Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Vrienden van Marco Gastenboek
Klokje
Hyves

E-mail alert
Profiel
Naam: Carina & John
Leeftijd: 54 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Vrienden van Marco ;
en 1 gast Vrienden van Marco .
Mijn laatste reacties
...
18:46, 9 okt 2017
Lieve Imke, Ieder huisje...
20:14, 30 jul 2017
Echte liefde
16:36, 14 mrt 2017
staat genoteerd en...
20:33, 12 mrt 2017
leuke workshop met een...
20:32, 12 mrt 2017
mooi te horen nog mintens...
20:51, 10 mrt 2017
Esther en martine bedankt...
21:21, 8 mrt 2017
Succes met je nieuwe...
21:14, 8 mrt 2017
-
16:45, 5 mrt 2017
Proficiat en las op FB...
16:43, 5 mrt 2017
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
"Carnavals"bridge
Carnavalsbridge elk jaar gaan we, gezellig een potje kaarten en iedereen komt verkleed!
Er waren dit jaar 3 lijnen van 14 paren, John en ik zaten in de B-lijn, een gezellige lijn, na 3 ronden krijgen we dan tomatensoep, 2 broodjes met beleg en een kroket en ook nog een stuk fruit.
Wij zaten dit jaar bij 2 vrouwen die we kennen uit ons dorp dus lekker geklets en een klein beetje geroddeld:$!
Dan gaan we weer 4 rondes spelen, onze laatste tafel was tegen iemand van onze eigen club, Anita zat in een ander lijn maar zat bij elke ronde een tafel naast ons, super gezellig.
Dan komt de loterij, 6 lootjes voor 5 euro en die hebben we ook gekocht en Ja ik heb prijs een super grote knuffelbeer, leuk hoor.
En dan de prijduitreiking we waren 2de en geen prijs maar dat is niet erg hoor we hebben het super naar onze zin gehad! Ons ma speelde met onze oude buurvrouw in de C en waren laatste maar hadden prijs, ons pa speelde met Peter in de A en waren 11de en hadden een fles wijn en Anita speelde  met een invaller want Corintha moest werken maar ze waren wel mooi eerste!
Het was een gezellige dag, en ik zeg volgend jaar weer?


En zoals de foto'd hierboven te zien waren zo waren we verkleed.


Liefs Carina X
 
Relax stoelen
Nadat we onze eetkamerstoelen opnieuw gestoffeerd hadden, was het eigenlijk geen optie meer om onze relax stoelen ook maar te doen, deze waren ook zo beschadigd.
Dus 2 weken geleden op een zondag maar begonnen, gelijk toegeven dat deze veel makkelijker waren.
We zijn er super blij mee, en bovendien zijn ze nu extra zacht !
En hoe vinden jullie het resultaat?

Liefs Carina X

 
Super blij met ....
Super blij met mijn nieuwe Iphone 7 plus, gekregen van John en ook nog een nieuw handig hoesje
Liefs Carina X
Ziek en prijsvraag
Sinnds afgelopen zondag ben ik ziek niks van bijz0nders hoor want er zijn zoveel mensen ziek.
Maar altijd heb ik wel iets vreemds, geen vehoging maar wel verlaging mijn temperaturen schommelde tussen de 34.2 en 35.8, eerst denk je nog die thermometer is niet goed nog een keer proberen , dan John maar eens opmeten maar die heeft gewoon 37.1.
In iedergeval heeft dit 2 dagen geduurd waarvan ik er misschien 6 uur van wakker ben geweest, de temperatuur is nu weer normaal maar ik ben nog niet 100% , maar dat komt weer wel.
En dan vandaag de tweede prijsvraag en wat zie ik , ik sta bij de vragen, leuk super leuk, en dat beetje dat dat doet een mens weer goed zeker als dat mensje nog niet helemaal de oude is.Liefs Carina X

