Welkomsttekst


Pluk de dag
geniet van het leven
morgen lijkt dichtbij
morgen is nog ver
morgen is het misschien voorbij

Pluk de dag
geniet van het leven
gisteren was een cadeau
gisteren was een herinnering

Pluk de dag
geniet van het leven
vandaag moet het gebeuren
geef die zoen, maak dat compliment
geniet met volle teugen
zorg dat je gelukkig bent
geniet van alles wat het leven biedt
want al denk je dat morgen je wordt gegeven
zeker weten doe je het niet

Bianca


Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Onvergetelijk moment !!!Weblog van de maand!
pink ribbon

Laatste foto met Marco .

20-10-2012 @ Etentje
Boottochtje 31-10-2012Linda's kippenvel concert 18-11-2012

Gastenboek.
Volg mij op twitter.
150 rode rozen!
Ik samen met Borsaties op TV!
Twitter - biancaheemskerk
Volg mij!
mijn schatjes !!!

150ste Weblog van de week !
Deze week hebben we een wel heel bijzonder weblogje van de week. Niet alleen is dit exact het 150e weblogje van de week, ook is degene voor wie het 150e filmpje bestemd is op zijn minst bijzonder te noemen. Weblog van deze week is Bianca! Bianca ken ik eigenlijk al goed omdat ik al eerder bij haar thuis ben geweest als verrassing en vooral om haar en haar gezin een hart onder de riem te steken. Bianca is namelijk ernstig ziek en als moeder van drie nog jonge kinderen is dat nog eens extra zwaar. Het mooie van Bianca is alleen dat zij beslist niet bij de pakken neer gaat zitten maar een bijzonder optimistisch mens is dat geniet van alles dat haar gegeven is. Bianca heeft veel oog voor iedereen om haar heen, kan geweldig relativeren en blijft haar toekomst vol goede moed inzien. Daarnaast is ze nog eens een supervrouw voor haar man Teun en een fantastische moeder voor Nicole, Denise en Tim. Voor het 150e weblogje had ik gevraagd of mensen iemand wilde nomineren en het aantal nominaties voor Bianca was bijzonder groot. Niet alleen ik gunde Bianca graag dit 150e filmpje, het is hartverwarmend te zien dat ook haar medeloggers haar exact hetzelfde gunnen. Dit filmpje is dan ook voor jou Bianca, een extra speciaal filmpje. Zo zie je dat niet alleen ik maar ook de andere loggers aan je denken. 

Marco en mijn vriendinnen !


Nicole en Denise met Marco
 

Lip-dub filmpje, zo gaaf!!
That's what fans are for !
Videoclip voor Marco door zijn fans.
Mijn laatste reacties
Whahaha wat een heerlijke...
20:16, 24 jun 2013
Wauwww wat een ontzettend...
08:31, 17 jun 2013
Haha leuk  zo tussen...
11:27, 26 mei 2013
Dit is een hele mooie...
11:26, 26 mei 2013
Gefeliciteerd Suveyda en...
20:53, 21 mei 2013
Wat een heerlijke...
20:43, 21 mei 2013
fout bij verwerken smilies
09:04, 21 mei 2013
Gefeliciteerd !!!! Wat...
09:04, 21 mei 2013
Wat was het leuk...
19:41, 18 mei 2013
Prachtig plaatje is dit....
19:38, 18 mei 2013
Weblog van Nicole en Denise.

Mijn dochters Nicole en
Denise hebben 
ook een eigen weblog,
kom gerust eens een
keertje kijken .

Nicole weblog van de weekDenise weblog van de week

Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Bianca Heemskerk
Leeftijd: n.v.t.
Uitgebreid profiel
Klokje
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendje ;
en 1 gast vriendje .
Dit ben ik....
Word je er nou nooit een keer gek van!?
Ik heb Bianca beloofd nog 1x een logje te maken. En daar zit ik dan…
Waarover? Hoe?
Maar ik ga het toch proberen!

