Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
Blij en niet blij.
Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb gelogd heb over mijn ziekte en eigenlijk mijzelf.
En ik kan je zeggen , geen nieuws goed nieuws .:d
Ik moet nog regelamtig voor controle naar mijn oncoloog. Mijn bloed wordt dan geprikt en een paar dagen later krijg ik dan de uitslag. De laatste paar keren was dat allemaal heel goed. Alle waardes die moeten stijgen, stijgen en wat moet dalen daalt. Ik voel me eigenlijk ook wel heel goed. Ik krijg weer mijn energie terug. Eerst moest ik elke 3 weken terug voor controle en nu mag ik zelfs 8 weken wegblijven. Hoe fijn is dat. In het nieuwe jaar mag ik weer terug en zal er weer een pet-scan gemaakt worden. ook dat blijft altijd spannend , maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook weer goed komt.Waar ik niet zo blij van werd begin november is dat ik mijn baan bij Duinrell kwijt ben geraakt. Door een probleem bij Duinrell over de CAO en nieuwe regels, kunnen ze mij geen nieuw contract aanbieden. Ik vind het heel moeilijk te begrijpen waar precies het probleem ligt dus is het nog moeilijker om het hier uit te leggen. Wat ik wel weet is dat ze op Duinrell er alles aan doen om mij toch terug te laten komen. Er is dus nog hoop, maar ik merk wel dat het elke dag weer een beetje minder wordt. Ik heb nu een WW-uitkering aan moeten vragen en ben verplicht om te gaan solliciteren. En op die momenten wordt je toch wel weer op de feiten gedrukt en is de combinatie Kanker en soliciteren geen goed combi. Ik snap heel goed dat werknemers schrikken als ik vertel wat ik heb , maar ik heb die meld plicht en moet dus wel. Ik wil juist heel graag aan het werk. weer tussen de mensen zijn en even niet aan mijn ziekte denken en gewoon gewoon zijn. Ik geef de moed niet op hoor, want blijf proberen en wie weet keer ik ooit weer terug bij Duinrell??? De tijd zal het leren. Nu kan ik gelukkig veel tijd steken in het vrijwilligers werk voor de fanclub en moderator zijn en dat vind ik ook te gek om te doen. ik ga gewoon weer verder met het plukken van de dagen samen met mijn gezin, want dat is toch wel het allerbelangrijkste in het leven. 
 
 
Sportweek, intervieuws en fotoshoot.

Wat hebben we toch een heerlijk weer gehad de laatste dagen. Ook ik en mijn gezinnetje hebben daar heerlijk van genoten en daardoor ben ik heel weinig achter mijn lappie gaan zitten. Maar vorige week heb ik ook weer veel meegemaakt waar ik toch wel even over wil loggen.

Het begon inmiddels ruim een week terug dat Marco de opening van de sportweek opende. Ik ben daar samen met Marianne met de trein naar toe gegaan. In leiden kwamen we Angelique tegen en samen reisden we verder naar Schiedam. Daar kwamen we als eerste Sonja tegen en het wachten kon daar beginnen. Na een tijdje was het achterste plein vol met Borsato fans. Heel gezellig dus en de nodige foto's werden er genomen. Inmiddels heb ik er al een paar ontvangen , maar volgens mij mis ik er nog een paar. Heb je nog een foto waar ik op sta dan staat mijn mailbox open hoor.
Het was een heerlijke dag met veel lieve mensen.

De verdere week week was eigenlijk heel bizar.  Ik zal het even op een rijtje zetten.....

De dinsdag erna moest ik werken en ineens zat ik in een promofilmpje van Duinrell. Ben heel benieuwd naar het resultaat en die laat ik uiteraard zien als dat zover is.

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van de libelle of ik mee wilde werken aan een artikel die in de libelle kwam. Het onderwerp was "bloggen over kanker' . Afgelopen woensdag werd ik gebeld en hebben we ruim drie kwartier aan de telefeoon gezeten over het waarom en hoe ik log en wat dat met mij doet. Deze woensdag heb ik de fotoshoot . Dat vind ik best eng , want vind mezelf nooit zo mooi op foto's staan. maar goed ik ga natuurlijk wel , want lijkt me ook wel weer heel erg leuk. Wanneer dit artikel in de libelle komt weet ik nog niet precies, maar zal waarschijnlijk in week 23 zijn, maar dat laat ik jullie natuurlijk wel even weten als dat zover is.En afgelopen vrijdag kwam BNN filmen in  het tikibad waar ik werk. Ik werd gevraagd of ik geintervieuwd wilde worden. Ik dacht welja kan er ook nog wel bij deze week.Hihi . Het gaat over een BNN programma 'de klusjesmannen" . Sander en Ramon deden of ze ook in het tikibad werkten en als ik geweten had hoe het intervieuw verliep had ik er denk ik niet aan meegewerkt. Ik werd overdonderd door hun en de camara. Ik hoop dus dat mijn stukje niet wordt uitgezonden en weet ook niet als dat wel zo is ik jullie op de hoogte ga brengen , hihi.

