Welkomsttekst

Hallo Ik ben Bianca, ik pluk de dag en probeer te genieten van het leven. Dit doe ik samen met geweldige vriend, 3 kids, heel veel huisdieren en met de muziek van Marco natuurlijk. Marco is in mijn leven gekomen door een verdrietige ervaring in mijn leven, sindsdien is zijn muziek een hele grote steun voor me geweest Deze ervaring zal ik nooit vergeten en ik blijf genieten van de geweldig muziek en teksten die Marco zing

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Bianca
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Grrrrrrrrr waarom ik grrrrr
Grrrrrrrrrrr waarom ik grrrrrrrrrrrrr

Waarom nou Marco live in Westerpark als ik jarig ben grrrrrrrrrrrrrrr Ik weet dat het een heel mooi cadeau zou zijn, maar ik ga meestal met mijn verjaardag met mijn gezin weg grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en mijn gezin wil ook dit weekend natuurlijk niet overslaan.

Ik had eigenlijk gehoopt dat er weer een optreden na de grote vakantie plaats zou vinden, maar helaas grrrrrrrr net met mijn verjaardag. Samen met mijn dochter had ik willen gaan, even een moeder dochter dagje, maar grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ik kan niet naar Westerpark.

Ik hoop natuurlijk dat er dit jaar nog een geweldig concert komt en tot die tijd genieten we van de DVD's en muziek in mijn MP3-tje.

Liefs Bianca
Lekker een dag helemaal niets
Vandaag eens helemaal niets gedaan. Waarom, gewoon omdat ik deze week al zoveel heb gedaan. Van het poetsen tot de kids naar school brengen en werken. Ik vond het welletjes voor deze week.

Vanmorgen had ik hondenuitlaatdienst (???), ja ik moest op tijd mijn bedje uit om mijn twee kanjers van rottweilers (xena en zamu) uit te laten. Op zaterdag doet onze zoon van 17 dit altijd en dan is het mijn uitslaapochtend. Dus vanochtend liep ik rond de klok van 9 uur buiten met twee (letterlijk en figuurlijk) uitgelaten honden. Ze zijn super maar soms zo blij en vol ADHD, ze moeten dan even hun energie kwijt. Natuurlijk kom je om 9 uur heel veel mensen tegen die hun hond gaan uitlaten en dat betekent voor mij dat ik steeds omweggetjes kan zoeken, want met twee van die beren heb je je handen vol.

Maar goed, thuisgekomen stond mijn lieve schat al klaar met een overheerlijk kopje thee met daarin zoveel liefde dat mijn dag eigenlijk al niet meer stuk kon. Na een ontbijtje ben ik samen met alex (mijn lieve schat) heerlijk weer terug in ons bedje gekropen. We hebben heerlijk tot 2 uur geslapen. Dat noem ik nog een een dag helemaal niets

Groetjes Bianca
Weer even genieten
Het is gewoon heerlijk om na een rotdag op het werk, heerlijk thuis te komen en in de armen van je man te kruipen. Na alle dingen die je moet doen voordat je als vrouw / moeder kan gaan zitten ga je dan heerlijk achter je laptop zitten. Je start hem op en dan kijk je in het hele mooie gezicht en zie je die superglimlach van Marco.

Ik zal jullie nog eens mee laten genieten van Marco met zijn supermooie glimlach


Hier wordt je supervrolijk van
Na een dag van poetsen, opruimen, alles schoonmaken, weer poetsen, weer veel rotzooi opruimen en dan maar weer eens een ruimte schoonmaken had ik het wel gehad, dacht ik. Maar nee hoor moeders zijn nooit klaar. Dochter moest nog van school gehaald worden, de oudste zoon had nu toch echt een nieuwe fiets nodig, dus op naar de fietsenmaken en hij een nieuwe fiets gekregen. Toen weer naar huis, geen tijd meer om eten te koken, dus maar friet gaan halen, snel kunnen eten want de oudste moest om 18.00 uur gaan werken. Na het eten de garage nog opruimen, vuilniszakken buitenzetten. O ja de honden moesten nog uit dus hup ook hun de aandacht geven die ze verdienen (nou ja na het doorbijten van de kabels ) Maar goed, toen was er toch echt even tijd voor mezelf. Heerlijk even onder de douche even alles van je af laten spoelen, vooral al het zweet en stof.

