Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
morgen naar Guus Meeuwis!
Ik had er al een logje over geschreven dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor het leidensconcert in Leiden.en morgen is het dan eindelijk zover.
we hebben eerst nog een feestje van mijn vriendin Natasja die 12,5 jaar getrouwd is met Marcel morgen. guus komt pas laat in de avond en zo kan ik dus toch naar allebei de feestjes.
IK HEB ER ZIN IN !!!!!

Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend ???
Druk, druk, druk.
Gisteren was weer eens een hele drukke dag.

wat zou jij doen als....
Je langs een auto loopt en dit ziet
rommelpieten !!
Gisteren mochten alle kinderen van de o.b.s. De Dubbelburg hun schoen  zetten.
Vanmorgen was dan ook het eerste wat Tim zei..."wat zou er nu in mijn schoen zitten en zouden de rommelpieten weer geweest zijn ???"
Helemaal zenuwachtig was hij ervan. Hij heeft zich nog nooit zo snel aangekleed, zijn boterham opgegeten en hij wilde heel graag naar school.


nog maar 2x.
Gisteren had ik echt een hele drukke dag.
Nadat ik de kinderen naar school had gebracht ging ik samen met Deb weer naar het wekelijkse ziekenhuisbezoekje. Er is weer 50 cc in mijn borst gespoten. Ik moet nog 2x daarvoor terugkomen en dan ben ik klaar met opvullen. Ik heb 17 dec. de laatste keer en dan heb ik 6 weken rust en dan moet ik weer onder het mes voor de definitieve prothese.
Gisteren liet de assistente ook nog even zien hoe een tepel gereconstrueerd wordt en ik moet zeggen dat doen ze echt heel knap. Maar dat is voor mij pas voor latere zorg , omdat dat pas na 9 maanden na de laatste operatie kan plaats vinden.
Erg spannend allemaal.

Daarna zijn we gelijk boodschappen gaan doen en doorgereden naar onze vriendin Natasja die gisteren 12,5 jaar getrouwd was. Ze had de koffie en de taart klaar staan en dat lieten wij ons geen 2x zeggen .

En de ochtend is dan ook zo weer voorbij en was het tijd om de kinderen uit school te halen. Op maandag ben ik altijd overblijfmoeder en zo dus ook gisteren.
Sinds kort help ik ook bij de knutselmiddag op school en dat hebben ze voor mij ook heel handig op de maandagmiddaf gepland zodat ik de hele maandagmiddag op school ben. Van de ene kant heel handig  van de andere kant ontzettend vermoeiend. Maar ja ik vind het leuk om te doen .

`s Middags moest Denise nog naar de gym gebracht worden en gelukkig heeft Deborah de meiden daarnaartoe gebracht zodat ik even kon uitrusten , hihi.

Op maandag eet ik ook altijd samen met de kids bij mijn moeder dus hoefde ik vandaag gelukkig niet te koken.Ik kon zo aanschuiven, heerlijk was dat.

Eenmaal weer thuisgekomen moesten de kids douchen en pyjama aan doen. Mijn moeder kwam even oppassen omdat ik weer naar school moest , want de rommelpieten zouden langskomen op school. De kinderen hadden allemaal de schoen gezet op school. 
En dat was toch spannend vanochtend ?????!!!!!!!
Maar hierover meer in mijn volgende logje met een filmpje erbij .
kinderlogica!

we zitten op de bank en het hagelt buiten heel hard. Tim vindt het geluid van de regen tegen de ramen een beetje eng en houd zijn handen tegen zijn oren. ik zeg tegen hem je hoeft toch niet bang te zijn we zitten lekker warm binnen er kan ons niets gebeuren. 
Dan zegt Nicole "het is veel erger voor arme kinderen die hebben helemaal geen huis".
Tim:"Hebben ze daar ook geen zand?"
Nicole:"Jawel maar wat moeten ze dan met dat zand doen???"
Tim:"nou een zandkasteel bouwen !!!"
Het weekend van Flip de beer.
Flip heeft een heerlijk weekend gehad.
Vrijdag heeft hij lekker met Denise tv gekeken en samen met Tim heeft hij lekkere patatjes gegeten.Tim was zo lief om Flip te voeren , want Flip kon dat nog niet zelf.
De volgende ochtend moesten we eigenljk vroeg opstaan om met Nicole mee te gaan naar de voetbal, maar omdat het zo koud was hadden we besloten toch maar niet mee te gaan. Daar hebben we achteraf heel veel spijt van gekregen , want Nicole heeft met 5-2 gewonnen en dan ook nog van jongens .

sieradenbeurs !
Mijn hobby is sieraden maken.
bedankt !!!
Afgelopen week was ik bij een vriendin en zij geeft graag af en toe iets aan goede doelen.Nou was haar vraag of ik aan mijn (stief) broertje wilde vragen of hij aan 30 zakjes kruidnoten kon komen. Hij werkt nl. bij bolletje en zit dus dichtbij het vuur.Mijn vriendin wil die zakjes dan geven aan de voedselbank hier in de buurt. Speciaal voor de kinderen die in dit traject zitten zodat ook zij een leuke sinterklaastijd hebben. ik heb dus Roy een mailtje gestuurd en niet veel later kreeg ik een mailtje dat het geregeld was. Hij had 30 zakken van 1 kilo geregeld en ook nog een doos met uitdeelzakjes. Helemaal geweldig natuurlijk. alleen nu 1 probleem....... hoe krijg ik die dozen hier in Rijnsburg???? Roy woont in Almelo en dat is toch bijna 200km hiervandaan. Hij zei dan kom ik ze toch gewoon brengen ???? nou is dat niet superlief van hem ?????
ik weet dat hij ook af en toe hier op mijn logje komt lezen dus wil ik hem nogmaals heeeeel erg bedanken dat je dat voor ons gedaan hebt.
dikke van mij !
Flip de beer.
Ja hoor hij is er weer....
Flip de beer komt weer een weekendje logeren bij Tim.
Elke week gaat Flip met iemand uit de kleuterklas mee om een weekendje bij degene te logeren en nu is het weer de beurt aan Tim.
"Hoe zou het zijn wanneer ik wakker werd
En jij naast mij zou liggen"