My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en laat gerust weten wat je er van vindt ........
                  
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Mijn laatste reacties
Vive la france.....
Van de winter kreeg ik de kolder in de kop en ik besloot dat ik de caravan wilde verkopen, ik wilde er niet meer zo ver mee reizen. Ik vertelde het aan mijn man en die ging akkoord.
En zo werd onze caravan op marktplaats gezet en al na enkele dagen werd er meer voor geboden dan ik er eigenlijk voor wilde hebben.......
Maar tegelijkertijd kreeg ik het ook spaans benauwd en moest ik er niet aan denken dat iemand in MIJN caravan zou slapen tijdens zijn vakantie.
Wat me nog meer naar adem deed snakken was de gedachte dat ik in een bed moest slapen waarvan ik de geschiedenis niet van kende, de paniek sloeg toe.
Hoe ging ik dit nu weer uitleggen aan mijn man en voordat hij terug was van het werk had ik mijn verkooppraatje helemaal klaar.
Ik vroeg hem wat hij er van vond als we met de caravan naar frankrijk zouden gaan en na de vakantie de caravan naar een stalling en dan zijn we binnen 1 dag weer thuis, maar ook weer binnen 1 dag .
Mijn man kon zich vinden in mijn plannen en zo belde ik gewoon even naar frankrijk om in mijn beste frans een plaats in een stalling te regelen, mevrouw begreep me ÉN .....ik haar ook, ik besloot niet te wachten op de bevestiging en boekte ook de camping.
Gelijk nadat ik geboekt had kreeg ik ook een bevestiging van de stalling .
Dus Vive  La France, de komende jaren vind je ons daar aan de kust !!
                
"Ik heb bijna alles geprobeerd
Alles om je te vergeten"