Maar goed dit was dus een hele bijzondere week waar ik weer heel erg van heb genoten.
De paasdagen waren ook heerlijk.Lekker genoten  van zon , BBQ, en hele lieve vrienden.

                *pluk de dag*
 

Dag 2010...hallo 2011.

Even terug kijken naar het afgelopen jaar. Met veel dieptepunten , maar gelukig ook heel veel hoogtepunten.

Januari
Het begon eigenlijk helemaal geweldig. Ik kreeg de award van Marco en was de gehele maand januari weblog van de maand. Een grote eer vind ik en was er natuurlijk ook heel erg blij mee.
Ik had toen al veel pijn in mijn heup , maar we wisten nog niet wat het nou precies was.

Februari
Nadat er toch teveel pijn was en de medicijnen niet werkten, besloot mijn arts een MRI te laten maken van mijn heup. Helaas waar we zo bang voor waren werd werkelijkheid. Ik had uitzaaiingen in mijn heup en onderrug van de borstkanker 4 jaar terug. Ons hele leven stond op z'n kop. Ik vond het zo oneerlijk. Ik had deze K*t ziekte toch al een keer doorstaan , moest ik dat nopg een keer allemaal meemaken ?!
Maar ik ging natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Vervolgbehandelingen begonnen. Ik werd 6 x bestraalt.Nu was het afwachten of de pijn minder zou worden.


Maart
Helaas gaf de bestraling niet de werking die ik graag zou hebben. De pijn bleef.
Op een morgen stond ik onder de douche en voelde ineens een knobbel onder mijn arm . Ik wist gelijk dit is niet goed was en ik storte echt letterlijk in. Gelijk de dokter gebeld en mocht gelijk langs komen. Hij vroeg me hoe het met de pijn was en dat was ook niet goed. Hij besloot mij toen in het ziekenhuis te houden en ik mocht pas naar huis als de pijn onder controle was. Ook kreeg ik toen mijn eerste CT-Scan om te kijken of er nog meerdere uitzaaiingen waren. Helaas was dat ook het geval en zit er op mijn lever een plekje. En weer een harde klap in mijn gezicht. Zou het dan nooit ophouden ???
Behandelingen werden gelijk in werking gezet. Ik kreeg weer chemo.....
Ik had natuurlijk allemaal al op mijn log gezet en wat kreeg ik en mijn gezin een warme deken over ons heen. Ik kreeg over de 170 kaarten, vele kadootjes en bloemen ,hele lieve reacties op mijn log, . waarvan 1 in het bijzonder van Marco. Echt zoooo lief . dit deed mij echt heel veel goed.
En als ik hem nu terug lees, heeft hij het echt waargemaakt met dat hij er zijn best voor gaat doen om het allemaal een beetje te verzachten. En heeft hij elke keer weer mijn verwachtingen overtroffen.En niet zo'n klein beetje ook.


Ook kreeg ik deze maand van een heleboel Borsaties een mooie bos bloemen en een waardebon die ik kon besteden. De waardebon hebben we besteed in onze vakantie in augustus en zijn daar heerlijk van wezen uit eten samen met het gezin. Dank jullie wel nogmaals hiervoor. Ook bedankt voor de vele kaarten , bloemen, reacties, sms-jes, mail en kadootjes. Dit deed onze familie heel veel goed.! Mijn buurvrouw had geregeld dat we een weekend konden genieten in Preston Palace en daar hebben we uiteraard ook heerlijk van genoten.
 
 

april
16 april was een dag om echt nooit meer te vergeten. Ik had een afspraak met Nathalie die langs wilde komen en tot mijn grote verbazing nam ze Marco mee. Dit was zo bijzonder en wat een heerlijke Marcomientjes heb ik daarvan gekregen. Achteraf gezien heb ik die 2de chemokuur het beste doorgemaakt en ik weet zeker dat dat door Marco kwam.Mei
De chemokuren gaan door en de pijnstillers doen ook langzamerhand zijn werk. Ik mocht genieten van het live38 concert samen met mijn vriendinnen. Heb echt genoten die avond. ook ben ik samen met een paar Borsaties in Leiden geweest waar Ferry en Nick optraden. Ook dat was heel gezellig.
 
