Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
We believe!
Vorig jaar juli kwam Nicole met de mededeling dat Justin Bieber op 13 april 2013 een optreden zou geven in het Gelrdome in Arnhem. Nicole en Denise zijn beiden hele grote fans van Justin en hier moesten ze natuurlijk naar toe. Ook 2 vriendinnen van mij en hun dochters zijn grote fans en dus werden er kaarten besteld. Omdat het toch best verweg is besloten we ook een hotel te boeken dicht in de buurt, zodat we niet het hele eind terug hoeften te rijden na het concert. Dus ook het hotel werd geboekt. Alles was geregeld en nu afwachten tot 13 april. Samen met Karin, Nienke, Natasja, Britney, Lisa, Nicole en Denise kon de voorpret beginnen.

Elke dag werden de dagen geteld en eindelijk afgelopen weekend was het zover. Lekker op tijd reden we richting Ooij waar ons hotel was. Daar hebben we nog even lekkker relax gedaan en de meiden konden zich opmaken voor hun avond.


Evers reikt uit!
Het is alweer een tijdje geleden dat ik samen met mijn vriendin Natas naar Evers reikt uit ben geweest. Het naar binnen gaan ging helaas niet zo vloeiend , maar gelukkig hadden we wel een hek aan de rechte kant van het podium. uiteindelijk prima plekken waar we de gehele show goed konden volgen. Marco won deze avond de award #de 500-38 prijzenkast. En natuurlijk zong hij een paar nummers. Ik heb een heerlijke avond gehad. Fijn om ook weer alle lieverds te zien en fijn bij te praten.

Na het concert nog even op Marco gewacht en dat hoefde gelukkig niet heel lang. Hij nam weer alle tijd voor iedereen en ik blijf dat toch altijd weer bijzonder vinden.


VVAL was te gek!
Het was al een hele tijd bekend dat Marco dit jaar ook zou optreden bij vrienden van amstel live. Een paar jaar geleden was ik samen met mijn vriendinnen ook al eens geweest en vond het toen al een heel leuk feest. Wat mij dit jaar tegenhield om te gaan was eerlijk gezegd gewoon de prijs. Dus had besloten dit jaar toch over te slaan, ondanks dat Marco ook zou komen. Toen ik toch wel veel mooie verhalen hoorde van mensen die wel waren geweest kriebelde het wel heel erg hoor. Toen dacht ik, als ik ze niet kan kopen dan moet ik ze maar proberen te winnen, hihi. Op facebook heb je vaak van die like en share acties en deze keer zag ik een actie bij 'Yamaha' . Je moest gewoon uitleggen waarom jij graag en met wie naar Vrienden van Amstel live wilde gaan. Ik heb dus een mail gestuurd en toen was het afwachten. Eigenlijk had ik er niet meer aan gedacht tot ik en telefoontje kreeg met de mededeling dat ik 4 kaarten had gewonnen voor VVAL !!!!! Whaaaaa niet te geloven toch.

Samen met mijn zusje en 2 vriendinnen gingen we zondag 27 Januari alsnog naar Rotterdam. Het was nog even spannend wat het weer ging doen, maar gelukkig we hadden het geluk dat die zondag alle sneeuw weg was.
We kwamen rond half 8 binnen en dankzij een paar goede tips vonden we een heel mooi plekje rechts vooraan het hek.Marco opende de avond met 'Binnen'. Het was gelijk 1 groot feest. alle artiesten die die avond optraden waren te gek en ik heb dan ook de gehele avond genoten. Min zusje kwam onderweg naar de wc Gers Pardoel nog tegen en dus ook haar avond kon niet meer stuk hahaha.Veel te snel was de avond alweer voorbij en liepen we naar buiten. We besloten toch om nog even backstage te gaan om Marco nog even te zien. We hoefden helemaal niet lang te wachten en toen kwam Marco al naar buiten lopen. Na een kort gesprek en een fotomomentje was het toch echt tijd om naar huis te gaan.Ik heb een heerlijke avond gehad. Dank je wel Mireille, Marcella en Chantal voor jullie lieve en gezellige gezelschap.

Vanavond is de show trouwens op tv te zien en ik ga zeker kijken. RTL4 om 20:30 uur!!!

