Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
We hebben een .....
We hebben een poesje erbij. Wij hadden al een hond Ozzy en een aquarium met goudvissen, maar een poes is geheel nieuw voor mij. Al heel lang wilden mijn kids en Teun een poesje . Ik heb zelf nog nooit poezen gehad, niet in mijn jeugd en eigenlijk nooit niet. Ben geen poezenmens en dus hield ik het al die tijd nog tegen. Tot de moeder van mij vriendin een kitten over had en vroeg of ik er echt niet 1 wilde hebben. Denise is echt het grootste poezenkind, want ze had die week ervoor al voor de kat van mijn vriendin gezorgd. Ik zag dat ze dat met heel veel liefde deed en dat was 1 van de redenen dat ik overstag ben gegaan. We gingen op pad om een aantal spullen te  kopen en daarna konden we de poes gelijk meenemen. We denken dat het een meisje is , maar het zou ook zo nog kunnen veranderen, want zeker weten doen we het niet. We moeten nog naar de dierenarts voor de inentingen en dan weten we het zeker. Het was even zoeken naar een naam , maar na een tijdje waren we eruit . Ze is een rode poes dus werd het PIPPI.
 
 
Ze is nu bijna 2 weken bij ons en eerlijk gezegd vind ik het geweldig. Ze is echt heel lief , ze doet alles in de kattenbak dus dat is ook fijn.Samen met Ozzy gaat het ook heel goed. Ozzy is zelfs een beetje bang voor d'r en durft haar (nog) niet in de ogen te kijken. Wel een grappig gezicht een hond die minstens 10X groter is dan Pippi en er met een grote boog omheen loopt. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze eerdaags samen in de mand liggen.

 Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden,maar ben erg blij met onze nieuwe huisgenoot Pippi.

Metamorfose
Ozzy moest vandaag weer voor een knipbeurt. Zijn nagels zijn geknipt en  zijn haar ontwolt en geknipt.Leuk vind hij het niet , maar hij ziet er weer piekfijn uit.
De eerste 2 foto`s zijn ervoor en de onderste erna.
Rust zacht lieve Chippy.
Al weken , zoniet maanden weten we dat dit eraan zat te komen. Onze hond Chippy die al een hele tijd ziek was moesten we vandaag in laten slapen. Hij is 17,5 jaar oud geworden. Een hele leeftijd natuurlijk , maar dat maakt het verdriet van zijn gemis er niet minder om. Hij was altijd een hele lieve hond en we zullen hem heel erg gaan missen.
                                                  

Twee Bruine Ogen.

Als twee bruine ogen je vragen,
Help me ,want ik voel me niet zo fijn.
Mag je dan ,omdat je voelt, dit is het einde...
Egoïstisch zijn?
Als je van de dokter hoort,
dit komt nooit meer goed.
En hij krijgt steeds meer pijn.
Mag je dan ,omdat je hem niet wilt missen...
Egoïstisch zijn?
Als twee lieve bruine ogen zich sluiten gaan.
Voorgoed en je zonder hem naar huis toe moet.
Met de riem in je hand en een hart vol pijn.
Dan probeer je jezelf te overtuigen,
dit was het beste.
Ik mocht niet Egoïstisch zijn.
Vele jaren was hij bij ons,
elke dag samen was een feest.
En in al die fijne jaren Is hij zelf niet een keer...
EGOÏSTISCH GEWEEST. 

Rust zacht lieve Chippy ! 
Kluifje??!!

Hier heeft Ozzy wel een hele kluif aan denk ik.

Ontroerend !
Kennen jullie het verhaal van twee mensen die een leeuw hebben opgevoed, die ze Christian hebben genoemd. Op een gegeven moment is deze leeuw te groot geworden en besloten ze de leeuw los te laten in het wild.
Na een jaar willen ze hem gaan opzoeken om te kijken hoe het met hem gaat. Voor deze reis zijn ze ernstig gewaarschuwd dat de leeuw hun niet meer zal herinneren. In de video kan men zien hoe deze ontmoeting verloopt.
Dit vind ik echt heel ontroerend .....

