My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond enálaat gerust weten wat je er van vindt ........
áááááááááááááááááá
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
Chef Kok in wording...


Mijn neefje Michael is al enkele dagen aan het logeren, gewoon voor het plezier dat Max en Michael samen hebben en gisteren wilden ze graag soep.
Vroeg naar de winkel, want ze wilden `s middags immers ook naar de film en omdat ik toch even het huis een klein beetje aan kant moest maken, mochten ze hun eigen soep maken.
En wat hebben ze een lol gehad, Max maakte tomatensoep en Michael groente.
Tijdens het poetsen gaf ik ze instructies en ze roerden alsof hun leven er vanaf hing.
Ze konden niet wachten tot hij klaar was, maar hij smaakte dan ook super !!!

á
Mijn nagels......
Wie heeft er ooit gel- of acrylnagels gehad en wat is jullie ervaring.
Ik heb ze sinds een tijdje, ik ben er helemaal weg van, vind het geweldig.
Alleen ben ik steeds nagels kwijt, terwijl ik ze om de drie weken laat verzorgen, `s avonds mijn nagelriemen insmeer om ze soepel te houden en elke week de nagellak eraf haal en een nieuw laagje aanbreng....
Vorige week dinsdag ben ik geweest en nu ben ik al twee nagels kwijt en de derde zit los....de keer ervoor was het er 1....de keer daarvoor ook 2, al had ik me toen wel heel erg gestoten en kon ik me voorstellen dat ik die ene verloren ben.
Ik heb gel nagels en weet eigenlijk het verschil niet met acryl.
Laat jullie ervaringen maar komen !!!
Julius Cesar


Al menig maal hebben mijn schoonouders meegespeeld in verschillende producties van een amateur gezelschapá uit Maastricht .
We zijn telkens gaan kijken, alleen Julius Cesar hadden we nog niet gezien.
Nu was het zo dat ze twee optredens zouden doen in het openluchttheater van Valkenburg en wat is nu nog mooier dan omringd door de mooie natuur te genieten van een schitterende voorstelling.
Zo trokken we dus zaterdagavond naar Valkenburg, zochten een mooie plaats uit, om daarna bijna drie uren te genieten van de voorstelling.
Het was dat we het wisten dat het een amateur-toneelgroep betrof, want het was beslist het niveau van een professionele voorstelling.
Drie uur lang was onze aandacht gevangen , klapte het publiek zo hardá het kon en kregen de acteurs een staande ovatie toen het stuk helaas ten einde was.
EÚn ding weet ik zeker, als mijn schoonouders weer deelnemen aan een toneelstuk, zullen wij zeker weer van de partij zijn om te genieten van de voorstelling........Andre Rieu .......


Afgelopen dinsdag ben ik voor het eerst in mijn leven naar een concert van Andre Rieu geweest. Ik moest er gewoon een keer naartoe, dus toen een van mijn collega`s voorstelde om er samen een gezellig avondje van te maken M╔T eten erbij, was ik verkocht.
En wat hebben we genoten. We hadden mooie plaatsen, met een mooi zicht op de b˙hne. Het weer was super, we zaten lekker in de zon. Het eten lekker en er was een super ambiance.
Zou Andre volgend jaar weer komen, denk ik dat ik ook weer van de partij zal zijn .
Ik heb genoten met een GROTE zachte G.....
Foto`s of niet ....
Voordat ik naar Westerpark ging had ik er bewust voor gekozen mijn fotocamera thuis te laten.
Ik word er altijd bloednerveus van, vind geen enkele foto goed genoeg en kan me daar zo druk over maken, dat ik niet echt kan genieten van het optreden.
Dus......hij gaat niet meer mee.
Spijt had ik natuurlijk toen we zaten te wchten op Marco, maar gelukkig hadden mijná vriendinnen wel een camera en dankzij hun heb ik deze leuke foto`s nu als herinnering.
Kan ik nu weer gaan dubben of die de volgende wel of niet mee gaat .......

Westerpark en Spits


Het was een geweldige dag en een heerlijke avond , Manon de foto is heel erg goed gelukt , bedankt voor de gezelligheid !!!!
Zomaar een kadotje...
Op 30 april ben ik samen met mijn zus en de kinderen naar de rommelmarkt geweest in het park ináMaastricht. Daar zag ik een superleuk bootje, ik stootte mijn zus aan en ik hoorde een man zeggen : Mag ik die boot alstublieft. Mijn verdriet was groot, maar de man was niet over te halen.
Al die maanden bleef de boot me bezig houden, hij zou zo leuk zijn voor in mijn tuinhuis...
Afgelopen zondag kwam het zoontje van vrienden bij ons binnenlopen, of ze op bezoek konden komen, ja tuurlijk kon dat, gezellig, we hadden gewoon de telefoon niet gehoord omdat we helemaal achter in de tuin zaten.
Hij was voorbereid, had zijn mobieltje bij zich en ze hadden afgesproken dat hij de telefoon zou laten overgaan het sein was dat ze welkom waren, tevens had hij ook al zijn zwembroek aan.á Ja, hij was HEEL goed voorbereid . Tevens vertelde hij me ook dat ze een verrassing voor me hadden en mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
Ik wist dat ze naar een rommelmarkt waren geweest, maar ik had nooit kunnen denken dat zij daar "mijn" boot aangetroffen hadden. Ze hadden me niet blijer kunnen maken en toen kreeg ik hem ook nog zomaar kado !!
We hebben er een gezellige avond van gemaakt en ik, ik ben nog steeds heel erg blij met mijn bootje. Volgende week ga ik op zoek naar iets leuks dta ik er in kan zetten en dan krijgt hij een ere-plaats in mijn tuinhuis.
Jo en Paskalle , een dikke merci


"De hardste waarheid wordt verzacht
Als jij maar naar me lacht"