Surprise weer voorbij

Afgelopen weekend hebben we surprise gehad, iedereen had hele mooie bouwwerken gemaakt, want tja dat zijn het tegenwoordig, ik heb soms het idee dat het een 'beetje' uit de hand loopt!

We hadden 2x surprise in het weekend, zaterdag met onze Bossche Vriendengroep en zondag met mijn 'oude vriendinnengroep' gelukkig hoefde we maar 1 echte surprise te maken, anders zou ik echt in tijd nood komen. Ik had Eveline getrokken met lootjes trekken, ik moest wel even nadenken wat ik zou gaan maken omdat we hun niet zo veel zien. Gelukkig gaan ze volgend jaar verhuizen en had ik een goed onderwerp, ik heb een verhuiswagen gemaakt met daarin nog een tweetal kasten voor in het nieuwe huis. 

Het viel allemaal niet mee om alle dozen aan elkaar te maken en zeker niet toen ook nog eens het achterste stuk afbrak bij het naar de auto brengen, gelukkig is daarna alles goed gegaan en vond ze het een leuke surprise.

We waren met 10 personen dus dat waren heel veel surprises, na iedere grote surprise doen we een rondje met kleine cadeautjes, iedereen koopt nl. ook 5 cadeautjes van rond de 2 euro. Daar zitten echt leuke dingen tussen maar ook dingen die je echt niet wilt hebben. 
Zie hier de stapel kleine cadeautjes:Om 7 uur zijn we begonnen met het voorlezen van de soms lange gedichten en het afbreken van de surprises, leuk om te zien hoe iedereen weer zijn best had gedaan.

Nana Mouskouri voor Ruud, hij is vorig jaar naar haar afscheidsconcert geweest en Raymond had Ruud die vond het wel een goed idee om ze iets strakker eruit te laten zien en dan weer terug te komen als zangeres.Cupido voor Anita, omdat ze sinds een aantal maanden een vriend heeft en hier heeft Cupido natuurlijk voor gezorgd!En hij lijkt ontzettend goed, moet ik zeggen!
Voor Hubert een WNF kalender, binnenin zat ook echt een kalender met allemaal hele mooie plaatjes, het gaf alleen wel heel veel rommel, het was nl. gemaakt van piepschuim, ach ja, het was bij de makers zelf dus dan is het niet zo erg...toch???Raymond kreeg van Hubert een grote kaas met daarin vissen omdat we duiken als hobby gehad hebben, en tussen de vissen in hingen heerlijke chocolademunten, ook leuk gemaakt!Inge kreeg deze loei van een tomaat, omdat ze een moestuin hebben en toen ze van de zomer tomaten had geplant, bleken het geen cherrytomaten te zijn maar grote vleestomaten, foutje bedankt! Vandaar deze tomaat!


Hier zie je Eveline bij mijn surprise, op de tafel staat een verhuisboot, deze was voor de man van Eveline, Peter. Zo zie je maar dat verhuizen een heel dankbaar onderwerp is. De boot was ook heel erg mooi gemaakt, Maarten die de surprise gemaakt heeft is nog wel even bezig geweest met alles bevestigen want hij paste zo niet in de auto.Een kapotte beeldbuis voor Maarten omdat hij zoveel series volgt op TV, met vooraan een bordje met alles wat hij graag eet, taart, kaas en olijven. Ook erg mooi gemaakt!Harm kreeg een heleboel vogeltjes met een grote kat erbij, in het nest onder de kat lagen ook nog eieren met cadeautjes erin.Hier kun je zien hoe groot de kat eigenlijk is! Heel groot! We hebben Inge die dit gemaakt heeft nog wel gepest dat het net een ezel leek! De kat heeft zelfs veren in zijn bek.

En wat kreeg ik????
Een hele grote Bossche Bol!!! Volledig geinspireerd door mijn weblog! Heel mooi gemaakt van papiermache met daarop een heuse 
Marco vlag!

Anita had mijn lootje getrokken, zij heeft mij al eens eerder gehad, toen had ze een fanclubblad van Marco gemaakt en heb ik moeten zingen en alles, dus ik had wel schrik toen ik erachter kwam dat zij mij had.

Gelukkig bleef me veel leed bespaard, het was alleen een heel lang gedicht waar ook veel dingen uit mijn weblog in terugkwamen. Erg mooi gedicht, daar is Anita goed in!Hier zag ik hoeveel pagina's ik voor moest gaan lezen, ik zag het helemaal niet zitten. Gelukkig moest ik terugrijden en had ik geen alcohol op anders was het nog veel moeilijker geworden.

Na het lange gedicht kon ik dan mijn Bossche Bol gaan openbreken nou daar kwamen mijn zwemmersarmspieren goed van pas! Pfff puppypower! Ik geloof dat ik wel een beginnetje heb gemaakt met een schaar...Naast mij kijkt Anita rustig toe hoe ik het aan ga pakken!
Uiteindelijk kwamer er hele leuke cadeautjes uit: een DVD van Gooische Vrouwen (seizoen 1), een stopwatch om de tijden van mijn zwemgenoten te klokken en een lekker maskertje voor mijn ouder wordende gezicht. Van de kleine cadeautjes had ik een aantal kaarsen gekregen, eentje van een sneeuwpop, een gasaansteker, Sponge Bob surprise-eieren, een stapel Vriendinnen, en een paar theedoeken.