Top 2000 in Concert!
Een paar weken geleden kreeg ik een mail van radio2 dat er weer kaarten gekocht kon worden voor de top2000. 2 jaar geleden ben ik er ook geweest en ik vond het toen zo leuk dat ik deze keer niet twijfelde om te gaan en dus bestelde ik de kaarten.
En afgelopen dinsdag 4 december was de avond.
Samen met mijn vriendin Natasja reden we naar Ingrid waar we samen naar Hoofddorp reden. En in 20 min waren we al op bestemming. Deze keer was het in het Claus event Center in Hoofddorp. Echt een hele mooie locatie.De deuren gingen om 19:30 uur open en we hadden pachtige plekken vooraan. We beseften toen wel dat de kans om in beeld te komen nu wel heel groot zou zijn. Gelukkig hingen er borden aan de muur waar alle teksten die gezongen werden aan de muur. Dus teksten kwijt zijn kon niet, hihi. Om 20:30 uur begon het programma. Xander de Buisonjé presenteerde de show en we proosten gelijk met champagne en confetti op het nieuwe jaar. Deze show wordt nl op oudjaarsavond om 00:00 uur uitgezonden op Ned 3. Is wel heel apart om dat dan allemaal op 4 dec te doen.
Vele artiesten kwamen voorbij, o.a.Lee Towers, Anita Meyer, VanVelzen, Glennis Grace, Rob de Nijs, Trijntje Oosterhuis, Waylon en Ilse DeLange en natuurlijk Marco Borsato.Het was echt een hele gezellige leuke avond en heb genoten van alle artiesten en heerlijk meegzongen.
Na het concert zijn we nog even naar de artiestenuitgang gelopen. Daar kwamen we Gers Pardoel tegen en die wilde wel met iedereen op de foto, leuke jongen trouwens. Niet veel later kwam ook Marco naar buiten en na een kleine babbel ook weer even een fotomomentje. Deze keer niet alleen , maar samen met mijn vriendin Natas en Marco.
Ik geloof dat ik Natas nu wel het Marco virus heb gegeven , want ze wil graag nog eens een keer mee, haha.

 
 
 
 
Linda's kippenvel concert
Afgelopen zondag was het Linda's kippenvel concert. samen met Marja ben ik daarheen geweest. We spraken om 16.00 uur af en kwamen bijna tegelijk aan in de parkeergarage. Het was de bedoeling om eerst ergens wat te gaan eten , maar er stonden al mensen bij de ingang en het was er eigenlijk gelijk gezellig dus besloten we een patatje aan de overkant te halen en gewoon gezellig te blijven staan. Lekker veel gekletst en ja dan is de tijd om te wachten eigenlijk zo om. Om 19.00 uur gingen de deuren open en we hadden na een sprintje een heel mooi plekje aan het hek.

Om 20.15 uur begon het concert. Er waren vele artiesten waaronder o.a. Glennis Grace, Charly Luske, Anita Meijer, Ben Saunders, een speciaal voor die avond opgerichte boyband en niet te vergeten Marco Borsato en nog veel meer artiesten waar ik de namen van ben vergeten. En allemaal onder leiding van de Edwin Evers band.

Het was een hele leuke avond die ik zeker niet had willen missen. Na het concert ging Marja gelijk naar huis en ik besloot om nog even bij de artiesten uitgang te wachten. Daar nog een fotomomentje gehad met Louis Talpe (Mike uit GTST). Niet veel later kwam Marco ook naar buiten. Hij nam weer alle tijd voor iedereen en we hebben nog even gekletst. En weer heb ik er een prachtig fotomomentje bij met Marco. Ik was weer zo dom om mijn geheugenkaartje in mijn pc te laten zitten. En dan zijn  er gelukkig altijd weer lieverds die een foto voor mij willen maken. Dank julie wel .Dichtbij @ Ziggodome !!

