My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en†laat gerust weten wat je er van vindt ........
††††††††††††††††††
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
Geen koffieboompje.....

Afgelopen zondag hadden we een hele gezellige BBQ bij ons in de tuin.
En alsof het gezellige bezoek nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog een boel kado`s ťn ook nog eens een bon voor Intratuin.
Al snel kwam het idee in me op om een boompje te kopen ,maar toen ik bij Intratuin naar binnen liep wist ik gelijk wat ik ging kopen.......
Er stond een hele mooie pot me toe te lachen, die waar ik al zo lang naar op zoek was,maar die ik telkens te duur vond........
Maar nu had ik die bon, dus liep ik er op af en zag gelijk dat hij voor de helft van de prijs was.
Jippie !!! Ik maakte een vreugdesprong , nu kon ik ook nog de planten kopen met de bon.
Mijn kar was zo vol dat ik hem nog bijna niet vooruit kreeg en het tillen van de potgrond , die ik ook van het geld van de kadobon had gekocht, kreeg ik bijna niet in de auto getild.
Voldaan reed ik naar huis,waar mijn zoontje net van school vandaan kwam .
Net op tijd om me te helpen met die zware spullen , de grond werd in de pot gestopt ,de planten gepot en zie hier het resultaat.
Telkens als ik nu mijn straatje inrij zie ik als eerste weer die mooie pot staan en denk ik aan die gezellige dag met al die lieve mensen .
Petra, Paul, Saskia, Angelique, Marijke,Benjamin, Ellie, Meriam, Petra, Ilona, Petra, Luna, Milou, Karin, DaniŽlle en Linda nogmaals heel erg bedankt.
†† † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † †††† † † † † † † † † † † † † † ††
Limburgse BBQ met een Marco-luchtje...
Enige tijd geleden heb ik logje geschreven waarin ik de Limburgse fans uitnodigde voor een BBQ bij mij thuis , er kwamen vele en leuke reacties op en vandaag was dan de grote dag.
Vanaf 14.00 uur was iedereen welkom, maar sommigen waren zo enthousiast dat ze niet tot 14.00 uur konden wachten en net iets eerder op de stoep stonden†
Het is een heerlijke dag geweest , †met heerlijke mensen en heerlijke verhalen.
Ik heb er van genoten om te zien dat eenieder het naar zijn zin had, bovendien kreeg ik een hoop kadotjes, sommige zelfs helemaal uit Renesse.
Wat lief dat daar in mijn geliefde Zeeland mensen aan me dachten en daar al kado`s kochten voor vandaag.
Bovendien kreeg ik ook nog een heel mooi fotolijstje, waar de groepsfoto van vandaag een speciaal plekje in krijgt.
Maar 1 ding moet me van het hart, ik schrok me wezenloos toen ik de envelop van Intratuin opende, jeetje, ik was dik tevreden met alle kado`s die ik al had gekregen en nog zo`n groot kado erbij.
Wat ik ervoor ga kopen, ik denk een boom voor in de tuin.
Elk jaar wanneer hij dan in bloei staat denk ik telkens weer aan al die lieve en gezellige mensen die vandaag hier waren.

Bedankt !!!!!Monster Jam

Gisteren ben ik met mijn zoon Max, mijn zus en haar twee zonen naar Monster Jam Trucks geweest. En wat hebben de kinderen genoten, ik heb meer naar hun gezichten zitten kijken dan dat ik de show heb gezien.
Ik heb ze horen joelen, toejuichen en zelfs uit hun stoel zien springen, omdat er iets spectaculairs gebeurde.
En spectaculair dat is het , als je ziet hoe hoog de auto`s springen, de trucs die de quad rijders uithalen, motoren die een looping maken in de lucht, fietsers op hun BMX†die daaronder hun kunnen laten zien.......
Het was een mooie show, al was hij† volgens "kenners" iets minder, omdat het Sportpaleis een stuk kleiner is dan bijvoorbeeld het Gelredome en dan zijn er veel meer elementen in de show verwerkt.
Maar die blije gezichten van de kinderen zeiden mij genoeg......
Nadat we een souvenir hadden gekocht, want ja , iedereen moet je hierover vertellen, trokken we met heel blije kinderen naar huis."Jij hebt mij niet nodig
Dat ziet iedereen"