Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
Komt een vrouw bij de dokter.
Toen bekend werd dat de film "komt een vrouw bij de dokter"verfilmd zou worden wist ik al zeker dat ik die film wilde zien. Afgelopen woensdag was er de voorpremiere en tevens ladiesnight in pathè in Scheveningen En samen met mijn vriendinnen zijn we daar heen gegaan.
 Ik zou voor de zakdoekjes zorgen en had er een eigen pakje zakdoeken van gemaakt. idee had ik gepikt van Sonja die ze gebruikt had met de witlichtmeeting in Utrecht.
De eerste tranen vloeiden toen al terwijl de film nog niet eens was begonnen.

Over de film kan ik zeggen dat het heel indrukwekkend is. Veel herkenningspunten gezien en gelukkig ook veel niet. Momenten dat ik Stijn begrijp , maar ook weer momenten dat ik hem absoluut niet begrijp.Er komen een hoop herinneringen boven en ben er eigenlijk gewoon een beetje stil van. Het is in ieder geval een film die je gezien moet hebben.

Al maanden had ik het idee om mijn prothese BH's te verbranden om zo deze moeilijke periode af te sluiten. Elke keer was er niet de goede gelegenheid om dat te doen. Toen we hadden afgesproken om naar deze film te gaan kwam het idee om dat na de film te gaan doen.

En dus nadat we de film hadden gezien zijn we naar het strand gelopen. Daar maakten we een kuiltje in het zand en heb ik mijn  BHs daarin gegooid. Een beetje zippo benzine erin en daarna heb ik samen met Linda de BH's in de fik gestoken. Weg ermee en ik wil ze nooit meer zien.
En weer kwamen de tranen en knuffels..............
Ik kreeg nog van mijn vriendinnen het geluksarmbandje van Pink Ribbon. Zooooo lief van ze. We wilden eigenlijk ook nog een wensballon oplaten , maar omdat de wind precies richting de pier stond hebben we besloten het toch maar niet te doen. We wilden natuurlijk niet dat de pier door ons in de fik zou gaan , hihi.

Het was een bijzondere avond. Lieve Deb, Natas en Lin dank jullie wel .

En na deze film weet ik weer............

           *pluk de dag *
Ze is zo,n schat !
Ik was net even op zoek naar een bepaalde foto en toen vond ik deze foto's ineens. Nicole heeft ze gisteren gemaakt en ik had ze nog niet gezien. Dus hier even een paar foto`s van mijn dochter Denise ! Ik vind ze mooi!


Volgend jaar....
Gaat Nicole naar een nieuwe school.

Vandaag zijn we bij mijn dochter Nicole op school geweest voor het pré advies van volgend jaar. Nicole zit nu in groep 8 en volgend jaar gaat ze dus naar de middelbare school. In al die jaren dat we bij de juf komen voor het 10 min. gesprek horen we eigenlijk altijd hetzelfde....."het gaat goed, ze kan leuk meekomen, eigenlijk geen problemen".  Altijd fijn om te horen natuurlijk.

En nu gingen we voor haar pré advies en dat is de HAVO geworden. Je snapt natuurlijk wel dat we super trots op haar zijn. Ze moet nog wel de cito-toets maken begin volgend jaar , maar dat gaat vast helemaal goed komen. Nu gaan we alvast op zoek naar een geschikte school. Het zal waarschijnlijk een school in Leiden worden , maar we gaan eerst bij verschillende scholen kijken.

Jeetje kleine meisjes worden groot.

Op de foto met......
Omdat ik in Duinrell werk kan ik een studiepas aanvragen voor atractieparken in Nederland die aangesloten zijn bij de club van elf. Ik kan dan maximaal 5 kaarten aanvragen en dan kan ik gratis naar binnen.Ik moet dan wel na het bezoek een vragenlijst invullen. Het idee is dan dat ik kijk hoe het bij andere atractieparken er aan toe gaat en wie weet kunnen we ideeen opdoen voor je eigen park.

Mijn dochters Nicole en Denise wilden heel graag een keer naar Madame Tussaud. En dus gingen we samen met mijn vriendin en haar dochter op pad naar Amsterdam en maakten we er een meiden dagje van.We hadden de auto bij het Olypische stadion gezet en van daaruit reden we met de tram naar de Dam. Gelukkig stond er (nog) geen rij bij Madame Tussaud en konden we gelijk doorlopen naar binnen.