Maanden geleden wist ik al via een vriend, die bij Ziggo werkt, dat Marco een besloten concert zou geven op woensdag 20 juni. Het zou een try out worden in de nieuwe pop locatie "Ziggodome". Maar ja dan heb je nog geen kaarten. Ik hield al die tijd marktplaats goed in de gaten en eindelijk een paar dagen voor het concert kwamen er kaartjes op marktplaats. Samen met Ingrid kochten we de kaartjes. Jolien was zo lief om onze kaartjes ook bij die man mee te nemen , want we kwamen erachter dat ook zij via een man in Amsterdam aan kaarten waren gekomen. Zitplaatsen waren het. Eenmaal aan het hek voor het ziggodome kriebelde het wel heel erg om toch voor staanplaatsen te gaan en met heel veel geluk vond Ingrid 2 vrouwen die wel heel graag wilden zitten en dus hebben wij de kaarten geruild en konden wij helemaal vooraan aan het hek genieten van Marco. Het was echt een grandioos concert. Ziggodome is een prachtige locatie en hoop dat Marco daar nog vaak zal gaan optreden.Na het concert , met gevaar voor eigen leven, op zoek naar de artiesten uitgang gezocht en gevonden. Na even wachten kwam Marco naar buiten en we maakten met het kleine groepje die er waren een gezellig gesprek. En last but not least uiteraard een fotomomentje. Het was zelfs zo relax dat we nog een groeps foto gemaakt hebben. Dat maakt de avond dan toch nog ff specialer.Ingrid en ik reden met een grote glimlach naar huis en met in ons achterhoofd de gedachte dat we zondag weer zouden gaan.

Zondag ging ik samen met mijn man Teun. We hadden samen met Ine en Ramon afgesproken om 4 uur en hebben heerlijk met elkaar een hapje gegeten. Wat een lieve mensen zijn Ine en Ramon toch. De mannen spraken uiteraard over voetbal en Ine en ik hadden Marco Borsato en de weblogjes als gespreks onderwerp. Verrassend

Daarna zijn we naar het ziggodome gelopen om naar binnen te gaan. Het was even een misverstand met het naar binnen gaan. Maar uiteindelijk heeft Nathalie het uitstekend opgelost en hadden we prachtige plekken aan het hek.

Ook deze avond heb ik genoten van top tot teen. Toch wel heel speciaal om dit samen met Teun mee te mogen maken. Ik weet dat ik al vele foto's met Marco heb , maar een foto met Teun en Marco had ik nog niet. Tenminste heb er wel 1 , maar van toen ik ziek was en nog een hoofdoekje droeg. Wilde dus heel graag een nieuwe.:$
Maar wat was het druk bij de artiesten uitgang. Teun wilde eigenlijk graag naar huis en toen we net weg wilden gaan kwam Marco aan en stapte uit om met fans op de foto te gaan. Wij stonden aan de zijkant en wachten ons momentje af , tenminste als dat nog zou gaan lukken. Maar wat was Marco weer lief. Ik kreeg oogcontact en Marco liep regelrecht op ons af  en feliciteerde ons. Moet ik eerlijk zeggen , waarmee weet ik niet precies, haha. Of het was dat wij de dag ervoor 23 juni 17 jaar getrouwd waren of de goede uitslag die wij ivm met mijn gezondheid afgelopen vrijdag kregen. Ach het maakt ook niet vond het iig echt super lief. Missie was dus geslaagd ik heb een nieuwe foto samen met 2 hele lieve mensen. Heel , echt heel blij mee.Dichtbij met Natalie.
Toen de verkoop begon van de theater tour van Marco kocht ik gelijk een kaartje voor Den Haag. Dat is lekker dichtbij en dat vind ik wel heel erg prettig.  Samen met Ingrid ben ik in November daar geweest en het was echt geweldig. Toen ik de kaarten bestelde was mijn zusje bij mij thuis en ik zei joh, ga je ook een keer gezellig met mij mee. Ze is ooit een keer naar witlicht geweest , maar toen stonden we in dat grote stadion helemaal achteraan en zo'n theater tour is toch wel iets heel anders. Natalie vond het een heel goed idee en dus kochten we kaarten voor 16 januari. In juli ben ik jarig en in de verjaardagskaart die ik van mijn zusje en Wendy kreeg stond dat ik mijn kaartje voor de tour niet hoefde te betalen , want ik kreeg hem kado voor mijn verjaardag. Nou je begrijpt dit was een aangename en hele leuke verrassing.

