My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en laat gerust weten wat je er van vindt ........
                  
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsaties ;
en 2 gast Borsaties .
Mijn laatste reacties
Fotowedstrijd Dagjes uit !
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Dagjes uit ....Wat kan ik daar van genieten !!!
Of het nu een dagje Walibi is
waar onze zoon zo van kan genieten, trekkend aan het touw van een vlot, of schreeuwend in een achtbaan.......


Of dat je de illusie hebt dat je helemaal verdwijnt in een sprookjesboek in Toverland ......
                                     
Bij  Flikkendag Maastricht, waar plots een helicopter komt aangevlogen, waar niet alleen jongensharten sneller van gaan kloppen .....Of je zomaar een piraat waant in de bossen bij het Gaiapark ....

Wat we zeker elk jaar een paar keer doen is de zee bezoeken, al is het zoals op deze foto hartje winter ....
                                         

Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat ik ook enorm kan genieten van de dagen die ik samen met mijn  zus doorbreng om een concert van jou te bezoeken Marco. Laten we hopen dat jij nog veel concerten blijft geven, dan kan ik samen met mijn zus heerlijk genieten van onze ZUSSENDAG .  
                             
Fotowedstrijd Romantiek!
Als ik nadenk over wat romantiek nou eigenlijk voor mij inhoudt, kom ik toch weer steeds terecht bij mijn eigen huwelijk en mijn mooie gezinnetje dat daaruit voortgekomen is.
Op 27 oktober 1985 kreeg ik verkering met mijn man Rob en op 26 oktober 1990 zijn we getrouwd. Precies zoals wij dat wilden, een klein feest voor familie en vrienden en daarna op huwelijksreis naar New York !!!
Wat hebben wij daar genoten met zijn tweetjes in die grote indrukwekkende stad, Brooklyn Bridge, het vrijheidsbeeld, samen struinen door Central Parc, het Empire State Building waar we ons alleen waanden "on top of the world". De dagen kwamen uren tekort ....


Op 11 oktober 1998 is onze zoon geboren en ook dat is romantiek voor mij, want wat kunnen we samen genieten van ons kereltje.
Dit jaar zijn we al weer 19 jaar getrouwd en zijn we 24 jaar bij elkaar. Nou , als dat geen romantiek is.
Ik vind het nog steeds heerlijk om samen met mijn man dingen te ondernemen, lekker met zijn tweetjes weg te gaan. Ook al zijn er natuurlijk ook momenten dat ik wel eens niet zo gelukkig met hem ben en hij beslist ook niet met mij !!!
Ja, dat groene gras, hè ........
Mijn romantiek haal ik uit de kleine dagelijkse dingen, al is het natuurlijk niet verkeerd als ik volgend jaar verrast word op onze 20ste huwelijksdag.
Adembenemend .......
Wat hebben we genoten daarboven in de lucht, in een woord GE-WEL-DIG !!!

Ik heb plezier beleefd vanaf het moment dat ze met de mand en ballon kwamen aanrijden tot aan het eind dat we ongeveer 1.5 uur hebben moeten wachten in een open veld op onze achtervolger, hij was ons kwijtgeraakt ?!?!?!

Als je ooit de kans krijgt het te doen, moet je gewoon zonder na te denken in de mand springen, het is echt de moeite waard.


Hier enkele indrukken van hoe mooi het daarboven was .......Morgen is DE dag


Morgen is het dan zover, ik ga een ballonvaart maken !!!
Ik word verwacht om 19.00 uur bij het Steinerbos en om 19.30 uur zullen we de lucht ingaan. En wat zal ik gaan genieten ......
Zal jullie zeker laten weten hoe het is geweest.
THE SKY IS THE LIMIT !!!
Hangend logje
Hallo iedereen, het logje dat ik afgelopen weekend heb gemaakt over mijn luchtballonvaart blijft tot mijn spijt hangen. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar dit heeft niet geholpen. Inmiddels heb ik een mail gestuurd naar de beheerders, wellicht dat zij me kunnen helpen.
Ik hoop dat jullie er niet al te veel last van hebben ........

PS. ik zie net dat hij met mijn nieuwe logje naar beneden zakt, probleem opgelost !!!!
Luchtballonvaart ....

Een luchtballonvaart , wie droomt er niet van.
Ik dus ook, maar al vele jaren wil of kan ik er het geld niet aan uitgeven.
Ze komen vaak aan onze woning voorbij gevlogen en ik kan het niet nalaten om ze na te kijken, zolang totdat ze uit mijn zicht zijn verdwenen.
En dat dromen dat bleef, tot deze week. De dochter van mijn vriendin mag een ballonvaart maken, de sponsor van haar feestje, wil haar ook dit kado doen. Ik had er geen idee van. Ze kwam met haar oma op bezoek en vroeg me wat ik vind van luchtballonnen. Ik antwoordde : je bedoelt die dingen die zo mooi in de lucht hangen , die prachtdingen die ik altijd na MOET kijken als ik ze ergens zie vliegen en ik kwebbelde enthousiast verder . Ze zei : Goh, nooit geweten dat jij dit zo geweldig vindt , Tal. En ik zei, als ik ooit de kans krijg dan zal ik zeker gaan vliegen. Nou zij ze, ik mag drie mensen meenemen, dus bij deze.....
Ik kan het nog steeds niet geloven, maar als het zover is zal ik zeker foto`s maken en mijn geluk met jullie delen .....
Ze zullen gek van me worden, daar zo hoog in de lucht. 