 

Juni
deze maand kreeg ik gewoon weer een chemo en dat verliep allemaal voorspoedig. Ik kreeg visite van vele lieve vriendinnen en genoot daar lekker van.

juli
Deze maand was het concert van Marco in het westerpark. Ik mocht beide dagen van Marco en zijn bandje genieten samen met hele lieve vriendinnen en ook 1 x samen met mijn zusjes en schoonzusje.
 
 
Helaas was er deze maand ook iets minder leuk. Door de chemo raakte ik een paar nagels kwijt en kreeg ik een ontsteking . Doordat mijn weerstand erg laag was door de chemo moest ik een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Ook kreeg ik deze maand mijn laatste chemo van in totaal 6.
 

augustus
Deze maand hebben we lekker genoten van de vakantie. Even samen met mijn gezin erop uit . En we hebben genoten van en met elkaar. teun en ik hebben onze verjaardag gevierd en ook ben ik samen met mijn  allerliefste dinnetjes een weekendje naar Reeuwijk geweest.
 
 
 

september
Deze maand heb ik mogen genieten van 2 besloten concerten van Marco in de HMH in Amsterdam. Ik vond het echt geweldig. Dit waren 2 concerten die ik niet snel meer zal vergeten. Heel bijzonder waren ze.
 
 
    
Ook ben ik nog een dagje naar Marja geweest en hebben we heerlijk met Ine samen geluncht.
 
Oktober
Deze maand hebben we genoten van een heerlijk weekendje in Oostburg samen met Marja en haar man John. Samen met een aantal Borsaties zijn we naar een ptreden van Ferry, Nick en Lo geweest. Dit werd mede georganiseerd door Marc en Nancy en we hebben echt een top weekend gehad.
 
 
 

Ook stonden wij als gezin het het fanclubblad Tifosi di Marco Borsato
 

Ook deze maand veel lieve Borsato vriendinnetje op de koffie gehad, geluncht en gewoon heerlijk bijgekletst.
   
 
 

 

November
Dit was een maand met heeel veeel mooie Borsato momenten.
Het begon met de fanclubdag. Denise met als hele grote verrassing als assistente. Ook dit was een hele mooie dag waarvan ik heel erg heb mogen genieten.
    

En als klap op de vuurpijl was het lipdub filmpje. Zo gaaf om hieraan mee te mogen doen.En het resultaat mag er zeker wezen.En het allermooiste moment van 2010 ... Marco die een nummer aan mij en Teun opdraagd in het programma "sta op tegen kanker". Marco zingt het nummer waterkant speciaal voor ons. Dit was echt 1 van mijn mooiste momenten van het afgelopen jaar. 
 De nieuwe cd van marco komt uit. Dromen , Durven, Delen. Echt een juweeltje is het geworden. Een cd met nummers die je laten lachen , maar ook huilen.Persoonlijk vind ik dit 1 van de mooiste cd. Met waterkant als mijn favoriet.
De signeersessie in Utrecht samen met mijn schoonzusje. 
   

En een grote verrassing was dat we staan met foto in het freerecordshop magazine.December
Deze maand ben ik weer begonnen met werken in het tikibad in Duinrell. Heerlijk om weer terug te zijn en lol te maken met je collega's.
Ook mocht ik weer een paar keer genieten van concerten van Jurk met als voorprogramma Marco en het top2000 concert in Zoetermeer.
 

Ik wilde heel graag mijn ouders bedanken voor alles wat ze dit jaar en de jaren ervoor voor ons als gezin hebben gedaan. En Marco heeft mij daar heel lief mee geholpen om deze lieve kerstwens in te spreken. Mijn  ouders waren hier heel erg blij mee en vonden dat heel bijzonder en ik ook .Dit was mijn 2010. Het was een jaar met heel veel verdriet, maar ondanks dat heb ik een Borsato jaar gehad die echt niet te overtreffen is. Ik heb zo genoten van alle mooie dingen die ik mee mocht maken en voel me zeer vereerd door alles.

Nu gaan we weer op naar het nieuwe jaar. Vanmorgen naar de oncoloog geweest voor mijn bloeduitslagen en die waren goed. Mijn arts was tevreden en daardoor kunnen we vanavond gaan proosten op een heel mooi en ik hoop op een heel gezond 2011 !!!
Dit wens ik natuurlijk iedereen toe en vergeet vooral niet te genieten.
                            *pluk de dag*


Even bijkletsen.
Jeetje ik heb het zo druk de laatste tijd, dat het loggen er gewoon even helemaal bij in schiet.
Ik probeer mijn e-mail allerts te lezen , maar verder dan dat kom ik bijna niet. Ik maak genoeg mee de laatste tijd, maar heb gewoon de tijd niet om erover te loggen. Maar hier toch nog wel een paar dingen die ik met jullie wil delen.

