Welkomsttekst
Hallo allemaal, welkom op mijn Borsato weblog!

Ik ben nog niet een logger die hier elke dag een stukje schrijft, maar als ik iets leuks heb mee gemaakt dan laat ik het zeker aan jullie weten! 

Groetjes,
Celine


Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Celine
Leeftijd: 30 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Rubrieken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
@Annemarie Jaaa 2...
21:45, 20 okt 2014
Was gezellig! Wanneer...
00:08, 16 okt 2014
Haha, bedankt allemaal! :D
19:28, 17 dec 2010
Hey Jan!Ik ben echt heel...
21:57, 13 dec 2010
Ben benieuwd! Fijn dat er...
19:38, 11 nov 2010
Bedankt bebe Was...
15:21, 9 nov 2010
Waauw! wat mooi dat je...
00:24, 8 nov 2009
Hier ziet hij er weer...
18:41, 27 sep 2009
Jaa... klinkt inderdaad...
22:48, 19 aug 2009
Haha, ik moest meteen...
15:48, 5 aug 2009
Foto's: Marco in Tivoli Vredenburg
Hallo allemaal,

alweer precies een week geleden stonden we in Utrecht ontzettend uit ons dak te gaan bij Marco. Geheel onverwachts een avondje met Annemarie op stap en dat was behoorlijk gezellig ;-). Het werd dus wel weer tijd voor een korte update... kort, want een schrijver ben ik nog steeds niet echt ;-)

Wat heb ik genoten! Marco, het publiek (gezellige dames leren kennen!), de band, de sfeer... alles klopte! Een avond om nog lang aan terug te denken. Tijdens het optreden heb ik een aantal foto's gemaakt die ik even met jullie wil delen :-)

Liefs,
Celine


 
Terug van weggeweest!
Hallo allemaal!

Daar ben ik weer! Ik ben een aantal jaar afwezig geweest maar vanaf vandaag is mijn logje weer geactiveerd. Ik ben niet echt een fanatieke schrijver maar ik ga zeker mijn best doen.

Aanstaande vrijdag ga ik naar het Sportpaleis dus daar zal ik wel even een verslagje over schrijven!

Fijne dag :D

Marco levensgroot!

Vandaag kwam mijn vader eindelijk mijn verjaardagskadootje brengen. Noujaa... 'kadootje'. Hij is 1.20m breed dus behoorlijk groot!

Ik heb namelijk de foto van mij met Marco op Canvas doek gehad! Na wat geklungel met gaatjes in de muur hangt hij nu eindelijk boven mijn bed en ben ik er behoorlijk trots op.

Het was eerst nog maar de vraag of het ging lukken want mijn vader had de foto niet in de juiste maat! Na wat mailtjes heen en weer met onze grote vriend Jan heb ik uiteindelijk toch te foto in de juiste maat gekregen en kon de drukker hem maken!

Hier is het resultaat:Groetjes,
Celine
Jarig!
Joehoeee! Vandaag ben ik jarig! 22 jaar alweer! 

Morgen krijg ik een heel leuk kadootje maar daarover volgt morgen een nieuw logje inclusief foto.

Nu eerst naar de 3JS in Paard van Troje om daar heerlijk uit mijn dak te gaan!

Groetjes,
Celine

Alweer gewonnen!
Naast Marco ben ik ook fan van de 3JS. Ik heb al 2x eerder kaartjes gewonnen voor optredens van ze en ook vandaag kreeg ik weer leuk nieuws!

Er lag een brief op de mat van sterren.nl. Ik vroeg me af wat dat kon zijn want ik heb daar helemaal niks mee. Ik opende de brief en er stond in dat ik via een prijsvraag van songfestival.nl 2 kaartjes heb gewonnen voor het optreden van de 3JS in Paard van Troje op 16 december!

Nou moet ik heel hard na gaan denken welke prjisvraag dat dat dan moet zijn want naar mijn idee ben ik nog nooit op songfestival.nl geweest! Maakt verder ook helemaal niet uit want ik ben er ontzettend blij mee!

Toevallig ben ik ook op 16 december jarig! Dat wordt dus een hele mooie muzikale avond waar ik nu al zin in heb!

Eindelijk de foto's!
Na lang wachten heb ik de foto's van Jan tijdens de FCD eindelijk gevonden!

Ik wist dat er foto's waren gemaakt van mij en Marco tijdens mijn fanmoment maar dat ik ook gespot was bij de fotoshoot.... dat wist ik niet! Maar dat vind ik natuurlijk geen probleem Heeeeeel erg bedankt Jan!

Hieronder staan de foto's. Ik ben behoorlijk trots op de bovenste... die ga ik zeker laten uitvergroten!
Gaaf he?! ;-) Ook kan ik jullie melden dat ik er op 10 mei 2011 bij ben in het Gelredome.
We gaan er maar weer een mooi feest van maken....


Groetjes en tot snel,

Celine
Fanmoment FCD 2010
Eindelijk ook mijn foto met Marco op de pc:Ik ben er ontzettend blij mee

Ook heb ik nog een foto van mijn fanmoment met Marco. Het is de enige foto die ik van dat moment heb dus stel dat er nog iemand is die er toevallig ook een heeft gemaakt dan hoor ik dat graag!Blijft bizar dat ik ineens naar het podium werd geroepen. Ik wist echt van niks! Ik zal de meiden die dat voor mij geregeld hebben nog eens goed bedanken! Helemaal te gek!