(Denk dat ik voor het eerst in mijn leven muisstil zal zijn)

Fotowedstrijd Zon, zee en strand

De zee, hoe kan het toch dat hij zo`n aantrekkingskracht op me heeft ?
Wanneer ik bij de zee ben voel ik me vrij, vol energie, gewoon gelukkig. Ik MOET  hem dan ook zeker 1 keer per jaar bezoeken en het liefst nog vaker natuurlijk.
Wanneer ik met mijn gezin op vakantie ga, gaan we dus ook altijd naar zee, want ook zij delen mijn passie.Of dit nu in het buitenland is, of gewoon in ons eigen mooie landje, dat maakt niet uit, als we maar zoutwater ruiken als we buiten zijn.
Zo zijn we al op vele plaatsen geweest. We hebben een seizoensplaats gehad in Breskens, waar nog een heerlijk groot strand is en dus plaats genoeg voor Max is om te graven, wat hij zo graag doet.
Ik vind het ook heerlijk om in het voorjaar naar het strand te gaan, gewoon om met mijn voeten door het zand te lopen en als je honger hebt gekregen van het wandelen en de zeelucht, is er keuze te over om ergens lekker te gaan eten in een gezellige strandtent, met een prachtig uitzicht op zee. Om daarna nog even te snuffelen op de boulevard van Scheveningen
Het enige nadeel van ons land is het weer en het is daarom dat we de laatste jaren naar het buitenland gaan. Die zwoele avonden, het lekker buiten kunnen eten, gewoon buiten leven. Zo kwam het dat we een keer terecht kwamen in Port Grimaud, wat een prachtplaats en wat een aardige mensen ,een klein Venetie, met restaurantjes langs het water, waar je heerlijk kunt relaxen en lekker eten. We gaan er zeker nog een keer naartoe !
Crisis, als het je zelf raakt...
Al die maanden hebben mijn man en ik geroepen dat als iedereen maar hard genoeg roept dat we ons in een crisis bevinden , we het uiteindelijk ook wel gaan geloven.
Zoals je begrijpt, ik ben erg nuchter ingesteld.
Enkele weken geleden kwam mijn man thuis met het nieuws dat het bedrijfje waar hij werkt steun krijgt van de overheid, zgn. arbeidstijdverkorting.
Hij krijgt zijn salaris doorbetaaald, maar hij zal wel minder gaan werken, dit met de hoop dat het bedrijf enige maanden het hoofd boven water kan houden en zo geen mensen een uitkering hoeven aan te vragen omdat ze werkloos zijn geworden.
Dan ben je toch even niet meer zo nuchter kan ik je vertellen.
Het eerste dat ik gedaan heb is onze vakantie geannuleerd, het tweede me zorgen maken en ten derde me rot voelen, omdat dit ons gebeurd, net nu het allemaal zo lekker liep .....
Nu zijn we enige weken verder, mijn man gaat nog elke dag werken en is alleen af en toe een paar uurtjes eerder thuis en mijn nuchterheid is teruggekeerd.
We kunnen er niets aan veranderen en in plaats van te kijken wat ik niet heb, heb ik eens goed gekeken wat ik wel heb.
Ik heb een heerlijke man , waarmee ik een geweldige zoon heb gekregen, we wonen in een superhuis, met een lekker zwembad in mijn eigen tuin, daarin dartelt een lieve hond die me veel plezier schenkt, als de poort opengaat komen mijn lieve zussen of onze ouders onverwacht  binnenlopen, of natuurlijk een van onze vrienden die zomaar op bezoek komen en samen drinken we gezellig iets en maken er een mooie dag van.
Op de radio hoor ik voorspellingen dat het einde van de crisis in zicht is en ik hoop dat ze gelijk hebben en dat mijn gezinnetje gewoon verder draait zoals het nu doet.
Marco`s favorieten
                                           
Sinds kort heb ik besloten om lid te worden van de fanclub van Marco, want fan , dat was ik eigenlijk al veel langer.
Ik twijfelde nog steeds of dit wel iets voor mij was, maar ik merkte dat ik steeds meer op mijn zus haar website ging snuffelen.
Nou tijd voor een eigen weblogje dus.
Ik ben er aan begonnen en heb maar een negatief dingetje kunnen ontdekken , het is VERSLAVEND !!!
Het geeft me zoveel plezier om dingen te schrijven, maar ook om dingen te lezen, dingen die anderen meemaken, leuk, verdrietig, grappig of serieus.
En nu sta ik dan bij Marco`s Favorieten, nooit gedacht dat ik daar zo vol trots naar zou kijken ...............
Mijn zwembad(je)
                  
Sinds vorig jaar hebben we een andere woning met een behoorlijke tuin en 1 ding was zeker, er zou een zwembad komen.
Zoals je kunt zien is de tuin nog niet af, maar mijn zwembad staat er al !!!
Onze zoon Max heeft er al vaak plezier in gehad met zijn vriendjes, maar hij niet alleen . Als ik de kans krijg lig ik er in. En wat kan ik dan genieten !!!
Gewoon mijn ogen dicht als ik op mijn luchtbed lig en dan ziet het er zo uit .....

                                               
"Vandaag is rood
wat rood hoort te zijn "