‘Word je nou nooit eens gek van dat Borsato gedoe?’ is een vraag die veel aan mij gesteld werd. Nu ik daarover nadenk in deze roerige tijden, komen er zoveel mooie dingen voorbij in mijn gedachten! Het eerste concert waar ik met Bianca samen heen ging was ‘Symphonica in Rosso’ en daar heb ik hele mooie herinneringen aan. We hadden daar met vrienden een weekend van gemaakt en sliepen, jawel, in hetzelfde hotel als Marco, wat voor ons best bijzonder was.

Zo hebben we natuurlijk meerdere optredens bezocht, ook samen met vrienden uiteraard.
Maar zo herinner ik me ook een weekendje Oostburg of eten in Scheveningen. Waarbij Marco alle twee niet aanwezig was maar die ik zeker weer zou overdoen, met dezelfde mensen die allemaal één ding gemeen hadden: Ze zijn allemaal fan van Marco!

De ontmoeting met Marco en Nathalie bij ons thuis toen het niet zo goed ging met Bianca was ook erg bijzonder, mede omdat het eigenlijk zo gewoontjes ging allemaal. Alsof het maar normaal was. (Was het maar waar!)

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die ik op zou kunnen schrijven maar dat doe ik niet. 

Maar er is één ding wat ik als geweldig zou willen omschrijven en dat is het volgende:
De warmte en steun die Bianca en wij als gezin  hebben gehad van Marco, Nathalie en van nog veel meer mensen van de weblog was overweldigend op alle fronten!

De ontelbare kaarten, mailtjes, whats appjes en natuurlijk ook de vele bezoekjes van iedereen, waren hartverwarmend. Maar ook het aantal gelukspoppetjes, bloemen en… jawel zelfs pindakaastaart (die erg lekker was) spreken boekdelen. Zelfs nu, na het overlijden van Bianca, krijg ik nog steeds berichtjes binnen om ons een hart onder de riem te steken.Na deze kleine opsomming gemaakt te hebben moet ik het volgende antwoord geven op bovenstaande vraag:
Nee, ik werd en word er niet gek van, ik ga het zelfs missen!

Ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor de steun aan Bianca en ons als gezin. Ik kan niet genoeg zeggen hoeveel waardering wij met elkaar daarvoor hebben. Ik en de kinderen zullen wel trouw naar de concerten van Marco blijven gaan en ook de logjes sla ik niet over, dus helemaal missen gaan we het niet.
Maar (en dit doet mij heel zeer om te schrijven): dit is wel het laatste logje wat er bij Bianca komt te staan.
(De weblog blijft nog wel online als een soort archief voor wie hier nog eens terug wil lezen.)

Ik wil deze log graag eindigen met de woorden van Bianca:
Geniet van het leven en haal eruit wat erin zit, voor je het weet is het voorbij…

PLUK DE DAG!

Veel liefs,

Teun Heemskerk
Afscheid...
                                                                                        Rijnsburg, 18 juli 2013

Lieve fans,

Op deze voor Bianca zo vertrouwde plek wil ik jullie laten weten dat mijn bijzondere vrouw, onze allerliefste mama en voor velen een lieve vriendin, vandaag is overleden.

We zijn enorm verdrietig en zeer aangeslagen, maar tegelijkertijd heel dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan en betekend.

Ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes, kaarten en andere attenties die we van jullie hebben mogen ontvangen. Ze hebben niet alleen Bianca, maar ons hele gezin veel steun gegeven.

Zoals Bianca zou zeggen: pluk de dag!
Teun Heemskerk
Nicole, Denise & Tim


___________________________Er is gelegenheid tot condoleren op dinsdag 23 juli van 19.00 uur tot 20.30 uur in het rouwcentrum van Uitvaartverzorging "De Laatste Eer", Kamerlingh Onnesstraat 62 in Rijnsburg.

Kom zoals je bent, Bianca houdt niet van zwart.

Bij de uitgang zullen collectebussen van het KWF staan waar Bianca zich sterk voor maakte.

In besloten kring nemen wij afscheid van Bianca op woensdag 24 juli en zullen wij haar begeleiden naar het crematorium Rhijnhof in Leiden.

