weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
XDL
Vorige week vroeg Marijke mij op MSN of ik misschien zin had om met haar mee te gaan naar de opnames van X-deLeeuw.
Ik twijfelde even want er stond voor die dag een afspraak gepland die ik eigenlijk ook wel door wilde laten gaan, maar Rob zei dat dat flauwekul was en dat die best wel verschoven kon worden. Duidelijk ik was overgehaald en stemde toe.

Marijke belde voor kaarten en reserveerde er 2.
Zo ging ik dus afgelopen woensdag op pad richting Almere. Ik pikte Marijke op bij het station en we gingen bij het kleine eettentje Friends een broodje eten, want binnen in de studio zou niks te halen zijn.
Zo tegen half 2 liepen we richting de studio en kon het wachten beginnen. We vulden onze wensen in en langzaam konden we naar binnen. Met kleine groepjes werden we de zaal in gelaten zodat iedereen zonder dringen een plekje kon vinden.

Marijke en ik stonden nu vooraan in het volgende groepje te wachten, toen er een jongen langsliep en vroeg of wij met zijn tweeŽn waren. Dit bevestigden wij en hij zei dat we maar met hem mee moesten lopen, want hij had wel een fantastische plak voor ons. We kregen wel een beetje de kriebels want wat zou dat fantastische plekje nou inhouden?? Speciale plekjes bij Paul de Leeuw, ik weet niet of dat nou zo leuk is.
Maar goed we moesten naar boven en daar moesten we maar op de bank onder de geluidstechnici plaats gaan nemen. Er lagen blaadjes van gereserveerd?.
En daar moesten wij gaan zitten?? Het plekje was inderdaad fantastisch want we zagen echt alles, konden alles goed en mooi overzien. De mevrouw die naast Marijke zat keek wel even verbaasd, want ze dacht dat haar zoon daar zou gaan zitten. Want hij moest bij Paul de Leeuw gewoon in de opname komen. Misschien kende we hem wel, Epke Zonderland, zei ze heel trots, hij was haar jongste zoon. Gelukkig knikte Marijke van jaaa die ken ik wel, zodat ik niks meer hoefde te zeggen. Want eerlijk?? ik had nog nooit van hem gehoord.
Marijke vroeg aan mij of ik al wel niet gezien had wie er naast mij zat, uhh nee nog niet gezien. En op het moment dat ik wil kijken loopt de jongen naast me even weg.
Even later kwam hij weer terug en bleek het dus Jim Bakkum te zijn. De hele zaterdag opname zat ik naast hem, want hij zit in de uitzending van zondag. Was gewoon grappig om dat zo even mee te maken. Helemaal omdat ik het gewoon echt niet in de gaten had.

Ik weet niet of jullie het gezien hebben vandaag? Zal wel niet want het Warchild concert was ook bezig en tja dat heb ik dus ook gewoon zitten kijken.
Ondanks dat ik de onderwerpen wel minder vond dan ik had gehoopt, vond ik het wel heel erg leuk om het eens mee te mogen maken hoe het nu zo gaat zo?n opname van Paul.

Ik hoorde al dat het maanden kon duren voordat je eens in aanmerking zou komen voor zo?n opname, dus ik dacht ik waag het erop en meldt me ook aan voor de wachtlijst. Heel verbaasd was ik dan ook dat ik afgelopen donderdag al een mail had, waarin stond dat ik kaarten kon gaan bestellen voor volgend weekend.

Of ik het zo snel alweer doe, ben ik nog niet over uit.
"Alles wat groot is begon ooit klein
Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn"