Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
Nog even terug....
Nog even terug naar ruim een week geleden. Varen met Marco Borsato en Tifosi Di Marco Borsato.Samen met de Borsato moderators.

Vrijwillig werken voor Marco!
Afgelopen zondag zat ik heerlijk in mijn stoel met de laptop op schoot. Teun was al op weg naar Duitsland, want hij had het extra druk ivm allerheiligen in Duitsland. Kids waren of aan het leren of lekker aan het spelen. Een heerlijke relaxe zondagavond dus.

Tot mijn telefoon ging . Een whats-ap van Nathalie. Ik dacht o wat leuk, want meestal als ik van haar een berichtje via mijn telefoon krijg is dat leuk nieuws, hihi. Maar ze begon eigenlijk helemaal niet leuk en ik werd er eigenlijk wel een beetje verdrietig van. Danielle van de fanclub werkte al een stuk minder en ook voor Nathalie loopt het op dit moment niet zo lekker. Gelukkig eindigde haar nieuws wel met heel erg leuk nieuws. Ze vroeg of ik het Borsato team wilde versterken en zo de druk bij de andere 4 fanclubleden weg te halen. Dit is wel tijdelijk. Als Nathalie en Danielle weer terug zijn dan zien we wel weer verder.
Nou daar hoefde ik natuurlijk helemaal niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat.
Ik stuiterde daarna even door het huis. Zover dat gaat met een gebroken bekken.


Na een hele onrustige nacht slapen kreeg ik mail van Nathalie dat we alles op heel kort termijn gingen voortzetten. Ik kreeg mail met alle info die ik nodig had, Nathalie zou mij ook aankondigen doormiddel van een log van de fanclub. Tamara hielp mij overal bij. En eigenlijk heel vlot was alles voor elkaar. Ik kreeg ook gelijk al een paar taken dus mijn werk kon gelijk beginnen.Ik heb echt zoveel lieve reacties gekregen van iedereen. Van de moderators, fanclubmedewerkser, fans , vrienden en familie. Mijn telefoon stond niet stil maandag. Echt zo lief allemaal. Dank jullie wel allemaal. Ik ga mijn stinkende best doen en natuurlijk hoop ik dat Nathalie en Danielle snel weer de "oude" zijn, want de rede waarom ik gevraagd ben is natuurlijk niet zo leuk. Heel veel sterkte dames

Vrijwillig op de Fanclubdag.
Na een veel te korte nacht ging mijn wekker al om 6 uur af. Ook Marja en Ingrid hadden erg slecht geslapen, maar toch waren we erg fit. Vandaag was de dag, de dag waar we al heel lang naaruit keken. De fanclubdag van niemand minder dan Marco Borsato.
Na een heerlijk ontbijt melden we ons om half 9 in de grote zaal. Nathalie en Tamara vertelden ons in het kort wat de bedoeling was. Een paar dagen eerder hadden we al het (door) draaiboek gekregen en daar stond alles zo duidelijk in dat het eigenlijk allemaal heel duidlijk was. We wisten  precies wat we moesten doen. Dus de handen werden uit de mouwen gestoken en we begonnen met het opzetten van de kramen.

Samen met Marjolein, Rebecca en Bernadette stond ik in de kinderhoek. Ook Sylvia die door Nathalie was ingehuurd stond gezellig bij ons. Sylvia sminckte heel veel kinderen. Dat kon ze echt prachtig. Rebecca hielp de kinderen met het maken van een button, Marjolein veersierde heerlijke cupcakes en Bernadette was Beppie de clown. Zij prong overal in waar nodig was. ik zelf mocht hele gave glittertattoos zetten bij de kinderen en ouders die dat wilden. dit was echt een heel groot suces en ik heb het dan ook de gehele dag super druk gehad. Daardoor heb ik dus ook heel weinig van wat er op het podium en de rest meegemaakt.

Wel mocht ik mee doen aan het spel "ik hou van Marco" wat op het podium werd gespeeld.
2 teams speeelden tegen elkaar. Ik zat in het team met Ferry van Leeuwen, Iris Kroes en Tim (man van Patricia) . In het andere team zaten Rob Winter, Krystel, Twan en Ine.
We kregen moeilijke vragen , maar gelukkig hadden we Iris, want die wist echy heel veel.
Het was nog even spannend wie er zou winnen , want bij de laatste vraag stonden we gelijk met 35-35. Uiteindelijk heeft ons team gewonnen en kregen we een prachtige bos bloemen en een schaal die gegraveerd was. Daar ben ik echt heel erg blij mee.
Het was echt super leuk om aan mee te doen en wil Nathalie heel erg bedanken dat ze mij daarvoor heeft gevraagd. Echt een hele eer.Na het spel ben ik weer snel terug gegaan nar de kinderhoek , waar ik verder ging met de tattoos.
Rond 4 uur ging Marco met zijn band optreden. Zo hadden wojde tijd om alles op te gaan ruimen. En net als die ochtend liep alles gesmeerd en waren we op tijd klaar om nog heel even van het concert mee te mogen maken.
Om half 6 was dan echt deze dag voorbij. Marco ging nog een meet & Greet geven aan de minder validen en wij ruimden intussen alles verder op. Alles verliep op rolletjes.