 
Mijn lieve neef


13 februari 1979 werd jij geboren mijn derde neefje , Patrick. Ik was 14 , je kwam als klein kind al veel bij ons, je moeder was drepressief en onberekend. 
29 September 1988 viel jouw moeder "van de trap", na 3 dagen coma is ze ingeslapen, jij zat in het kindertehuis vanwege de situatie thuis, we kwamen ellke maand meer mocht niet! Toen je 13 was ging je bij je vader wonen en het leven leek je toe te lachen. Alle vakanties kwam je bij John en mij tot je 17de en toen zagen we elkaar minder, logisch zou je denken en dat dachten we ook, school, vrienden , uitgaan zulke dingen horen dan bij je leven.
13 februari een doordeweekse dag je vader belt, je ligt op bed en wil je niks meer en dat duurt al weken, geen moment getwijfeld samen met mijn mama naar jouw gereden, daar lag je op bed in die donkere kamer, je werkte niet meer, je had een strafblad en je zag het niet meer zitten, ik nam je mee naar ons huis, je kamer werd klaargemaakt en er werd die week veel gepraat, en we kwamen erachter dat wij je niet konden helpen. Een psycholoog werd ingeschakeld, maar ook die kon je niet helpen, je vertelde wat de psycholoog graag wilde horen maar je  deed niks. Je werd opgenomen in Halsteren , intensieve therapie en je kreeg weer wat doelen in je leven, je ging studeren, opjezelf wonen en weer eens op stap.
Voorjaar 2005 ik kreeg te horen dat ik borstkanker had en het eerste wat je zei was, ik wou dat ik het had dan ging ik gelukkig dood, je werd stiller, je begon weer te liegen en dagen op bed of voor dagen te verdwijnen. Weer werd er veel gepraat en je werd weer opgenomen in Halsteren, dar werd gesproken over een TBR ( ter beschikking van de rechtbank) , je vond het verschrikkelijk.
5 December 2005 mijn tweede chemo, na onderzoek in het ziekenhuis werd besloten geen chemo te geven ik zou dat door een ontsteking niet overleven.
We waren net een uurtje thuis toen mijn mama belde ,jij mijn lieve neef was uit het leven gestapt, en ik begreep het je was zo ongelukkig.
13 Februari 2006 mijn laatste chemo op jouw verjaardag.
Vandaag 13 februar jouw verjaardag, en nog steeds begrijp ik jouw keuze, maar ik mis je elke dag mijn lief neefje.
Ik mag gelukkig zeggen dat ik genezen ben van Kanker.Liefs Carina X
gevraagd???
Wie oh wie heeft er voor mij nog AH pannenzegels?
Ik zou nog graag 1 pan hebben maar heb helaas niet genoeg zegels!
Dus wie kan mij helpen ?
Bij voobaat dank


Liefs Carina X
 
John naar Amerika
John gaat 20 maart naar Baltimore in Amerika voor zijn werk , als veilgheidskundige.
Samen met een collega 2 dagen hard werken om vervolgens 23 maart weer terug te vliegen.
Ik ga hem natuurlijk missen, maar we weten nu ook zeker dat ik die maand niet geopereerd ga worden omdat de chirurg op vakantie is.
Ik heb al een date met Rian dus dat word gezellig, en ik zal het ook druk zat hebben met onze beestenbende.

Liefs Carina X
Wij zijn er bij
Yes yes wij zijn erbij, 7 & 8 juli in Breda.
Wat was het snel uitverkocht, lekker dichtbij en voor ons makkelijk om onze auto weg te zetten. Heb nu al zin in dit feestjeEn ook hier zijn we volgend jaar bij, 24 januari met dezelfde grote groep en ook al het eten gereserveerd!Liefss Carina X
Wachten
Zoals jullie weten moet ik geopereerd worden maar het duurt nog wel even.
De planning van Februari is al gedaan en die is dus vol, Maart dan is de chirurg op vakantie! Ons is nu aangeraden om eind maart weer te bellen, en te vertellen hoe het gaat, misschien kunnen ze me dan in april helpen.
Er staan nu nog patienten vanaf september te wachten dus dat word veel geduld opbrengen en dan maar hopen dat pijn niet te erg word!
Liefs Carina X

 
Lucky day

Gisteren had ik (vind ik ) een lucky day!
Super leuke laarsjes gescoord voor maar 5 euro!


En tegen de avond krijg ik melding op FaceBook een waardebon van 50 euro enn daar ben ik natuurlijk ook heel blij mee.Dus ik vond dit wel een lucky day

Liefs Carina X
"Ik ben tevreden
Met helemaal niets"