My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en laat gerust weten wat je er van vindt ........
                  
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
De laatste uren ......
Ja , ik zal er toch echt aan moeten geloven, het zijn de laatste uren van mijn vakantie.
Om 17.00 uur mag ik me weer melden, op mijn werk.
Is het echt waar dat die drie weken , waar ik het hele jaar naar heb uitgekeken al weer om zijn ? Hier kan ik toch zo van balen......
Maar liever kijk ik wat ik wel heb gehad, heerlijk weer , waardoor ik heb kunnen genieten van mijn zwembad en mijn pas aangelegde tuin . Mijn zoon drie weken lang gezien, waar ik ook elk moment van genoten heb. Zijn vriendjes die zijn komen spelen en waar hij zoveel lol mee heeft gehad, maar waarvan ook ik genoten heb . Mijn man waarmee ik avonden lang lekker in de tuin heb gezeten, maar die ook keihard heeft gewerkt om ons buitenhuisje af te krijgen. Een heerlijk weekend center parcs, ook met schitterend weer !
Een neefje , die altijd goed gehumeurd  is en mij blij heeft gemaakt met zijn logeer/kampeerpartijtjes.
Het was gewoon te kort omdat ik zo genoten heb.
Straks zal ik het heerlijk vinden om mijn collega`s weer te zien en elkaar te vertellen van onze perikelen de afgelopen weken ......
Sint Rosa Festival 2009
Gisteren ben ik samen met mijn man naar het Sint Rosa Festival in Sittard geweest.
Het was Sint Rosa Rocknight en wat hebben we genoten .
Wat een sfeer zeg !!
Ik kan zo genieten van mensen die zich gedragen, die gewoon genieten van het feit dat het lekker weer is,de muziek goed en dat je zelf uitgekozen gezelschap
inderdaad heel erg gezellig is.
In het voorprogramma van Blof speelden verschillende bands, maar maar één trok mijn aandacht. Ik had er nog nooit van gehoord, maar vond dat ze bijzonder goed speelden, hun naam is Gazoline, de moeite waard om hier speciaal te vermelden.
Daarna was het de beurt aan Blof en wat hadden de mannen er zin in. Ze speelden de sterren van de hemel en genoten zelf zichtbaar.Ik stond helemaal vooraan en heb enkele mooie foto`s kunnen maken ....
Wat een heerlijke, geweldige, supermooie, geslaagde avond ..

Zussendag
Gisterochtend ben ik met mijn oudste zus Saskia in de trein gestapt richting Nieuwegein, waar onze middelste zus Miranda woont.
Het was hoog tijd dat we haar weer eens gingen bezoeken en aangezien de auto van mijn zus in brand was gestoken de afgelopen nacht ,hadden we voor het gemak de trein genomen.
De heenreis was super, we waren er zo en nadat we de tram hadden genomen stond onze zus ons op te wachten bij de tramhalte.
Na elkaar begroet te hebben zijn we naar haar huis gegaan, haar heerlijke huis, met aan de achtertuin het water, waar de kinderen zo dol op zijn, omdat ze daar kunnen vissen.
En de lol was natuurlijk des te groter toen ze daadwerkelijk een vis aan de haak hadden, wat hebben ze geschreeuwd !!! Ze waren niet meer weg te slaan bij het water.
Na veel aandringen wilden ze toch nog even mee naar Mahgeu, het paard van mijn zus. Mijn zus liet ze poetsen, aaien en natuurlijk voeren, dat is superspannend als je dat gewoon kunt doen terwijl je naast het paard staat dat losloopt in de wei.Wat is het toch een geweldig lief beest ...
Teruggekomen hebben mijn  zussen het eten klaargemaakt en heb ik assistentie verleent bij de kinderen, telkens als er weer een draad in de knoop was. En laat ik je vertellen dat ik meer rust had gehad als ik gekookt had......
Na het eten hebben de kinderen nog heel even gevist en zijn we weer op weg gegaan naar huis.
En dat bleek nog een hele onderneming te zijn. Heel veel uren later en doodmoe van de eeuwigdurende treinreis, lagen we na middernacht pas in bed.
Wat hebben we een geweldige dag gehad, wat een heerlijke zussen heb ik toch !
Hieronder een aantal foto`s die we gisteren hebben gemaakt .....
Een maagband
Al heel lang heb ik problemen met mijn gewicht. Toen ik trouwde in 1990 woog ik zo`n 58 kilo en was mijn maatje 36 nog eigenlijk te groot.
Toen ik zwanger raakte van onze zoon had mijn gewicht al hele hoge toppen en hele lage dalen gezien. Het bleef maar heen en weer schommelen, welk dieet ik ook volgde. Ik woog toen 72 kilo en was nog nooit zo zwaar geweest.
In de tussentijd ben ik behoorlijk ziek geweest en heb steeds maar in gewicht toegenomen. En sinds 4 jaar ben ik ook nog eens gestopt met roken, dit zorgde voor nog eens extra kilo`s.
Al een hele tijd ben ik mezelf beu, maar wat voor een dieet ik ook probeer, de kilo`s vliegen er twee keer zo snel weer aan en kan ik het woord dieet niet meer horen.
Nu heb ik enkele maanden geleden de stap genomen en ben naar een belgisch ziekenhuis gegaan om te gaan kijken of een maagband iets voor mij is.
Vandaag heb ik de goedkeuring gekregen van de verzekering en heb daarna natuurlijk gelijk het ziekenhuis gebeld.
De operatie zal plaatsvinden op 09-09-09, voor Marco een hele mooie dag, omdat hij twee mensen in de echt mag verbinden. Voor mij een hele mooie dag, omdat ik hoop dat mijn leven drastisch zal veranderen als mijn gewicht afneemt.
Nu weet ik natuurlijk dat het geen wondermiddel is, maar wel een heel mooi hulpmiddel ....
Maatje 36 zal het niet meer worden en dat hoeft voor mij ook niet, maar wel een maat waardoor mijn leven niet meer beïnvloed wordt .........
"mijn" jongens ......
Zoals jullie bij mijn zus Wildertje wellicht hebben kunnen lezen, is haar jongste zoon inderdaad kompleet bij ons ingetrokken, ik geniet er met volle teugen van, want wat hebben mijn zoon en haar jongste een plezier samen.
Zelfs voor , tijdens en na het douchen zie je alleen lachende gezichten.
Er moest een foto gemaakt worden van de mannen in hun `toga`.
Deze zijn voor jou zus, zodat je het gevoel hebt dat hij toch heel dichtbij is.....

