Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
Heerlijk !!!
Zoals ik HIER al schreef had ik afgelopen vrijdag een verwendag. Ik had om 9.45 uur een afspraak en op de afgesproken tijd kwam ik binnen.Deze behandeling is helemaal gratis , maar om nou helemaal met lege handen aan te komen vond ik geen goed idee. Dus had ik 2 weken geleden al via chocoloco heerlijke chocolaatjes laten maken. Het is witte chocolade met een pink ribbon (staat voor borstkanker) en viva la donna ( de stichting die dit mogelijk maakt) en bedankt erop.Ze waren er heel erg blij mee.  

Ik kreeg eerst een heerlijke kop koffie en toen kreeg ik een heerlijke pedicure en maniciure behandeling.Ze nam echt alle tijd en het was echt heerlijk. Mijn voetjes en handen zijn weer heerlijk verzorgt.

 

Het was echt een heerlijke dag en ik weet zeker volgend jaar weer

.
Toch naar A`dam.
Afgelopen maandag kreeg ik een onverwacht telefoontje van Ingrid dat ze kaartjes had gewonnen voor de DVD presentatie van "witlicht" en ze vroeg of ik zin had om mee te gaan. Nou daar hoef ik natuurlijk niet lang over na te denken, ja natuurlijk wil ik mee.! Ik moest even snel oppas regelen en gelukkig ging dat helemaal goed komen.

We zouden elkaar ontmoeten bij Marianne en van daaruit gingen we naar Amsterdam.
Rond 19.00 uur kwamen we bij de parkeerplaats aan en niet veel later kwam ook Esther aan.
 
 
Gezellig!
Al een paar weken geleden hadden Marianne en ik afgesproken om samen een bakkie te gaan doen. Zo kon ik ook gelijk haar Marco-kamer bekijken. En ook haar nieuwe bank testen.En vandaag was het zover. Ik kwam binnen en hoorde gelijk de goede muziek uit haar kamer komen. Ze had de dvd van Marco aanstaan, helemaal goed dus.En  haar kamer ziet er echt heel leuk uit met allemaal leuke Marco dingetjes en natuurlijk de leuke foto`s van Marco. Ook Marco in het groot was erg leuk om te zien.
Ik had de grote eer om als eerste Borsatie op haar bank plaats te nemen en  Marianne , hij zit heerlijk hoor. Natuurlijk moesten er ook de nodige foto`s genomen worden en wat een lol hadden we er weer om. Ik heb er een leuk gifje van gemaakt.


 

We hebben heerlijk over van alles en nog wat gekletst en voor we het wisten was het alweer tijd voor mij om naar huis te gaan , want mijn kids zouden alweer uit school komen. Ik vond het weer erg gezellig bij je Marianne en de volgende keer kom je maar bij een bakkie doen.

Ken jij iemand....

................die kanker heeft of heeft gehad?

En dan gaat het deze keer alleen maar over vrouwen. Het is nl zo dat het vrijdag 29 mei Viva la Donna dag is in heel Nederland. 


(even knippen en plakken van de site van viva la donna)

Viva la Donna is opgericht uit een persoonlijke behoefte van Corinne de Haas die na haar behandelingen voor kanker een belangrijke nazorg miste. Vrouwen die door kanker zijn getroffen ontzien vaak familie en de omgeving om maar ?vooral door te gaan?. Ook tijdens de vaak zware behandelingen gaat het werk in huis en op de werkvloer gewoon door.

Mede door de zware behandelingen kan het uiterlijk ingrijpend veranderen. Door de diagnose van een levensbedreigende ziekte verandert het beeld over het leven waardoor zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn dan voorheen.

Doordat oprichtster Corinne de Haas zichzelf tijdens haar zware behandelingen een verwenmoment gunde kwam zij erachter dat een massage of een moment van ontspanning hielp bij het herstel.

In het ziekenhuis ontmoette zij een aantal lotgenoten, die getroffen door de diagnose kanker een verwenmoment nodig hadden maar vaak niet wisten hoe zij dit moesten realiseren. Schaamte om in een sauna de kleren uit te doen was een veelgehoorde drempel.
Doordat ziek zijn veel geld kost was het soms financieel niet mogelijk om een dagje naar een kuuroord te gaan.


Geraakt door deze verhalen besloot Corinne de Haas hier iets aan te doen.
Een verwendag voor vrouwen met kanker bleek de manier om deze moedige vrouwen een hart onder de riem te steken.
Zo ging de Nationale Viva la Donna Day van start als ode aan alle vrouwen die voor kanker zijn behandeld.

De belangstelling vanuit de beautysalons en de lotgenoten bleek zo groot dat inmiddels voor het 2e jaar de Nationale Verwendag voor Vrouwen met kanker is georganiseerd.
In 2007 hebben we in een gezamenlijke actie met 900 deelnemers een recordaantal vrouwen die voor kanker zijn behandeld een gratis verwenbehandeling kunnen aanbieden.
Op 29 mei kregen 10.000 vrouwen met kanker een gratis verwenbehandeling.

Dit succes is overweldigend ook omdat dit aangeeft hoe groot de behoefte is aan een moment voor jezelf na de behandeling voor kanker.

Viva la Donna Day vindt jaarlijks plaats maar dat is niet het enige dat onze Stichting doet.
Maandelijks worden er verwenpresenten verloot, we geven workshops over huid en make-up en er is een actieve website en we bereiden inmiddels andere initiatieven voor die belangrijk zijn voor herstel.

Dus heb je zelf kanker (gehad) of ken je iemand die dat heeft (gehad) laat degene dan de site van Viva la donna lezen of geef degene op als verrassing voor een heerlijke verwendag! Ik heb het vorig jaar ook gedaan en het was echt heerlijk. daarom doe ik dit jaar weer mee. Ik heb er zin in!!