We hebben heel veel foto`s gemaakt. En natuurlijk ook even met Marco op de foto geweest. Het was leuk om te zien , maar helaas ook veel te snel waren we weer buiten. In anderhalf uur hadden we alles gezien. De 21 euro die je normaal moet betalen vind ik echt veel te veel en ben blij dat ik dat niet heb hoeven doen.

Na het bezoek bij Madame Tussaud zijn we nog even wat gaan eten bij de Mac en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Ik vond het een hele leuke en gezellige dag.
Winnen, verliezen en gelijk spel!
Hier in huis staat de zaterdag altijd in het teken van voetbal. Zowel Nicole als Tim zitten op voetbal. Nicole zit in de D8M en Tim in de F2 van Rijnsburgse Boys. Ze doen het beiden erg leuk en ik vind het ook altijd erg leuk om naar te kijken.
Vanmorgen moesten ze beiden om half 9 spelen. Teun is 1 van de leiders van de meiden dus hij gaat eigenlijk altijd met Nicole mee. En ik ging met Tim mee. Tim heeft met 5-3 gewonnen en Nicole helaas verloren met 2-0. Als het eerste van Rijnsburgse Boys thuis moet spelen gaat Teun vaak met Nicole en Tim kijken , maar vandaag moesten ze uit en bleef hij thuis. Maar vandaag hebben we het heel anders gedaan. In het Nederlands dames elftal speelt een Rijnsburgs meisje ( Petra Hogewoning) en zij heeft alle dames spelers van RBB uitgenodigt om te komen kijken naar een kwalificatiewedstrijd tegen Belarus voor het WK in 2011. Dit speelde zich af in het Ado den Haag stadion . We gingen met 2 volle bussen ernaartoe. De kids gekleed met oranje accenten. Het was echt erg leuk om te zien. Tim die voor het eerst in zo,n groot stadion was, vond het echt geweldig. Hij zei..."Dit ga allemaal maandag op school vertellen tegen de juf".  Echt geweldig.

 
 
De wedstrijd zelf was zeker in de eerste helft erg spannend , maar helaas hebben de dames uiteindelijke gelijk gespeeld met 1-1. Het was een hele leuke avond , maar voor nu heb ik het wel weer genoeg voetbal gezien.

Morgen ga ik samen met een vriendin en haar dochter en mijn 2 dochters een kijkje nemen in Madame Tusaud. Ik ben er ooit eens lang gelden geweest , maar weet er weinig meer van. Wie weet scoor ik nog een een fotomomentje met Marco.

Heldin tikibad 2009.
Vanmiddag op mijn werk tijdens het koffiedrinken kreeg ik een kado uit handen van mijn manager en supervisors. Ik had geen flauw idee wat en vooral waarom ik dit kreeg. Tot ik het uitgepakt had...........


Ik ben degene met de meeste reddingen van dit jaar in het tikibad.11 x heb ik dit jaar iemand uit het water gered.Dus hebben ze mij gefotoshopt als Mega Mindy.Haha ik vond het echt geweldig. Ook kreeg ik een lelie(vriendinnetje van Rik de Kikker)  knuffel erbij. Ik ben echt trots op deze eervolle vermelding en deze lijst krijgt in mijn huis een heel leuk plekje!Klein detail......onder de afbeelding staan nog lieve woorden van de manager en supervisors. 1 daarvan had geschreven ....Marco`s droomvrouw, hihi vond ik wel grappig.
Dat was schrikken !
Sinds het fanclubweekend heb ik veel pijn aan mijn heupen. Ik dacht dat het gewoon spierpijn zou zijn na het vele lopen in dat weekend. Maar helaas de pijn bleef. Afgelopen maandag was het zo erg dat ik toch maar mijn oncoloog heb gebeld. Ik slik nl tamoxifen. daardoor ben ik vervroegd in de overgang en is de kans groter dat ik last krijg van botontkalking. Hij vond het beter dat ik even langskwam en vanmorgen was het zover. Hij heeft een gekeken naar mijn bekken en vond het een goed idee om een foto te laten maken . Hij zei met mijn voorgaande geschiedenis van borstkanker wilde hij geen risico`s nemen en met een foto kon hij dat in ieder geval uitsluiten. Jeetje eigenlijk ben ik toen heel erg geschrokken en ik zag al verschillende scenario's door mijn hoofd gaan. Het zou toch niet weer allemaal........

Ik kon gelijk voor een foto terecht en zodra mijn dokter de uitslag had zou hij mij bellen. Met knikkende knieen ging ik naar huis en gelukkig 2 uur later belde mijn dokter al op met het goede nieuws dat alles er helemaal schoon uitzag. Er viel echt een hele grote last van mijn schouders.Ik moet het wel even in de gaten houden , maar waarschijnlijk is het gewoon een beetje overbelast. Nou daar kan ik best mee leven hoor.