Mijn 1ste keer ......
Ik kon er niet eerder over loggen, anders had ik het zeker gedaan.
Maar hier gaat het over :
Afschuwelijk vind ik het , foto`s maken.
Maar niet met Marco natuurlijk !!!
Ik greep mijn kans met beide armen, supernerveus, lachen !,lachen! , dit is misschien je enige kans, ooh jee, mijn bezwete hoofd, shit, had ik nu toch maar make-up opgedaan, je plet hem, niet te stevig vastpakken, niet loslaten,moet ik NU naar het toilet .........

Ik geloof niet dat ik ooit eerder zo`n grote smile op mijn gezicht heb gehad.

                

                                               Marco bedankt !!!!

Natuurlijk ook een speciaal dankje voor Nathalie, wat een geduld zeg.  Voor iedereen die er was een foto maken en dan nog zulke mooie ook . Om daarna zelf ook nog eens op de foto te gaan met al die gekke fans (myself included). Nou Nathalie ....chapeau !!!
Vallende ster 2 ......
Om er zeker van te zijn dat ik nog geen dingen ging zien die er niet waren , heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd naar De Hemelwacht : Meldpunt en informatiepunt voor bijzondere hemelverschijnselen.
Hier heb ik gevraagd of ik in Maastricht op zaterdag 15 Augustus een vallende ster heb kunnen zien, hier werd me verzekerd dat ik echt wel een vallende ster had gezien en niet gek ben.
Bij deze dus .....
Ben benieuwd of Peetj eerder was met het maken van een wens
Vallende ster !!!
Gisteren rond 22.00 uur zag ik een vallende ster.
Toen ik dit zei tegen de andere gasten, we waren namelijk op een feestje , werd me gevraagd of ik gedronken had.
Kom ik vanavond een artikel tegen over een vallende ster die gisteren rond 22.00 uur gezien is.
Ben ik blij dat ik een wens heb gedaan .
 aan alle mensen die me uitgelachen hebben

Kamperen afl.2 .........
Zou het deze keer dan goed gaan,ik ben overtuigd van wel.
De vorige keer kwam een vriendje van Max logeren en toen het tijd was om te slapen , midden in de nacht, ging hij toch liever naar huis. Wat wij natuurlijkn helemaal geen probleem vonden, maar wel sneu voor Max.

De tent staat in ieder geval weer in de tuin.
De luchtbedden weer opgepomt, de bedden gemaakt (hebben ze helemaal zelf gedaan), de knuffels op hun plaatsEn de mannen die er in gaan overnachten vermaken zich nog even in het zwembad en op de trampoline.

                                              


                                                                                                                  
                                                                                       
Zaterdagmorgenrust....
Wat kan ik hier van genieten ....
Het is pas half negen, de wasmachine is al aan het werk, ons bed al verschoont....
Ik ben aan tafel gaan zitten om te ontbijten, mijn man heeft heerlijke verse broodjes gehaald en nu zitten we lekker met zijn tweeen aan tafel, hij met de krant en ik met de laptop. En onze zoon ? Die ligt nog in bed. Afgelopen week kregen we het verzoek om niet zo veel herrie te maken, meneer was door ons wakkker geworden........
10 jaar en dan al zulke verzoeken.
Voor even wil ik aan zijn verzoek voldoen, want ik vind het heerlijk om even de logjes te doorlopen en te lezen wat anderen zoal meemaken. En daarna zal ik wel commentaar krijgen, want dan gaat toch echt de stofzuiger aan en sjees ik even door het huis voordat het te warm is.
Voor nu, geniet ik nog even van de stilte ...........
"Je hebt het vaak genoeg gezegd
De deur staat open, jij mag weg"