Viva la Donna laat vrouwen met kanker weer stralen!
Gewonnen!
Gisteren had Tim zijn laatste voetbaltraining. Begin van deze week kreeg ik de volgende mail...

Hallo Allemaal,

Zoals de meesten van jullie al weten is a.s. donderdag de laatste training. Nu hadden wij gedacht dit met het oog op de twee komende toernooien te doen met een wedstrijd. Omdat er weinig tegenstanders zijn die tegen ons na zo,n zege reeks willen oefenen, en wij wel een tegenstander zoeken van voormaat. Denken wij zelf om een wedstrijd te spelen tegen de Moeders( zie het als een verlaat moederdag kado). We willen om 16.45 uur de wedstrijd laten beginnen.
Laat ons even weten als je erbij bent.


En dus gisteravond was dat zover. ik mocht gelukkig een uurtje eerder naar huis van mijn werk zodat ik ruim op tijd zou zijn. De jongens waren er helemaal klaar voor en waren vol overtuiging dat ze zouden winnen. Ik dacht (vertelde het uiterraad niet hardop ) ik zal niet teveel mijn best doen , maar daar dachten de andere moeders anders over en die waren echt heel fanatiek. Ik had zelfs nog een paar toeschouwers. Mijn moeder en zusjes en neefje kwamen ook gezellig kijken. Het was een harde wedstrijd en uiteindelijk hebben de moeders gewonnen met 2-0. Tim vond het niet erg zei hij , maar vond het gewoon heel erg leuk om een keer tegen zijn moeder te voetballen.
En ik zit hier nu met een spierpijn, jeetje ik heb echt een conditie van niets, maar vond het wel ergggg leuk om te doen.
 
 
Hij is gaaaafff!

Vandaag om 5 uur sprong ik in de auto om naar mijn werk te gaan. Niet om te werken deze keer, maar voor de feestelijke opening van de nieuwe atractie de falcon in Duinrell.
De opening was alleen voor het personeel met een hapje en een drankje. En natuurlijk mochten we allemaal een ritje maken in deze nieuwe achtbaan. Nou dat laat ik mij geen 2x zeggen. Ik hou wel van die achtbanen. Na het openingspraatje van de directeur mochten wij ook plaats nemen in de nieuwe atractie. We kregen allemaal een leuke pilotenmuts en die moesten we natuurlijk wel op doen. We doen alles voor een gratis ritje toch ? hihi.
En jeeeehhhh wat is hij gaaafffff!
Ongeveer in het midden van de rit wordt er een foto gemaakt en die kun je dan aan het einde van de rit kopen voor maar 1 euro. Je moet alleen je email adres doorgeven en dan kun je de foto via internet downloaden. Helemaal leuk dus.
Hier de foto`s die vandaag gemaakt zijn. Ik sta er niet op mijn voordeligste op , maar ze zijn wel erg grappig, hihi. Op de eerste foto zit ik links-vooraan en bij de tweede foto zit ik rechts-achteraan.
Ik heb er ook nog een leuk filmpje van gemaakt. Kijken jullie mee?En zou jij ook durven ???????

 

durf jij.....?

.......op dit toilet te gaan zitten?

Deze dame gaat zo meteen hier naar binnen,
dit is een foto van een openbaar toilet in Houston, Texas:Zo, de buitenkant heb je gezien nu,
bekijk nu eens de binnenkant: 
 


 

Het is helemaal gemaakt van éénrichtings-glas!
Niemand er buiten kan naar binnen kijken,
Maar als je binnen bent lijkt het alsof in een heldere glazen box zit!

ZOU JIJ NU NOG KUNNEN??? 

Mijn moederdag.
Vanmorgen om een uur af half 9 negen kwam Denise haar vader wakker maken. ze probeerde heel zachtjes te roepen zodat ik niet wakker zou worden . Maar helaas Teun is erggg moeilijk wakker te krijgen dus Denise moest alles uit de kast halen om haar vader wakker te krijgen. Toen ook dat niet lukte heb ik haar maar geholpen en riep Teun dat ie uit bed moest . Ik mocht gelukkig heerlijk blijven liggen. Een klein uurtje later kreeg ik een heerlijk uitgebreid ontbijtje op bed en mocht ik de mooiste kadootjes uitpakken.
Nicole had op school een zakdoekje met de tekst "Mama van je grote snotneus" . Erg leuk.Ook had ze zelf een gedicht geschreven, echt zo mooi ! .
 
Toen kwam Denise . Zij had een potje geverfd en versierd . Daar kon ik mijn sieraden in doen zei ze. Ook Denise had een gedicht/verhaal gemaakt. En maar goed dat ik een zakdoek van Nicole had gekregen want ik heb met dit verhaal toch wel even een traantje weggepinkt. Vooral bij het woord "dood"schrok ik toch wel even. Zit toch nog wel erg diep bij haar mijn ziekte ben ik bang. Gelukkig ging het niet alleen maar daarover. Het was ergggg mooi .

Tim had een fotolijstje geplakt en daar in zat een pasfoto van hem in. Ook hij had een gedicht erbij.
Dit zijn toch altijd de mooiste kadootjes om te krijgen. En ik ben weer supertrots op mijn kids. Ik hou van jullie
 
Na mijn ontbijtje hebben we ons aangekleed en zijn we bij mijn schoonmoeder en mijn eigen moeder geweest.Mijn (stief) moeder stuur ik altijd een kaart , omdat ze 200 km ver woont. Ook mijn (stief)schoonmoeder die vorig jaar is overleden krijgt van ons een bloemetje op het graf. 
"Wat is er meer
Meer nog dan dit"