My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en†laat gerust weten wat je er van vindt ........
††††††††††††††††††
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
Mijn straatje.......

Mijn normaal zo gezellige straatje is de komende tijd zo gezellig niet !!!

Ik weet het, het moet gebeuren, anderen zijn al aan de beurt geweest en nu moeten wij eraan geloven......
Dit is voorlopig mijn zicht vanaf onze niet meer te bereiken oprit ...Dit is het zicht vanuit mijn woonkamer........En deze mooie machines†rijden de komende acht weken langs mijn raam op en neer ...Tja, een mens kan het slechter treffen......
Het is nu nog droog EN we hebben nog een†stoep ......
Nu nog wel ......

Wauw, wat een avond..
†††
Gisteren was het dan zover..
Samen met mijn man had ik had me opgegeven voor een panel-onderzoek van een student , Patrick Schipper, van de hogeschool in Zeeland, tijdelijke stagiair bij†BLōF.
Wat ik moest verwachten wist ik niet , maar het leek me erg leuk.
Ik wachtte geduldig af en kreeg al snel een mail terug, we waren uitgenodigd, maar de vraag was of we nog mensen kenden die mee zouden willen doen aan het onderzoek.
Zo kwam het dat ik mijn zus Wildertje vroeg of ze mee wilde gaan en onder de voorwaarde dat ik mailde dat ze alleen fan is van Marco en dus ALLES weet over het fan zijn en je als een fan gedragen stuurde ik de mail.
Ik had natuurlijk al allerlei scenario`s besproken met Rob en Sas, maar dat het zo mooi zou worden had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken.
Om 17.45 uur werden we verwacht en met een kado voor Paskal, hij is net vader geworden van een zoontje Sem, togen we naar het Theater aan het Vrijthof. Daar aangekomen melden we ons bij de balie en werden we doorverwezen naar de artiesten-foyer. We konden gewoon doorlopen en kwamen daar de crew van†BLōF tegen, waar ik naar Patrick vroeg en mijn hard bonkte gezellig verder in mijn keel terwijl ik deed of het heel normaal was dat ik de mannen van†BLōF zo tegen het lijf zou kunnen† lopen, waar ik natuurlijk wel op hoopte .....

Patrick heette ons welkom en we liepen verder de gangen in waar alleen de artiesten komen en bij elke deur probeerde ik onopvallend een glimp op te vangen . Nadat de andere genodigden gearriveerd waren begonnen we met het onderzoek en al gauw klopte de kok van†BLōF aan de deur met de mededeling dat het eten klaar stond en gingen we eten. De deur links van mij zag ik Paskal en toen we het restaurant inliepen zag ik Norman staan en we zeiden elkaar GEWOON gedag, Toen we aten kwam Bas binnenlopen, je kunt je voorstellen dat ik echt niet te veel calorien heb gehad gisteren, want ik kreeg geen hap door mijn†keel en mijn man fluisterde† : Je zit echt lekker op je gemak te eten, hŤ schat !

Toen we weer de gangen inliepen stond daar Paskal en om zijn imago niet te schaden zal ik niet vertellen wat hij daar stond te doen. Hij gaf ons allen een hand en ik vertelde hem dat ik een kadotje voor hem had en vroeg of ik hem dat mocht geven, dat mocht en hij ging zelfs de intervieuwruimte mee naar binnen, want dat vond hij gezelliger ....
Het kado vond hij leuk en hij snelde nog even naar buiten om de anderen te halen voor een foto. Enig idee hoe hoog mijn hartslag was ?
De anderen kwamen binnen en Paskal signeerde nog snel de CD die ik meegenomen had en schreef erbij : Bedankt voor het mooie boekje. 1 jaar wachten was echt de moeite waard.
En al was ik nu naar huis gegaan, dan nog had ik een topavond gehad.......
Natuurlijk bleef ik en met mijn man aan mijn zij heb ik genoten van alweer een super optreden van†BLōF. Na het optreden was er nog een signeersessie. Jeetje , ik kon het niet geloven, weer stond ik oog-in-oog met de mannen, ze herkenden ons en wilden weten wat we er van vonden.
Ik vond het jammer om afscheid te nemen, maar nog enkele weken en dan zullen we ze weer zien bij CAS en ook dan zal ons wachten weer beloond worden .......

††
Max en Fabrizio

Vorige week zondag kwamen we Fabrizio tegen, mijn zoon was helemaal door het dolle en wilde supergraag met hem op de foto.
Ik herkende mijn eigen zoon niet meer ...........
Dit is hem geworden en ik vind hem superleuk !!!

-25 ........


Hier moet ik toch gewoon even over schrijven ......
Het liefst schreeuw ik het , want de hele wereld moet mag het horen.
Er zijn 25 kilotjes minder Chantal, 25 kilo minder van mij, maar ik voel me er super bij.
Een streefgewicht heb ik niet zeg ik telkens, maar in mijn hoofd spookt het toch wel ergens rond, want toen de weegschaal vanmorgen 25 kilo minder aangaf dacht ik gelijk : Yes, ik ben over de helft !!!!
Dus al wil ik het niet toegeven†of hardop uitspreken, 70 kilo klinkt wel heel leuk.
Een half jaar geleden is het dat ik de maagband kreeg en nu ben ik al 25 kilo kwijt.
Soms gaat het me te langzaam, het liefst zou ik `s morgens gewoon wakker worden en alle kilo`s kwijt zijn.......
Bijspuiten wil ik (nog)†niet, want op deze manier doe ik het toch min of meer zelf en val ik niet te snel af, waarvan ik bang ben het dan ook ooit weer erbij te krijgen.
Als ik heel eerlijk†ben en er reŽel naar kijk† gaat het super zo en wat is 1 jaar, mijn† god , 1 jaar van de rest van mijn †verdere "slanke" leven .............
Bovengemiddeld intelligent

