Toch maar even naar de huisarts vanmorgen. Stuurt deze me gelijk door naar het ziekenhuis, want hij denkt dat hij gebroken is. AAAAAAAAHHHHHHHHHH !!!!!
En ik heb hem de hele week zo laten rondlopen ...........
              

Aangekomen in ons pas geopende nieuwe ziekenhuis ga ik op zoek naar de balie om een ponsplaatje te laten maken. We zijn al snel aan de beurt en gaan naar de röntgen voor de foto. De uitslag is voor mij positief, niet gebroken, Max betreurd het, hij had een gipsen been erg leuk gevonden.
Terug naar de huisarts om hem in te tapen, want dat doen ze in het ziekenhuis niet.
Daar aangekomen zegt de arts dat hij er 3 dagen niet op mag lopen , alleen op de bank mag liggen, met zijn voet omhoog, doen wat hij normaal niet mag, de hele dag tv kijken.
Max maakt een vreugedansje op zijn rechterbeen en het duurt hem te lang voordat we thuis zijn.

Nu moet ik afronden, want mijn kleine prins roept me, hij maakt goed (misbruik) gebruik van zijn tijdelijke handicap ....
Ik ga hem lekker verwennen dit weekend !
Nationale Schoolontbijt

De school van mijn zoon doet elk jaar mee aan het nationale schoolontbijt en vanmorgen was het zo ver. Triest dat het nog steeds nodig blijkt te zijn ouders erop te wijzen hoe belangrijk dit voor hun kinderen is,dat ze voor het naar school gaan gegeten hebben, maar voor Max is het altijd één groot feest ....
Het enige waar wij aan moeten denken is dat we NIET moeten eten, want dat zit gewoon in onze dagelijkse routine ingeprogrameerd.
Zoonlief verheugt zich erop, in zijn pyama naar school, inclusief haar dat nog rechtop staat, onder dwang wel zijn tanden al gepoetst (ja, er zijn grenzen).


Toen hij terugkwam kon je aan hem zien dat hij ervan genoten had.
Hij vindt het heerlijk om met zijn hele klas te ontbijten, supergezellig met zoveel kinderen aan tafel. En hij noemde me op wie wat gegeten had, maar vooral wie dit jaar het meeste had gegeten. Hij kijkt nu alweer uit naar het kerstdiner dat elk jaar op school wordt gehouden .......

                  

Mijn 1ste keer ......
Wat heb ik genoten van mijn eerste fanclubdag, nou zeg maar fanclub-weekend.

Samen met mijn zus, mijn man en onze kinderen deelde ik huisje 411 en de enige keer dat ik mijn zoon heb horen zeuren was toen ik zei dat we weer naar huis gingen, dus dat zegt al hoe hij het weekend vond.
En ik, ik heb genoten van elke minuut, het enige minpuntje dat ik kan aandragen is dat het ook naar mijn zin veel te vlug is omgegaan.
Het gezellige etentje zaterdagavond, samen met de andere Borsaties, om daarna vol spanning de BINGO af te wachten, die al mijn verwachtingen overtrof.En dan natuurlijk de FANCLUBDAG ........
Tja , wat moet ik ervan zeggen, waar zal ik beginnen, ik weet het gewoon niet. Al die stralenden mensen , die maar voor 1 man komen, het is bijna onwerkelijk ......
Een benauwend gevoel dat me bekroop, toen ik zag hoeveel mensen om Marco heen dromden, een gebeuren waar ik absoluut aan weiger mee te doen. Een besluit genomen en boven op het bordes samen met mijn zus gaan staan, om van daaruit te gaan stralen en genieten van "onze" Marco.
Het bewijs hiervan is zelfs op foto vastgelegd, bedankt Shirley, ook voor je prettige gezelschap !!! Waar ik trouwens meer mensen voor moet bedanken, want het was een ervaring om nooit meer te vergeten .....

Fanclubdag 2010 ? Ik ben erbij !!"Dus denk maar even niet aan mij
Doe het echt alleen voor jou"