Zoals velen van jullie al gezien hadden heb ik mijn haar geverfd en ben ik niet meer blond , maar weer lekker donker van haarkleur. Ik was het blonde helemaal zat en wilde graag weer iets anders. Zie hiernaast het resultaat. Hier heb ik nog wel rode plukken erin zitten , maar die zijn er inmiddels alweer uit gehaald, want die werden na al het chloor water en het wassen roze, hihi.
Mijn 2008 in een filmpje
2008  was een bijzonder jaar voor mij. Het had veel hoogtepunten , maar helaas ook een paar dieptepunten. Ik ga er verder niet veel over schrijven , want dat heb ik al in diverse logjes gedaan dit jaar. Wel heb ik alle foto momenten van dit jaar in een filmpje gezet. Dus heb je even tijd (sorry korter dan 8 min. lukte mij niet) kijk dan even mee !


Fijne jaarwisseling en een gelukkig en vooral een gezond 2009 !
Welke bloem ben jij?
Welke bloem ben jij???

klik op de onderstaande link...
bekijk de bloemen...
pik er gewoon meteen de mooiste uit...
niet eerst denken....
en nog eens kijken...
maar klik bij je eerste gevoel...

en kijk wat er gebeurt....
Ik koos voor de klaproos.
Bij mij klopte het ECHT....

Welke bloem ben jij???
*klik*
veel te vroeg ...
ja hoor, veel te vroeg vanochtend ging  de wekker weer.Pfff je zou denken na 2 weken elke dag 'uitslapen' dat je dan fris en fruitig uit je bed springt, maar niets is minder waar. Met veel moeite heb ik mij uit bed gesleurd en riep de kinderen ook gelijk uit bed. De meiden hadden wel weer zin in school, Tim niet, voor hem hoeft het niet zo. Hij speelt liever de hele dag buiten. Maar goed na allemaal aangekleed en gewassen en een ontbijtje gingen we naar school. Ik had gelijk een heftig dagje op school, want de kleuters hadden verkeersles en deze keer liepen  we met 4 kinderen de wijk door om zo veel mogelijk het oversteken te leren. Heel leerzaam voor de kinderen en ook erg leuk om te doen.
's middags moest ik overblijven op school en daarna heb ik weer geholpen met de knutselmiddag van groep 4 t/m 7. Na school moest Denise naar turnen. Haar vriendin zit ook op turnen en zo brengt mijn vriendin ze ernaar toe en haal ik ze weer op. Heel handig dus.
Op maandag eet ik altijd bij mijn moeder dus ik hoefde gelukkig niet zelf voor het eten te zorgen. Het eten smaakte weer heerlijk. De kinderen zitten nu weer schoon gepoetst op de bank en gaan straks lekker op tijd naar bed. Daarna ga ik lekker met mijn laptop op de bank liggen, heerlijk !!!

De scholen zijn weer begonnen !!!!!!
Gelukkig nieuwjaar !
Ik wil iedereen via deze weg een heel gelukkig en vooral een gezond 2008 wensen!!!!!!
PLUK DE DAG !!!!!
kerstkindje en meer..

Zo even uitbuiken van de afgelopen 2 dagen.Er is weer veel teveel gegeten en gedronken, maar  we hebben het supergezellig gehad de afgelopen dagen. 1ste kerstdag waren mijn vriendinnen met hun gezinnetje bij mij en 2de kerstdag hadden we een verjaardag van Megan, de dochter van mijn vriendin.

Op 24 dec, kerstavond dus, zijn goede vrienden van ons papa en mama geworden van Stijn. Met alledrie gaat alles goed en zo hebben ze toch van hun drietjes samen van de kerstdagen kunnen genieten. Ik ga snel de kleine Stijn bewonderen dus dat wordt vervolgt.Vanmorgen heb ik ook de definitieve datum doorgekregen van de laatste operatie en dat zal op maandag 28 januari gaan gebeuren. Woensdag 23 januari krijg ik dan nog een mammografie van mijn "eigen" borst en zo heb ik dan de uitslag nog voor de operatie.
Dus dat worden weer spannende dagen.

Gelukkig duurt dat nog een paar weken en gaan we eerst genieten van de nieuwjaarswisseling volgende week en ook lekker genieten van het leven. Ik heb nog 2 verjaardagen voor oudjaar dus dat wordt vast nog erg gezellig.

PLUK DE DAG....

ik wens jullie...

Ik wens iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral een gezond 2008 !!!
***
Niet alleen wanneer het kerstmis is
maar het hele jaar door.
komt de vreugde die je uitdeelt
terug bij jezelf van hier en daar
En hoe meer je van jouw zegen
geeft aan mensen zonder vreugd
des te meer zul je ontvangen
zodat het je hart verheugt.
 ***

"Als er nooit meer een morgen zou zijn
En de zon viel in slaap met de maan"