Dat was de eerste surprise op zaterdag, het was erg gezellig en we hebben heerlijk gesnoept van alle Sint lekkernijen. 

Zondag hadden we surprise bij mijn vroegere vriendinnen, hier hoefde we alleen een gedicht te maken en cadeautjes te kopen, erg gemakkelijk! Ook moesten we 2 cadeautjes van 3 euro kopen om een dobbelspel mee te doen.

Raymond kreeg als eerste zijn cadeautje en gedicht:


Hij had een gereedschapskist gevraagd en een DVD van De Lama's en die had hij ook gekregen.

 
Mijn gedicht was gelukkig maar een kantje en niet zo veel regels dus gemakkelijk voor te lezen.  Ik kreeg een DVD van Gooische Vrouwen (seizoen 2) en kaartspelletje Uno. Dit is een erg leuk spelletje en heel verslavend.

Nadat we alle cadeautjes uitgepakt en alle gedichten voorgelezen hadden was het tijd voor het dobbelspel, dit is altijd heel leuk. Ik had een leuk en stom cadeautje gekocht, maar helaas werd het stomme cadeautje pas uitgepakt toen de tijd om was anders had niemand het gewild. Het was een ijcoupe met drie bolletjes aardbeienijs als kaarsen, het rook zelfs zo en was echt kitsch. Mijn andere cadeautje viel wel in de smaak, kaarsjes met happy birthday met slingers en ballonnen erbij.  Aan het einde van het spel had ik badschuim en kerstballen voor kaartjes in te klemmen op tafel. Raymond had krulspelden (???) en een CD opbergmapje. Na het dobbelspel hebben we nog met z'n allen Chinees gegeten en was het alweer tijd voor alle kids die erbij waren om naar bed te gaan en voor ons om naar huis te gaan. Het was een geslaagd weekend met veel leuke cadeautjes!!! En nu op naar kerst...
1. Door: marleen op 06-12-2007 21:22:57
wat een supergave suprice's zijn er gemaakt er zitten echt heel wat creabeatjes in jullie groep sommige zijn echt prachtige kunstwerkjes
heerlijk zo een avondje en lol ja die is meestal verzekerd ....het is weer een geslaagd feestje geweest ...op naar het volgende
2. Door: Anno op 06-12-2007 21:36:41
Het ziet er allemaal erg gezellig uit, die surprices zien er erg mooi uit.
3. Door: Alina Huijskens op 06-12-2007 22:15:51
Wat heerlijk om al die suprise's te zien geweldig.
En jullie hebben een hele leuke avond gehad.
En daar ging het om.

Liefs Alina
4. Door: Ireen op 06-12-2007 22:17:12
Wat een schitterende surprises... Geen woorden voor! En leuke cadeautjes ook nog. Jij hebt duidelijk een super-sinterklaasfeest gehad!
5. Door: Gerda en Fransina! op 09-12-2007 13:24:25
Leuk zijn die suprises ze zien er super uit, en jij hebt een leuke sinterklaas gehad.
6. Door: Mikki op 09-12-2007 20:50:31
Hoi Anja,

Wat een mooie suprises!!! Iedereen is erg druk geweest.Leuk om te zien hoe fanatic iedereen is geweest.Leuke en gezellige tijd is het nu.
Op naar de kerst.

Mirjam
7. Door: cindy op 17-11-2009 14:29:50
Hai wat een fantastische surprises. Zou jij mij kunnen mailen hoe de surprise van de tomaat is gemaakt????????
Vast bedankt. Cindy
8. Door: Petra Vranken op 17-11-2009 14:50:58
Leuk zijn die suprises ze zien er super uit, en jij hebt een leuke sinterklaas gehad. En dat terwijl hij zaterdag pas is aangekomen in ons Nederland... .
Bof jij effe..ik heb nog steeds geen schoen gezet...
Liefs,
Petra
9. Door: mariska op 29-11-2011 06:50:32
Hoi,
Wat een geweldige surprises maken jullie. Echt hartstikke leuk. Ik heb de verhuiswagen van jou nagemaakt en het was een groot succes!!
Bedankt!!!
Groetjes Mariska
10. Door: Francoise Abbenbroek op 29-11-2011 08:35:44
Wauw wat ziet dit er allemaal gaaf uit!!!!!!!!!! Ik wilde dat ik zo creatief was!! Gelukkig doen wij nooit aan surprises hoewel het lijkt me heeeeeel veel werk maar voor de avond zelf wel lache natuurlijk. Maar je hebt mooie kado's gekregen!!

Groetjes Fran

Ik heb je e-mail alert gemist?????????
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik weet dat jij het moeilijk vindt
Maar mij doet het geen pijn, dat we anders zijn"