*update* wat nu....???
Wij hebben 2 honden. Ozzy een golden retriever van bijna 2 jaar en we hebben een vuilnisbakkie Chippy van 16,5 jaar. Vraag me niet hoe we ooit op deze naam zijn gekomen,maar waarschijnlijk, omdat wij toen nog een een hond hadden met de naam Chowky en Chowky en Chippy dat klinkt wel samen.

Chowky hebben wij ruim 2 jaar geleden in moeten laten slapen , want hij was erg ziek en had ook al een prachtige leetfijd van 15 jaar. We hebben hem in moeten laten slapen op de dag dat ik mijn eerste chemo kreeg , ik zal dat dus nooit meer vergeten.

Nu is Chippy oud, heel oud. Hij is nog steeds erg vrolijk als we binnen komen en het is echt een schat van een hond.Maar hij is ook doof,ziet weinig(waarschijnlijk staar),loopt heel moelijk, zakt door zijn achterpoten als hij wil opstaan,laat zijn plas gaan als hij opstaat. Is ook allemaal niet raar met een leeftijd van 16,5 jaar.

Nu zitten wij al een paar weken te denken om hem in te laten slapen , maar ik krijg het niet over mijn . Ik hoop eigenlijk dat als ik s'ochtends beneden kom dat hij zelf rustig is ingeslapen. Ik wil eigenlijk helemaal niet zelf die beslissing nemen. Maar toch weet ik dat het nu toch wel een keer moet gebeuren.

Ik heb vanmiddag om 13.45 uur een afspraak staan bij de dierenarts , ik hoop dat hij mij kan vertellen wat nu..........

                                                           * Update* 
Ik ben net terug van de dierenarts. Chippy heeft vergevorderde actrose(botontkalking). Is ook niet raar dat is de leeftijd. Hier is mee te leven zegt de dierenarts. Zijn achterpoten krijgen ook niet meer genoeg prikkels en daarom zakt hij af en toe door zijn achterpoten. Ze zei dat het heel moeilijk is te zeggen of een hond pijn heeft , maar ik heb nu pijnstillers meegekregen. Ook heb ik pillen meegekregen voor het urine verlies, dat urine verlies  is vervelend , maar zeker niet een rede om hem in te laten slapen.
Hopelijk gaan de medicijnen werken. De beslissing om hem in te laten slapen is nu dus voorlopig van de baan. Gelukkig maar !!!
Met zijn poten op tafel!
Als je niet met je hele lichaam op de stoel kan zitten , leg je gewoon je poten op tafel.
Ach ja dit zal vast beter liggen dan op een kussen op de grond.

iemand interesse?
Ze zijn nog geen week oud , en ik kan ze niet allemààl houden...
De kleintjes mogen weg voor 3 euro per stuk,
en als het echt moet verkoop ik de moeder ook wel, voor 20 euro.
Laat je hart spreken en adopteer er eentje, aub.
Kat doodgereden!

Als ik mijn kinderen naar school hebt gebracht, loop ik naar huis. Als ik bijna thuis ben zie ik een paar buurtjes bij elkaar staan . Ik loop ernaartoe en zie dan iets vreselijks....
er is een kat doodgereden en de dader is niet tevinden. Gewoon doorgereden.
Hier kan ik zo kwaad om worden . Dat je een kat doodrijdt kan altijd gebeuren , maar dat je dan het lef hebt om ook nog door te rijden alsof er niets gebeurd is. Ik heb gelijk de dierenambulance gebeld en die heeft de kat opgehaald. Hopelijk is hij/zij gechipt en kunnen ze de eigenaar opsporen.

R.I.P.

muggen ..grrr
Ik word nu al 2 nachten geterroriseerd door een mug. De hele nacht hoor ik hem zoemen rond mijn hoofd en als ik dan het licht aan doe en op zoek ga ....ja je raadt het al, dan is die mooi verdwenen. Hij heeft me op de vervelendste plekken geprikt...op mijn bil...op mijn ooglid...op mijn wang...2 in mijn nek...op mijn arm zitten er ook een paar.
Normaal gesproken ben ik juist degene die niet geprikt word, maar ja als mijn man al 2 nachten in duitsland zit dan ben ik de pineut.

hebben jullie op dt moment ook zoveel last van muggen ??
"Besluit de angsten van me af te slaan
En voor altijd met je mee te gaan"