Twee jaar geleden werden we er door school op gewezen dat er "iets" met onze zoon zou zijn, maar wat, daar konden ze de vinger niet op leggen.
Samen besloten we er dan maar hulp bij te halen en zo kwamen we uit bij de GGD, daar werd hem een cursus aangeboden en nadat deze afgelopen was werd hij geevalueerd. Ik gaf aan dat ik de cursus niet voldoende vond en dat waren ze met me eens. Ook zij wisten niet precies wat er speelde, maar ze hadden wel een vermoeden dat het wel eens met zijn intelligentie te maken kan hebben en ze stuurden ons door naar Amacura. Hij zou wel eens erg intelligent kunnen zijn .......
Wij hadden er nog nooit over nagedacht, er nooit bij stilgestaan dat hij zo goed kan leren,† er ook niet bij stilgestaan dat hij nooit hulp had gevraagd als hij huiswerk maakte. Door de vragenlijsten die we als ouders moesten invullen kwam ik erachter dat hij toch wel†bij meerdere vakken heel goed scoorde, maar dit was op al die ouderavonden nooit besproken en wij als ouders waren er alleen blij mee geweest dat het leren zo goed ging.

En zo trokken we naar Amacura en daar werd uiteindelijk een test afgenomen, die hij met twee vingers in zijn neus maakte en waarbij hij niet de moeite nam hem na te kijken, het was goed zo zei hij. De uitslag luidde : bovengemiddeld intelligent. En wat†we daar mee moeten wachten we als ouders nog even af, hij krijgt nog een paar testen, maar het voornaamste voor ons als ouders is dat hij zich op school niet gaat vervelen, want die gedachte is†de laatste tijd†vaak bij ons opgekomen en ook uitgesproken op school.
Op school is men bezig met een project,†stof die ze kunnen† aanbieden aan kinderen die zogenaamde A-plus leerlingen zijn.
Jammer dat het project nu pas gaat lopen en onze zoon al in groep 7 zit, maar ja, heeft hij er tenminste nog 1 jaar profijt van.
Het enige dat ik hoop is dat hij wat doet met zijn intelligentie en dat hij een vak kiest waar hij gelukkig mee is en hij later een baan krijgt waarbij hij zich super voelt, en waar dit dan gaat zijn en hoe laag of hoog de functie is , het maakt me allemaal niets uit, zolang hij maar gelukkig is !!!

Zo`n mooi compliment..


Gisteren tijdens het werk liep ik een van de leidinggevenden†tegen het lijf , ze had me al een tijdje niet gezien en van verbazing viel haar mond open.
En waar de een nu beledigd zou zijn , vond ik het een supermooi compliment ....
Ze zei : Jee Chantal, je bent helemaal niet meer dik, je bent gewoon flink.
Gewoon flink .......
En ik, ik voelde me 10 centimeter groeien en was trots op mezelf†.
Zo heerlijk om te horen !!!

Meer dan 13 in een dozijn.....
Gisteren hadden we een uitje met een paar Borsaties.......
Ik had goed weer besteld en tjonge, dat hebben we gekregen ook ......
Een heerlijk zonnetje aan de hemel toen we door het Limburgse landschap liepen.
En gelopen dat hebben we, we besloten dat we de route van 5 KM wilden lopen, want immers met al dat geklets en die foto`s die we natuurlijk onderweg wilden maken zou de tijd die we hadden snel om zijn.

En precies datzelfde geklets zorgde er natuurlijk voor dat we de weg kwijt waren ......
Wat wil je , een heerlijk gezelschap van 14 vrouwen , het zonnetje , de vrije natuur en Marco natuurlijk in ons midden.
Ietsje later dan gepland kwamen we weer terug bij het begin, kasteel Terborgh.
En daar wachtte de heerlijke warme thee met lekkere hapjes op ons.
Eenmaal binnen hebben we nog een hele tijd van elkaar en onze verhalen genoten, ik vond het heerlijk.
Het was een heerlijke uitje en ik heb er super van genoten, dames bedankt !!!
En wellicht dat het volgende uitje een BBQ in het tuinhuis is, zodat we in ieder geval niet letterlijk de weg kwijt kunnen raken ....
En Petra, voor jouw doen we dan wel een speurtocht !!!

Dikke kus, Tal
Limburgse Borsaties ...
Morgen heb ik een leuk uitje op mijn agenda staan.
Ik ga met enkele limburgse borsatofans een gezellige wandeling maken, om even bij te kletsen†.
En daarna gaan we heerlijk aan de high tea, ook weer om†bij te praten†natuurlijk.
Wie er allemaal mee gaan, ik weet er een paar, maar volgens mij nog lang niet iedereen....
Ik verheug me enorm om iedereen te ontmoeten, of weer te zien .
Het onderwerp Marco is niet verboden heb ik ergens gelezen, dus ik denk dat hij vaak zal langskomen in onze gesprekken.
Wellicht boffen we en komt hij toevallig met Leontien binnen lopen om iets te drinken na hun heerlijke wandeling ?
Tja, een mens mag toch dromen ?!?!?!
Ons Buitenverblijf....
"Als je me zou missen
Dan kwam je hier wel heen"