___________________________

Pluk de dag!
Dit wordt een hele moeilijke log, waarschijnlijk de moeilijkste log die ik ooit heb moeten schrijven.

Tja, waar moet ik beginnen..........

Zoals jullie allemaal weten is er bij mij 7,5 jaar geleden borstkanker geconstateerd. In die jaren heb ik veel behandelingen gehad.een borstamputatie. 4 verschillend soorten chemo's, 2 soorten hormoonbehandelingen, een borstreconstructie, 12 bestralingen en nog heel veel meer behandelingen. Al die tijd ging dat eigenlijk best goed. Tot we afgelopen vrijdag te horen kregen dat de dokters niets voor mij kunnen betekenen. Er zjn geen behandelingen meer die iets voor mij persoonlijks kunnen doen. De dokters geven mij nog weken en heel misschien maanden , de tijd zal het leren.Je begrijpt dat dit binnen kwam als een bom! Ik wil nog zoveel doen en meemaken en hopelijk krijg ik die tijd.

Wij hebben dit verschrikkelijke nieuws onze kinderen verteld en onze naaste familie en vrienden. Dat was en is ontzettend moeilijk om te doen. Iedereen die wij vonden dat het moesten horen weten het nu. Nog steeds zijn we vol ongeloof en kunnen we het niet bevatten.

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor altijd alle lieve berichten die wij als familie kregen. Dat heeft ons gezin heel veel goeds gedaan. Ik wil eigenlijk nog heel veel zeggen en doen, maar weet het het op dit moment even niet. Ik hoop toch nog wel een paar leuke logjes te mogen schrijven in de toekomt.Dank jullie wel en vergeet niet.....

PLUK DE DAG!!!


Belevingsweekend @ Eemhof
Een paar weken geleden kon je je via facebook inschrijven om een belevingsweekend te winnen. Je kon je opgeven met een eigen samengesteld reisgezelschap. Je kreeg dan een weekendje aangeboden in 1 van de parken van Centerparcs. Enigste voorwaarde was dat je dan 1 dag gevolgd werd door een professionele fotograaf die ons tijdens verschillende activiteiten zou fotograveren.Nou dat wilde ik natuurlijk wel willen winnen. Ik heb mijn gezin dus opgegeven. Je hoefde alleen maar aangeven met wie je zou willen gaan en een foto van ons allemaal opsturen. Dat heb ik dus gedaan en eigenlijk had ik er niet meer aan gedacht tot ik 3 weken geleden een mail terug kreeg.

Wij waren het perfecte gezin voor de Centerparcs jaarbrochure 2014 dus waren wij uitgekozen om dit weekend in de Eemhof te beleven. We kregen een prachtige suite aangeboden in de marina. Dit is een nieuw appartementencomplex aan het water met een heel leuk haventje. Vrijdag middag vertrokken we dan ook richting Zeewolde. Het is voor ons gelukkig niet ver rijden en binnen een uur waren we al op bestemming. We schreven ons in en we kregen alle verdere informatie voor dit weekend. En tjee wat werden we verwend!

We kregen een VIP suite voor 8 personen, bonnen voor elke ochtend een ontbijt, lunch en we konden elke avond kiezen in welk restaurant we wilden dineren. We kwamen onze suite binnen en werden verwelkomt met een mand vol lekkere dingen. We voelden ons echt heel bijzonder. In de suite waren er 2 badkamers en ook hadden we een privé sauna en wat ik helemaal te gek vind een bad! Hier zouden we ons wel vermaken hoor.
We genoten van een hele mooie zonsondergang terwijl we gewoon op de bank zaten, echt prachtig. 

We gingen lekker op tijd naar bed, want de zaterdag was al helemaal volgepland voor ons.
Er ging een professionele fotograaf met ons mee op pad en hij fotografeerde ons terwijl wij dit weekend beleefden op dit park.
Als eerste gingen we zwemmen in het hele mooie zwembad de Aqua Mundo. De kids gingen van de glijbanen en de fotoraaf legde alles vast. Je zou denken dat als er een fotogaaf op je lip zit dat dat heel vervelend is, maar het klikte gelukkig heel goed en het was gewoon heel gezellig. 
Dit filmpje is in het zwembad, sorry voor het laatste stukje, want die is verkeerd opgenomen, hihi.
 


