My life
life is like a box of chocolate, you never know what you`re gonna get ........
Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog,
kijk gezellig rond en laat gerust weten wat je er van vindt ........
                  
Zussen moment.....(-;
Mijn Gastenboek....


 

Profiel
Naam: Chantal(lie)
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsaties ;
en 2 gast Borsaties .
Mijn laatste reacties
Blųf/Midzomernacht
Eindelijk is het dan zondag, helemaal nerveus stap ik met Rob in de auto, om op weg te gaan naar de Midzomernacht, hoe zal het zijn , zullen we "de mannen" echt van dichtbij gaan zien, hoeveel mensen zullen er zijn, zal het op de Brouwersdam zijn of toch ergens anders ? Ik kom maar niet uitgedacht.
We zijn er natuurlijk veel te vroeg en besluiten te gaan eten in Restaurant de Kabbelaar, veilig dichtbij, stel je voor de auto doet het niet meer, kan ik in ieder geval lopen. De andere gasten hebben het wellicht in de gaten, want ze vragen waar we heen gaan en vol trots vertel in dat we naar Blof gaan. Ik ben al snel klaar met eten, want ik krijg geen hap door mijn keel. Rob wordt bloednerveus van me en stelt voor dat we gaan, eindelijk.
Om half acht komen we aan op de Brouwersdam, er staat een tent die met hekken afgeschermd is ,we lopen er naartoe . Ja, hier is het , er wordt gecontroleerd of mijn naam op de lijst staat . Gelukkig, we mogen naar binnen. Als we op het terrein zijn wil mijn man nog even een sigaret roken, ik vraag hem op te schieten , want stel je voor dat we de mannen voor het concert kunnen zien, dan kan ik ze wellicht aanspreken en om een handtekening vragen, waarop mijn man zegt, je zult de mannen zeker zien van tevoren, want hier om de hoek ligt Norman . Ik denk hij maakt een grap en kijk voorzichtig om de hoek en ja hoor , Norman ligt heerlijk van de zon te genieten op een bedje en daarnaast ligt Peter . Schiet op , fluister ik mijn man toe en we lopen samen naar hen toe, ik vraag of ik een foto mag maken, waarop Norman jazeker zegt en een gesprek begint met mijn man.
Ik laat hun alleen en ga mijn geluk beproeven bij Peter : Peter mag ik je storen en een foto van je maken ? Natuurlijk zegt hij en gaat er goed voor zitten. Okč , niet laten zien dat je nerveus bent, zeg iets, begin een gesprek met hem , doe IETS !!! Gelukkig laat mijn kwebbelstemmetje me ook dit keer niet in de steek en begin ik een gesprek , alsof ik met een van mijn vrienden aan het praten ben. Mijn God, niet in paniek raken, haal die CD`s uit je handtas, nu die handtekening en ja hoor, geen enkel probleem, ik klets nog wat verder, Peter verontschuldigt zich, omdat hij een van de blaadjes van mijn CD kreukelt en zegt dat hij hoopt dat ik het leuk zou vinden, omdat 3FM het had voorgesteld dat het op een idyllisch eiland zou zijn , het moet niet gekker worden. Ik vertel hem dat ik blij ben dat ik hun mag ontmoeten en dat ik ga genieten van hun muziek , waar dat maakt me niet uit. Ik bedank hem en loop nog even naar mijn man die nog steeds met Norman aan het vertellen is, ik waag mijn kans en vraag hem natuurlijk ook om zijn handtekening en ook hij vindt het geen enkel probleem. We besluiten de mannen nog wat rust te gunnen en gaan naar binnen . Oh jee, geen foto samen met hun, wat een rund !!!
Het wachten duurt me te lang, maar om negen uur beginnen ze met spelen, het ene nummer nog mooier en met nog meer passie dan het andere. Enkele met een persoonlijk tintje , Paskal verteld dat het vandaag 2 jaar geleden is dat Peter trouwde en Peter wijst naar buiten en zegt : daar was het feest. Paskal heeft toen ?zijn Doortje? ten huwelijk gevraagd en enkele nummers later verteld hij vol trots dat hij pappa wordt terwijl hij Doortje in haar ogen kijkt . GEWELDIG , gefeliciteerd !!! Er gaat een geluid door de tent dat niet te beschrijven valt, wat mooi dat ik dit mag meemaken. Ze spelen zelfs een nieuw nummer dat pas in September uitkomt en ik heb het op video staan.
De tijd gaat veel te snel en voor dat ik het weet spelen ze hun laatste nummer. We nemen afscheid en de mannen lopen naar achteren , zou ik het durven ? Ik loop Bas achterna ,bedank hem voor de geweldige show en vraag hem of ik zijn handtekening mag, hij lacht me aan , zegt `tuurlijk` en zet ook zijn naam bij de foto. Paskal is helaas al weg, maar ooit zal zijn handtekening er ook bijstaan. We lopen naar buiten en daar zie ik Paskal binnen zitten, nee Tal, dat kun je niet maken en we lopen het terrein af.
Op weg naar huis komen we niet uitgepraat over het optreden en we zijn het eens dat we dit nooit meer zullen vergeten, het was super, geweldig, fantastisch, uit de kunst, fenomenaal, onvergetelijk en uniek

En Marco, bedankt dat ik hier mag schrijven over de andere mannen in mijn leven ....

1. Door: Angela op 22-06-2009 12:37:34
Het klinkt of dat je ervan genoten hebt, Blof is ook hartstikke goed!!
2. Door: Frederique op 22-06-2009 12:51:27
Ohhh wat een heerlijke avond... ik herken je gevoel zo.... Ze een keer zo van dichtbij te mogen meemaken (ben met ze naar Dublin geweest). Het was een topavond zo te lezen... Hier kun je nog lang van nagenieten!
3. Door: Ingrid op 22-06-2009 12:59:46
Fijn dat het geworden is wat je ervan verwachtte.
lekker zo'n klein concert
4. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 22-06-2009 15:26:27
wat mega leuk zeg ik vind blof ook echt zeker goed .
5. Door: Fan/Saskia op 22-06-2009 16:23:46
Dat je zou gaan genieten dat stond al vast maar een optreden met maar honderd mensen daar had je nooit van kunnen dromen.
Heerlijk Tal, ik zit gewoon lekker voor je na te genieten............leuk idee voor Marco.............
6. Door: Els op 23-06-2009 16:19:02
Ooooooh wat een mooi verslag! Prachtervaring.

Ga je ook naar Concert at Sea? Ik ga vrijdagavond, op de Marco-avond dus. Maar ik vind het ook wel jammer dat ik dan Blof mis op zaterdag hoor!
7. Door: Maestą (Regina) op 05-07-2009 21:58:27
Wat een superbelevenis! En die handtekening van Pascal gaat er ook vast nog wel komen. Net als de foto van jou met de mannen trouwens!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"In deze prachtige nacht
Daar passen 1000 en 1 uren"