Moe maar voldaan plof je dan achter je laptopje neer en denk je spontaan aan Marco (hoe zou dat nou komen ). Op zoek naar nieuwe foto's om weer eens een leuke collage te maken van Marco natuurlijk. En wat zie je als eerste staan .... een geweldige foto van Marco met een superlach, wordt je hier nu vrolijk van of niet.

Ik dus wel, ben gelijk vergeten wat ik vandaag allemaal gedaan heb en de vermoeidheid  welke vermoeiheid die is in geen velden of wegen te bekennen. Wat Marco en zijn superglimlach al niet met je doet, hahahahahahaha

Dus een nieuwe bureaublad achtergrond, nieuwe achtergrond voor hyves en natuurlijk weer een toegevoegde waarde aan mijn foto album van mijn log.

Wie vergeet nu niet al zijn sores als je dit ziet , geweldig toch.
Het leven .....
Het Leven .....

Waar staat dat voor ..... Het leven ..... Voor de ene een groot feest met alleen maar voorspoed, geluk, veel geld, genieten en dus totaal geen zorgen ..... Voor de ander een brok ellende .....

Maar er zijn ook mensen die het zichzelf en anderen zo moeilijk kunnen maken. Kijk nu wat er kan gebeuren als mensen gaan scheiden, het over de rug van de kids uitspelen, elkaar zwart maken, de een de ander kaal plukt, de nieuwe partner voor van alles en nog wat uitmaken ..... ik vind dit gewoonweg vreselijk. Waar slaat dit toch allemaal op, waar is dit voor nodig.

Het is al erg genoeg dat een relatie geen stand kan houden, maar soms is het gewoon beter. Dan krijg je nog het verdelen van de eigendommen enzo pfffffffffffffffffff wat sommige mensen allemaal niet doen om er een slaatje uit te slaan. 

Ik mag mezelf gelukkig gelukkig prijzen met een super lieve vriend, 3 schatten van kinderen, heel veel huisdieren, soms een hoop ellende, maar ook heel veel plezier.

Ik pluk de dag en geniet van het leven !!!! Ik hoop dat heel veel mensen dat ook kunnen

Groetjes BiancaWeer eens proberen
Het nieuwe jaar en ik ga het weer eens proberen.... Proberen om mijn weblog niet zo mooi en gezellig te maken als mijn hyves. Tot nu toe snap ik er nog niet veel van maar het gaat me gewoon lukken.

Hoop snel veel van jullie te lezen.

Groetjes Bianca
Moeilijk

Wie kan mij helpen ???!!!

En maar zoeken en maar zoeken ....
Pffffffffffffff ik word er zo moe van ..... dat zou Kabouter Lui hebben gezegd

Snap er nogsteeds niet veel van en ik wil het zo graag snappen. Ook via het help prikbord kom ik geen steek verder. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAarrrrggggggggggg 

Gisteravond trouwens nog heerlijk genoten van Marco in de KuipNee niet de badkuip maar DE kuip. 

Trouwens ook vorige week de film Witlicht met mijn dochter gekeken .... weer ademloos gekeken naar DE WAARHEID en stiekem heel erg genoten van Marco. Ook mijn dochter vond het "geweldig" om marco eens in een ander jasje te zien. De film daar snapte ze niet alles van en ze vroeg veel maar we hadden even een moeder / dochter avond, dus daar genieten we sowieso van.

Nu zijn de scholen weer begonnen, alles weer naar school, ik weer aan het werk en mijn mannetje is weer in de rol huisvader gestapt.

Dus op naar het volgende "avontuur"

Liefs Bianca
"En waar mijn blik ook reikt
Zie ik haar naast me staan"