Het duurde nog wel heel lang , maar de voorpret was er niet minder om. Vaak hadden we het erover en ik vertelde ook dat we dan wel op tijd zouden vertrekken om een plekje vooraan het te krijgen , want dat was toch wel de mooiste plek om een concert mee te maken. Natalie vond dat allemaal prima. Ook wilde ze graag een foto samen met Marco. Mijn schoonzusje Wendy was de dag dat Marco bij ons thuis kwam ook bij mij thuis. Zij had toen het geluk om met Marco op de foto te gaan en ik heb haar toen de foto op canvas als kado gegeven en die staat dus al bijna 2 jaar bij hun thuis op de kast. En Natalie dacht dat zou ik ook wel willen. Maar ja je weet nooit of dat wel gaat lukken , maar de missie was er wel.Helaas ging het op 16 januari uiteindelijk niet door , want Marco was ziek. Heel sneu voor hem , maar goed niet veel later zou het concert alsnog doorgaan en dat was op maandag 6 februari.

Afgelopen maandag was het dus eindelijk zo ver. Samen met Ingrid , haar vriendin en Natalie gingen we lekker op tijd richting Den Haag. We waren de eerste en namen een plekje in het theater binnen. Tot 4 uur mochten we daar zitten en daarna d=ging die deur dicht. we zijn toen naar de mac gegaan om wat te eten , want het was echt veel te koud om al buiten te gaan wachten. Samen met Jiolien en Kimberley aten we wat en het was gewoon even gezellig. Even voor 6 uur zijn we naar het theater gelopen om daar verder te wachten.Uiteindelijk hadden we prachtige plekken vooraan in het midden aan het hek. Het is zo fijn voor mij om te kunnen hangen dus ik was heel blij met deze plek. Nu kon ik Natalie ook laten voelen en beleven waarom ik altijd zo vol met verhalen thuis kom na een concert vooraan het hek. (of elke plek eigenlijk)

Om 20.15 uur begon het concert en wat was het weer super gaaf. Natalie en ik hebben genoten van Marco en zijn bandje. Marco kwam regelmatig voor ons staan en Natalie zei nog hij is soms wel heel dichtbij hoor.Haha.We stonden naast de familie Beemsterboer die 5 jaar geleden hun dochter Nadine hebben verloren. Nathalie heeft er een hele mooie log over geschreven en die kun je HIER terug lezen. Echt de moeite waard.
Marco zong voor hen het nummer "niemand weet" en ook "dochters" zong hij ook speciaal voor hun. Dat was echt een heel bijzonder moment , waar ik huizenhoge kippenvel had en een brok in mijn keel kreeg. Zo lief van Marco dat hij dit deed.

Veel te snel was het concert afgelopen. Maar we hadden nog 1 missie. Natalie op de foto met Marco. Dus gingen we naar de artiesten uitgang om daar op Marco te wachten. Het was koud, heel koud en gelukkig na een half uur kwam Marco naar buiten. Hij ging met veel fans op de foto en ja hoor ook met Natalie en ook hebben we een foto met ons drietjes kunnen scoren. Ik kreeg nog 3 lieve zoenen en de foto´s waren in the pocket. Dit maakte het toch helemaal af na zo'n geweldige avond.Lieve Natalie ik vond het heel gezellig om deze dag met jou te mogen beleven. Ik weet dat jij het ook geweldig vond , want je zei gelijk  "volgende keer ga ik weer een keertje mee" .

Dus tot de volgende keer.

TVOH concert !
Het is inmiddels alweer een week geleden dat ik een lief  Wa-pje kreeg met de mededeling of ik met mijn 2 dochters naar TVOH concert wilde gaan. En ja daar zeggen wij geen nee tegen.

Donderdag rond 11 uur reden we richting Amsterdam naar de HMH waar het concert zou zijn. Mooi op tijd kwamen we aan en de deuren gingen niet veel later open. Gelukkig deze keer geen stress voor een plekje aan het podium , want deze keer waren er alleen maar zitplaatsen. We gingen op zoek naar onze nummers op de tibune helemaal achterin. Gelukkig is de HMH niet zo groot dus we vonden deze plekjes helemaal oké. Tot er een man met zijn 2 zoons naar ons toe kwam en vroeg of wij wel goed zaten. Nou dat bleek dus niet zo te zijn. Ik dus weer op zoek naar onze goede plekken en die waren nog veel beter. rij 11 in het midden. Bijna vooraan dus. Dit kon gewoon niet fout meer gaan.Niet veel later begon het concert en wat was het gaaf. Ik hoefde eigenlijk alleen maar naar mijn dochters Nicole en Denise te kijken en zag hoe zij genoten. ik genoot hier dubbel zoveel van.Iris Kroes is mijn favoriet , maar Paul Turner vind ik ook echt helemaal te gek. Ik word gewoon blij als ik hem zie.

