Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
Kippenvel...

Kippenvel.....
Dat krijg ik weer als ik dit filmpje bekijk. Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse KatwijksBinse Truckrun .
Dit evenement waarbij mensen met een verstandelijk beperking en chauffeurs die dag een koppel vormen op de vrachtwagen met als enige doel beide een leuke dag te bezorgen. Teun had het er al jaren over om een keer mee te mogen rijden , maar nooit kwam het ervan. Tot dit jaar. Er mogen maar 100 vrachtwagens meedoen en dit jaar was Teun 1 van de gelukkige die mee mocht rijden. De vrachtauto werd afgelopen vrijdag gewassen en afgetankt. Zaterdag ochtend vertrok hij richting vliegveld Valkenburg waar alle vrachtwagens werden verzameld. Er werd kennis gemaakt met zijn bijrijder die dag en ze kregen ook nog een heerlijke lunch.ook een foto werd er genomen ter herinnering .
Teun en zijn bijrijder met begleidster Alle deelnemers.
 Om kwart over 1 begon de rit . Ze reden van  Katwijk; Valkenburg; Katwijk aan den Rijn; Rijnsburg; Oegstgeest; Warmond; Sassenheim; Noordwijkerhout; Noordwijk; en weer terug naar Katwijk.
Rond half 2 kwamen ze door Rijnsburg en uiteraad gingen we een kijkje nemen.
Teun komt langs rijden op 5.25  in een blauwe vrachtwagen. Je kan het eigenlijk niet missen want de kids zien hun vader al van ver aankomen.Elk jaar krijg ik weer kippenvel als ik deze stoet voorbij zie gaan. De blije koppies van die kinderen.....heerlijk om te zien. Zo blij met zoiets simpels eigenlijk.
Teun heeft echt een onvergetelijke dag gehad en volgend jaar ......hoopt hij weer mee te mogen doen.Pink ribbon !


Ik kreeg vanmiddag deze mail en ik wil dit toch wel graag met jullie delen.

Steun Pink Ribbon:

Klik HIER en bestel de agenda vóór 1 oktober en je betaalt géén verzendkosten (? 4,95)!

Vanaf nu is de 1e editie van de Pink Ribbon Agenda te bestellen!
En wat voor één! Een prachtige agenda vol met leuke extra's zoals Pink Recepten, Pink Links, Pink Health, een bladwijzer met een Pink Ribbon bedel en nog veel meer!

Kortom, Have A Pink Year!

Als vaste Pink Ribbon klant kunt je NU al de agenda online bestellen. Als je de agenda vóór 1 oktober bestelt op www.pinkribbonagenda.nl, hoef je géén verzendkosten te betalen!

Deze speciale actie loopt tot 1 oktober 2009.
De agenda's zullen medio september verstuurd worden.

Een deel van de opbrengst van deze actie, ruim ? 3 per verkochte agenda, komt ten goede aan Stichting Pink Ribbon.

Ik heb hem inmiddels al besteld.


Gewonnen !
Vandaag kreeg ik een mail met wel een hele leuke boodschap......

Beste Bianca,

VAN HARTE GEFELICTEERD!
U heeft gewonnen, een reischeque t.w.v. ? 1000,-

In het najaar heeft u meegedaan met onze email-actie, bij minimale besteding van ? 20,- heeft u een krasticket ontvangen.

Uiteindelijk is op uw code 1 van de hoofdprijzen gevallen, namelijk de reischeque t.w.v. ? 1000,-

Graag zouden wij u adres en telefoonnummer ontvangen, zodat wij u de cheque aangetekend per post kunnen doen toekomen!