Mijn verhaal was verder niet zo heftig en boeiend in tegenstelling tot die van de andere fanmomenten maar toch was ik erg blij dat ik 3 zoenen van Marco in ontvangst mocht nemen en eventjes met hem kon praten.

Ik kan dus wel zeggen dat ik een top weekend heb gehad want ik ben afgelopen vrijdag ook al met de 3JS op de foto gegaan. Wat een leuke gasten zijn dat en wat zijn ze goed.
Ik wil verder nog even alle mensen bedanken die geholpen hebben bij het organiseren van deze dag. Wat was het weer leuk en gezellig!

Hopelijk tot snel!
Marco´s favorieten!
Wauw! Keek ik vannochtend op mijn mail, zag ik dat ik een berichtje had gehad op mijn weblog dat ik bij Marco´s favorieten sta!

Dat is leuk wakker worden haha!

MC2 als Marco

Op de hockey geef ik aan 3 teams training. Meiden A1, Meiden B1 en Meiden C2. Inmiddels hebben ze allemaal door dat ik een Marco Borsato fan ben en dat leverde afgelopen maandag wel een lachwekkende situatie op!

Vorige week tijdens de training van Meiden C2 had 1 van de meiden gevraagd: 'wat krijgen wij als we er voor zorgen dat Marco Borsato op de hockeyclub komt?' Dus ik zei: allemaal naar de Mac! Want ja... dat zou ze toch niet lukken!

Kwamen er 4 meiden afgelopen maandag op de training met het verhaal dat ze zich nog even moesten omkleden en dat het iets langer ging duren. Dus ik zei schiet maar op dan kunnen we beginnen. Kwamen ze na een tijdje aangelopen, allemaal een rood shirt, een kussen er onder als bierbuik en een masker op van Marco! Allemaal te gelijk zongen ze: Vandaag is ROOOD!

Hahaha wat heb ik gelachen zeg, alleen de bierbuik was wel weer een beetje jammer maar volgens deze meiden hebben alle mannen dat.  Dus Marco, ligt niet aan jou hoor!

Dus nu heb ik beloofd om morgen met deze 4 meiden toch maar even een euro knaller te gaan halen! Ik vond het toch wel leuk bedacht!


Silent Army
Hallo allemaal,

het is inmiddels alweer bijna een week geleden, maar ik heb het zo druk gehad dat ik nog geen tijd had om hier een logje over te maken! Vandaar dat ik dat nu maar even doe.

Donderdag 20 augustus ging ik met een vriendin op pad naar Utrecht. Gelukkig wist de tomtom ons (na een omweg) naar de goede plaats te brengen.

Toen we geparkeerd hadden en de kaartjes ophadden gehaald kwam ik een bekende tegen, Joost. Hij heeft ooit op de zelfde hockeyclub als ik gezeten. Toen vroeg hij of ik tegenwoordig in Utrecht woonde maar ik vertelde over Marco. Toen zei die oh wat leuk, ik moet de film draaien! Blijkt dus dat hij daar werkt haha. Nog even wat bijgekletst en toen moest hij toch echt aan het werk.

Toen ging ik met een vriendin op een terrasje zitten... blijkt dat daar nog een bekende werkt! Chiel, zie kom ik wel eens tegen in onze plaatselijke kroeg. Heel toevallig dus.

Na een tijdje op het terras te hebben gezeten zag ik Marco met Leontien en zn broer lopen. En volgens mij nog iemand maar dat kon ik niet goed zien. Dus ik zei tegen die vriendin van mij, hee kijk Marco is er al! Dus zij zegt: Haha die grapjes van jou... die ken ik inmiddels wel. Dus ik zei: kijk dan! Na een tijdje draaide ze zich om en toen had ze door dat ik geen grap maakte.

Toen het begon te regenen zijn we maar naar binnen gegaan. Ineens was er veel geflits dus dat betekende dat Marco er aan kwam. Langzaam werd iedereen naar zijn plekje in de zaal gestuurd. Wel grappig, mijn bijnaam is 11, omdat het mijn rugnummer is (verder nog een lang verhaal) maar wat bleek nou... ik zat op stoel 11! Daar moesten wij wel om lachen.

Toen de lichten uitgingen en Marco en Jean wat dingen verteld hadden, begon de film. Ik had Wit Licht natuurlijk al een paar keer gezien maar nog steeds grijpt het mij heel erg aan. Die vriendin van mij had de film nog nooit gezien dus die was er best wel een beetje van geschrokken hoe heftig die was. Maar ook zij vond dat het een hele goeie film was!

Na wat vragen vanuit de zaal was het afgelopen. Gelukkig was Marco nog zo lief om even te blijven staan voor wat foto's en heb ook ik een leuke foto kunnen scoren! :D

Ik moet zeggen, het was een geslaagde avond!

Groetjes,
Celine


"Ik heb bewusteloos naast jou in bed gelegen
Ik heb niet eens een aarzeling gevoeld"