Veel te snel was dit concert voorbij, maar wat hadden we genoten. Helaas hadden we geen tijd om nog een foto te scoren en dus gingen we op tijd weer naar huis.

Dank je wel voor de kaarten . Je hebt Nicole, Denise en mijzelf een hele mooie dag bezorgt.
Dichtbij Den Haag.
Maanden geleden al de kaarten in huis hebben. Al weken hoor en lees ik de verhalen dat fans al naar de dichtbij tour zijn geweest.  En nu mocht ik eindelijk samen met Ingrid ook gaan genieten. Lekker op tijd zijn we richting Den Haag gereden. Aangekomen bij de Dr. Anton Philipszaal zagen we bij de achteringang al een klein groepje fans staan en dus sloten we aan. Het wachten was op Marco. Altijd neemt hij de achteringang en ja hoor deze keer niet , haha. was wel grappig om te zien. Hij zwaaide even en verdween achter een deur.
Wij zijn daarna naar voren gegaan en daar hebben we gewacht op19.00 uur, want toen zouden de deuren opengaan. Het was best koud, maar met een lekkere Mac een dekentje om op te zitten en al die gezellige mensen om mij heen ging de tijd best vlot voorbij.

Om 19.00 uur gingen de deuren open en Ingrid zou voor mij rennen voor een mooi plekje aan het hek zodat ik lekker kon 'hangen'  de hele avond. Ik kreeg de tassen en ik strompelde erachteraan. Ingrid ging echt als een speer ervandoor en dus hadden wij een prachtige plek te pakken. Helemaal vooraan aan het hek in het midden recht voor Marco. Wauw dit moest wel een geweldige avond worden .

En dat werd het. Wat was dit lekker dichtbij en wat hebben we genoten. Marco vertelde wel dat hij een emmer paracetamol had geslikt om deze avond er te zijn , maar daar merkten wij eigenlijk helemaal niets van. Zoveel respect voor hem dat hij er toch is geweest. Ook waren alle 6 kandidaten van TVOH er die een mini battle hadden. Was ook erg leuk om te zien.Tijdens het nummer 'als de wereld van ons is' sprong marco ineens voor ons van het podium af. Eerst begrepen we niet wat hij ging doen ,maar al snel werd het duidelijk. Marco pakte het fototoestel van Ingrid en maakte een foto van ons. Hieronder het filmpje en bij 1.02  min zie je dat hij de camara van Ingrid pakt. De foto is niet helemaal gelukt , maar is wel bijzonder dat Marco deze foto van ons heeft gemaakt.

 

 Veel te snel zong marco de laatste noot van deze avond.
Na het concert nog even lekker bijgekletst bij de artiestenuitgang. Marco Vertelde dat hij ziek was en dus vonden wij dat een foto nu ongepast was om te vragen. Maar Marco die dan toch de fotomomentjes doet met veel fans , echt respect. Op een gegeven moment ziet hij mij en was weer zo lief voor mij, vroeg of ik het magazine al gekocht had, ja duhhhh natuurlijk. Rebecca wilde dit momentje vastleggen en Marco draait zich om naar haar camara en zo heb ik toch nog een fotootje met Marco. Altijd leuk.Na een nachtje geslapen te hebben , weer fris op , want we gaan naar de signeersessie in Zoetermeer, waar Marco oa mijn magazine gaat signeren. Leukkkkk !
Maar dat ga ik je vertellen in een volgende log.
Dichtbij feestje @ Flora Holland.
Al een paar maanden geleden vertelde mijn zusje Natalie dat er in november een feest zou zijn op haar werk. Flora Holland zou dan 100 jaar bestaan en er werd alles uit de kast getrokken om hier een heel groot feest van te maken. Ook werd er toen al in de wandelgangen gezegd dat er een heel groot artiest zou optreden en Marco werd natuurlijk ook genoemd. Nu werden er 2 feesten georganiseerd. Op 18 nov voor het personeel en op 19 nov voor de leden (kwekers) van Flora Holland. Ik vertelde haar dat op 18 nov geen Marco zou zijn , want dan moest hij optreden in Groningen voor zijn voorbij tour. Mijn zusje vroeg of ik alsnog wel naar dat feest mee ging en natuurlijk zei ik ja, want feestjes zijn altijd leuk toch? Ik heb zelf ook ruim 12 jaar bij Flora gewerkt en het leek me wel leuk om zo ook weer oude collega's tegen te komen. Dus die afspraak werd gemaakt.