Alvast heel veel plezier en een fijne vakantie gewenst!
Met vriendelijke groet,
Bristol BV
Marketing Nederland


Ik ben er natuurlijk super blij mee. We hebben nog niet echt een idee waar de reis heen gaat. Eerst maar even wachten tot ik de cheque echt in mijn handen heb.
The Silent Army ! (het verslag)
Afgelopen donderdag ben ik in Utrecht naar de film "The Silent Army" geweest. Toen ik een paar weken geleden op de log van de fanclub las dat je kaarten kon bestellen voor "The silent Army" bedacht ik mij geen moment en besloot om te gaan.Ook mijn vriendinnen vonden het erg leuk om mee te gaan. Helaas 1 vriendin kon niet ivm haar eigen vakantie.

Samen met Marianne, Ingrid, Nienke, Thea en mijn 2 vriendinnen namen we de trein naar Utrecht. onderweg stapten Tamara, Jessica,Suzanne en José ook in de trein enzo gingen we met z,n allen richting Utrecht.

We kwamen ruim op tijd aan bij Louis Hartlooper Complex . Daar aangekomen kwamen Marco en Leontine net naar buiten lopen. Op het terras was het al gezellig druk met allemaal bekende koppies. Zo leuk om iedereen weer even te zien. Na even wat gegeten te hebben konden we naar binnen . We zochten ons plekje op, we zaten 3de rij van achter. Marco en Jean vertelden nog iets over de film en nadat hun ook een plek in de bios namen kon de film beginnen.

Het was weer een zeer indrukwekkende film. Er waren scènes weggelaten , maar ook andere scènes ingevoegd. De muziek was ook weggelaten. De boodschap was zeker weer goed aangekomen , maar ik moet eerlijk zeggen dat ik witlicht mooier vind. Ik vind vooral het einde van the silent army zo abrupt en miste de scène van Abu en Marco in het vliegtuig. Na een staande ovatie beantwoorden Jean en Marco nog een paar vragen. en wat konden ze toch heerlijk vol passie over de film vertellen. Ik zat er helemaal in en vond het jammer dat dat afgelopen was.

Daarna zijn we richting de uitgang gelopen en in de hal was het wel heel erg druk. Ook zagen we een paar flitsen. Eerst dacht ik dat het nog onweerde maar het waren flitsen van fototoestellen.  Marco ging met iedereen op de foto  die wilde. Ik heb eerst alles van een afstandje bekeken en toen het iets minder druk werd ben ik toch maar samen met mijn 2 vriendinnnen in de rij gaan staan. Mijn vriendinnen hadden nog nooit een  fotomomentje met Marco gehad en na deze avond hadden ze een foto met Marco ,Leontine, Armando èn Jean.

Ook ik ben met allemaal op de foto gegaan.Dit was toch wel de kers op de taart, heerlijk !En als laatste kreeg ik deze foto vanmiddag nog van Wilma. Frenk heeft deze foto genomen. Al kijken we niet in de camara ik vind hem erg mooi ! . dank je wel Frenk !


Na nog een beetje gekletst te hebben zijn we richting huis gegaan en lag ik rond 01.30 uur in mijn warme bedje na te genieten van deze heerlijke dag.

.
The Silent Army !

Ook ik ben samen met vriendinnen en Borsaties in Utrecht geweest.
Ik heb even niet de tijd om een uitgebreide log te maken, maar ik wil jullie toch alvast deze heerlijke foto laten zien.


Fotowedstrijd waterpret
Waterpret....ja daar heb ik wel wat mee.
Ik ben dol op water en zwemmen vind ik heerlijk. Het is ook niet voor niets dat ik in een zwembad werk en ik wil niet opscheppen , maar ik werk ook nog in het leukste zwembad van Nederland. Ik werk zoals jullie weten in het tikibad van Duinrell. Wij hebben 10 geweldige glijbanen en dat is meer dan 1 km glijplezier. Helaas heb ik geen eigen gemaakte foto`s van het tikibad, maar HIER op de website kun je er alles over lezen. Echt de moeite waard om te kijken.
Wel heb ik een leuk filmpje van het zwembad  op youtube gevonden.