Ik ben zoooooo blij !!!!
In de mode met Marco!

Ook ik had een kaartje gewonnen via in de mode voor het concert van Marco in de HMH.
mijn vriendin had ook een kaartje gewonnen en dankzij Marja kon ik nog een vriendin meenemen. Met z,n drietjes vertrokken we rond 5 uur richting Amsterdam. we hebben de auto geparkeerd en voor we bij de deur ginegne staan zijn we eerst nog even wat eten gaan halen . Vanuit de febo kon ik al zien dat het eigenlijk nog helemaal niet zo druk bij de deur was. En ik dacht.....het zou nog zomaar kunnen dat we hele mooie plekjes kunnen bemachtigen. En ja hoor na een sprintje getrokken te hebben hadden we hele leuke plaatsen rechts voor het podium.

Tijdens het rennen werd er nog aan mij gevraagd of ik misschien voor Waylon kwam. Ik kon Waylon helemaal niet en zei dus ook gelijk...neeeeee ik kom voor Marco natuurlijk.
Ook toen we aan het hek stonden vroeg een mevrouw deze vraag weer en weer zei ik nee.
2 meiden naast ons zeiden dat ze Waylon wel leuk vonden en toen kregen ze een meet&greet kaartje voor Waylon. Je snapt natuurlijk wel nadat ik Waylon had gezien en horen zingen ik verschrikkelijk veel spijt had dat ik niet (ook) voor Waylon was gekomen.

Sabrina stark was de eerste artiest die opkwam. Het was niet echt mijn muziek en vond het dus niet echt heel boeiend wat ze zong.

Toen Marco na waylon  op het podium stond wist ik weer voor wie we hier waren.
Wat een heerlijk concert was dit weer. Je merkte dat Marco er weer helemaal zin in had en ik heb genoten van ieder minuut.
 
 
 
Met dank aan Marianne voor de foto`s van Marco en bandje, want mijn batterijen van mijn fototoestel waren weer eens leeg.

Na het concert zijn we nog even naar de artiesten uitgang gegaan. Mijn vriendin heeft nog steeds geen foto met Marco en we konden het uiteraad proberen om een foto voor haar te scoren. Toen ik zag hoeveel fans er stonden dacht ik dat het helaas niet zou gaan lukken.
Ondanks dat marco wel met een paar fans op de foto is geweest is het ons helaas niet gelukt. Jammer maar helaas, maar we proberen het gewoon weer een volgende keer.

We hebben in ieder geval genoten van het concert en daar ging het om. Marianne reed met ons mee naar huis en nadat we haar thuis hadden afgezet lag ik om half 2 in mijn bedje na te genieten van deze heerlijke avond !!!
 

Hoera nicole jarig !

Vandaag is mijn dochter Nicole jarig.
Vandaag mag ze 12 kaarsjes uitblazen.
We hebben haar verjaardag eergisteren al gevierd , maar vandaag gaan we er gewoon weer een feestje van maken.

Van e gefeliciteerd lieve schat en dat er nog een heleboel jaren bij mogen komen.
Liefs papa, Mama, Denise en Tim.
Wil je haar zelf ook feleiciteren dan kan dat op haar eigen weblog zou ze erg leuk vinden!Fotoshoot door Marco??!!
Een fotoshoot met Marco....ja wie wil dat nou niet.
Het zou toch heerlijk zijn om 1 hele middag samen met Marco op stap te mogen gaan?!

En toch heb ik even getwijfeld. Ik ben geen 18 meer en ik heb ook zeer zeker niet de ideaale maten meer. Ik heb de afgelopen jaren een moeilijke tijd gehad . Heb weer vertrouwen moeten krijgen in mijn eigen lichaam. Mijn lichaam heeft mij een paar jaar geleden in de steek gelaten en is totaal veranderd. 

Gelukkig zit de echte schoonheid  van binnen en als je goed in je vel zit dan straal je dat uit.

Als ik de fotoshoot zou winnen zou ik wel heel graag een mooie glamourfoto willen hebben. Mooie make-up doet wonderen zeg maar.

Wat mij ook erg mooi lijkt is een fotoshoot in het voorjaar tussen de bloemenvelden hier in de bollenstreek.Vooral met van die prachtige kleuren van de bloemen. Al die bloemen is al een plaatje op zich.Het zou toch gewoon een sprookje zijn als ik zou winnen ?!
"Aan deze tijd komt ooit een eind
Wanneer de toegift is geweest"