Na het zwemmen hadden we allemaal alweer trek en kregen we een heerlijke lunch in het Grand Café. Daar kun je echt lekker eten. Na het eten vertrokken we richting de haven. Daar gingen we voor 2 uur zeilen. Het was gelukkig heerlijk weer en het zonnetje scheen ook. Zeilen is echt heel leuk, maar ook hard werken hoor, haha. Tim en Denise vonden het uiteindelijk best eng, want heel af en toe voeren we best scheef. Maar uiteindelijk was dit echt iets wat we niet snel zullen vergeten echt heel leuk.Na het zeilen gingen we naar de laatste activiteit. Teun en de kids gingen klimmen op de Villa Ferrata. Ik bleef veilig op de grond, want met mijn heup zou dat echt niets worden. Teun en de kids vonden het een beetje eng, maar ook wel erg gaaf om te doen.En toen was het alweer tijd voor de fotograaf om te gaan. Hij vertelde dat hij een fijne dag had gehad en dat er mooie foto's tussen zaten. Deze foto's komen in de nieuwe brochure van volgend jaar. Dus dat is ook wel weer heel bijzonder. we namen afscheid van elkaar en wij gingen dineren in het market restaurant. ook daar hebben we heerlijk gegeten. Thuis heb ik nog een heerlijk bad genomen en niet veel later lag ik al in bed. Helemaal gesloopt, maar wij hebben echt een hele leuke dag gehad.

De zondag en de maandag mochten we de tijd zelf indelen en dat hebben we ook gedaan. struinen in de winkeltjes, wandelen, kinderboerderij en gewoon lekker genieten van en met elkaar op het park.

Wij vonden dit allemaal een heel mooie en bijzonder weekend die we niet snel zullen vergeten. We hebben genoten van alle leuke dingen en we komen zeker nog een keer terug op dit park, de eemhof!

Dank je wel allemaal die dit mogelijk hebben gemaakt, dit had ons gezin ff nodig!!!


Feestjuhh!
Het is alweer een paar weken geleden, maar ik wil dit toch graag nog op mijn weblog zetten.
Mijn schoonmoeder is op 18 mei 65 jaar geworden en dat wilde ze heel graag met de familie vieren. Samen met haar 3 kinderen, aanhang en 5 kleinkinderen en haar vriendin gingen we naar het wokrestaurant "de Flamingo"in Noordwijkerhout.
Daar kun je echt heel lekker eten. We hadden daar om 18:00 uur afgeproken en iedereen was er lekker optijd. We feliciteerden mijn schoonmoeder met deze prachtige leeftijd en het eten kon beginnen. Er was echt van alles en nog wat. Je kan daar lekker wokken, er was sushi, patatjes en frikandellen voor de kleintjes en eigenlijk teveel om allemaal op te noemen. Het was heel gezellig en we hebben lekker gekletst, gegeten en gelachen. En als je het naar je zin hebt gaat de tijd veel te snel.

Dank je wel ma voor deze hele leuke uitnodiging en nu op naar de 70 jaar, gaan we dan weer?! :p

Varen en eten met Marco
Afgelopen woensdag hadden wij ons team uitje van de tifosi. We gingen varen en daarna lekker eten in een tapas restaurant in Amsterdam. Ik heb al een uitgebreide log geschreven op de weblog van de fanclub. Dus ga dat hier niet nog een keer doen. Dat verslag kun je trouwens hier lezen. *klik*

Wat ik hier nog wel extra kwijt wil is een paar leuke foto's. Dus kijk gezellig met mij mee.Goed nieuws!
Afgelopen dinsdag moest ik voor de uitslag van de pet-scan en het bloed naar mijn oncoloog. Met een heel zenuwactig gevoel in mijn buik pikte ik eerst Teun van zijn werk en reden we naar het ziekenhuis. Wat zouden we te horen krijgen. Heeft de chemo zijn werk gedaan of was het allemaal voor niets. Keurig op tijd werden we naar binnen geroepen en wat ik toen te horen kreeg kon ik in eerste instantie helemaal niet geloven. Mijn arts had heel goed nieuws. De chemo heeft heel goed zijn werk gedaan en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. De tumor op mijn lever is weg, de breuk in mijn bekken is zelfs aan het herstellen en verder ben ik helemaal schoon. Natuurlijk zit het nog wel in mijn beenmerg, maar met deze chemo houden we het goed onder controle. 