Maar deze wedstrijd ging om foto`s en natuurlijk heb ik er wel een paar om aan jullie te laten zien.
En dan als laatste heb ik nog een leuk gifje kunnen maken.

Surprise !!!!
Vandaag is mijn vriendin Natas jarig. Gefeliciteerd lieverd !!!!!!


Vorig jaar hadden Deb en ik haar een tegoedbon gegeven voor een lunch en een verrassing. Ze wist verder niet hoe of wat , we zouden wel een datum gaan prikken en dan kwam het helemaal goed. En nu komt het ergste........die datum werd maar niet geprikt. Elke keer als we samen waren zeiden we ...we moeten nog een datum prikken en elke keer kwam het er niet van. Vorige week kwam dit dus weer ter sprake en Deb en ik vonden dat we er niet meer omheen konden en er moest NU echt iets gebeuren. Maar wat......
er kwamen ideeen genoeg....wokken...fotoshoot.....toch maar gewoon lunchen....gourmetten. En opeens had ik het idee.
Mijn moeders vriend heeft een chalet in Reeuwijk. Het zou toch leuk zijn daar te gaan gourmetten en dan ook gelijk een nachtje blijven slapen. Het plan was geboren nu nog alles regelen. Nico(mijn moeders vriend)  heel lief aangekeken.....Deb heeft de boodschappen gedaan....Natas medegedeeld dat ze vrijdagavond rond 19.00 uur klaar moest zitten want dan zouden we iets leuks gaan doen.

Dus vrijdag avond om 19.00 uur stonden Deb en ik voor Natas haar deur. We kwamen binnen met de mededeling dat ze voor 1 nachtje spullen mee moest nemen. Ze werd gelijk helemaal hyper en liep wel 3 keer met een stapeltje kleding door de kamer, haha.
Ze had geen idee waar we heen gingen en wij hadden lol voor 10. Natas had echt geen idee waar we heen gingen, maar toen ze het bordje Reeuwijk zag staan ging er een lichtje bij haar branden. Eenmaal aangekomen hebben we de spullen naar binnen gebracht en daar stond een hele lieve verrassing op de tafel.
Het was een fles malibu en een kaart met de mededeling dat we ervan moesten genieten en lekker de boel de boel moesten laten. Het was een verrassing van mijn moeder en Nico. Echt zooooo lief !.Daarna hebben we heerlijk gegourmet en als toetje hadden we aardbeien met slagroom, mjammie !!!
 
 We hebben gekletst , gelachen, echt genoten dus.En voor we het wisten was het alweer half 2 en zijn we ons bedje op gaan zoeken. Niet veel later viel ik als een blok in slaap.

De volgende dag hebben we lekker uitgeslapen en na een ontbijtje in de tuin zijn we richting Gouda gereden om te winkelen. Daar hebben we nog een paar leuke shirtjes gescoord en eenmaal weer terug in Reeuwijk hebben we een boterham gegeten.
 

Bij de chalet zit een hele mooie tuin en dus kwamen we op het idee om foto`s te gaan maken. We hebben de zelfontspanner op 10 sec. gezet en poseren maar. Jeetje wat hadden we een lol en ik moet eerlijk zeggen.....de foto`s zijn erg leuk geworden.

 
 
  

Rond 4 uur zou mijn moeder en Nico ook in Reeuwijk komen voor de sleutel en nadat zij er waren zijn we weer richting huis gegaan.
Het was een heel geslaagde verrassing en als we wilden mochten we vaker van de chalet gebruik maken.......nou Nico dat gaan we zeker doen hoor !!!!

Afgelopen zondag kwam Natas nog een hele lief bedankje brengen en zo hadden we een weekend om nooit meer te vergeten.

Mijn gelukkigste herinneringen....