Ook kreeg ik nog een lief kadootje van Laura. Had haar al een hele tijd niet gezien en vond het erg fijn om haar weer te zien. Echt te lief !
 

Rond 7 uur was dan iedereen weg  en kregen we een bedank woord van Marco. Er werden vele mooie woorden gezegd en zonder Marco geen fanclubdag, maar ook zonder de fans en vrijwilligers is er geen fanclubdag. Marco en de fanclubmedewerkers kregen een mooi kado van ons vrijwilligers, want dat hadden ze natuurlijk wel dik verdiend. Ook wij kregen wel een heel leuk bedankje. Marco nodigde ons uit om gezellig samen te gaan eten . Hoe vet is dat !Dit was een dag om echt nooit meer te vergeten. Ik heb genoten van begin tot eind !
Dank je wel iedereen voor het sturen van de foto's. Zelf helemaal geen tijd gehad om foto's te maken.

Meeting moderators.
Een paar maanden geleden kreeg ik een heel lief mailtje van Nathalie met een hele bijzondere vraag. Of ik 1 van de Borsato moderators wilde worden voor de Borsatoweblogjes. Nou daar hoefde ik helemaal niet lang over na te denken. Ik vond/vind het zelfs een eer om hiervoor gevraagd te worden. Zoals jullie weten moest ik voor 3 maanden mijn eigen baan opzij zetten en dus had en heb ik hier alle tijd voor en had ik gelukkig weer iets om handen.

Op 23 nov gingen we zelfs met een eigen weblog online. Het was allemaal best even spannend hoe iedereen hierop zou reageren , maar de reacties waren stuk voor stuk heel erg leuk en lief.Dit allemaal loopt al een tijdje en er zijn al verschillende leuke logjes online gezet. Veel tips waar iedereen wel wat aan heeft. Neem er gerust eens een kijkje KLIK  

Het idee was om ook eens een keer allemaal bij elkaar te komen. Dat praat allemaal wat prettiger en is ook leuk om elkaar weer wat beter te leren kennen. En zo werd er een datum geprikt en werd er afgespreoken dat iedereen wat lekkers mee zou nemen. We mochten het huis van Martine gebruiken voor de ontmoeting. Dit was voor iedereen een centraal punt. Afgelopen zondag 15 jan. was het zover. Voor mij was het ruim een uur rijden, maar met Marco in de cd speler ging dit allemaal heel vlotjes.

Precies op tijd kwam ik tegelijkertijd met Yaiza aan. Bernadette was er al en niet veel later kwam ook Ine binnen. Iedereen had wat lekkers meegenomen. Yaiza had 3 !!! Limgurgse vlaaien mee, Ine had een heerlijke Spaanse omelet en een salade mee, Bernadette had Zeeuwse bolussen mee, Martine had een heerlijke aardbeien tiramisu gemaakt en ik had broodjes carpaccio en zalm gemaakt. 
Het was te veel , maar wat was het lekker allemaal.Tussen het eten door werd er lekker veel over Marco en de weblogjes gepraat. Ook veel leuke tips werden uitgewisseld en natuurlijk werden er ook weer veel leuke foto's gemaakt.
Het was een hele informatieve , gezellige leerzame dag. Ik denk dat we een heel leuk team zijn en hoop dat we dit nog heel lang mogen doen. Veel te snel was het laat en vertrokken we weer richting huis.Moe maar voldaan kwam ik thuis en kijk ik terug op een hele leuke dag.
Dank je wel Ine, Martine, Bernadette en Yaiza voor deze gezellige dag.

150ste Weblog van de week

Gisterenvaond lag ik uitgepuft op de bank. Ik had een heerlijk en heel druk weekend achter de rug en gisteren had ik een heel gezellige date met Hellen. Ik was dus erg moe en lag heerlijk op de bank tv te kijken. Mijn telefoon maakte op een gegeven moment een geluidje dat ik een WApje had. Krijg ik wel vaker dus ik keek niets vermoedend van wie ik die kreeg. Tot mijn grote verbazing was die van Nathalie. En ze had wel heel bijzonder nieuws.