Het volgende wat we nu gaan doen is dat ik nu 1 maand rust krijg. Even geen behandeling zodat mijn lichaam een beetje aan kan sterken, want door de chemo is mijn lichaam wel uitgeput. Mijn HB blijft erg laag en daardoor heb ik vorige week nog een extra bloedtransfusie gehad. Blijf wel onder controle via bloed en mochten de tumormarkers toch weer gaan stijgen gaan we weer verder met de chemo. Natuurlijk is chemo niet fijn, maar nu ik weet dat het aanslaat maakt het het wel allemaal iets makkelijker om te ondergaan.

Toen we thuis kwamen zaten mijn vader en zijn vrouw al op mij te wachten en waren uiteraard ook heel blij met dit nieuws. Zo lief dat ze er altijd weer zijn na de uitslag van ee scan. En dan wil ik gelijk iedereen bedanken voor alle duimpjes, berichten via twitter, facebook en WA. Zo lief hoe iedereen altijd met ons meeleeft.

'Smiddags besloten om lekker taart te gaan halen en terwijl ik in de rij stond te wachten kreeg ik wel een heel bijzonder bericht via mijn telefoon van niemand minder dan Marco. Wauw wat ontzettend lief dat hij op zijn vakantieadres de moeite nam om mij geluk te wensen en te feliciteren met dit geweldige nieuws. Zo bijzonder

Wij zijn hier natuurlijk superblij mee en deze maand ga ik er lekker van genieten om even zonder chemo te zijn.
    *pluk de dag* 


De allerlaatste chemo?
Al maanden willen Marja en ik een afspraak maken om elkaar te zien, maar elke keer komt het er niet van. Nu hadden we in maart toch een datum gepland , maar ook dit keer kwam er weer wat tussen. Ik moest een aantal chemokuren ondergaan en dan zo'n lange reis naar Berghem maken zag ik niet zo zitten. Dus hadden we het idee gevat dat Marja naar mij zou komen. Toen kreeg ik het idee om van iets niet leuks iets leuks te maken. Ik zou het leuk vinden als Marja een keer met mij mee ging als ik een chemokuur krijg. Ook Marja vond dit een heel goed idee en dus werd de afspraak gemaakt.

Vorige week maandag 15 aril was de datum. Marja kwam met de trein en na een iets langere treinreis dan gehoopt kwam ik haar ophalen rond half 12 van het station. Het ziekenhuis is daar heel dichtbij en dus reden we daar gelijk heen. Wel nog een heel lekker broodje meegenomen vanuit het station. Om 12 uur was mijn afspraak en lekker op tijd lag ik op mijn bed en werd het infuus aangemaakt. En Marja en ik hadden echt heel veel gesprekst (hebben we altijd wel hoor) of. De dag ervoor kreeg Marja te horen dat ze deel ging uitmaken van het moderators team en dat vind ik natuurlijk echt superleuk voor haar. Intussen kreeg ik de chemokuur via het infuus binnen. Zonder dat we het doorhadden was de chemokuur al klaar en rond 3 uur liepen we weer buiten. omdat we niet heen en weer wilden rijden gingen we weer terug naar het station waar we bij starbucks een heelijke Frappuccino caramel dronken. En daarna was het al veel te snel voorbij. Marja had nog een afspraak die avond en ik had nog een meeting met de Fanclub die avond dus ook ik moest op tijd weg. We namen voor die dag afscheid en hopelijk is de volgende afspaak heel snel. Ik heb zo'n vermoeden dat dat wel gaat gebeuren . Ik vond het eel gezellig en fijn dat jij die dag bij mij was. is toch weer heel bijzonder vind ik. Superlief .
 