.... zitten opgeborgen
in de geschenkdoos van het leven
Er zijn veel herinneringen aan jou bij
Herinneringen die bijeen worden gehouden
met gouden linten van vriendschap en liefdeDofinarium!
Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn gezin naar dolfinarium geweest. Dit dagje uit werd geregeld door mijn werk en als je lid was van de personeelsvereniging dan kon je samen met je partner en kids een dagje mee naar dolfinarium. Nou daar hadden mijn kinderen wel oren naar natuurlijk. We moesten alleen zelf voor vervoer zorgen en dus gingen we om 8 uur in de morgen op pad. We kwamen ruim op tijd aan en zagen al verschillende collega``s bij de ingang staan. Daar kregen we ook nog tegoedbonnen voor een lunch. De afspraak werd gemaakt om om half 3 die middag weer te verzamelen voor een kijkje achter de schermen en de rest van de tijd kon je gewoon je eigen plan trekken.
  
Het eerst gingen we naar de dolfijnenshow. Wauw wat is dat toch mooi om te zien. Ook de kids keken hun ogen uit en vonden het geweldig.
 
 
Daarna gingen we naar de zeeleeuwenshow, wat ook erg leuk was.
 

Daarna zijn we nog onder de odiezee geweest , waar je door een glaswand in de onderwaterruimte kon kijken. zooo mooi !

 

Om half 3 hebben we ons weer verzameld en kregen we een kijkje achter de schermen. Dat viel helaas een beetje tegen , want het was eigenlijk gewoon een rondleiding door het park met de nodige uitleg over alle dieren. We hadden eigenlijk verwacht dat we de dieren van dichtbij konden bewonderen , maar helaas was dat niet het geval.
 
 


We hebben ons verder prima vermaakt en rond 5 uur gingen we weer richting huis, want ik moest op tijd thuis zijn . Mijn vriendin en ik hadden een verrassing voor mijn andere vriendin gepland, maar daarover vertel ik meer in ander logje.

Fotowedstrijd relaxen.

Relaxen.....heerlijk.

Nu ik  sinds begin dit jaar 4 dagen in de week werk , kan ik des te meer genieten van mijn vrije tijd. Het liefst zit ik dan lekker te surfen op het www of gewoon lekker met mijn gezin of vriendinnen weg. Even helemaal niets moeten en genieten van de rust.

 Lekker met je voeten in het zand
relaxen met vriendinnen! dobberen op het water.

Maar ik heb ook nog een hond ,Ozzy is zijn naam, die ook echt heerlijk kan relaxen. Het maakt hem dan ook niet uit waar hij ligt.....relaxen doet hij overal.

Zoals hier op de tuintafel....

 
Naast de bank......


Of op de stoel........


Vandaag heb ik een dagje vrij....dus ik ga heerlijk even relaxen.

Fotowedstrijd zomerliefde
Tjeeee zomerliefde......ik heb daar eigenlijk niet zo heel veel mee.
Ik heb nl Teun al ontmoet toen ik net 16 jaar was. Daarvoor ben ik wel vaak op vakantie geweest , maar helaas geen vakantievriendje gehad.

Wel ben ik een jaar voor ik naar het westen verhuisde een week met een vriendin en haar ouders op vakantie naar een camping geweest. Daar heb ik toen een jongen ontmoet die was echt superknap. Ik was echt verliefd, hij helaas niet op mij en ook niet veel later knapte ik op hem af , want hij ging elke avond wel met een ander meisje ervandoor. Maar toch ben ik hem nooit vergeten. Elke keer als ik het nummer van Toni Esposito-papa chico op de radio hoor moet ik aan die vakantie denken en ook aan die jongen.

Helaas ook geen foto van hem , maar ik heb nog wel een foto gevonden van die vakantie samen met mijn vriendin en haar zus in een bootje. Ik ben degene in het midden.


Een jaar later  leerde ik Teun kennen en sinds 10 juli 1988 is hij mijn zomerliefde voor altijd !!!!
En daarom kies ik voor deze foto !


"Ik lijk gek te worden
En de reden dat ben jij"