Ik ben deze week weblog van de week

En ook nog wel een hele bijzondere want ik ben de 150ste weblog van de week. Marco heeft een heel mooi filmpje voor mij opgenomen en hij vertelde dat ik zelfs een taart kreeg en omdat die deze ochtend bezorgt werd , moest ik wel van te voren weten zodat ik dit nieuws niet van de bakker zou krijgen , hihi.

Ik maakte 3 rondjes om de tafel en mijn kinderen lagen helemaal in een deuk en vonden dat ik wel heel gek deed. Ja vind je het gek, je bent niet elke week weblog van de week.Vanmorgen kreeg ik dus bezoek van de bakker met een geweldige en hele grote slagroomtaart. Ik heb mijn vriendinnen gelijk een sms gestuurd dat er taart was en ik iets te vieren had. Binnen een paar min. stond de eerste al op de stoep, hihi. We hebben al heerlijk gesmuld van deze taart.Dank je wel Marco, Nathalie en iedereen van de tifosi voor dit heerlijke filmpje en de overheerlijke taart. Ik stuiter nog even verder hier in huis

Even terug naar...
...........................de fanclubdag van dit jaar.
Zoals velen al hebben gezien zijn de laatste foto's van die dag die door o.a. Jan, Erik en Angelique zijn gemaakt inmiddels online. En jeetje er zitten weer prachtige foto's tussen zoals een paar waar ik en mijn kids op staan.

Deze foto is gemaakt net voordat Marco klaar ging staat om ongeveer 1200X te gaan lachen. Wij stonden al te wachten en Marco kwam aan en maakte even een praatje met ons. Hij was weer zo lief.Nicole die vol spanning kijkt naar wat er allemaal op het podium gebeurd.Denise die schitterde op het podium als Marco zijn assistente.Marco die het lip dub filmpje bekijkt. En een foto waar Nicole en ik precies in beeld komen.En natuurlijk de foto's van het eind van de dag tijdens de minder validen Meet&Greet.

Dank je wel Jan, Erik en Angelique voor de prachtige foto's. Jullie hebben weer een hoop fans blij gemaakt.Fanclubdag 2010
Na maanden voorpret was het dan afgelopen zondag eindelijk zover. Fanclubdag 2010 !!
Kwart over 7 op zondagmorgen ging onze wekker, want rond 8 uur kwam Ingrid ons ophalen om samen met haar en haar vriendin mee te rijden naar Nijkerk. Het was lekker rustig op de weg en na een klein uurtje kwamen we aan in Nijkerk. Het was nog niet heel druk en zeker bij de mindervaliden ingang was het nog heel rustig. Alleen Laura zat daar en eigenlijk hebben we daar tot even voor tienen met z'n twee gezeten.
wij hadden het grote geluk dat we de eersten waren die met Marco op de foto konden en eigenlijk had ik besloten om niet te gaan , want we zouden immers toch een meet&greet krijgen aan het eind van de dag. Maar omdat we toch de eersten waren zijn we toch maar gegaan en wat was ik blij dat ik gegaan ben. Het leverde echt een hele mooie foto op.
Ook mijn meiden Nicole en Denise hadden hun fotomomentje gehad. Ook deze foto's zijn er 2 met een gouden randje.

Na dit momentje zochten we een plekje in het rolstoelvak waar Marja en Bianca al op ons stonden te wachten en daar hadden we prima plekjes gevonden. Samen met mijn dochters zijn we een rondje door de zaal gaan wandelen. Hebben een paar leuke dingen gescoord en lootjes en bingokaarten gekocht. een paar bekenden gesproken en een fotomomentje. Helemaal gezellig. Ook kreeg ik nog een heel lief kadootje van Danielle, dank je wel nogmaals. Erg lief van je.


 
Denise werd intussen al helemaal zenuwachtig, maar ze had er heel erg zin in. Ze liep nog even de zaal in en kwam niet veel later terug met een prachtig key-cord om haar nek met een kaartje eraan waarop stond dat Denise de assistente van Marco zou zijn deze dag. Nathalie had gevraagd of wij om half 12 bij het podium wilden wachten op haar. Maar Nathalie had het natuurlijk heel druk en het werd iets later. Denise werd er alleen maar zenuwachtiger van en vroeg of ze haar niet vergeten was, maar gelukkig niet veel later kwam Angelique haar ophalen en na een dikke kus vertrok ze met haar mee.

