My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en laat gerust weten wat je er van vindt ........
                  
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
Onze Koningin en haar familie....Al heel lang wilde ik onze konigin en haar familie al eens van dichtbij zien en dit jaar zei mijn zoon : Ik wil dat ook mam, ze komen immers zo dichtbij met Koninginnedag. En zo kwam het dat ik me maanden geleden al verheugde op Koninginnedag 2011.
Enkele dagen geleden besloot Max echter dat hij toch niet zoveel interesse in de koningin had om uren te gaan staan wachten om van onze majesteit een glimp op te vangen, maar ik was vastbesloten, al moest ik alleen gaan.
Ik vroeg mijn vriendinnen en werd uitgelachen,ik vroeg mijn familie en werd nog harder uitgelachen er werd  zelfs gevraagd of ik het serieus meende.....

Donderdagavond kreeg ik een berichtje van Ilona, of ik nog steeds van plan was naar de koningin te gaan en zo kwam het dat we zaterdagmorgen met zijn 2-en in de trein naar Weert zaten, de tijd die we moesten wachten was zo voorbij, we stonden immers in een stralende zon en voor ons trok een optocht voorbij met geweldig swingende bands, we kregen een prive concert en een echtpaar op leeftijd waarvan de vrouw aan een agent vroeg of hij ook zo opgewonden was omdat konigin Wilhelmina zo zou komen.
De koninklijke familie arriveerde en wij stonden helemaal vooraan,we hadden topplaatsen, zonder te rennen en zonder polsbandjes, alles was te zien.
Gezwaaid naar de koningin, Willem Alexander een hand gegeven en nog vele anderen.
Prins Pieter Christiaan die mijn camera overnam en heel spontaan een foto maakte van Ilona en mij , vervolgens van zijn vrouw Anita, die ging poseren en Laurentien waar hij een mooi plaaatje van schoot.
De prinsessen die stuk voor stuk zo mooi gekleed waren en prins Maurits die nog even naar de mensen bovenin de huizen zwaaiden.
Het was gewoon een SUPER-TOP-DAG            
"Hoeveel uren liggen wij al in het warme zand
En hoeveel keren zoekt jouw zachte lijf mijn koele hand"