Eergisteren heb ik de laatste chemokuur gehad, tenminste dat hoop ik. Ik moet volgende week vrijdag 3 mei weer voor een pet-scan en op dinsdag 7 mei terug naar de oncoloog voor een evaluatie en ik krijg de uitslag van de scan en bloedcontrole. Mijn oncoloog had voor de kuren al gezegd dat als het allemaal goed aanslaat ik door moet gaan met de kuren. Ik merk dat ik tijdens de kuren veel minder pijn heb dus ik denk dat het allemaal wel wat doet. Of ik dan blij ben met vervolg kuren niet echt natuurlijk, maar als er geen andere oplossing is zal ik wel moeten. We zullen zien hoe het allemaal loopt. Voor nu heb ik deze week de (laatste) chemokuur gehad en ga ik volgende week genieten van mijn rustweek. En deze week was mijn moeder weer gezellig met mij mee. Lieve mama ik ben zoblij met jou  niets is teveel en je bent er altijd voor mij en mijn gezin 
                                                    *PLUK DE DAG* We believe!
Vorig jaar juli kwam Nicole met de mededeling dat Justin Bieber op 13 april 2013 een optreden zou geven in het Gelrdome in Arnhem. Nicole en Denise zijn beiden hele grote fans van Justin en hier moesten ze natuurlijk naar toe. Ook 2 vriendinnen van mij en hun dochters zijn grote fans en dus werden er kaarten besteld. Omdat het toch best verweg is besloten we ook een hotel te boeken dicht in de buurt, zodat we niet het hele eind terug hoeften te rijden na het concert. Dus ook het hotel werd geboekt. Alles was geregeld en nu afwachten tot 13 april. Samen met Karin, Nienke, Natasja, Britney, Lisa, Nicole en Denise kon de voorpret beginnen.

Elke dag werden de dagen geteld en eindelijk afgelopen weekend was het zover. Lekker op tijd reden we richting Ooij waar ons hotel was. Daar hebben we nog even lekkker relax gedaan en de meiden konden zich opmaken voor hun avond.


Hoe gaat het nu?
Het is inmiddels alweer een aantal weken geleden dat ik schreef dat ik weer chemo kreeg.
Ik zit nu middenin de behandeling en ik kan zeggen dat het best goed gaat. Natuurlijk is het zwaar. Niet alleen fysiek, maar zeker ook psychische is het zwaar. Tijdens de eerste chemokuur kreeg ik ook gelijk een bloedtransfusie en daar ben ik de eerste week zeker wel van opgeknapt. Maar helaas na de chemokuren zijn daar de voordelen ook weer van weg.Door de kuren breken nl. ook de goede cellen af.

Het eerst wat afgebroken wordt door de kuren zijn de snel delende cellen en dat zijn je haren ook. 2 weken na de eerste kuur viel mijn haar uit. Eerst dacht ik ik ga gewoon weer sjaaltjes dragen, maar ben toch over stag gegaan om een pruik te gaan uitzoeken. Al jaren draag ik mijn haar heel kort, maar heb altijd graag lang haar willen hebben. En daarom dacht ik laat ik dan eens een pruik uitzoeken met lang haar. En dat heb ik dus gedaan. Ben er heel blij mee en ik draag eigenlijk alleen nog maar de pruik.  

  
Afgelopen maandag heb ik kuur nr.4 gehad en weer een bloedtransfusie. Mijn Hb blijft toch elke keer weer te laag (4,9) en vandaar ook een bloedtransfusie. Ik voel me redelijk, beetje moe, maar het lukt prima. Ik krijg heel veel steun van vrienden en familie. Zo lief allemaal. Maandag krijg ik kuur nr.5 en dan gaat Marja gezellig met mij mee. We gaan er gewoon een gezellig uitje van maken. Vind ik toch wel heel bijzonder. 


          *Pluk de dag*


 
"Omdat jij net zo kwetsbaar bent
Leg ik mijn wapens neer"