Niet veel later kwam Marco het podium op en vol trots zat ik te kijken naar Denise die haar job als assistente geweldig deed. Ze vond het wel een beetje eng vertelde ze me later en durfde niet het publiek in te kijken. Ondanks dat deed ze het helemaal geweldig !
dank je wel Marco en Nathalie dat jullie haar die kans hebben gegeven.Verder heb ik alles goed kunnen volgen wat er allemaal op het podium gebeurde, de geweldige spellen,de loterij,de bingo en de fanmomenten waren heel bijzonder , het was echt genieten en heerlijk om te zien hoe Marco van alles genoot.
1 van de hoogtepunten vond ik toch wel het lip dub filmpje. Marco was ook heel erg blij verrast met het filmpje . Helaas heb ik hem nog niet op youtube kunnen vinden , maar zodra ik die heb komt hij op mijn log te staan. Het was ook erg leuk om dit samen met mijn kids te doen en heb die dag genoten.En helaas was het alweer heel snel afgelopen en iedereen verliet de zaal behalve de rolstoelgangers , want die kregen nog een meet&greet met Marco. En ik was daar ook bij.
Ik had de cd singel "waterkant" van Marja gekregen en ik wilde heel graag dat Marco daar iets op zou schrijven en dat heeft hij gedaan. Hij schreef : "voor Bianca, je bent en blijft bijzonder" wauw ik kreeg er gewoon kippenvel van toen ik dat las. Echt zo lief. Ik kreeg weer een heerlijk fotomomentje en ook nog een foto samen met mijn 2 dochters Nicole en Denise. Na 3 heerlijke kussen ging Marco weer verder. daarna nog heel even met Nathalie gekletst en natuurlijk ook nog even een fotomomentje gehad.

Ik heb echt een mega mooie fanclubdag gehad. Heb genoten van allemaal blije gezichten. Iedereen die genoot. Een dag om nooit meer te vergeten.

Dank je wel Marco, Nathalie, Esther, Anneke, Eric, Tamara, Danielle en alle vrijwilligers die deze dag tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt.
Ik en mijn gezin in de tifosi.

Enkele maanden geleden stond er in een log van fanclub of je misschien wilde meewerken aan de tifosi. Had je iets bijzonders meegemaakt met Marco of had je een wens had of misschien wel vragen. Nou ik had zeker iets heel bijzonders meegemaakt en stuurde dus mijn verhaal op van het bezoek van Marco bij mij thuis en mijn gezin.

 

Als ik het nu zo teruglees vind ik het echt een eer om in de tifosi te mogen staan.
En niet alleen mijn verhaal vind ik bijzonder er staan echt heel veel mooie verhalen in. Ik heb dan ook de tifosi in 1 adem uitgelezen.

Mijn complimenten !!!!

Blij verrast!
De date met Marja, John, Wesley en Jennifer was al maanden geleden afgesproken en vandaag was het eindelijk zover.

Na ongeveer een kwartiertje zei Marja dat ze nog even naar de auto moest om iets te pakken en blij verrast was ik toen ze met een bos bloemen en een cadeau aankwam.
Even viel ik stil.............en ik kon bijna niet geloven toen ik het uitpakte en zag wat erin zat.
Het is een waardebon van een heleboel Borsaties, die we kunnen besteden als we in de meivakantie een weekje met ons gezin er tussen uit gaan. Huilend knuffelden we elkaar.

 
 


Ik wil iedereen die hier aan meegedaan heeft heel erg bedanken. Dit wordt goed besteedt. Ben er stil van. Echt super lief!
Dank je wel Marja en Marianne voor het regelen.

Rood het nieuwe jaar in !
Deze maand is ROOD de kleur van mijn logje.

Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven , maar vanmiddag las ik mijn mail en er zat een mail van Angelique tussen met als onderwerp weblog van de maand. Mijn hart begon te bonsen en mijn handen begonnen te trillen en ik begon te lezen......

Goedemorgen (-middag) Bianca,

De titel zegt het eigenlijk al helemaal: Jij bent in januari Weblog van de Maand! Marco heeft jouw logje daarvoor uitgekozen! Gefeliciteerd!


Daarna maakte mijn  een sprongetje ik zelf kan het nog niet ivm mijn heup, hihi en ik gilde heel hard Whaaaaa ik ben weblog van de maand. Mijn kids snelden naar mij toe en waren net zo blij als ik , hihi.

Ik ben dus deze hele maand in het rood te vinden , helemaal leuk , maar ook wel een beetje eng want ik ben dan wel heel erg in the picture.Helemaal niets voor mij eigenlijk, hihi.
Maar wel leuk hoor.

Ook kreeg ik deze prachtige Marco's choice award en die krijgt uiterraad een mooi plekje op mijn log en ook een mooi plekje in mijn .

Dank je wel Marco ik zal proberen deze maand een waardige opvolger te zijn van Regina en alle anderen die mij voor gegaan zijn.

Ik ben zo blij , blij ,blij. Kan het nieuwe jaar beter beginnen ?????
          Gelukkig nieuwjaaar !!!!!!!!"Kom maar bij mij
Dan zet ik alles opzij"