MB stokje 2011

Hierbij mijn MBstokje 2011, ik heb het gekregen van Ingridpaula maar had nog geen tijd gehad om het te schrijven, ik doe zowieso erg weinig met mijn weblog op het moment maar voor een stokje ben ik altijd te porren!

Hoe lang ben je al fan van Marco en wat maakt dat je het nu nog steeds bent?

Ik heb vanaf het begin alle cd?s gekocht en heb Marco ook zien optreden in een disco bij ons in het dorp, toen was ik al een beetje fan maar het echte fan zijn is begonnen in 2004 in de Kuip, 2002 hadden we overgeslagen, in 2000 en 2001 zijn we wel naar concerten geweest, heel veel spijt van gehad, in 2004 naar de Kuip geweest, toen lid geworden van de fanclub en zo is het allemaal echt begonnen.

Wat is je favoriete lied van Marco en staat het op 1 #MB?
Niemand weet vind ik ontzettend mooi, staat helaas niet op 1#MB

We zijn erg verwend met het prachtige tijdschrift #1MB, heb je hem al uit en wat sprak je het meeste aan?
Uiteraard heb ik het al uit, ik vond het prive foto album erg leuk en  het verhaal en foto?s bij Dierbare vrienden

Wat is je favoriete nummer van dromen durven delen live en waarom en in 2D of 3D?
Dichtbij vind ik heel mooi en ook met de zandkunstenaar erbij mooi om naar te kijken. Ik heb de 2d versie omdat we geen 3d hebben.


Marco is dit jaar voor het eerst coach bij TVOH, hoe vind je dat hij het doet? Maakt hij een goedekans op de eindoverwinning en zo ja met wie?
Marco doet het erg goed als coach bij TVOH vind ik, erg leuk om te zien en horen hoe de coaches met elkaar omgaan. Alleen Iris is nu nog over van Marco  en denk dat ze een goede kant maakt.

2011 was voor ons fans een fantastisch marcojaar, wat was voor jou het mooiste moment?
Dit jaar heb ik niet zoveel Marco momenten gehad. We zijn 3x naar 3Dimensies Live geweest maar door omstandigheden heb ik daar helemaal niet van kunnen genieten. Ook zijn we naar de opening van de sportweek geweest tevens de enige keer dit jaar dat ik met Marco op de foto ben geweest.
Het mooiste moment voor mij was dan toch in november in Eindhoven, voor het eerst sinds een jaar weer enorm genoten bij een Marco concert, zonder stress zonder lang wachten en gewoon een beetje op afstand, 5e rij, heerlijk genoten! De dag erna gingen we ook nog en toen hebben we boven gestaan, mooi overzicht ook weer genoten.


Dit jaar hebben we fantastische concerten mogen beleven in het Gelredome maar ook de kleiner zalen kwamen aan bod , allebei geweldig maar wat heeft voor jou de voorkeur en waarom?
Ik vind het allebei leuk maar vond het ook fijn dat Marco een keertje dichtbij kwam in Eindhoven, zodat we niet zover hoefden te reizen en het allemaal wat relaxter is.

Wat is je meest bijzondere foto of fimpje van of met Marco en waarom (voeg hem toe op je logje)
De meest bijzondere foto waar ik samen met Marco op sta is van de FCD van 2009. Ik mocht toen op het podium vragen stellen aan Marco...ik was zo zenuwachtig en was bang dat ik de meest rare vragen aan Marco moest gaan stellen, nou dat was ook zo, want ik had de categorie Stout en ondeugend. Op de foto stel ik net een vraag aan Marco en hij kijkt echt zo van....Wat vraag je me nu?????
Marco moest dit jaar onder het mes voor een poliep op zijn stembanden, spannend was dat he maar gelukkig is het allemaal goed gegaan. Merk jij verschil?
In mei tijdens de concerten vond ik Marco zijn stem wel wat anders dan eerst wat heser, in november kon je wel merken dat het allemaal weer wat makkelijker ging.

Welke wens heb jij voor marco, of als hij dit zou lezen wat zou je dan  tegen hem willen zeggen?
Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met zingen en alles wat je doet zodat iedereen daar van kan genieten.

Aan welke 2 mensen geef jij het stokje door?
Ik heb echt geen idee wie het stokje wel of niet gehad heeft dus als er nog mensen zijn die het graag willen hebben! Ondertussen heb ik 2 personen gevonden:

Ik geef het stokje door aan Fran en Kimashley, veel plezier met maken dames!
1. Door: Petra Vranken op 15-01-2012 15:07:10
Wat een mooi stokjr heb je geschreven! Ja, fijn dat Marco nu weer de oude is ---- buiten zijn griepje vandaag---- en dat zijn stem weer als nieuw klinkt!
Ik hop jullie 2 weer gauw te zien, kunnen we weer bij kletsen.

Liefs,
Petra
2. Door: Annemarie op 15-01-2012 15:09:13
Wat heb je er een mooi stokje van gemaakt!
3. Door: Bastiaans belevenissen op 15-01-2012 15:53:59
Leuk stokje... en die foto is inderdaad bijzonder haha, erg grappig!
4. Door: Ingrid op 16-01-2012 00:09:02
HA anja, dara is ie dan.
Ja die vragen op de fcd kan ik me nog heel goed herinneren!!!
Dat was zeker bijzonder.
5. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 16-01-2012 14:25:18
mooi stokje meid
6. Door: Francoise Abbenbroek op 18-01-2012 11:56:10
Je hebt er een leuk stokje van gemaakt!!! Staan best wel lastige vragen tussen, mooiste nummer, wat maakt dat je nog steed sfan etc........

Groetjes Fran
7. Door: helene op 13-11-2012 22:19:15
Is weer even geleden dat je er was moet ik zeggen.
Heb je van een afstandje gezien op de fanclubdag maar niet gesproken.
groetjes
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Deze mooie nacht
Die mag van mij part eeuwig duren"