Een paar weken later las ik op twitter een bericht van Benjamin dat het wel heel leuk is om in het groen te werken en zo een besloten feest van Marco kon bijwonen. En toen ging er bij mij een lichtje branden. Zou Marco dan toch optreden in Rijnsburg. Ik dus op de site van Flora Holland gekeken en ja hoor daar stond het Marco Borsato zou optreden op het Flora feest van 19 nov. Ik had een kaart voor de 18e en niet voor de 19e dus ik mijn zusje gebeld dat ze haar oren en ogen moest open houden en misschien kon zij zo aan een kaartje komen voor de 19e , want ja daar moest ik toch echt bij zijn. Ik had nog geen 5 min opgehangen en ik kreeg een belletje terug van mijn zusje. Jan een collega van haar hoorde dat ik een kaartje zocht en zijn vader is kweker en zo kon hij aan kaarten komen en vroeg ik het leuk vond om met hem mee te gaan. Nou daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. En zo was ik 1 van de gelukkige voor een kaart op de 19e.
Omdat 2 van zulke avonden toch iets teveel is voor mij heb ik mijn kaartje voor de 18e aan mijn moeder gegeven.

Ook een vriendin van mij had kaarten gekregen. Helaas kwam zij net 1 kaart tekort om met z'n allen te kunnen gaan. Suzanne had mij al een beetje op de hoogte gehouden dat ook zij aan kaarten was gekomen en zo heb ik haar gevraagd of ze nog heel toevallig 1 kaartje over zou hebben . En ja hoor nu had zij een date met Teun , haha. Dank je wel nog daarvoor Suzanne.

Suzanne had ook Angelique en Tamara meegevraagd. Omdat het voor mij echt op loopafstand is besloten we om iedereen bij mij af te laten spreken. Suzanne, Angelique en Tamara waren al lekker vroeg bij mij en hebben we nog gewacht op de rest. Even voor 7 uur gingen we gewoon lopend naar de Flora. En wat was het mooi opgezet allemaal . Ik herkende de veiling gewoon niet van binnen. Er was eten voor iedereen , van Sushi tot hutspot.  De zaal was heel kleurrijk versiert.

Mijn vriendinnen en de mannen zijn de zaal verder in gelopen. Er waren 4 verschillende zalen waar je kon eten en drinken. Er was ook een waarzegster, je kon verschillende spellen doen en zo was er voor ieder wat wils. Thomas Berger trad ook nog op en Gaston en Karin Bloemen hebben de avond geopend.
En ja als echt Borsaties zijn wij dichtbij het podium gebleven waar Marco op zou treden. Natuurlijk ook nog even wat te eten gehaald en heerlijk gekletst over van alles en nog wat en om 22.00 uur begon het optreden van de Voice of Flora Holland. 10 mensen die op Flora werken traden op en zongen allemaal een lied. Heel leuk hoor , maar wij zaten natuurlijk op Marco te wachten.

Iets later dan gepland begon dan eindelijk het optreden waar we voor gekomen waren. Branden aan de zon begon Marco mee en wat was het gaaf. Na het eerste nummer had Marco ons al gespot en een duimpje en handje was de begroeting. Zo lief weer. Veel te snel was het afgelopen , maar wat heb ik weer genoten van die man.

Na Marco was ook het feest afgelopen en nadat we weer herenigd waren met de rest zijn we naar buiten gelopen. Nog even gekeken of Marco er nog was, maar helaas was hij al vertrokken. Thuis bij mij nog even een colaatje gedronken en toen was het tijd om afscheid te nemen en mijn bedje op te zoeken.

Nog 1 weekje en dan mag ik eindelijk gaan genieten van de dichtbij tour in Den Haag. Al was dit feestje ook wel heel dichtbij.
"Ik denk aan wat je voelt
Ik denk aan hoe je lacht"